tiada berita dari trip CUS 17-21 DEC

Isu-isu & gossip berkaitan dengan aktiviti luar

Moderator: kambinggurun

User avatar
JeNaL
Pentadbiran
Posts: 1758
Joined: 27 Mar 2007, 16:07
Location: sri kembangan
Contact:

Re: tiada berita dari trip CUS 17-21 DEC

Post by JeNaL »

shisyam wrote:Maklumat terbaru:-

7 org sudah dapat dihubungi dan dilaporkan berada di perkampungan org asli di grik... cuma ada 3 org masih tertinggal di belakang... dikhabarkan pergerakan mereka sedikit perlahan disebabkan hujan..
ada detail sape yg 7 tu dan kat mana sekarang ni
--· ··- -· ··- -· --· --- -· ·-·· ·· -· ·
W a r i s a n K h a z a n a h P e r g u n u n g a n
·--- · -· ·- ·-··
Pentadbir GunungOnline
9W2WZL
http://jenal.multiply.com

Lt.Cmdr. Kamal Ariffin
Kerabat Gunung
Posts: 1318
Joined: 12 Jan 2006, 11:43
Location: Gunung Bawah Laut
Contact:

Re: tiada berita dari trip CUS 17-21 DEC

Post by Lt.Cmdr. Kamal Ariffin »

Siapkan Pasukan Bersedia ke Gerik
Andai sesiapa yang lapang
cuba sediakan apa apa yang patut.... ada berita kita gerak terus.

User avatar
JeNaL
Pentadbiran
Posts: 1758
Joined: 27 Mar 2007, 16:07
Location: sri kembangan
Contact:

Re: tiada berita dari trip CUS 17-21 DEC

Post by JeNaL »

confirm 7 dah kluar sekarang kat gerik dan nak balik KL. 4 masih kat dlm dan terputus kumpulan jam 10.30am di Leweng. 2 perempuan 1 lelaki (gogo < Gigi @ Nasarudin) dan 1 Guide

sape ada no Bro Rosli Gerik pm atau forward ke saya segera
--· ··- -· ··- -· --· --- -· ·-·· ·· -· ·
W a r i s a n K h a z a n a h P e r g u n u n g a n
·--- · -· ·- ·-··
Pentadbir GunungOnline
9W2WZL
http://jenal.multiply.com

shisyam
Pendaki Gunung
Posts: 2
Joined: 23 Dec 2010, 11:39

Re: tiada berita dari trip CUS 17-21 DEC

Post by shisyam »

5 daripada yang dah kuar dan dikatakan sudah berada di Grik.. selebihnya x dpt dikenalpasti lg.

1. Mohd Huzaimi (Telekom)
2. Khairil Nor (Telekom)
3. Mohd Nor (Telekom)
4. Mohd Kamarul (Telekom)
5. Mohd Zulkifli (Telekom)

Lt.Cmdr. Kamal Ariffin
Kerabat Gunung
Posts: 1318
Joined: 12 Jan 2006, 11:43
Location: Gunung Bawah Laut
Contact:

Re: tiada berita dari trip CUS 17-21 DEC

Post by Lt.Cmdr. Kamal Ariffin »

Aku rasa mereka selamat.
Sebab Gogo dan Guide ada kat belakang, lambat sikit sebab ujan
Tapi kita tetap bersedia......

sudirman
Pendaki Gunung
Posts: 3
Joined: 23 Dec 2010, 10:52

Re: tiada berita dari trip CUS 17-21 DEC

Post by sudirman »

salam,

konpom 7 daripada mereka sedang dalam perjalanan balik ..

1) mohd zulkifly
2) huzaimi
3) kamarul
4) hafidz
5) khairin
6) wan hanefa
7) audi hani

lagi 3 termasuk guide still blum keluar or tiada kabar berita

1) nazaruddin (gegey)
2) yazarina
3) nurhayati

kansas_k1d
Pendaki Gunung
Posts: 58
Joined: 20 Mar 2010, 14:42

Re: tiada berita dari trip CUS 17-21 DEC

Post by kansas_k1d »

semoga slamat dijumpai..

