Konservasi Rentis Gunung Yong Belar (NEW YEAR)

Aktiviti Gunung • Khas untuk aktiviti gunung sahaja

Moderator: nadir

solo
Pendaki Tegar
Posts: 211
Joined: 06 Dec 2005, 17:43
Location: Bukit Lanjan
Contact:

Re: Konservasi Rentis Gunung Yong Belar (NEW YEAR)

Post by solo »

Salam people,

Aku listkan antara barang2 yg perlu utk tujuan buat kerja. kalo sape2 nak derma/pinjam pun boleh gak.

1. plastik sampah tebal
2. guni beras/ gula yg 50Kg
3. cangkul ( agak2 la saiz tu, nak pikul ni )
4. petrol

sila tambah kalo aku ada miss benda lain.

73s
Hari
M: +6019 347 1239 ; E: 9W2ILD@gmail.com
WILD JUNCTION ( www.wildjunction.com)
9W2ILD (Niner Whiskey Too India Lima Delta)

Tropical Mountain Guide
Wilderness First Responder ( WMI of NOLS )
Nature Guide ( Licence # 9596 )

~ what we do in life, echoes in eternity

User avatar
soulfly
Kerabat Gunung
Posts: 1147
Joined: 18 Mar 2008, 15:57
Location: SENTUL

Re: Konservasi Rentis Gunung Yong Belar (NEW YEAR)

Post by soulfly »

bro..
aku dah PM aku punya email add
lama sangat...

User avatar
ahmad saufi
Pendaki Gunung
Posts: 39
Joined: 20 May 2006, 12:40
Location: kuala selangor

Re: Konservasi Rentis Gunung Yong Belar (NEW YEAR)

Post by ahmad saufi »

gud effort mrSolo@wildJuntion...
99% - i follow too...
nanti u inform meeting point,
boleh konvoi sama2..
Tq;)

pr oli
Pendaki Tegar
Posts: 287
Joined: 12 Dec 2008, 04:34
Location: Lembah kelang
Contact:

Re: Konservasi Rentis Gunung Yong Belar (NEW YEAR)

Post by pr oli »

ahmad saufi wrote:gud effort mrSolo@wildJuntion...
99% - i follow too...
nanti u inform meeting point,
boleh konvoi sama2..
Tq;)

jebat pun join...
ramai org kuat ni...
smangat2....
:minum:
- peace no war-
9W2OAT

solo
Pendaki Tegar
Posts: 211
Joined: 06 Dec 2005, 17:43
Location: Bukit Lanjan
Contact:

Re: Konservasi Rentis Gunung Yong Belar (NEW YEAR)

Post by solo »

Jebat: memang terbaik...mintak tlg isi form, email kat wildjunction@gmail.com

9W2OAT: bawak radio sekali...leh setup comm. kitaorang ada 2 biji handy vhf

jom kawan2 lain...jangan pikir panjang...SAFE OUR HIGHLANDS....

73s
Hari
M: +6019 347 1239 ; E: 9W2ILD@gmail.com
WILD JUNCTION ( www.wildjunction.com)
9W2ILD (Niner Whiskey Too India Lima Delta)

Tropical Mountain Guide
Wilderness First Responder ( WMI of NOLS )
Nature Guide ( Licence # 9596 )

~ what we do in life, echoes in eternity

User avatar
wild
Pendaki Gunung
Posts: 31
Joined: 21 Nov 2010, 21:49
Contact:

Re: Konservasi Rentis Gunung Yong Belar (NEW YEAR)

Post by wild »

Terima kasih diatas sokongan rakan-rakan seperjuangan. Sekali lagi mohon rakan-rakan untuk memberi maklumat penyertaan kepada kami melalui email di wildjunction@gmail.com untuk memudahkan pengurusan program.

NOTA: Jika terdapat peserta yang tidak mempunyai bajet yang cukup namun amat berminat untuk bersama-sama menjayakan program ini harap dapat maklumkan pihak kami terlebih dahulu untuk susulan lanjut.

pr oli
Pendaki Tegar
Posts: 287
Joined: 12 Dec 2008, 04:34
Location: Lembah kelang
Contact:

Re: Konservasi Rentis Gunung Yong Belar (NEW YEAR)

Post by pr oli »

solo wrote:Jebat: memang terbaik...mintak tlg isi form, email kat wildjunction@gmail.com

9W2OAT: bawak radio sekali...leh setup comm. kitaorang ada 2 biji handy vhf

jom kawan2 lain...jangan pikir panjang...SAFE OUR HIGHLANDS....

