Malam Gala GO 10 Tahun (jangan lupa bawa hadiah RM5)

Pengumuman dari Gunung Online

Moderator: pentadbir

User avatar
solaris
Pendaki Tegar
Posts: 258
Joined: 10 Mar 2008, 17:47
Location: Kuala Lumpur
Contact:

Post by solaris »

uikss dah ramai dah tu...ari nie aku settle kan pyh tul xder m.bank 2u (dah 2 kali reg) sbb kad aku bru hilang wwaawaaaa

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Post by betterman »

kalau korang tgk hadiah lucky draw sponsored by owner GO encik chukang, mesti korang meleleh lah punya...
full set barangan karrimor


mana yon nie kata nak up gambor hadiah..
Last edited by betterman on 17 May 2008, 19:25, edited 2 times in total.
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Post by betterman »

Nak bagitau awal-awal kalau datang last minit tak berdaftar tidak diterima...

kawan tuh kawan jugak, tapi jgn menyusahkan AJK...

Harap maklum
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

User avatar
solaris
Pendaki Tegar
Posts: 258
Joined: 10 Mar 2008, 17:47
Location: Kuala Lumpur
Contact:

Post by solaris »

betterman wrote:kalau korang tgk hadiah lucky draw sponsored by owner GO encik chukang, mesti korang meleleh lah punya...
full set barangan karrimor

mana yon nie kata nak up gambor hadiah...
ni yang tak tahan nie

User avatar
solaris
Pendaki Tegar
Posts: 258
Joined: 10 Mar 2008, 17:47
Location: Kuala Lumpur
Contact:

Post by solaris »

bayr daa 60 myr
nama: H b H
nickname : solaris
nombor tel : 0122397**8


16/05/08/friday
medan tunku2
4:15PM
note:
rm 50=1
rm 10=1
total rm 60.00
Last edited by solaris on 16 May 2008, 16:33, edited 1 time in total.

givency_KL
Pendaki Tegar
Posts: 238
Joined: 19 Feb 2008, 17:50
Location: Universal Studio, LA
Contact:

Post by givency_KL »

++ Nama ecah n min...bebudak lain akan diupdate pd minggu depan...
WaLaUpuN SuDah MeNcApAi AwAn, JaNgAn LuPa rUmPuT HiJaU Di BuMi

User avatar
solaris
Pendaki Tegar
Posts: 258
Joined: 10 Mar 2008, 17:47
Location: Kuala Lumpur
Contact:

Post by solaris »

jgn lupe update solaris tau no. 49. solaris-paid

User avatar
matsaiko
Senator Gunung
Posts: 2787
Joined: 22 Dec 2005, 16:52
Location: GOMBAK Territory

Post by matsaiko »

betterman wrote:Nak bagitau awal-awal kalau datang last minit tak berdaftar tidak diterima...

kawan tuh kawan jugak, tapi jgn menyusahkan AJK...

Harap maklum
hehehehe yg ni paling penting diumumkan aku dah kena masa buka pose warga gunung taun lepas ramai yg main datang sedap tapak kaki je
To Conquer Without Risk Is To Triumph Without Glory
www.azreenismail.com

User avatar
rembau
Pemegang Amanah GO
Posts: 1394
Joined: 06 Dec 2005, 08:41

Post by rembau »

matsaiko wrote:
betterman wrote:Nak bagitau awal-awal kalau datang last minit tak berdaftar tidak diterima...

kawan tuh kawan jugak, tapi jgn menyusahkan AJK...

Harap maklum
hehehehe yg ni paling penting diumumkan aku dah kena masa buka pose warga gunung taun lepas ramai yg main datang sedap tapak kaki je
adalah dimaklumkan..tempat terhad dan amat terhad
nak masuk sila tempah & bayar segera....
Dan Kami jadikan di bumi gunung-ganang yang menetapnya, supaya bumi itu tidak menggegar mereka; dan Kami jadikan di celah-celahnya jalan-jalan laluan, supaya mereka mendapat petunjuk.(Surah Al-Anbiyaa':31)

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Post by seper4alif »

solaris wrote:jgn lupe update solaris tau no. 49. solaris-paid
hee heee... cam iklan AF lak ko nih...

"jgn luper afundi solaris... ok la tuuuu"
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Post by seper4alif »

matsaiko wrote:
betterman wrote:Nak bagitau awal-awal kalau datang last minit tak berdaftar tidak diterima...

kawan tuh kawan jugak, tapi jgn menyusahkan AJK...

Harap maklum
hehehehe yg ni paling penting diumumkan aku dah kena masa buka pose warga gunung taun lepas ramai yg main datang sedap tapak kaki je
alamak bro... nak wat camne bro

"kau kan abang"
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

User avatar
solaris
Pendaki Tegar
Posts: 258
Joined: 10 Mar 2008, 17:47
Location: Kuala Lumpur
Contact:

Post by solaris »

seper4alif wrote:
solaris wrote:jgn lupe update solaris tau no. 49. solaris-paid
hee heee... cam iklan AF lak ko nih...