User avatar
castello
Pendaki Sondol
Posts: 416
Joined: 06 Jun 2006, 09:35
Location: cheras, kuala lumpur
Contact:

Re: tiada berita dari trip CUS 17-21 DEC

Post by castello »

Hmmm...semoga semua selamat sampai...lambat pun takpe yang penting semua selamat sampai...
Cuma yang musykilnya...macam mana lagi 6 orang boleh dah terlepas sampai ke Griklagi 4 orang tertinggal kat belakang. Betul2 lepaskan diri sendiri jer dia orang ni. Lepas tu kalau dah sampai kat Kg. Lerlar tu...kalau ada problem....mintak tolong ajerlah kat orang kg situ kan senang.
CASTELLO
Callsign: 9W2CTX
Guide License No.: TG9600
Mobile No.: 0126206087
NATURE EXPLORER ENT.

User avatar
matsaiko
Senator Gunung
Posts: 2787
Joined: 22 Dec 2005, 16:52
Location: GOMBAK Territory

Re: tiada berita dari trip CUS 17-21 DEC

Post by matsaiko »

castello wrote:Hmmm...semoga semua selamat sampai...lambat pun takpe yang penting semua selamat sampai...
Cuma yang musykilnya...macam mana lagi 6 orang boleh dah terlepas sampai ke Griklagi 4 orang tertinggal kat belakang. Betul2 lepaskan diri sendiri jer dia orang ni. Lepas tu kalau dah sampai kat Kg. Lerlar tu...kalau ada problem....mintak tolong ajerlah kat orang kg situ kan senang.
sabar abam..kita tak tau situasi disana.. :)
To Conquer Without Risk Is To Triumph Without Glory
www.azreenismail.com

User avatar
orga
Senator Gunung
Posts: 2088
Joined: 05 Dec 2005, 22:09
Location: n9 & melaka
Contact:

Re: tiada berita dari trip CUS 17-21 DEC

Post by orga »

kita kasi dorang kluar dulu la sham..sumer pon musykil..tp kita tatau lg citer sebenar..
ImageImageImage

User avatar
JeNaL
Pentadbiran
Posts: 1758
Joined: 27 Mar 2007, 16:07
Location: sri kembangan
Contact:

Re: tiada berita dari trip CUS 17-21 DEC

Post by JeNaL »

hehe ni semua nak lepaskan diri je ni.

cian yg kena tinggal tu. perempuan lak tu.

harap tak de lagi perkara cam ni berlaku.

apa yg penting.... KERJASAMA!
--· ··- -· ··- -· --· --- -· ·-·· ·· -· ·
W a r i s a n K h a z a n a h P e r g u n u n g a n
·--- · -· ·- ·-··
Pentadbir GunungOnline
9W2WZL
http://jenal.multiply.com

User avatar
JeNaL
Pentadbiran
Posts: 1758
Joined: 27 Mar 2007, 16:07
Location: sri kembangan
Contact:

Re: tiada berita dari trip CUS 17-21 DEC

Post by JeNaL »

aku td dah dapat call salah seorang yg kluar tu. ada la sempat juga tegur dia orang Nape tinggalkan team kat belakang tu.

apa pun aku suruh lapor diri kat balai polis gerik dan call peg yg bertugas kat gua musang.

tu la sepatutnya dia orang ni regroup, tp bila tunggu lama tak sampai, dia orang pun cau.

last jumpa smlm jam 10.30pagi kat Leweng
--· ··- -· ··- -· --· --- -· ·-·· ·· -· ·
W a r i s a n K h a z a n a h P e r g u n u n g a n
·--- · -· ·- ·-··
Pentadbir GunungOnline
9W2WZL
http://jenal.multiply.com

User avatar
orga
Senator Gunung
Posts: 2088
Joined: 05 Dec 2005, 22:09
Location: n9 & melaka
Contact:

Re: tiada berita dari trip CUS 17-21 DEC

Post by orga »

join trip abam mizi la..kompem yl tak kena tinggal.. :mrgreen:
ImageImageImage

User avatar
mizi
Kerabat Gunung
Posts: 1308
Joined: 17 Jul 2006, 15:22
Location: perlis
Contact:

Re: tiada berita dari trip CUS 17-21 DEC

Post by mizi »

orga wrote:join trip abam mizi la..kompem yl tak kena tinggal.. :mrgreen:
hahahaha....ntah lah malas mo komen..gogo pasti ada jawapannya...insyaallah suma akn selamat
climb long trail
p11at

nazryst
Pendaki Terlampau
Posts: 650
Joined: 16 Feb 2006, 12:17
Location: Natural Geography
Contact:

Re: tiada berita dari trip CUS 17-21 DEC

Post by nazryst »

walau mereka kena tinggal aku kompem ransum dah nazak dah tu.... aku dalam standby mode.... Jenal atau Rembau kata on, dan dengan keizinan transport dah ready... aku gerak ajer... makin lambat makin lemah, makin lemah makin demoralize.... Standing by at will....

penJelaJahJuJur
Pendaki Gunung
Posts: 40
Joined: 27 Nov 2006, 01:40
Contact:

Re: tiada berita dari trip CUS 17-21 DEC

Post by penJelaJahJuJur »

ouh gadis gadis eh yang tertinggal..
mendoakan semuanya berakhir dengan baik..