73s

Ada 1 je....
kompom bwk....
kalu larat kasi pikul kotam itam la....
hehehehe....
- peace no war-
9W2OAT

Lt.Cmdr. Kamal Ariffin
Kerabat Gunung
Posts: 1318
Joined: 12 Jan 2006, 11:43
Location: Gunung Bawah Laut
Contact:

Re: Konservasi Rentis Gunung Yong Belar (NEW YEAR)

Post by Lt.Cmdr. Kamal Ariffin »

Saya gerak lewat sikit sebab ari Jumaat tu closing akaun dan saya kena banyak saing banyak dokumen perundangan, Jemaat tu keja weei. Sempat balik umah rasanya 8:00 malam baru gerak dari Banting- buleh la saya bawak satay dari kedai saya nanti (untuk yang naik Pajero saya sahaja tau)
Laluan saya
Banting- Shah Alam terus masuk Lebuhraya Gutrie - terus masuk Plus sampai Simpang Pulai (opps turun rawang isi NGV dan Simpang Pulai ada stesyen NGV) terus naik Kameron.
Ada sesiapa nak hikut sila PM saya or call nol siji songo telu siji pat nenem pat limo loro

pr oli
Pendaki Tegar
Posts: 287
Joined: 12 Dec 2008, 04:34
Location: Lembah kelang
Contact:

Re: Konservasi Rentis Gunung Yong Belar (NEW YEAR)

Post by pr oli »

Lt.Cmdr. Kamal Ariffin wrote:Saya gerak lewat sikit sebab ari Jumaat tu closing akaun dan saya kena banyak saing banyak dokumen perundangan, Jemaat tu keja weei. Sempat balik umah rasanya 8:00 malam baru gerak dari Banting- buleh la saya bawak satay dari kedai saya nanti (untuk yang naik Pajero saya sahaja tau)
Laluan saya
Banting- Shah Alam terus masuk Lebuhraya Gutrie - terus masuk Plus sampai Simpang Pulai (opps turun rawang isi NGV dan Simpang Pulai ada stesyen NGV) terus naik Kameron.
Ada sesiapa nak hikut sila PM saya or call nol siji songo telu siji pat nenem pat limo loro
hehehe
abg kamal...
sate utk semua la...
pajero abg kamal je mane buleh...
kihkihkih....
- peace no war-
9W2OAT

User avatar
wild
Pendaki Gunung
Posts: 31
Joined: 21 Nov 2010, 21:49
Contact:

Re: Konservasi Rentis Gunung Yong Belar (NEW YEAR)

Post by wild »

25 hari lagi...

User avatar
mizi
Kerabat Gunung
Posts: 1308
Joined: 17 Jul 2006, 15:22
Location: perlis
Contact:

Re: Konservasi Rentis Gunung Yong Belar (NEW YEAR)

Post by mizi »

ari...tetiba la aku berminat nk join tp ari sabtu tu aku br pikir nk polo......n tetiba ja aku ada kt sn tanpa infom kt ko...ko bg tak aku hikut....aku takmo la nnt ada org kata aku cucuk angin pulok
climb long trail
p11at

fadzli
Pendaki Gunung
Posts: 96
Joined: 09 Feb 2006, 23:57
Location: selangor
Contact:

Re: Konservasi Rentis Gunung Yong Belar (NEW YEAR)

Post by fadzli »

Tahniah .. :D
semoga usaha murni di berkati ...
LiveLEARNhikePLAY

User avatar
am
Pendaki Sondol
Posts: 459
Joined: 12 Dec 2005, 19:41
Location: Somban, NSDK
Contact:

Re: Konservasi Rentis Gunung Yong Belar (NEW YEAR)

Post by am »

bolehhh.. tiada masalah...

cuma bila ada maklum-balas penyertaan tuh, program dpt dijalankan dgn lebih lancar itu sahaja. tentang pembayaran tuh, kalau masing2 ada jalan untuk ke Basecamp atau dengan kata lain makan/ration, 4wd transfer dan peralatan semua cukup pun takda masalah. apa yang kami mahukan cuma satu... KEM KASUT kembali seperti sedia-kala (dengan bantuan rakan-rakan).