"jgn luper afundi solaris... ok la tuuuu"
ha...ha....lu tibai waa... adoooiiiii diam2 ler bt x tao je nt org gelakkan wa taw

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Post by betterman »

aku harap semua kerabat gunung buleh bagi kerjasama ok utk register awal...

register je dulu takpe...
bayor masa dpt gaji mei pon ok
anto nama penuh dan nombor kontek kat emel aku

admin.gunungonline@gmail.com

korang mmg best lah...
aku tau korang semua buleh bagi kerjasama
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

Along-X
Pendaki Tegar
Posts: 266
Joined: 28 Jan 2008, 14:38
Location: Rawang

Post by Along-X »

AKu Akan Bayo Masa Dapek Gaji nanti..

Insya'allah...
kishirosan.multiply.com
<b>X-TREKKER</b>
Mencari Rahsia Alam

User avatar
solaris
Pendaki Tegar
Posts: 258
Joined: 10 Mar 2008, 17:47
Location: Kuala Lumpur
Contact:

Post by solaris »

tq bett awk mmg sedare yang baik

User avatar
batmac78
Pendaki Gunung
Posts: 54
Joined: 21 Feb 2008, 19:29
Contact:

Post by batmac78 »

aku nak join.. dah email nama.. dapat gaji bayar ye

givency_KL
Pendaki Tegar
Posts: 238
Joined: 19 Feb 2008, 17:50
Location: Universal Studio, LA
Contact:

Post by givency_KL »

bett...tambahan nama :

1) umi
2) calee
3) boy
4) azreen
5) nizam
6) ila
7) Dan

detail aku bagi kemudian..

bett...update 7 orang ni..
Last edited by givency_KL on 26 May 2008, 14:47, edited 3 times in total.
WaLaUpuN SuDah MeNcApAi AwAn, JaNgAn LuPa rUmPuT HiJaU Di BuMi

User avatar
solaris
Pendaki Tegar
Posts: 258
Joined: 10 Mar 2008, 17:47
Location: Kuala Lumpur
Contact:

Post by solaris »

bgus2 givency kija dgan tekun bgus2, bett tade ke sobenier tuk top 10 yang hulur duit dulu he..he...

User avatar
biNGai
Kerabat Gunung
Posts: 3216
Joined: 19 Dec 2005, 13:18

Post by biNGai »

ida ;

jgn lupe pkai yg ngancam2..nanti mau amik gamba..pastu bole anta Kosmo lagi dan lagi dan lagiii ekekeke
M.A.L.A.S - Copyright © 2003-2009. All rights reserved.
"Demi langit beserta seluruh binaannya, Demi bumi serta yang ada di hamparannya, Demi jiwa dan seluruh penyempurnaannya.."

User avatar
solaris
Pendaki Tegar
Posts: 258
Joined: 10 Mar 2008, 17:47
Location: Kuala Lumpur
Contact:

Post by solaris »

mesti pakai menepati syara' yerkkkk

givency_KL
Pendaki Tegar
Posts: 238
Joined: 19 Feb 2008, 17:50
Location: Universal Studio, LA
Contact:

Post by givency_KL »

biNGai wrote:ida ;

jgn lupe pkai yg ngancam2..nanti mau amik gamba..pastu bole anta Kosmo lagi dan lagi dan lagiii ekekeke
ler...naper aku lak....
WaLaUpuN SuDah MeNcApAi AwAn, JaNgAn LuPa rUmPuT HiJaU Di BuMi

User avatar
batmac78
Pendaki Gunung
Posts: 54
Joined: 21 Feb 2008, 19:29
Contact:

Post by batmac78 »

bett.. update arr.. waaaa nak gi

User avatar
pgurlz
Pendaki Sondol
Posts: 423
Joined: 06 Jun 2006, 13:40
Location: just nearby
Contact:

Post by pgurlz »

Bett.. aku dah transfer rm60
se-simple yg boleh

petis tekan
Pendaki Gunung
Posts: 151
Joined: 28 Jun 2006, 20:53
Location: Birulautandalam

Post by petis tekan »

batmac78 wrote:bett.. update arr.. waaaa nak gi



jgn riso..byk lagi tempat kusung... :) :)
bett kat negara org...saba...heheheh...

petis tekan
lesung pipit di pipi..

User avatar
Kasnalagat
Pendaki Tegar
Posts: 288
Joined: 26 Mar 2008, 08:30
Location: pelantar merenung bulan
Contact:

Post by Kasnalagat »

bett, location Dewan Cempaka Kelab Darul Ehsan tu dkt mane yer...kalau boleh, contruct map bergambar mcm reen buat utk buke pose taun lepas kt kg.baru tuh, dari jalan masuk kampung baru sampai ke dewan tu ada gambar utk guide... :keke: :keke:

p/s: maklumlah, aku org johor..

User avatar
poncho
Senator Gunung
Posts: 1890
Joined: 05 Dec 2005, 15:59
Location: southern
Contact:

Post by poncho »

ini map versi Google Earth.
maaf kalau ade kesilapan teknikal ye. kalau ade pembetulan, sila bagitau so aku bleh edit semula untuk kebaikan kita bersama.

