Program Dana Mentol solar orang asli kaum Bateq di Kuala Koh

Berehat sekejap, khas untuk sembang kosong yang mana tidak berkaitan dengan aktiviti pergunungan

Moderator: matsaiko

Post Reply
Defcon
Webmaster Team
Posts: 308
Joined: 26 Dec 2006, 22:54
Location: 127.0.0.1
Contact:

Program Dana Mentol solar orang asli kaum Bateq di Kuala Koh

Post by Defcon »

Program Dana Mentol solar bagi kegunaan masyarakat orang asli kaum Bateq di Kuala Koh 2012

Image

Salam warga GunungOnline.com sekalian,

Ingin berkongsi insiatif yang dijalankan oleh DigitalDome Photography (http://www.facebook.com/digitaldome) kini melancarkan satu dana bagi mendapatkan sumber kewangan membeli mentol solar bagi kegunaan masyarakat orang asli kaum Bateq di Kuala Koh, Kelantan. Sesiapa yang ingin member sumbangan bolehlah di salurkan kepada akaun berikut :

Name : SUZAIRI ZAKARIA
Account Number : 163019334613
Bank : MAYBANK
Email : bulb4bateq@digitaldome.org

Jumlah sasaran kutipan adalah RM3000.00 , kutipan akan di kemaskini dari masa ke semasa (rujuk: http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater ) dan akan di tutup sebaik sahaja jumlah sasaran mencukupi. Minta kerjasama bagi mereka yang memberi sumbangan supaya mengisi form di bawah ini dengan menyatakan jumlah dan tarikh sumbangan di buat. nama dan email tak nak bagi yang betul pun tak apa kalau tak nak identiti di ketahui. terima kasih. Anda boleh menggunakan form melalui link di bawah ini,

http://www.digitaldome.com.my/contact.html

*DigitalDome Photography bukan merupakan organisasi berasaskan keuntungan bagi aktiviti yang dianjurkan ini. Sekiranya terdapat sumbangan dalam bentuk yang lain(umumnya masyarakat orang Asli memerlukan barangan makan/dapur) mungkin juga turut boleh dibincangkan bersama beliau.

Terima kasih.
.::[x]:

Post Reply