jika anda rasa penyertaan membebankan dan pihak pengurusan cuba mengambil keuntungan, anda TETAP boleh menyertai! cuma nak minta jasa baik rakan-rakan untuk bersama-sama di Basecamp pada hari pertama untuk penerangan program.
find me more at multiply | blogspot | flickr

User avatar
mizi
Kerabat Gunung
Posts: 1308
Joined: 17 Jul 2006, 15:22
Location: perlis
Contact:

Re: Konservasi Rentis Gunung Yong Belar (NEW YEAR)

Post by mizi »

am wrote:bolehhh.. tiada masalah...

cuma bila ada maklum-balas penyertaan tuh, program dpt dijalankan dgn lebih lancar itu sahaja. tentang pembayaran tuh, kalau masing2 ada jalan untuk ke Basecamp atau dengan kata lain makan/ration, 4wd transfer dan peralatan semua cukup pun takda masalah. apa yang kami mahukan cuma satu... KEM KASUT kembali seperti sedia-kala (dengan bantuan rakan-rakan).

jika anda rasa penyertaan membebankan dan pihak pengurusan cuba mengambil keuntungan, anda TETAP boleh menyertai! cuma nak minta jasa baik rakan-rakan untuk bersama-sama di Basecamp pada hari pertama untuk penerangan program.
baik boss...maklumlah org x berduit n x bergaji mcm kami nih n x ada cuti nihh main hantam kromo ja...pepon tahniah ats usaha2 murni gogo
climb long trail
p11at

User avatar
biNGai
Kerabat Gunung
Posts: 3216
Joined: 19 Dec 2005, 13:18

Re: Konservasi Rentis Gunung Yong Belar (NEW YEAR)

Post by biNGai »

kalo ary macha tk kasik ko polo, ko pegi la bersih itu kem gurkha mizi..kenkawan ko ramai kt sana espeseli kt belah gaung blakang kemsait tuh..ekekeke
M.A.L.A.S - Copyright © 2003-2009. All rights reserved.
"Demi langit beserta seluruh binaannya, Demi bumi serta yang ada di hamparannya, Demi jiwa dan seluruh penyempurnaannya.."

edie78
Pendaki Gunung
Posts: 100
Joined: 06 Aug 2010, 15:22
Location: take 5

Re: Konservasi Rentis Gunung Yong Belar (NEW YEAR)

Post by edie78 »

tabik lu org...
jalan dulu...nanti saya sampai!

User avatar
mizi
Kerabat Gunung
Posts: 1308
Joined: 17 Jul 2006, 15:22
Location: perlis
Contact:

Re: Konservasi Rentis Gunung Yong Belar (NEW YEAR)

Post by mizi »

biNGai wrote:kalo ary macha tk kasik ko polo, ko pegi la bersih itu kem gurkha mizi..kenkawan ko ramai kt sana espeseli kt belah gaung blakang kemsait tuh..ekekeke
hehehehehe...jum p skali abg ngai..bila lg powil nk berjasa bw sampah trn gng..ko tgu kt dam pon jd lahh
climb long trail
p11at

killerbees
Otai Gunung
Posts: 818
Joined: 26 Jun 2006, 11:06

Re: Konservasi Rentis Gunung Yong Belar (NEW YEAR)

Post by killerbees »

niat yg murni sngt2...didoakan semuanya selamat yee...amiin...

nak ejas2 gak nih... :)

User avatar
biNGai
Kerabat Gunung
Posts: 3216
Joined: 19 Dec 2005, 13:18

Re: Konservasi Rentis Gunung Yong Belar (NEW YEAR)

Post by biNGai »

aku ade program kawen2 laa taim tuh mizi..aku anta abg kamal je la pegi..powil dia power, bole bawak sate..hehehe
M.A.L.A.S - Copyright © 2003-2009. All rights reserved.
"Demi langit beserta seluruh binaannya, Demi bumi serta yang ada di hamparannya, Demi jiwa dan seluruh penyempurnaannya.."

