Tshirt GO | tshirt dah siap

Pengumuman dari Gunung Online

Moderator: pentadbir

User avatar
pendaki bebas
Pendaki Gunung
Posts: 194
Joined: 26 Mar 2007, 14:19
Location: antara 2 puncak
Contact:

Post by pendaki bebas »

sany ADALAH alger wrote:tshirt kaler putih saiz L satuuuuuuuuuuuuuuuu........TQ
satu je ke sany??bli la utk org rumah skali... :lol:

UnderAge
Pendaki Gunung
Posts: 146
Joined: 16 Jan 2006, 11:45

Post by UnderAge »

bett:

aku nak size M ..ok kot
kaler itam...
::: SuCCESS :::

givency_KL
Pendaki Tegar
Posts: 238
Joined: 19 Feb 2008, 17:50
Location: Universal Studio, LA
Contact:

Post by givency_KL »

bett....

aku nyer t-shirt kaler putih

2- size M (kalo size M tu besor, tukar 1 jadi S)
1- size L
WaLaUpuN SuDah MeNcApAi AwAn, JaNgAn LuPa rUmPuT HiJaU Di BuMi

jipkuning
Pendaki Gunung
Posts: 4
Joined: 26 Aug 2006, 13:07
Location: PJ

Post by jipkuning »

satu helai XXL putih

Lt.Cmdr. Kamal Ariffin
Kerabat Gunung
Posts: 1318
Joined: 12 Jan 2006, 11:43
Location: Gunung Bawah Laut
Contact:

Post by Lt.Cmdr. Kamal Ariffin »

Bett
Gua punya kaler itam.
Tapi RM35.00 tu payah masuk mesin duit. Nak pegi kaunter lak pasal ada RM5 hinggit tu. Belanja Pos berapa Bett. (Ke aku tak tebaca Belanja Pos)

Cat7
Pendaki Gunung
Posts: 35
Joined: 03 Jul 2006, 20:31
Location: Kuala Lumpur
Contact:

Post by Cat7 »

ok Bett confirm t-shirt G.O sehelai color putih size L ok....payment will be made once be around in KL in 7 April...
"Climb Now Work Later"
CAT©

User avatar
nowa
Pendaki Gunung
Posts: 79
Joined: 25 Aug 2006, 17:12
Location: mazar-e-sharif,Afghanistan

Post by nowa »

err...pelik nih.

korang tak rase mahal ke baju selai nih rm35.
tak bule kurang lagi ke bett?..
ramai yg order nih..musti buleh kurang kan?..

pleaseeeeeeee :lol:

beckham@chayok2
Pendaki Terlampau
Posts: 646
Joined: 03 Apr 2006, 03:21
Location: 30 minit sblm sampai puncak...

Post by beckham@chayok2 »

betT.... haku dah tempah, tp hang x update lagi nama haku... :oops:

sekadar cadangan, apa kata t-shirt yg ditempah tuh, print sekali nickname warga gunung yg berdaftar dgn GO nih... amacam???
contoh, bahagian blkg baju tuh, tambah nickname -beckham- amacam???
baru ar gempak... err ader kengkawan yg sokong x??? :oops: :oops:
klu ader inisiatif mcm tuh, barulah kwn2 yg hanya chatting di internet, berpeluang kenal mengenali antara satu sama lain bila pakai baju tuh kt luar, warga gunung bole kenal... betui x ???

sekadar cadangan ek.... :evil:
*Sebenarnya bukan gunung yang hendak ditawan, sebaliknya diri kita sendiri.....*.
-9w2bck-

kambinggurun
Senator Gunung
Posts: 557
Joined: 26 Jan 2006, 23:01
Location: gua kayu batu
Contact:

Post by kambinggurun »

putih le selai bett. size s.
::SRC-Total Outdoor::

User avatar
arau
Pendaki Gunung
Posts: 20
Joined: 10 Sep 2006, 01:51

Post by arau »

aku pon nak 1 kaler puteh XL. nnt mcm mana cara pengiriman baju nih? pos ker?

sid
Pendaki Terlampau
Posts: 505
Joined: 17 Apr 2006, 18:23
Location: Middle Earth
Contact:

Post by sid »

beckham@chayok2 wrote:betT.... haku dah tempah, tp hang x update lagi nama haku... :oops:

sekadar cadangan, apa kata t-shirt yg ditempah tuh, print sekali nickname warga gunung yg berdaftar dgn GO nih... amacam???
contoh, bahagian blkg baju tuh, tambah nickname -beckham- amacam???
baru ar gempak... err ader kengkawan yg sokong x??? :oops: :oops:
klu ader inisiatif mcm tuh, barulah kwn2 yg hanya chatting di internet, berpeluang kenal mengenali antara satu sama lain bila pakai baju tuh kt luar, warga gunung bole kenal... betui x ???

sekadar cadangan ek.... :evil:
hi backham.. leh beenalan... a/s/l

bek.. mau print nama boleh, ongkosnye pon perlu ditambah dong..
kalo nak buat sendiri bikin pon boleh...
"Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one"
________________________________________________
* * multiply * * facebook * * 9w2cyd * *
Image

User avatar
mizi
Kerabat Gunung
Posts: 1308
Joined: 17 Jul 2006, 15:22
Location: perlis
Contact:

Post by mizi »

bet..aku nak warna hitam.klu bule bg genap harga baju sbb senang mau bank in....x larat nak beratur :x

ekan_biliss
Pendaki Gunung
Posts: 30
Joined: 08 Sep 2006, 22:25
Location: group blakang

Post by ekan_biliss »

salam bet.
nak saiz m selai.
rona hitam.thanks.

nazryst
Pendaki Terlampau
Posts: 650
Joined: 16 Feb 2006, 12:17
Location: Natural Geography
Contact:

Post by nazryst »

Size = L
Color = White

Thank you

User avatar
nowa
Pendaki Gunung
Posts: 79
Joined: 25 Aug 2006, 17:12
Location: mazar-e-sharif,Afghanistan

Post by nowa »

err...pelik nih.

korang tak rase mahal ke baju selai nih rm35.
tak bule kurang lagi ke bett?..
ramai yg order nih..musti buleh kurang kan?..

pleaseeeeeeee Laughing
takde sape ke yang nak menyokong tindakan aku nih.
tak bule kasi turun harga ke bett?..

:lol:

User avatar
pendaki bebas
Pendaki Gunung
Posts: 194
Joined: 26 Mar 2007, 14:19
Location: antara 2 puncak
Contact:

Post by pendaki bebas »

nowa wrote:
err...pelik nih.

korang tak rase mahal ke baju selai nih rm35.
tak bule kurang lagi ke bett?..
ramai yg order nih..musti buleh kurang kan?..

pleaseeeeeeee Laughing
takde sape ke yang nak menyokong tindakan aku nih.
tak bule kasi turun harga ke bett?..

:lol:
huhuu..aku pn rasa agak mahal gak..aku biasa gak wat printing baju untuk bdk2 kelab klu g xpdc..tp x la semahal nih..

TAPI klu guna t-shirt levis/adidas/nike putih/hitam kosong pastu wat printing aku x kesah semahal tu... :twisted:

User avatar
poncho
Senator Gunung
Posts: 1890
Joined: 05 Dec 2005, 15:59
Location: southern
Contact:

Post by poncho »

aku nak t-shirt kaler hijau lumut. spesel edition aaa..kekeke
kalau tak bleh, kasi je lah warna hitam. saiz M.
if a tree falls in the woods... do all the other trees laugh at it?

Image Mounthopper

User avatar
nowa
Pendaki Gunung
Posts: 79
Joined: 25 Aug 2006, 17:12
Location: mazar-e-sharif,Afghanistan

Post by nowa »

yearghhh...
aku dah ada penyokong...
err..bukan apa. mmg mahal pada pandangan aku...aku nak order 2 = rm70 tuh?!
lagipun kita order bnyak kan takkan tak bule kurang sikit..
betul tak bett?

apepun..sila update order aku..Warna putih.

bocah isin
Pendaki Gunung
Posts: 13
Joined: 20 Jan 2008, 22:20
Contact:

Post by bocah isin »

bett...aku nk saiz M..hitam & putih.. :wink:

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Post by betterman »

Buat yang bertanya...
OK lah untuk mengelakkan perasaan tak puas hati biar lah aku telus...