Image

Latitude 3° 9'57.72"N
Longitude 101°46'8.77"E
if a tree falls in the woods... do all the other trees laugh at it?

Image Mounthopper

siti situ sana sini
Pendaki Tegar
Posts: 286
Joined: 25 Sep 2006, 10:18
Location: celah batu

Post by siti situ sana sini »

bett, tlg cek emel...tq :D
:-pandang siti situ nampak sana sini-:

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Post by betterman »

sorry guys...
nanti aku update dlm jangkamasa terdekat...
aku baru balik dr phuket...
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

mintobe
Pendaki Tegar
Posts: 280
Joined: 04 Jun 2006, 10:49
Location: Celah Batu
Contact:

Post by mintobe »

betterman wrote: aku baru balik dr phuket...
jumpa gng tk kt sana :evil:

jgn mare bett aku gurau je.... 8)

siti situ sana sini
Pendaki Tegar
Posts: 286
Joined: 25 Sep 2006, 10:18
Location: celah batu

Post by siti situ sana sini »

betterman wrote:sorry guys...
nanti aku update dlm jangkamasa terdekat...
aku baru balik dr phuket...
hohohoho...patut la nampak kat imigresen subang aritu! :twisted: :twisted:
:-pandang siti situ nampak sana sini-:

User avatar
bizzyleng
Pendaki Gunung
Posts: 170
Joined: 04 Oct 2007, 23:45
Location: QuLaiForNia
Contact:

Post by bizzyleng »

poncho wrote:ini map versi Google Earth.
maaf kalau ade kesilapan teknikal ye. kalau ade pembetulan, sila bagitau so aku bleh edit semula untuk kebaikan kita bersama.

Image

Latitude 3° 9'57.72"N
Longitude 101°46'8.77"E

bgus btoL krew maLam gaLa ni yer...

betoL2 nk kasi org dtg on time n tanpe bantuan poLis...
bgus2...
keep up the good job...

hensem
Pendaki Gunung
Posts: 14
Joined: 23 Feb 2006, 09:12

Post by hensem »

cayalah poncho ;)

User avatar
vanhemeir
Pendaki Hebat
Posts: 399
Joined: 12 Dec 2006, 13:47
Location: Abu Dhabi, UAE
Contact:

Post by vanhemeir »

ini map versi mapsource.. (sorry pixel dia tak cantik sangat... tak pandai nak edit gambo lah beb)

Image

kalau nak versi yang besar sikit download kat link bawah ni

Map Kelab Darul Ehsan

User avatar
batmac78
Pendaki Gunung
Posts: 54
Joined: 21 Feb 2008, 19:29
Contact:

Post by batmac78 »

ok bett... dah bayar untuk 2 org.. dah email

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Post by betterman »

dah update nama
tolong cek kalau ada nama tertinggal...

aku harap korang dlm emel details kat emel aku dgn seberapa pantas

tq
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

User avatar
batmac78
Pendaki Gunung
Posts: 54
Joined: 21 Feb 2008, 19:29
Contact:

Post by batmac78 »

ok.. dah up.. thanks bett

givency_KL
Pendaki Tegar
Posts: 238
Joined: 19 Feb 2008, 17:50
Location: Universal Studio, LA
Contact:

Post by givency_KL »

betterman wrote:dah update nama
tolong cek kalau ada nama tertinggal...

aku harap korang dlm emel details kat emel aku dgn seberapa pantas

tq
check kat atas...ada 7 orang ko tak update lagi...
WaLaUpuN SuDah MeNcApAi AwAn, JaNgAn LuPa rUmPuT HiJaU Di BuMi

givency_KL
Pendaki Tegar
Posts: 238
Joined: 19 Feb 2008, 17:50
Location: Universal Studio, LA
Contact:

Post by givency_KL »

ini map ke KDE gak..

Image
WaLaUpuN SuDah MeNcApAi AwAn, JaNgAn LuPa rUmPuT HiJaU Di BuMi

User avatar
poncho
Senator Gunung
Posts: 1890
Joined: 05 Dec 2005, 15:59
Location: southern
Contact:

Post by poncho »

bizzyleng wrote:bgus btoL krew maLam gaLa ni yer...

betoL2 nk kasi org dtg on time n tanpe bantuan poLis...
bgus2...
keep up the good job...
tu tandanya majlis nie diusahakan penuh kesungguhan.
kesungguhan yang hanya terbayar dek kepuasan kalau melihat meriahnya sambutan dari warga GO. tak gitu?

ini acara 10 tahun sekali. bukan setahun sekali. jom kengkawan kasi ramai..kasi meriah. sape paling meriah aku kasi selipar jepun sepasang.
keh keh keh
if a tree falls in the woods... do all the other trees laugh at it?

Image Mounthopper

User avatar
solaris
Pendaki Tegar
Posts: 258
Joined: 10 Mar 2008, 17:47
Location: Kuala Lumpur
Contact:

Post by solaris »

tmpat tu,dkat kwasan umah aku dulu ,senang jer tempat tu klu jmpe flamingo tu dkat ler tuh... he2

Locked