Lt.Cmdr. Kamal Ariffin
Kerabat Gunung
Posts: 1318
Joined: 12 Jan 2006, 11:43
Location: Gunung Bawah Laut
Contact:

Re: Konservasi Rentis Gunung Yong Belar (NEW YEAR)

Post by Lt.Cmdr. Kamal Ariffin »

Pajero dah penuh
Senarai Penumpang.
1. Lanun
2. Ku Ezi
3. Ayob Maybank Shah Alam
4. Fuad Sec 7 Shah Alam
5. Yong Yap Batu 3 sebelah batu 2 la.

User avatar
soulfly
Kerabat Gunung
Posts: 1147
Joined: 18 Mar 2008, 15:57
Location: SENTUL

Re: Konservasi Rentis Gunung Yong Belar (NEW YEAR)

Post by soulfly »

Lt.Cmdr. Kamal Ariffin wrote:Pajero dah penuh
Senarai Penumpang.
1. Lanun
2. Ku Ezi
3. Ayob Maybank Shah Alam
4. Fuad Sec 7 Shah Alam
5. Yong Yap Batu 3 sebelah batu 2 la.
eh bang saya cam mana? :tembak:
lama sangat...

User avatar
biNGai
Kerabat Gunung
Posts: 3216
Joined: 19 Dec 2005, 13:18

Re: Konservasi Rentis Gunung Yong Belar (NEW YEAR)

Post by biNGai »

ko kasik bawak la pajero ko mamak..bole lawan pajero sapa paling brani buat stunt..mau masuk dam tuh ade satu area hatkor..hehe
M.A.L.A.S - Copyright © 2003-2009. All rights reserved.
"Demi langit beserta seluruh binaannya, Demi bumi serta yang ada di hamparannya, Demi jiwa dan seluruh penyempurnaannya.."

ajon
Pendaki Tegar
Posts: 267
Joined: 19 Dec 2005, 12:08
Location: kl
Contact:

Re: Konservasi Rentis Gunung Yong Belar (NEW YEAR)

Post by ajon »

Seronot nye korang..dpt gi ramai-ramai pnjat gunung ujung taun nii...smoge berjaya prgram yg di rancang..

klau dpt pegi kan best... :cry: :cry:

User avatar
wild
Pendaki Gunung
Posts: 31
Joined: 21 Nov 2010, 21:49
Contact:

Re: Konservasi Rentis Gunung Yong Belar (NEW YEAR)

Post by wild »

Statistik terbaru: 10

Orang yang bersama Abg Kamal: 5

Menjadikan bilangan terkini seramai 15 orang.

Abang Kamal : Minta tolong berikan maklumat seperti Nama, No I/C, No Tel dan Email penumpang Abang Kamal. Terima Kasih.

Mamak : Adakah encik mamak mempunyai masalah transport? Hrm, mungkin boleh pergi dengan En.Jebat??

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
22 days to go.. Hope can gather at least 20 person,..

kezkk
Pendaki Gunung
Posts: 19
Joined: 09 Jan 2009, 10:03

Re: Konservasi Rentis Gunung Yong Belar (NEW YEAR)

Post by kezkk »

ingin bertanya jika ada YL yang turut serta dengan program ini.

User avatar
am
Pendaki Sondol
Posts: 459
Joined: 12 Dec 2005, 19:41
Location: Somban, NSDK
Contact:

Re: Konservasi Rentis Gunung Yong Belar (NEW YEAR)

Post by am »

kezkk wrote:ingin bertanya jika ada YL yang turut serta dengan program ini.
Buat pengetahuan kezkk ada YL (Young Lady kut?) yang akan menyertai program ini. Berapa ramai? Hahaha hanya saya sornag yang tahu... Terima kasih kerana bertanya.
find me more at multiply | blogspot | flickr

kezkk
Pendaki Gunung
Posts: 19
Joined: 09 Jan 2009, 10:03

Re: Konservasi Rentis Gunung Yong Belar (NEW YEAR)

Post by kezkk »

am wrote:
kezkk wrote:ingin bertanya jika ada YL yang turut serta dengan program ini.
Buat pengetahuan kezkk ada YL (Young Lady kut?) yang akan menyertai program ini. Berapa ramai? Hahaha hanya saya sornag yang tahu... Terima kasih kerana bertanya.[/quote


thanks for the info...PDF submitted.

kezkk
Pendaki Gunung
Posts: 19
Joined: 09 Jan 2009, 10:03

Re: Konservasi Rentis Gunung Yong Belar (NEW YEAR)

Post by kezkk »

thanks for the info...PDF submitted.

