waterproof backpack

Diskusi khas berkaitan peralatan review dan isu berkaitan.

Moderator: nadir

Post Reply
allstarphg
Pendaki Gunung
Posts: 3
Joined: 27 Jun 2011, 10:27

waterproof backpack

Post by allstarphg »

Untuk pendapat semua,saya dec tahun 2013 beli water proof backpack brand hypergear gold, dengan title water proof level 3 saya pakai untuk redah banjir besar last year, agak mengecewakan air telah masuk di bahagian jahitan belakang beg, habis pakaian spare basah,hp rosak , bila bawa ke kedai semua design sama je, jadi untuk beli yg betul betul waterproof cari yang kita boleh isi angin lepastu roll top dan lock kemudian kita peluk ,kalau angin keluar berkemunkinan air boleh masuk, sekarang tengah study brand trendz level3 waterproof pula, anda ada cadangan dimana bole dapat sampel untuk test tiup angin dan peluk ??

Trendz Biz
Pendaki Gunung
Posts: 41
Joined: 09 Jan 2011, 16:20

Re: waterproof backpack

Post by Trendz Biz »

Hi bro...kalo nak betul betul waterproof backpack, cari yang macam waterproof dry bag backpack....roll top dan lock atas make sure ada angina dalam beg....kalo tekan kuat angin keluar atas tak semesti air masuk sebab concept dry bag ialan angin dalam ada tekanan untuk block air masuk dalam.....Trendz backpack dah tested semua ok....model baru ni drybag style backpack ni memang sesuai kalo tempat u ada banjir dan sesuai untuk hiking and etc ....tgk link ni product yg baru http://www.mudah.my/Trendz+60L+Waterpro ... 843550.htm

Post Reply