Dinner sempena ulang tahun GO ke 10 | 14 Jun 2008

Pengumuman dari Gunung Online

Moderator: pentadbir

User avatar
poncho
Senator Gunung
Posts: 1890
Joined: 05 Dec 2005, 15:59
Location: southern
Contact:

Post by poncho »

pink kalerrrrr :evil:
if a tree falls in the woods... do all the other trees laugh at it?

Image Mounthopper

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Post by seper4alif »

red carpet sudah haa haaa
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

User avatar
sany ADALAH alger
Otai Gunung
Posts: 932
Joined: 18 Apr 2006, 09:38
Location: in the middle of jungle called KAY HELL
Contact:

Post by sany ADALAH alger »

poncho wrote:pasal venue, kita main votelah. OK?
kalau dah ade suara majoriti yang lain mesti bleh setuju kan?
Hmmmm…agak agaknye bape ahli GO sanggup kluarkan $$$ untuk function nie yek??Bagi aku soal budget per pax penting.nie yang akan tentukan kat mana kita nak buat.
Klau bajet rm50 per pax aku rasa jangan haraplah nak buat function kat 5star hotel.RM50 maybe boleh cover 3star hotel tak pon kelab kelab golf :lol:
CARPE DIEM!

Lt.Cmdr. Kamal Ariffin
Kerabat Gunung
Posts: 1318
Joined: 12 Jan 2006, 11:43
Location: Gunung Bawah Laut
Contact:

Post by Lt.Cmdr. Kamal Ariffin »

Takpayah la nak buat grand sangat.
janji ramai orang boleh hadir sebab tujuannya nak rapatkan siratulrahim. Tapi jangan ciput sangat, susah penganjur nak cari tempat. Pening kepala Bett nak organise nanti. Botak lak nanti............. :evil: Si Botak tu.

pa'bu
Pendaki Gunung
Posts: 101
Joined: 02 Jan 2007, 21:32

Post by pa'bu »

nazawgw wrote:
sany ADALAH alger wrote:klau theme black&white pon charer gakk :wink:
menarikk ada tema... :wink:
kalo xmo black n white...pilih kala ijau..hijau bumi tuhan..
ijau jambu,ijau epal, ijau pucuk pisang, ijau keta bett,ijau petronas, ijau bulan ngambang(erkkk :twisted: :twisted: )...apa2 asal ijau..hehhehe
satu lagi ijau ko tertinggal da...
ijau baju yang selalu bett pakai wat trekking tu.

User avatar
JeNaL
Pentadbiran
Posts: 1758
Joined: 27 Mar 2007, 16:07
Location: sri kembangan
Contact:

Post by JeNaL »

Lt.Cmdr. Kamal Ariffin wrote:Takpayah la nak buat grand sangat.
janji ramai orang boleh hadir sebab tujuannya nak rapatkan siratulrahim. Tapi jangan ciput sangat, susah penganjur nak cari tempat. Pening kepala Bett nak organise nanti. Botak lak nanti............. :evil: Si Botak tu.
betul tu bang kamal.... janji yg penting kite sesama dapat berjumpa....

givency_KL
Pendaki Tegar
Posts: 238
Joined: 19 Feb 2008, 17:50
Location: Universal Studio, LA
Contact:

Post by givency_KL »

bett...bila nak buat meeting?
WaLaUpuN SuDah MeNcApAi AwAn, JaNgAn LuPa rUmPuT HiJaU Di BuMi

desamelawati
Pendaki Gunung
Posts: 7
Joined: 29 Sep 2007, 13:16

Post by desamelawati »

Kebetulan ada package ni...

Hotel : The Saujana Kuala Lumpur (fomerly known Hyatt Saujana
Subang)

Duration: 7pm - 11pm
Min no of pax : 100 pax (rasa boleh achieve kan)

Celebration Package : - RM 138.00nett per pax (erkk boleh ke)
inclusive of
Selection Menu : BBQ Menu, Hawker Menu atau International Menu
Free Flow Soft Drink for 4 hours (normally free flow 4 hours around RM 45.00 per pax)
Waiver of corkage charge for liquor (tak da kut)
1 x complimentary day use room (subject to availabilty) - normally harga around RM 250.00 per night.

Parking Fees : Flat Rate :-RM 5.00

Karaoke Set : RM 1800.00 per set

Kalu nak karaoke or what ever .. dont forget to apply MACP n PPM tau nanti kena saman susah.