User avatar
JeNaL
Pentadbiran
Posts: 1758
Joined: 27 Mar 2007, 16:07
Location: sri kembangan
Contact:

Re: tiada berita dari trip CUS 17-21 DEC

Post by JeNaL »

rasanya takde masalah besar kot. kawasan tu dah dekat ngan kawasan penempatan orang asli dah.

operasi sekarang under polis gerik. mungkin esok baru operasi akan bermula.

esok pagi kita tgk camna keadaannya.

kes ni tak la sama respond mcm kes chabang yg mana SARnya digerakkan dlm masa tak sampai satu hari.

apa pun jutaan terima kasih kepada pihak polis gua musang yg byk membantu terutamanya asp zakaria.
--· ··- -· ··- -· --· --- -· ·-·· ·· -· ·
W a r i s a n K h a z a n a h P e r g u n u n g a n
·--- · -· ·- ·-··
Pentadbir GunungOnline
9W2WZL
http://jenal.multiply.com

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Re: tiada berita dari trip CUS 17-21 DEC

Post by betterman »

kita doakan diorang semua selamat... sebarang spekulasi hanya akan memburukkan keadaan... tunggu berita
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

nazryst
Pendaki Terlampau
Posts: 650
Joined: 16 Feb 2006, 12:17
Location: Natural Geography
Contact:

Re: tiada berita dari trip CUS 17-21 DEC

Post by nazryst »

Aku harap Jenal dapat merumuskan segala perkara perkara yang telah diketengahkan... Agar post moterm dapat diberikan dari kesan apa yang dah berlaku

1. Persediaan para pendaki CUS
2. Hari dan ketika pendakian menjadi kronik?
3. Dikawasan manakah permulaan kecederaan berlaku dan hari keberapa?
4. Mengambil keputusan meninggalkan kumpulan cedera?
5. Kesan keseluruhan kepada kesemua pendaki...

Banyak lagi perkara yang perlu di HILITE kan, cukuplah soalan ini untuk di diagnose kan buat sementara waktu untuk mengenal pasti perkara yang boleh dielakkan di perbaiki dimasa hadapan....

kabusgunung
Skuad GPS GO
Posts: 737
Joined: 19 Jan 2006, 20:31

Re: tiada berita dari trip CUS 17-21 DEC

Post by kabusgunung »

yl kerrrr kena tinggal......eeeee...ini kena rescueeee cpt

User avatar
kampbecker
Pendaki Gunung
Posts: 4
Joined: 04 May 2010, 11:29
Location: Cyberjaya
Contact:

Re: tiada berita dari trip CUS 17-21 DEC

Post by kampbecker »

Berita terbaru,

Semua peserta selamat keluar.

User avatar
JeNaL
Pentadbiran
Posts: 1758
Joined: 27 Mar 2007, 16:07
Location: sri kembangan
Contact:

Re: tiada berita dari trip CUS 17-21 DEC

Post by JeNaL »

kampbecker wrote:Berita terbaru,

Semua peserta selamat keluar.
roger berita terima.
info dari mana ni?
--· ··- -· ··- -· --· --- -· ·-·· ·· -· ·
W a r i s a n K h a z a n a h P e r g u n u n g a n
·--- · -· ·- ·-··
Pentadbir GunungOnline
9W2WZL
http://jenal.multiply.com

User avatar
matsaiko
Senator Gunung
Posts: 2787
Joined: 22 Dec 2005, 16:52
Location: GOMBAK Territory

Re: tiada berita dari trip CUS 17-21 DEC

Post by matsaiko »

kampbecker wrote:Berita terbaru,

Semua peserta selamat keluar.
Alhamdullilah semua selamat..ambil iktibar atas perkara ini...mcamni la terjadi kalo trip yg tak well organise..lemah darisegi decision making..bukan la nak blame melulu..tp benda dah jadi kan..pikirkan impaknya...lepas ni kompem makbapak peserta2 tu dah tak bagi anak dia masuk hutan..dan akan beri pandangan yg negatif berkenaan outddoor terutama mendaki gunung.
To Conquer Without Risk Is To Triumph Without Glory
www.azreenismail.com

User avatar
deep purple
Pendaki Tegar
Posts: 226
Joined: 17 Mar 2006, 16:08
Location: lembah kelang
Contact:

Re: tiada berita dari trip CUS 17-21 DEC

Post by deep purple »

:) salam,

:D Alhamdulillah kepada semua yang selamat pulang.

