ORGA masuk hospital!!( Syukur kembali sihat)

Pengumuman dari Gunung Online

Moderator: pentadbir

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

ORGA masuk hospital!!( Syukur kembali sihat)

Post by betterman »

Assalamualaikum....
Aku baru dapat berita bahawa ORGA telah dimasukkan ke hospital kerana serangan jantung.

Maklumat terkini aku akan update dari semasa ke semasa.

Marilah lah kita sama-sama berdoa agar ORGA selamat.

Bismillahirrahmanirrahim
Ya Allah ya tuhan kami yang maha pengampun dan penyayang, hanya kepada engkau kami bermohon agar ko limpahkan lah kesihatan yang berpanjangan kepada sahabat kami Radzee dan kau panjangkanlah umur dia.

Amin
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

Dragon
Pendaki Gunung
Posts: 52
Joined: 17 Apr 2006, 14:56

Post by Dragon »

ako pon baru dpt msg jap tadi...harap2 bro orga cepat sembuh amin...

User avatar
pendaki baru
Pendaki Gunung
Posts: 188
Joined: 05 Jun 2006, 14:30
Location: Kota DamanSara, Petaling Jaya
Contact:

Post by pendaki baru »

aku pun dapat mesj dari arif... sebelum bukak pose tadi...
saya haye dapat berdoa semoga orga cepat sembuh..
Nak Tengok Gambar Sila Lah Ke c ni
http://fazrul06.multiply.com/
http://www.myspace.com/9368275
><((((º>¸.·´¯`·.¸><((((º>¸.·´¯`·.¸><((((º>

User avatar
nizran
Pendaki Tegar
Posts: 205
Joined: 22 Aug 2006, 01:52
Location: belakang pokok..
Contact:

Post by nizran »

aku da tak bole duk ontok2 nie,
die hospital mana?
aku datang...
mane satu belakang pokok???
Image

User avatar
nabil
Pendaki Terlampau
Posts: 523
Joined: 19 Jun 2006, 14:48
Location: Dlm Bilik
Contact:

Post by nabil »

oit.. 4 ari lepas br cal dia.. kaco dia tdo.. smoga cepat sembuh..
"Sikit lagi.. Sikit je Lagi..."

Dragon
Pendaki Gunung
Posts: 52
Joined: 17 Apr 2006, 14:56

Post by Dragon »

orga da sedar tapi lom stabil..dia skarang berada kat private hospital kat melaka..semoga orga cepat semboh..

pekatu
Pendaki Tegar
Posts: 293
Joined: 05 Dec 2005, 11:19
Location: last waterpoint

Post by pekatu »

Msg dari nije masa aku tgh surf GO ni...

Alhamdulillah...Orga dah sedar tapi belum stabil lagi...doc tgh buat nerve check...need rest....hanya 2org ahli keluarga dibenarkan at dis taim...

Sekarang di private medical centre Melaka...tapi x tau which private hospital...

Doakanlah semoga dia beransur pulih.....

User avatar
defzone
Pendaki Tegar
Posts: 233
Joined: 23 Jan 2006, 17:20
Location: Ipoh mali mah.
Contact:

Post by defzone »

Dapat sms dari pekatu...
Hmm...baru jer gurau hari ahad hari tu...
Semoga dia cepat sembuh...
Climbing mountain not for glory or glamour
but for self satisfaction. 8)
lastman@sweeper
https://www.facebook.com/chekhalil.khalid

User avatar
adlyana
Pendaki Gunung
Posts: 102
Joined: 04 May 2006, 13:11
Location: KL
Contact:

Post by adlyana »

semoga dia cepat sembuh.. *amin*

to orga,
pasnih jaga kesihatan lek lok.. mkn tu kena berkira :idea:

User avatar
lynncomel
Pendaki Gunung
Posts: 80
Joined: 05 May 2006, 19:15
Contact:

Post by lynncomel »

hopefully abg orga will get well soon...
insya`Allah...
X Plorer Adventure
"The Premier Gateway to Adventure..."
http://www.xploreradventure.com
http://c0mel.multiply.com

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Post by betterman »

Msg from keluarga orga 02/10/06 9.52 pm

Alhamdulillah. radzee dah sedar tp belum cukup stabil.skrg doc sedang nerve check. perlu berehat dulu.tetamu dibenarkan skrg hanya 2 ahli keluarga. telefon ni saya bawa balik. skrg di private medical centre melaka. tq dari ahli keluarga krn doa

lagi mesej 02/10/06 10.49pm

Penuh terlalu banyak sms. saya tak pasti skrg siapa saya reply. dapat call kakak. radzee dah boleh cakap. alhamdulillah. awak kawan dia tau dia pegi cuti lepas sebab dia cakap gunung. bateri ini sudah low tadi ada cakap dengan kawan dia. ambil call saya 019******* apa hal.
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

esir
Pendaki Tegar
Posts: 286
Joined: 24 Jan 2006, 03:06
Location: KL/Perak
Contact:

Post by esir »

semoga Orga sembuh seperti sedia kala... :arrow:
:.."wei orang depan.,.tak nak duduk jap ke..???":

esir81@gmail.com
www.esir.multiply.com

cddin
Pendaki Tegar
Posts: 293
Joined: 12 Feb 2006, 01:13
Location: 192.168.0.1
Contact:

Post by cddin »

semoga cepat sembuh :idea: :idea: :idea:

User avatar
bargading
Pendaki Terlampau
Posts: 542
Joined: 10 Jul 2006, 14:22
Location: KL
Contact:

Post by bargading »

moga cepat sembuh orga.....
L i f e i s a j o u r n e y | I never see what has been done; I only see what remains to be done.
Image

User avatar
nizran
Pendaki Tegar
Posts: 205
Joined: 22 Aug 2006, 01:52
Location: belakang pokok..
Contact:

Post by nizran »

update???
mane satu belakang pokok???
Image

kikilala
Pendaki Gunung
Posts: 9
Joined: 29 Jun 2006, 18:53

Post by kikilala »

"Semoga Orga cepat sembuh", Amin.

tombiruo
Pendaki Gunung
Posts: 96
Joined: 01 Jan 2006, 12:27

Post by tombiruo »

kita sama2x doakan...

akademiks
Pendaki Terlampau
Posts: 617
Joined: 08 Jul 2006, 10:08
Location: tpt yg mendamaikan

Post by akademiks »

Amin...............
Sedarlah wahai manusia........dunia adalah sementara.Hargailah apa yg telah dicipta olehNYA

frostice
Pendaki Terlampau
Posts: 701
Joined: 09 Jan 2006, 10:43
Location: Middle Earth
Contact:

Post by frostice »

Semoga cepat sembuh hendaknya...
~Ain't No Mountain Too High~
KP Hiker's Club

User avatar
Lapore
Pendaki Gunung
Posts: 134
Joined: 11 May 2006, 09:30
Location: Kami yg ditinggalkan
Contact:

Post by Lapore »

moga cepat sembuh...
amin....

killerbees
Otai Gunung
Posts: 818
Joined: 26 Jun 2006, 11:06

Post by killerbees »

semua dgn izinNya...

doa kami utk mu ORGA.... semoga sembuh cepat ...Ameen
dan lepas nih jaga diri bebaik k.... :cry:

:cry:

(Ö¿Ö)aRen
Pendaki Hebat
Posts: 305
Joined: 11 Mar 2006, 10:54
Location: Shah Alam.
Contact:

Post by (Ö¿Ö)aRen »

doakan semuanyer selamat...dpt msg dr arif mase buke smlm...pastu dpt msg dr zmz lepas trawih kater orga dah sedar tapi blum stabil...alhamdulillah♥♥♥
hehe...Luv n peace♥♥♥

(ä¿ä)
aYen

User avatar
pogolix
Kerabat GunungOnline
Posts: 143
Joined: 14 Feb 2006, 11:07
Location: Gaza

Post by pogolix »

Semoga saudara orga cepat sembuh ..

arif
Pendaki Tegar
Posts: 215
Joined: 18 Jul 2006, 23:24
Location: nun jauh di sana.................
Contact:

assalamulaikum....

Post by arif »

bersamalah kita berdoa agar Abg Radzee (Orga) selamat & sembuh seperti sedia kala.. amin...

uglysister
Pemegang Amanah GO
Posts: 360
Joined: 05 Dec 2005, 07:37
Location: 18m Underwater
Contact:

Post by uglysister »

terkejut dapat sms smlm.. harap orga cepat sembuh..
baru je jumpa sabtu lepas..

User avatar
nanana81
Pendaki Gunung
Posts: 20
Joined: 18 Aug 2006, 16:35
Location: MBPJ
Contact:

Post by nanana81 »

Semoga cepat sembuh orga ..

kalu tak silap aku, ucapan Innalillah boleh juga disebutkan apabila seseorang ditimpa musibah bukan saja ketika kematian saja ... nnt lah aku check balik ..
Gunung Daik bercabang-cabang ..

User avatar
fs
Pendaki Gunung
Posts: 139
Joined: 02 Jan 2006, 23:38

Re: assalamulaikum....

Post by fs »

arif wrote:bersamalah kita berdoa agar Abg Radzee (Orga) selamat & sembuh seperti sedia kala.. amin...
amin

User avatar
nowa
Pendaki Gunung
Posts: 79
Joined: 25 Aug 2006, 17:12
Location: mazar-e-sharif,Afghanistan

Post by nowa »

harap orga cepat sembuh...
takziah..

User avatar
QtrMaster
Pendaki Tegar
Posts: 231
Joined: 12 Sep 2006, 04:10
Location: Malaya
Contact:

Post by QtrMaster »

amin....

User avatar
matsaiko
Senator Gunung
Posts: 2787
Joined: 22 Dec 2005, 16:52
Location: GOMBAK Territory

Post by matsaiko »

Semoga Orga cepat sembuh...tak sangka malam minggu tuh lepak ngan dia sihat2 tetiba dgr kabar masuk hospital...hmmmm
To Conquer Without Risk Is To Triumph Without Glory
www.azreenismail.com

User avatar
rembau
Pemegang Amanah GO
Posts: 1394
Joined: 06 Dec 2005, 08:41

Post by rembau »

matsaiko wrote:Semoga Orga cepat sembuh...tak sangka malam minggu tuh lepak ngan dia sihat2 tetiba dgr kabar masuk hospital...hmmmm
semalam aku sempat borak ngan dier pagi dalam Phone...die dah demam...aku suruh ambil MC...tak sangka betui......tghari aku nampak Orga online dalam GO...

