Ucapan Selamat Hari Raya

Pengumuman dari Gunung Online

Moderator: pentadbir

yongyap
Pendaki Gunung
Posts: 76
Joined: 07 Dec 2005, 10:26
Location: Bawah Fly
Contact:

Post by yongyap »

Selamat Hari Raya

Maaf Zahir Dan Batin buat semua warga GO
Kasihan Hutan Kita

cddin
Pendaki Tegar
Posts: 293
Joined: 12 Feb 2006, 01:13
Location: 192.168.0.1
Contact:

Post by cddin »

selamat hari raye n maap zahir batin pd semua.. :idea:

tokBatin
Pendaki Hebat
Posts: 325
Joined: 26 May 2006, 19:41
Location: kem pasong(selama)
Contact:

Post by tokBatin »

selama ari raya dan depavali.....depavali ni datang la umah makan muruku ngan kuih keras

User avatar
Lapore
Pendaki Gunung
Posts: 134
Joined: 11 May 2006, 09:30
Location: Kami yg ditinggalkan
Contact:

Post by Lapore »

Image

Selamat Hari Raya Aidilfitri.....
Maafkanlah En Zahir Dan Tok Batin.....
oppppps... Maaf Zahir Dan Batin...

User avatar
labyrinth
Pendaki Gunung
Posts: 56
Joined: 05 Dec 2005, 18:26
Location: KL
Contact:

Post by labyrinth »

hendak ku berpantun aku tak tau berpuisi... :)
hendak ku berkarya aku bukan pujangga.... :)
apa yg aku tau naik gunung je... :)
itupun klu ada sesapa nak ajak aku... :)
tapi aku pun nak raya... :)
tak syok la plak raya klu tak wish & mintak maaf dekat kengkawan... :)
mcm la kita ni perfect sangat smp tak pernah buat silap... :)
mcm la selama naik gng tu sumernya indah... :)
kekadang ada jgk hati2 yg terguris... :)

so kpd GO team, GO members, rakan2 sepergunungan sekalian terutama yg pernah sesama treking dgn aku...aku ucapkan

Selamat Hari Raya...Maaf Zahir & Batin...

p/s aku perhati ucapan kengkawan kat dlm topic ni mcm menang academy award pun ada... :D
...so never mind the darkness, we still can find a way...

kanvas
Pendaki Gunung
Posts: 5
Joined: 03 Oct 2006, 11:44
Location: puncak bukit lela

tut...........tut.........tut............

Post by kanvas »

Assalamualaikum..........buat warga gunung, SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN..

User avatar
dklpacat
Pendaki Gunung
Posts: 40
Joined: 06 Dec 2005, 13:36
Contact:

Post by dklpacat »

SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI

mohon kemaafan di atas segala kesalahan saya sepanjang menganjurkan xpdc mendaki...Insyalah semoga rejeki kita semua akan bertambah lagi...
" YOUR ATTITUDE DETERMINES YOUR ALTITUDE"

User avatar
biNGai
Kerabat Gunung
Posts: 3216
Joined: 19 Dec 2005, 13:18

Post by biNGai »

Happy Raya Day to all of you..May God Bless You ! :)
M.A.L.A.S - Copyright © 2003-2009. All rights reserved.
"Demi langit beserta seluruh binaannya, Demi bumi serta yang ada di hamparannya, Demi jiwa dan seluruh penyempurnaannya.."

User avatar
mizi
Kerabat Gunung
Posts: 1308
Joined: 17 Jul 2006, 15:22
Location: perlis
Contact:

Post by mizi »

di kesempatan ini juga Ingin mengucapkan selamat hari raya maaf zahir batin kepada semua warga G.O.

User avatar
matsaiko
Senator Gunung
Posts: 2787
Joined: 22 Dec 2005, 16:52
Location: GOMBAK Territory

Post by matsaiko »

Salam Aidil fitri…Minal Aidil Wal Faizin buat semua warga GO
To Conquer Without Risk Is To Triumph Without Glory
www.azreenismail.com

kabusgunung
Skuad GPS GO
Posts: 737
Joined: 19 Jan 2006, 20:31

Post by kabusgunung »

Image

nazawgw
Pendaki Gunung
Posts: 136
Joined: 18 Mar 2006, 23:38
Contact:

Post by nazawgw »

Assalamualaikum wbt.. sumer warga GO..
Selamat Hari Raya AidilFitri..kepada yg kenal atau yg tak..maaf jua dipinta andai ada salah silap bahasa pertuturan dan perbuatan..