Cuma, since perkara ini telah diupkan dalam GO, ada baiknya kita dengar sendiri apa kata gogo & peserta2. Harap2 dapat berikan maklumat yang setelus mungkin, baru fair untuk semua-yang pergi & yang tidak. Especially pada yg tidak pergi since kami semua dibelenggu rasa :x RISAU yang amat sangat sebelum perkara ini selesai...semalam, kakak kepada salah seorang peserta xpedisi menelefon & kemudiannya duduk di hadapan saya menceritakan masalah ini...bukan senang nak handle situation mcm ni, kalau saya belajar ilmu kaunseling, mungkin x der masalah sgt...tolong, ya...berikan respond...

Sudah tentu kita boleh belajar banyak perkara dari peristiwa ini. Saya pun sering jadi gogo gak...perhaps, I could learn something... :minum:

"LIFE'S LIKE A RIVER IN THE MORNING" ~SCORPIONS~

http://phototrek.wordpress.com/ :D

Lt.Cmdr. Kamal Ariffin
Kerabat Gunung
Posts: 1318
Joined: 12 Jan 2006, 11:43
Location: Gunung Bawah Laut
Contact:

Re: tiada berita dari trip CUS 17-21 DEC

Post by Lt.Cmdr. Kamal Ariffin »

Kalau dah selamat pulang Alhamdulillah.
Dan saya masih mempertahankan Penganjur ini
1. Gogo dan Gaid adalah orang terakhir keluar bersama perserta terakhir
Pada saya sangat bertanggungjawab. Dan mereka ada sebab kenapa lambat.

TAHNIAH DAN SEKALI LAGI ALHAMDULILLAH.

User avatar
kampbecker
Pendaki Gunung
Posts: 4
Joined: 04 May 2010, 11:29
Location: Cyberjaya
Contact:

Re: tiada berita dari trip CUS 17-21 DEC

Post by kampbecker »

Semua peserta selamat. Just luka2 standard org naik gunung. Trip delay kerana setiap hari hujan dan sebabkan banyak melecet.
Tiada sesat atau injured yang kronik.
Team ke2 sampai di Kampung Lelar pukul 3pm semalam. Disebabkan tiada 4wd, diaorg terpaksa bermalam di situ sampai pagi ni. Sekarang on the way to KL.
team 1st memang terpaksa keluar awal untuk menyampaikan info yg trip ni selamat (sebab dah delay 2 hari) bagi mengelakkan lebih banyak spekulasi.
TQ kpd Pak Kasim. beliau seorang yg sporting, btanggungjawab dan sangat professional. Walaupun banyak cabaran dan rintangan, semua peserta dapat kembali dengan selamat.
TQ pada semua geng GO, polis & semua coz caring.
& lastly sorry coz menyusahkan & merisaukan semua.
Abg Rosmal- detail story nanti kita TT :p

User avatar
JeNaL
Pentadbiran
Posts: 1758
Joined: 27 Mar 2007, 16:07
Location: sri kembangan
Contact:

Re: tiada berita dari trip CUS 17-21 DEC

Post by JeNaL »

ini lah semangat "Kerjasama berpasukan" yg ada di Gunung Online dan pendaki gunung

kita sedaya upaya akan memberikan pertolongan dan bantuan kepada sesiapa sahaja (kenal atau tidak) dan tak kira di mana selagi termampu dalam lingkungan gunung dan wilderness.

kepada warga gunung yg terlibat secara langsung dan tidak langsung yg banyak berkorban masa, tenaga mahupun wang ringgit untuk kes ini, saya sekali lagi bagi pihak Gunung Online saya ingin mengucapkan jutaan terima kasih

untuk post morterm kes, jika pihak yg terbabit dan sudi berkongsi cerita untuk dijadikan teladan di kemudian hari boleh lah post di GunungOnline ini atau PM saya cerita semula apa yg telah berlaku

kepada yang telibat, semoga pengalaman yang berharga ini boleh memantapkan lagi persediaan anda untuk kemudian hari.

kepada warga gunung yang lain, harapnya ada pengajaran yang anda boleh pelajari

kepada Guide dan Gogo, Tahniah dan terima kasih kepada anda kerana bertanggungjawab kepada peserta anda.

