Majlis Berbuka Puasa OG

Aktiviti Gunung • Khas untuk aktiviti gunung sahaja

Moderator: nadir

Post Reply
krekokei
Pendaki Gunung
Posts: 35
Joined: 30 Aug 2009, 06:22
Location: Ampang, KL
Contact:

Majlis Berbuka Puasa OG

Post by krekokei »

Assalamualaikum WBT
Alhamdulillah dapat lagi kita ketemu setelah setahun berlalu, maklumlah masing2 duk masuk hutan naik gunung, terjun payung jumpa yuna, masuk gua, tenggelam dek laut...scuba ler tu...eh eh! maya karin?ikan duyung...haha! so di sinilah kita kembali bersua mengeratkan Sillaturahim sesama kita didalam MAJLIS BERBUKA PUASA ANJURAN OUTDOOR GENG! dengan kerjasama GUNUNG ONLINE!
apa yg menarik kali ini kita meriahkan suasana dengan tema perayaan..dah agak dah?? ok ok kita buat tema koboi...amacam? Rare tak? haa..!
"budaya kita wajah kite tau!"
(sedutan ayat johan dlm filem Hantu Kak Limah) jadinya..pakaila tema yang berseuaian k..biasanya pakai baju raju raya tahun lepaskan..oppsss..hehehe


Bukan Muslim Pun dijemput hadir k

Ok Saudara saudari sekalian, dengan menekan butang ACCEPT maka dengan rasminya anda akan bersetuju dengan :

Detail Program :
Tarikh - 27 Julai 2013 | 18 Ramadha 1434 H
Tempat - Dewan Wisma Sejarah, Jalan Tun Razak, KL
Penyertaan - Terbuka kpd seluruh warga gunung
Konsep - Pertukaran Hadiah, so setiap peserta diminta membawa hadiah sekurang-kurangnya sebijik...harga ikot suka k, yg penting ikhlassss.....

Itinerary :
05.00 pm - Lapor diri.... Siap..
06.00 pm - Ucapan kena dengar ok..Pastu amik makanan
06.30 pm - Sesi Ramah mesra (Slide Show)
07.15 pm - Laungan Azan.Doa, Makan, Solat
maghib Berjemah
08.30 pm - Majlis Lompat tinggi ..silap2 ..hehe
*Ucapan
*Bergambar
*Santai Outdoor tapi dalam dewan la
*King and Queen of the Night
*Bagi duit raya

10.00 pm - Tamat


Yuran Penyertaan :
RM 35.00 / Pax - Adults
RM 10.00 / Pax - Kids

Maklumat lanjut, anda boleh berhubung wakil kami melalui Facebook mengikut zon bermastautin anda :
Zon Utara - River Rider, Silveroutdoor Sport
Zon Tengah - Arif Rafar
Zon Selatan - SEm'z JUe-on
Zon Timur - Husnan Husin

Sebarang pertanyaan dan pendapat boleh lah diajukan kpd Admin 'Majlis Berbuka Puasa Anjuran OG' melalui laman Facebook :
Fizul Hafis
Ahli Kuburr
Krekokei Al-Walid
Nazzurra Azman
Razi Aziarina

Pembayaran boleh dibuat di akaun

Maybank
1520 6876 5549
NOOR NAZURA BINTI AZMAN

Cimb
02130077938521
Hafiszul Bin Muhamad

Bagi yang dah confirm leh la isi yang dibawah ni k..

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc ... sp=sharing

Jumpa sana
SILVER OUTDOOR SPORTS
Khidmat Jurupandu Arah Hutan & Gunung
Kursus Fasililtator & Team Building
GUNUNG TAHAN, GUNUNG LEDANG, GUNUNG G7
Outdoor Equipment Supply
http://silveroutdoors.blogspot.com/
+60 19 451 8380 nolbpro@gmail.com

eieigoto
Pendaki Gunung
Posts: 16
Joined: 23 Jan 2017, 16:10

Re: Majlis Berbuka Puasa OG

Post by eieigoto »

Bagi yang dah confirm
royal1688 android

Post Reply