"Hari raya hari yg mulia..penuh beerti kpd kita..tua muda miskin dan kaya..menyambutnya dgn gembiraaaaa....
Berhati2 di jalan raya..semoga anda selamat tiba..ucapan selamat hari raya dr NAZA utk semua.."...(lagu ciplak terpelihara :twisted: )

Bye..bye..
aku pun ada di sini!!

User avatar
nizran
Pendaki Tegar
Posts: 205
Joined: 22 Aug 2006, 01:52
Location: belakang pokok..
Contact:

Post by nizran »

saya nak mengucapkan kembali selamat hari raya dan Maaf zahir dan batin kepada semua warga G.O..

sebelum keluar rumah baca lah apa yang patut,
sebelum naik kenderaan, baik numpang, baik naik pengangkutan awam dan sebagainya, bacalah setidaknya ayatul Qurs ( ayat qursi ).

nie doa naik kenderaan utk kawan2!

Image
mane satu belakang pokok???
Image

User avatar
shutda[FAKAP]
Pendaki Gunung
Posts: 1
Joined: 15 Oct 2006, 02:55
Location: iNdiA pApa oScaR hOteL
Contact:

Post by shutda[FAKAP] »

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI! kat semue umat Islam terutamenye kaki² gunung! Igt, raye balik umah ye, jumpe mak abah. Jgn naik gunung! hAhHaa... :lol:


_________________________________________________________________________________________________________________

p.s. zAriP PERSI (4get Fear, Take The Challenge)

User avatar
kenshina
Pendaki Sondol
Posts: 491
Joined: 05 Dec 2005, 09:24
Location: 21st Century
Contact:

Post by kenshina »

Selamat Hari Raya AidilFitri dan Maaf Zahir Batin

diucapkan pada sumer warga GO

saya pohonkan pada rakan-rakan pendakian ..
ampun maaf kalau ada salah-silap, terkasar bahasa, tergurau lelebih,
terkutuk ke, terngumpat ke, termasam muka ke,
mintak halal makan minum.. mana tau ada terpow kudap2 ke...terkurang kira ration ke...

pada sesapa yg drive masa balik kampung... berhati-hati di jalanraya..
harap sumer selamat balik kg n balik bandar... :)
harap kita dapat p trekking sesama lagi lepas raya nanti... :idea:


bila pakai spek terminator tu bajet leh comel cam garfield la... :evil:

:mrgreen:
challenge your limit

krow
Senator Gunung
Posts: 179
Joined: 07 Dec 2005, 10:13

Post by krow »

EID MUBARAK!!!!

salam aidilfitri dari saya, maaf zahir dan batin pada semua warga GO dll rakan rekreasi hutan seantaro MALAYA.. semoga panjang umur dan ditemukan kembali syawal tahun hadapan pula.... AMIN!

Berhati-hati di jalanraya.. ingatlah org tersayang.. :)
http://anotherkrow.multiply.com/
"its not the mountain we conquer but ourselves"
Sir Edmund Hillary

User avatar
Nizam
Pendaki Tegar
Posts: 246
Joined: 27 Jan 2006, 08:37
Contact:

Post by Nizam »

A'kum..Warga G.O


SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI..MAAF ZAHIR BATIN DARI SAYA SEKELUARGA UNTUK WARGA G.O


Khas untuk warga Kuale Kangsor yang bakal pulang beraya kekampung memasing betty di Talang , Cik leey di Guor ,Syed di Chicago & Nizam JARI di padang rengas hati -hati di jalanraya... pelan2 kayuh.
Piji uitt..teman sampai kuale, teman call kau nanti..teman nak tuntut laksa teman... :!:
[["Wa Budak Baru Belajar Memanjat" ®]]