Semoga Mohd Radzee bin Mohd Baki sembuh...amin

Freelance
Senator Gunung
Posts: 1355
Joined: 06 Dec 2005, 13:16
Location: Kuala Lumpur

Post by Freelance »

emmm semoga orga cepat sembuh..tak pasti lagi dia berada di hospital mana?yg kami tau private hospital kt melaka ada 3... pantai medical centre, mahkota, dan nama cina... kami cuba trace kt sana...
Ada apa2 maklumat terbaru ke?
Tak sangka ya.. lepas berbuka kt IB.. kami lepak lagi kt cafe di taman melawati.. berkaroeke smpi ke 4 pagi.. orga siap nyanyi lagu Rendang tak Berbuah nyanyian Hattan, Hari Ahad culik dia g seremban, berbuka sama2 ngan budak2 seremban kt Ampangan dan sambut birthday nizran, hari Isnin pagi, saya hantar dia balik ke Sepang.. baru jumpa tup tup dengar dia masuk hospital..terkedu saya sekejap... baru rasanya jumpa dia... Doakan lah dia semoga dia cepat sembuh... masih banyak lagi.. impian dan cita2 dia belum tercapai lagi..

JoYaHsPoRtRiM
Pendaki Gunung
Posts: 29
Joined: 10 Apr 2006, 17:08
Location: Kat Tepi Sempang
Contact:

Post by JoYaHsPoRtRiM »

:cry: sedihnyee


haRap2 orGa cEpaT sEmBuH la...

tO OrGa:

raJin2 maKan UbaT k..nanti kaLau dah seHat leh gI GBH seSamE..

petis tekan
Pendaki Gunung
Posts: 151
Joined: 28 Jun 2006, 20:53
Location: Birulautandalam

Post by petis tekan »

t'kejut ako dibuatnye...mlm mggu tu ari,lepak borak2..

YA ALLAH,PENDENGARKAN LAH HAMBA DENGAN BERITA YANG GEMBIRA....(moga orga cepat semboh)

petis tekan
lesung pipit di pipi..

User avatar
kenshina
Pendaki Sondol
Posts: 491
Joined: 05 Dec 2005, 09:24
Location: 21st Century
Contact:

Post by kenshina »

nanana81 wrote:Semoga cepat sembuh orga ..

kalu tak silap aku, ucapan Innalillah boleh juga disebutkan apabila seseorang ditimpa musibah bukan saja ketika kematian saja ... nnt lah aku check balik ..

betul la tu...
bukan setakat untuk orang je..
untuk diri kita sendiri yg ditimpa musibah pon boleh...
even untuk pinggan terjatuh dan pecah...
pon boleh sebut Innalillah...

betty...
apa perkembangan terbaru...
teruk ke sakitnya... dah ok ke cemana...? :roll:


:mrgreen:
challenge your limit

krow
Senator Gunung
Posts: 179
Joined: 07 Dec 2005, 10:13

Post by krow »

semoga sukses! eh silap.. cepat sembuh dan kembali mendaki!!
http://anotherkrow.multiply.com/
"its not the mountain we conquer but ourselves"
Sir Edmund Hillary

kanvas
Pendaki Gunung
Posts: 5
Joined: 03 Oct 2006, 11:44
Location: puncak bukit lela

salam...

Post by kanvas »

aku sbg bdk baru dlm ni mendoakan orga cepat sembuh&menjalani kehidupan spt biasa......

..................Amin..........................

Freelance
Senator Gunung
Posts: 1355
Joined: 06 Dec 2005, 13:16
Location: Kuala Lumpur

Post by Freelance »

Berita terkini..kami telah usaha dengan sedaya upaya utk call hospital private yg ada kt melaka..dah try call Pantai, Mutiara & Putra medical centre... tak ada nama orga dalam senarai kt hospital swasta tersebut... sesape orang melaka mintak tolong kalo ada specialist lain yg ada kt melaka... terima kasih kt zum-ex yang berada di Melaka kerana membantu call hospital tersebut.

User avatar
matsaiko
Senator Gunung
Posts: 2787
Joined: 22 Dec 2005, 16:52
Location: GOMBAK Territory

Post by matsaiko »

takde kontek ahli keluarga terdekat ke? member terdekat? songseng? halim?
To Conquer Without Risk Is To Triumph Without Glory
www.azreenismail.com

tokBatin
Pendaki Hebat
Posts: 325
Joined: 26 May 2006, 19:41
Location: kem pasong(selama)
Contact:

Post by tokBatin »

terkejut gak aku dengaq berita nihh..aku doakan semoga cepat sembuh..
dan kami semua pendaki2 gunung tak kira jantina,umur,bangsa,agama,dan budaya berdoa agar cepat sembuh... :cry:

Locked