Sekian.
--· ··- -· ··- -· --· --- -· ·-·· ·· -· ·
W a r i s a n K h a z a n a h P e r g u n u n g a n
·--- · -· ·- ·-··
Pentadbir GunungOnline
9W2WZL
http://jenal.multiply.com

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Re: tiada berita dari trip CUS 17-21 DEC

Post by betterman »

Alhamdulillah semua dah selamat keluar. Diorang bersetuju untuk split kepada dua kumpulan dan bukannya meninggalkan kumpulan belakang. Guide dan gogo telah menjalankan tanggungjawab dgn baik iaitu sweep budak yang cedera.

Kita sembang kat dalam nie mmg kencang sbb tak berada dalam situasi diorang. Teori tidak sama dgn praktikal. harap maklum.

Tunggu je lah cerita dari kumpulan tu sendiri apa yang berlaku...
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

User avatar
soulfly
Kerabat Gunung
Posts: 1147
Joined: 18 Mar 2008, 15:57
Location: SENTUL

Re: tiada berita dari trip CUS 17-21 DEC

Post by soulfly »

shabas mr' sahab....
lama sangat...

User avatar
orga
Senator Gunung
Posts: 2088
Joined: 05 Dec 2005, 22:09
Location: n9 & melaka
Contact:

Re: tiada berita dari trip CUS 17-21 DEC

Post by orga »

betterman wrote:Kita sembang kat dalam nie mmg kencang sbb tak berada dalam situasi diorang. Teori tidak sama dgn praktikal. harap maklum...
yes correct..sebarang keputusan bergantung pada situasi, kondisi dan lokasi sesuatu kejadian..dan tahapnya berbeza-beza pada setiap masa dan pada setiap individu..praktikal perlu bersandar pd keadaan itu yg tidak dpt digambarkan secara teori..

ada baiknya biar ahli2 xpdc ni yg ber post mortem sesama mereka dulu..apa yg positif dr kejadian ni kita ambik manfaat utk perbaiki kelemahan diri kita sendiri dulu ok..
ImageImageImage

kansas_k1d
Pendaki Gunung
Posts: 58
Joined: 20 Mar 2010, 14:42

Re: tiada berita dari trip CUS 17-21 DEC

Post by kansas_k1d »

JeNaL wrote:ini lah semangat "Kerjasama berpasukan" yg ada di Gunung Online dan pendaki gunung
Sekian.
i loike... :lol:

cengkerik
Pendaki Gunung
Posts: 24
Joined: 07 Jun 2010, 00:48

Re: tiada berita dari trip CUS 17-21 DEC

Post by cengkerik »

Alhamdulillah... Salute to you GO guys! :-)

User avatar
mendelalu
Pendaki Gunung
Posts: 9
Joined: 24 Dec 2010, 17:45
Location: cyberjaya

Re: tiada berita dari trip CUS 17-21 DEC

Post by mendelalu »

terima kasih yg tak terhingga kepada semua yg mendoakan kesejahteraan kepada kami.. terutamanya jenal dan sudirman! semoga pengalaman ini menjadi iktibal kepada kami semua dalam meningkatkan pengetahuan dalam aktiviti berkumpulan dan kaedah/cara yg patut difikirkan terbaik bila menghadapi situasi2 sebegini..

terima kasih gunung online!

Lt.Cmdr. Kamal Ariffin
Kerabat Gunung
Posts: 1318
Joined: 12 Jan 2006, 11:43
Location: Gunung Bawah Laut
Contact:

Re: tiada berita dari trip CUS 17-21 DEC

Post by Lt.Cmdr. Kamal Ariffin »

Alhamdulillah
Dah selamat. Ok nati roger rojer kita ngeteh sama dg Abang Rosmal sekali sebab aku area Putrajaya, UPM Serdang, Banting jerrrr buleh la turun mana mana nanti kita sembang sembang. Nak gak tau pengelamana korang.
Kalau nak turun Banting sambil makan makan satay kat kedai aku pun ok gak. Bukan jauh beno Cyberjaya tuhhh
Kosong satu sembilan tiga satu mpat nam pat lima dua.