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Post by betterman »

kenshina wrote:Selamat Hari Raya AidilFitri dan Maaf Zahir Batin

diucapkan pada sumer warga GO

saya pohonkan pada rakan-rakan pendakian ..
ampun maaf kalau ada salah-silap, terkasar bahasa, tergurau lelebih,
terkutuk ke, terngumpat ke, termasam muka ke,
mintak halal makan minum.. mana tau ada terpow kudap2 ke...terkurang kira ration ke...

pada sesapa yg drive masa balik kampung... berhati-hati di jalanraya..
harap sumer selamat balik kg n balik bandar... :)
harap kita dapat p trekking sesama lagi lepas raya nanti... :idea:


bila pakai spek terminator tu bajet leh comel cam garfield la... :evil:

:mrgreen:
haah... sedar-sedar ada gambor jer kat multiply :)
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

User avatar
kenshina
Pendaki Sondol
Posts: 491
Joined: 05 Dec 2005, 09:24
Location: 21st Century
Contact:

Post by kenshina »

bettermen wrote:haah... sedar-sedar ada gambor jer kat multiply
:) :) :)

bukan apa betty...
macam pasti je akan dapat salah satu drpd ayat seperti berikut:

a) aku dah ada plan la
b) aku kene keje shift la taim tu
c) aku tak dapat cuti la

:D :evil:

jangan marah aa... dah mintak maaf dah tau...


:mrgreen:
challenge your limit

melati
Pendaki Terlampau
Posts: 748
Joined: 11 Jan 2006, 15:31
Location: b'worth
Contact:

Post by melati »

mulut kadang tersalah cakap,
telinga kadang tersilap dengar,
mata kadang tersalah pndang,
maafkn salah & silap yg pasti ada dr kami berdua.. :)

"selamat hari raya & maaf zahir batin dr kami
sekeluarga tuk semua warga gunung sekalian,
jemput2 la mai umah sapa2 yg dok utara tuh..

User avatar
jojo
Pendaki Gunung
Posts: 35
Joined: 18 Sep 2006, 12:01
Location: perak

Post by jojo »

Selamat Hari Raya kepada semua warga gunung online....... Selamat segala2nya....... :P
Jiwa Kacau

gunung
Pengasas
Posts: 55
Joined: 04 Dec 2005, 00:50

Post by gunung »

Baby aku ingin mengucapkan salam Ramadhan dan Aidilfitri kepada semua warga forum Gunung Online.

Kalu sesape beraya kat KT, jemput le datang beraya rumah aku, boleh memain ngan baby aku nih. Dan jangan lupa ang-pau utk baby aku sekali. hehehe

http://www.utusan.com.my/utusan/special ... page13.htm

User avatar
wira
Pendaki Hebat
Posts: 371
Joined: 06 Dec 2005, 08:16
Location: Shah Alam
Contact:

Post by wira »

SELAMAT HARI RAYA

MAAF ZAHIR BATIN
© Copyright 2006 Perusahaan Otomobil Nasional Sdn. Bhd. All Rights Reserved.

Qem
Pendaki Gunung
Posts: 31
Joined: 23 Aug 2006, 14:28

slamat hari raya

Post by Qem »

slamat ari raya kpd ayah n ibu....warga GO n yg mengenali dr ini...
smoga brbhg slalooooo....

User avatar
scorchys
Pendaki Gunung
Posts: 105
Joined: 08 Oct 2006, 21:27
Location: sebelah rumah kamu
Contact:

Post by scorchys »

Selamat HarI Raya Aidilfitri
Maaf Zahir & Batin


diucapkan kepada semua warga GunungOnline :)
superbbb beb!! d[o_O]b

biskut
Pendaki Gunung
Posts: 164
Joined: 26 Dec 2005, 15:42

Post by biskut »

SALAM AIDUL FITRI PADA SEMUA WARGA GUNUNG DAN SAHABAT...

kemaafan diatas kesilapan, termakan terminum, terkasar, dan sebagainya..

"Pandu lah dengan sabar dan berhemat di jalan raya....moga selamat pergi dan pulang, keluarga terseyang menati anda"

Locked