Peluang Hanya Sekali Sahaja.....

Berehat sekejap, khas untuk sembang kosong yang mana tidak berkaitan dengan aktiviti pergunungan

Moderator: matsaiko

Locked
kakell
Pendaki Gunung
Posts: 2
Joined: 07 Jul 2011, 17:03

Peluang Hanya Sekali Sahaja.....

Post by kakell »

salam sejahtera untuk semua ahli kelab gunung

Ada yang berminat nak sertai Kelab Jutawan? XXXXXXXXX.php?ref=baila206[/color] Isikan nama dan email di bawah web tersebut. Check email. Kalau takde tunggu kejap. Lambat sikit selalunya. Lepas tu bukak email ade link comfirm. Klik aje.. Pastu nanti dapat email lagi. Klik je untuk tengok testimoni, dan boleh terus daftar ahli berbayar.Tak murah dan tak mahal hanya RM100 sahaja.Tiada paksaan untuk anda semua...terbuka... :wink:




------------------------------------
Kebebasan Kewangan Bermulanya Di Sini
Pendaftaran percuma hanya klik link sahaja
http://www.XXXXXXX

nazryst
Pendaki Terlampau
Posts: 650
Joined: 16 Feb 2006, 12:17
Location: Natural Geography
Contact:

Re: Peluang Hanya Sekali Sahaja.....

Post by nazryst »

kakell wrote:salam sejahtera untuk semua ahli kelab gunung

Ada yang berminat nak sertai Kelab Jutawan? Klik [xxxxxx.php?ref=baila206[/color] Isikan nama dan email di bawah web tersebut. Check email. Kalau takde tunggu kejap. Lambat sikit selalunya. Lepas tu bukak email ade link comfirm. Klik aje.. Pastu nanti dapat email lagi. Klik je untuk tengok testimoni, dan boleh terus daftar ahli berbayar.Tak murah dan tak mahal hanya RM100 sahaja.Tiada paksaan untuk anda semua...terbuka... :wink:
----
Kebebasan Kewangan Bermulanya Di Sini
Pendaftaran percuma hanya klik link sahaja
http://xxxxxx=baila206

Pertama kalinya, aku suka jadi jutawan.. suka ada rumah besar, kereta mewah, motor besar, tapi la kan... kalau laa dengan niat kau nak jadikan kami jutawan atau masuk kelabnya... maka aku konsider kau memang dah jadi jutawan... katakan lah kau ada RM 5juta sekarang, apa kata kau menaja 10 orang dari kami dalam masyarakat gunung ni... setakat 10 X 100 baru kau abis RM1000.00 kan.... setakat 5 juta dengan satu ribu apa laa sangat dapat mengkayakan 10 orang... nanti bila 10 orang dari kami dah kaya macam kau dan dah dapat payment 10 ribu, nanti kami akan menaja lagi 10 orang... dan aku kompem... Gunung Online akan ada 4WD sendiri dan setiap gunung dalam Malaysia kami akan letak "repeater" dan kemudahan kabin diatas puncak.... Boleh laa kot pegi semua gunung naik helikopter ajer....

Tapi kalau kau bukan jutawan dan baru konon kononnya nak merosakkan orang dalam GO ni... aku rasa ada baik kau rentikan... sebab aku dengan rela hati hantar kau di kawasan Lembah Medang supaya kau mempunyai banyak masa nak fikir apa kah faedah nak menganiaya orang... lagi satu "THIS IS LAST WARNING"... kalau kau rasa tercabar dengan ayat aku ni... sila lah bertandang di Dusun Tua Hulu Langat... aku memang berhajat sangat nak tinju kau hidup hidup....

Salam Biadap dari aku dan adioss

User avatar
rembau
Pemegang Amanah GO
Posts: 1394
Joined: 06 Dec 2005, 08:41

Re: Peluang Hanya Sekali Sahaja.....

Post by rembau »

dgn ini kau dijatuhkan hukuman...
Dan Kami jadikan di bumi gunung-ganang yang menetapnya, supaya bumi itu tidak menggegar mereka; dan Kami jadikan di celah-celahnya jalan-jalan laluan, supaya mereka mendapat petunjuk.(Surah Al-Anbiyaa':31)

Locked