Aku dapat baju nie sehelai RM25....
Kenapa RM25....
Tukang buat design yang cas aku mcm tuh...
Aku tak kisah sebab dia dah tolong buat design logo GO dulu FOC...
dan aku mintak tolong dia buat design tshirt....
so dia cas aku sehelai 25 takpe lah...
walaupun kawan2 tapi sampai bila nak free je kalau kawan2??

kenapa aku cas RM10 lebih....
sebab aku nak masukkan dalam tabung GO...
GO selama nie mana pernah ada dana...
dana yang ada pon either dari poket aku or chukang...

aku sendiri pon bayor RM35 utk tshirt nie...
ingat aku tak payah bayor ke?
website nie bukannya zulhilmi.com ataupun betterman.com....
tapi gunungonline.com...

personally yes mmg aku yang manage sambil dibantu oleh skuad2 GO yang lain tapi benda nie bukannya projek personal aku...

projek GO nie dari kengkawan untuk kengkawan...

aku bukan nak buat untung pon dari GO nie....
haram untuk aku amik duit keuntungan tshirt nie sbg kegunaan personal..

sapa takde duit nak bayor lumpsum buleh bayor 2 kali....

kalau lebih dari 20 orang yang kata mahal baru aku akan turun kan rega...


tapi for the time being aku stick to RM35....

aku harap puas hati dgn penjelasan aku....

aku pon bukan lah nak guna kuasa veto...
kalau ramai tak puas hati insyaAllah akan dipertimbangkan permintaan tuh....

kata dari kengkawan untuk kengkawan....

peace V
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

User avatar
pogolix
Kerabat GunungOnline
Posts: 143
Joined: 14 Feb 2006, 11:07
Location: Gaza

Post by pogolix »

size L satu unit..

User avatar
pendaki bebas
Pendaki Gunung
Posts: 194
Joined: 26 Mar 2007, 14:19
Location: antara 2 puncak
Contact:

Post by pendaki bebas »

betterman wrote:Aku dapat baju nie sehelai RM25....

kenapa aku cas RM10 lebih....
sebab aku nak masukkan dalam tabung GO...
awat yg x ckp awal2 bett...klu ckp awal2 msti xde yg komplen..peace 8)

User avatar
nowa
Pendaki Gunung
Posts: 79
Joined: 25 Aug 2006, 17:12
Location: mazar-e-sharif,Afghanistan

Post by nowa »

oo yeah..
bett dah jelaskan..
cakap awal2 kan senang...baru paham nape rm35

aku nak bayo 2 kali lah..

User avatar
biNGai
Kerabat Gunung
Posts: 3216
Joined: 19 Dec 2005, 13:18

Post by biNGai »

nowa ;

emel add bak laa..mau ka itu program?


upss..tercelah kat topik baju lakkkk :oops:
M.A.L.A.S - Copyright © 2003-2009. All rights reserved.
"Demi langit beserta seluruh binaannya, Demi bumi serta yang ada di hamparannya, Demi jiwa dan seluruh penyempurnaannya.."

akademiks
Pendaki Terlampau
Posts: 617
Joined: 08 Jul 2006, 10:08
Location: tpt yg mendamaikan

Post by akademiks »

bett..........
+ lg 1 size XL gak...
1 hitam 1 putih r :D
Sedarlah wahai manusia........dunia adalah sementara.Hargailah apa yg telah dicipta olehNYA

Lt.Cmdr. Kamal Ariffin
Kerabat Gunung
Posts: 1318
Joined: 12 Jan 2006, 11:43
Location: Gunung Bawah Laut
Contact:

Post by Lt.Cmdr. Kamal Ariffin »

Bagus gak.
Nanti GO ada duit tabung nak buat apa apa program untuk kita gak.