fadzli
Pendaki Gunung
Posts: 96
Joined: 09 Feb 2006, 23:57
Location: selangor
Contact:

Re: Konservasi Rentis Gunung Yong Belar (NEW YEAR)

Post by fadzli »

Rm 120 kan utk trip konservasi nie?
LiveLEARNhikePLAY

User avatar
biNGai
Kerabat Gunung
Posts: 3216
Joined: 19 Dec 2005, 13:18

Re: Konservasi Rentis Gunung Yong Belar (NEW YEAR)

Post by biNGai »

rm120? ocopottt..
M.A.L.A.S - Copyright © 2003-2009. All rights reserved.
"Demi langit beserta seluruh binaannya, Demi bumi serta yang ada di hamparannya, Demi jiwa dan seluruh penyempurnaannya.."

solo
Pendaki Tegar
Posts: 211
Joined: 06 Dec 2005, 17:43
Location: Bukit Lanjan
Contact:

Re: Konservasi Rentis Gunung Yong Belar (NEW YEAR)

Post by solo »

fadzli wrote:Rm 120 kan utk trip konservasi nie?
Fadzli : ya rm120...detail kos seperti yg di senaraikan kat surat invitation.

Ngai : nak wat camana, ada kos jugak nak wat kerja amal.

Seperti yg AM kata, kalo rakan2 nak ikut tapi nak buat arrangement sendiri, kami ok je. cuma minta tolong maklumkan so kami leh buat arrangement apa yg patut.

73s
Hari
M: +6019 347 1239 ; E: 9W2ILD@gmail.com
WILD JUNCTION ( www.wildjunction.com)
9W2ILD (Niner Whiskey Too India Lima Delta)

Tropical Mountain Guide
Wilderness First Responder ( WMI of NOLS )
Nature Guide ( Licence # 9596 )

~ what we do in life, echoes in eternity

User avatar
soulfly
Kerabat Gunung
Posts: 1147
Joined: 18 Mar 2008, 15:57
Location: SENTUL

Re: Konservasi Rentis Gunung Yong Belar (NEW YEAR)

Post by soulfly »

biNGai wrote:ko kasik bawak la pajero ko mamak..bole lawan pajero sapa paling brani buat stunt..mau masuk dam tuh ade satu area hatkor..hehe
ye tak ye lah ngai...
sapamau tumpang aku?masih ada3 kekosongan,
kalo mau boleh roger aku kat sini 012667 41 dua dua
lama sangat...

User avatar
biNGai
Kerabat Gunung
Posts: 3216
Joined: 19 Dec 2005, 13:18

Re: Konservasi Rentis Gunung Yong Belar (NEW YEAR)

Post by biNGai »

ari : ya btul..skang sume kene ade pelarasan..subsidi kene tarik, apa nak buattt


sibbek la aku ade kenduri taim tuh..kalo tk, saya musti pileyyyy
M.A.L.A.S - Copyright © 2003-2009. All rights reserved.
"Demi langit beserta seluruh binaannya, Demi bumi serta yang ada di hamparannya, Demi jiwa dan seluruh penyempurnaannya.."

stoned
Pendaki Gunung
Posts: 51
Joined: 25 Nov 2008, 10:35
Contact:

Re: Konservasi Rentis Gunung Yong Belar (NEW YEAR)

Post by stoned »

kepada encik ari dan encik am,

ada org tanya, ini trip ade dateline penutup tak tuk penyertaan? dorang tengah tunggu bonus kompom ke tak gamaknya.... :)

solo
Pendaki Tegar
Posts: 211
Joined: 06 Dec 2005, 17:43
Location: Bukit Lanjan
Contact:

Re: Konservasi Rentis Gunung Yong Belar (NEW YEAR)

Post by solo »

biNGai wrote:ari : ya btul..skang sume kene ade pelarasan..subsidi kene tarik, apa nak buattt


sibbek la aku ade kenduri taim tuh..kalo tk, saya musti pileyyyy
ada rakan nak tolong dapatkan corporate social responsibility / corporate environment responsibility fund untuk project akan datang...pilot project kasi jalan dulu.

lain kali leh join lagi bro...banyak lagi gunung yg perlu tumpuan gak
Hari
M: +6019 347 1239 ; E: 9W2ILD@gmail.com
WILD JUNCTION ( www.wildjunction.com)
9W2ILD (Niner Whiskey Too India Lima Delta)