User avatar
mendelalu
Pendaki Gunung
Posts: 9
Joined: 24 Dec 2010, 17:45
Location: cyberjaya

Re: tiada berita dari trip CUS 17-21 DEC

Post by mendelalu »

Lt.Cmdr. Kamal Ariffin wrote:Alhamdulillah
Dah selamat. Ok nati roger rojer kita ngeteh sama dg Abang Rosmal sekali sebab aku area Putrajaya, UPM Serdang, Banting jerrrr buleh la turun mana mana nanti kita sembang sembang. Nak gak tau pengelamana korang.
Kalau nak turun Banting sambil makan makan satay kat kedai aku pun ok gak. Bukan jauh beno Cyberjaya tuhhh
Kosong satu sembilan tiga satu mpat nam pat lima dua.
lt. kamal... no hal.. kalau jalan cyberjaya.. calling2 la... nombor aku 0133699009 (pokju)

Abg_Jaws_Ikan_Paus
Pendaki Gunung
Posts: 62
Joined: 16 Jan 2006, 02:00

Re: tiada berita dari trip CUS 17-21 DEC

Post by Abg_Jaws_Ikan_Paus »

biNGai wrote:khairin yg cun cun ari tuh pegi rafting kt padas? huihhh sanggup aku pegi rescue kalo btui2 lost..sibbek daa slamat..hehehe
sib baik kat padas ari tu dia tak selamat kan ko ngai wakakaka

User avatar
biNGai
Kerabat Gunung
Posts: 3216
Joined: 19 Dec 2005, 13:18

Re: tiada berita dari trip CUS 17-21 DEC

Post by biNGai »

tkpe..biar aku lemas dalam sg padas, jgn biar aku lemas dalam keangauan sudah lerr..ekekeke
M.A.L.A.S - Copyright © 2003-2009. All rights reserved.
"Demi langit beserta seluruh binaannya, Demi bumi serta yang ada di hamparannya, Demi jiwa dan seluruh penyempurnaannya.."

User avatar
cengitu
Pendaki Gunung
Posts: 99
Joined: 05 Sep 2007, 11:13

Re: tiada berita dari trip CUS 17-21 DEC

Post by cengitu »

alhamdulillah syukur semua selamat keluar.

pada saya, teknologi juga memainkan peranan dalam trekking ni. Kalau ada kesempatan dan kemampuan, guna lah telefon satelit untuk tujuan kecemasan di masa hadapan. Maybe kita boleh dapatkan dana utk membeli telefon ini dan meminjam kepada ahli2 GO yang hendak memasuki hutan.

At least kalau kita delay, kita dapat menghubungi org luar tentang situasi kita. Saya pun pernah duduk lama dalam hutan nun dan terputus hubungan dengan dunia luar. Tak tahu apa yg berlaku dan org luar pun tak tahu apa yang terjadi pada kita...

Marilah kita renung2 kan.
www.kembara.net
mhg.mymalaya.com
9W2RML

User avatar
span
Pendaki Sondol
Posts: 415
Joined: 22 Aug 2008, 10:44
Location: atas batu
Contact:

Re: tiada berita dari trip CUS 17-21 DEC

Post by span »

alhamdulillah semua selamat
-L@YAN JeW MeNtEL Tu BeB-

User avatar
mendelalu
Pendaki Gunung
Posts: 9
Joined: 24 Dec 2010, 17:45
Location: cyberjaya

Re: tiada berita dari trip CUS 17-21 DEC

Post by mendelalu »

Admin... yg nila lah.. - Pokju
JeNaL wrote:list penuh
1. Yazaria
2. Mohd Nazim
3. Norhayati
4. Mohd Huzaimi (Telekom)
5. Khairil Nor (Telekom)
6. Mohd Nor (Telekom)
7. Audi Hani (FRIM) dompet tercicir kat pos simpo < ada kat balai polis gua musang
8. Mohd Kamarul (Telekom)
9. Mohd Zulkifli (Telekom)
10. Wan Hanifah
11. sepatutnya Pak Kasim .... tapi dia ada ganti dgn yg lain... tak dapat nama lagi

katanya 6 dah kluar < tp kat mana
4 masih belum .... ada yg cedera < mungkin kat pos Rantau

Locked