User avatar
nadir
Ahli Kehormat GO
Posts: 1586
Joined: 05 Dec 2005, 16:30
Location: Penang Darul Mamak
Contact:

Post by nadir »

akunyer dua dua putih
Ahmad Nadir Askandar
http://www.outdoordynamics.com.my - Buy outdoor gear online - free delivery !
Join us at FaceBook! - http://www.facebook.com/group.php?gid=340358030429

(Ö¿Ö)aRen
Pendaki Hebat
Posts: 305
Joined: 11 Mar 2006, 10:54
Location: Shah Alam.
Contact:

Post by (Ö¿Ö)aRen »

(Ö¿Ö)aRen wrote:salam Bett... :shock:
aii nk oder size M selai kaler futih....mamaceh
bett... aii nk tambah oder agi selai size XXS kaler itam.... :wink:
mamaceh... :oops:

size yg kecik nih nak wat perhiasan...frame pas2 gantung kt dinding...mokekeke
hehe...Luv n peace♥♥♥

(ä¿ä)
aYen

mintobe
Pendaki Tegar
Posts: 280
Joined: 04 Jun 2006, 10:49
Location: Celah Batu
Contact:

Post by mintobe »

Bett...

Aku nk 2 helai size XL (kaler putih)
tak jd 3 helai...sori bett...
hehehe jgn mare haaaa...

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Post by betterman »

insyaAllah aku akan update balik dlm masa terdekat...
tak sempat nak cek satu2

thanks pada yang dah bayar
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

User avatar
vanhemeir
Pendaki Hebat
Posts: 399
Joined: 12 Dec 2006, 13:47
Location: Abu Dhabi, UAE
Contact:

Post by vanhemeir »

Bett,

aku dah bayar untuk 2 helai termasuk pos RM77, dua dua saiz L, satu itam, satu putih.. kalau duit pos tu tak cukup, habaq noooo..

Thanks

User avatar
pendaki baru
Pendaki Gunung
Posts: 188
Joined: 05 Jun 2006, 14:30
Location: Kota DamanSara, Petaling Jaya
Contact:

Post by pendaki baru »

bett nama aku tak tersenarai pun lagi.
aku saiz m warna hitam
ok TQ
Nak Tengok Gambar Sila Lah Ke c ni
http://fazrul06.multiply.com/
http://www.myspace.com/9368275
><((((º>¸.·´¯`·.¸><((((º>¸.·´¯`·.¸><((((º>

kekerk
Pendaki Gunung
Posts: 177
Joined: 11 Feb 2008, 23:34
Location: bawah pokok

Post by kekerk »

saiz "M" utk Muat selai, kaler putih la

esir
Pendaki Tegar
Posts: 286
Joined: 24 Jan 2006, 03:06
Location: KL/Perak
Contact:

Post by esir »

nak kurangkan kuantiti bleh..??
:.."wei orang depan.,.tak nak duduk jap ke..???":

esir81@gmail.com
www.esir.multiply.com

User avatar
bizzyleng
Pendaki Gunung
Posts: 170
Joined: 04 Oct 2007, 23:45
Location: QuLaiForNia
Contact:

Post by bizzyleng »

bang syer nk 1 putih 1 itam yer...
makaseh....

User avatar
bizzyleng
Pendaki Gunung
Posts: 170
Joined: 04 Oct 2007, 23:45
Location: QuLaiForNia
Contact:

Post by bizzyleng »

bang sayer nk 4 heLAi yer...
4-4 M....
2 itam 2 putiH...
esk luSe Sayer Bank in duIt...

harap MakLum...
makaseh...

8) 8) 8)

Freelance
Senator Gunung
Posts: 1355
Joined: 06 Dec 2005, 13:16
Location: Kuala Lumpur

Post by Freelance »

lilynya kaler putih saiz M....

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Post by betterman »

sori geng...
nanti aku update
dont worry
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

User avatar
kecik
Pendaki Gunung
Posts: 35
Joined: 19 Mar 2008, 05:48
Location: nilai 3

Post by kecik »

XS-2 helai
1 hitam
1 putih
orite,tq.
'let nature be our teacher'

firsttimer
Pendaki Gunung
Posts: 11
Joined: 03 Feb 2006, 11:29

order sehelai ..

Post by firsttimer »

arau wrote:aku pon nak 1 kaler puteh XL. nnt mcm mana cara pengiriman baju nih? pos ker?
aku pun nak satu......... payment dlm minggu ni/awal minggu depan. kena tunggu gaji masuk. hehe :lol:

kaler Hitam, saiz XL ..

camne nak collect baju/postal ?

Locked