Tropical Mountain Guide
Wilderness First Responder ( WMI of NOLS )
Nature Guide ( Licence # 9596 )

~ what we do in life, echoes in eternity

solo
Pendaki Tegar
Posts: 211
Joined: 06 Dec 2005, 17:43
Location: Bukit Lanjan
Contact:

Re: Konservasi Rentis Gunung Yong Belar (NEW YEAR)

Post by solo »

[quote="stoned"]kepada encik ari dan encik am,

ada org tanya, ini trip ade dateline penutup tak tuk penyertaan? dorang tengah tunggu bonus kompom ke tak gamaknya.... :)[/quote

penutupan penyertaan pada 31st Dec jam 1500hrs....pastu dah gerak masuk ke blue valley.

kalo nak join pastu pun boleh...jumpa di basecamp atau kem kasut......keperluan sendiri arrange. :mrgreen:

73
Hari
M: +6019 347 1239 ; E: 9W2ILD@gmail.com
WILD JUNCTION ( www.wildjunction.com)
9W2ILD (Niner Whiskey Too India Lima Delta)

Tropical Mountain Guide
Wilderness First Responder ( WMI of NOLS )
Nature Guide ( Licence # 9596 )

~ what we do in life, echoes in eternity

solo
Pendaki Tegar
Posts: 211
Joined: 06 Dec 2005, 17:43
Location: Bukit Lanjan
Contact:

Re: Konservasi Rentis Gunung Yong Belar (NEW YEAR)

Post by solo »

soulfly wrote:
biNGai wrote:ko kasik bawak la pajero ko mamak..bole lawan pajero sapa paling brani buat stunt..mau masuk dam tuh ade satu area hatkor..hehe
ye tak ye lah ngai...
sapamau tumpang aku?masih ada3 kekosongan,
kalo mau boleh roger aku kat sini 012667 41 dua dua
terbaik.....
Hari
M: +6019 347 1239 ; E: 9W2ILD@gmail.com
WILD JUNCTION ( www.wildjunction.com)
9W2ILD (Niner Whiskey Too India Lima Delta)

Tropical Mountain Guide
Wilderness First Responder ( WMI of NOLS )
Nature Guide ( Licence # 9596 )

~ what we do in life, echoes in eternity

User avatar
am
Pendaki Sondol
Posts: 459
Joined: 12 Dec 2005, 19:41
Location: Somban, NSDK
Contact:

Re: Konservasi Rentis Gunung Yong Belar (NEW YEAR)

Post by am »

RM120 (RM10 Refundable) <--- 4WD Return, Camping Equipment, Rations, Cert, Banner, Plastik Sampah, Kudap, Rokok,.. Boleh refund RM10 lagi tuh.

Betul! RM120. Namun jika anda boleh uruskan makan-minum sendiri, 4wd return ke BDV, dan peralatan perkhemahan..sendiri itu lagi memudahkan kerja kami. Tak perlu sebarang bayaran janji boleh dengar arahan dan sumbang tenaga.
find me more at multiply | blogspot | flickr

User avatar
biNGai
Kerabat Gunung
Posts: 3216
Joined: 19 Dec 2005, 13:18

Re: Konservasi Rentis Gunung Yong Belar (NEW YEAR)

Post by biNGai »

yeahh..saya musti pileyyy
M.A.L.A.S - Copyright © 2003-2009. All rights reserved.
"Demi langit beserta seluruh binaannya, Demi bumi serta yang ada di hamparannya, Demi jiwa dan seluruh penyempurnaannya.."

User avatar
mizi
Kerabat Gunung
Posts: 1308
Joined: 17 Jul 2006, 15:22
Location: perlis
Contact:

Re: Konservasi Rentis Gunung Yong Belar (NEW YEAR)

Post by mizi »

soulfly wrote:
biNGai wrote:ko kasik bawak la pajero ko mamak..bole lawan pajero sapa paling brani buat stunt..mau masuk dam tuh ade satu area hatkor..hehe
ye tak ye lah ngai...
sapamau tumpang aku?masih ada3 kekosongan,
kalo mau boleh roger aku kat sini 012667 41 dua dua
nek kut mana???simpang pulai ka???tompang naik/trn dr ipoh bule???kalu jd laaa...
climb long trail
p11at

Post Reply