Restaurant : Bangsar Seafood
Duration : 7pm - 11pm
Min no of pax : 100 pax (rasa boleh achieve kan)
Menu : Chinese Set Seafood
Price Package : - RM 438.00++ to RM688.00++ per table
with chinese tea
tak termasuk beverage..

Parking ---> susah sikit ler open space


just bg pilihan ajerk...

Freelance
Senator Gunung
Posts: 1355
Joined: 06 Dec 2005, 13:16
Location: Kuala Lumpur

Post by Freelance »

senang je hotel quality kuala lumpur... transport pun senang.. ada komuter, ada lrt star, ada lrt putra ( yg ni kena menapak sikit ler)hehehe!!!
tapi apa pakej tak tau ler.. cubalah call hotel quality tu...

desamelawati
Pendaki Gunung
Posts: 7
Joined: 29 Sep 2007, 13:16

Post by desamelawati »

Freelance wrote:senang je hotel quality kuala lumpur... transport pun senang.. ada komuter, ada lrt star, ada lrt putra ( yg ni kena menapak sikit ler)hehehe!!!
tapi apa pakej tak tau ler.. cubalah call hotel quality tu...
aha.. quality hotel kalu buffet ramadhan dia mmg .. huhuhuhu mantap...

User avatar
sany ADALAH alger
Otai Gunung
Posts: 932
Joined: 18 Apr 2006, 09:38
Location: in the middle of jungle called KAY HELL
Contact:

Post by sany ADALAH alger »

desamelawati wrote:
Celebration Package : - RM 138.00nett per pax (erkk boleh ke)
pergghhh mahal siyut...ini macam kalu baik buat kat Zouk :lidah:
CARPE DIEM!

givency_KL
Pendaki Tegar
Posts: 238
Joined: 19 Feb 2008, 17:50
Location: Universal Studio, LA
Contact:

Post by givency_KL »

sany ADALAH alger wrote:
desamelawati wrote:
Celebration Package : - RM 138.00nett per pax (erkk boleh ke)
pergghhh mahal siyut...ini macam kalu baik buat kat Zouk :lidah:
takpun buat kat kl tower....ataupun kat restoran seri melayu...
WaLaUpuN SuDah MeNcApAi AwAn, JaNgAn LuPa rUmPuT HiJaU Di BuMi

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Post by betterman »

insyaAllah tempat dah ada...
tapi semuanya akan diumumkan lepas dah wat miting nanti...
but dont expect anything grand lah
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

User avatar
poncho
Senator Gunung
Posts: 1890
Joined: 05 Dec 2005, 15:59
Location: southern
Contact:

Post by poncho »

sany ADALAH alger wrote:
desamelawati wrote:
Celebration Package : - RM 138.00nett per pax (erkk boleh ke)
pergghhh mahal siyut...ini macam kalu baik buat kat Zouk :lidah:
Club Med Club Med Club Med :evil: :evil:
if a tree falls in the woods... do all the other trees laugh at it?

Image Mounthopper

-=[ RuFFHiKeR ]=-
Pendaki Tegar
Posts: 225
Joined: 15 Dec 2005, 00:53

Post by -=[ RuFFHiKeR ]=- »

sany ADALAH alger wrote:
desamelawati wrote:
Celebration Package : - RM 138.00nett per pax (erkk boleh ke)
pergghhh mahal siyut...ini macam kalu baik buat kat Zouk :lidah:
Saya pn berfikiran begitu.. Hehe!

syitAH_La
Pendaki Gunung
Posts: 26
Joined: 28 Jun 2007, 08:46

Post by syitAH_La »

betterman wrote:insyaAllah tempat dah ada...
tapi semuanya akan diumumkan lepas dah wat miting nanti...
but dont expect anything grand lah

tak grand pun takper .. yg penting dpt gather sama2 .. & makanan SEDAP .... :D

Lt.Cmdr. Kamal Ariffin
Kerabat Gunung
Posts: 1318
Joined: 12 Jan 2006, 11:43
Location: Gunung Bawah Laut
Contact:

Post by Lt.Cmdr. Kamal Ariffin »

Tak kesah la Bett.
Bila nak buat metin nihhhhh

jimi
Pendaki Gunung
Posts: 154
Joined: 18 Feb 2006, 12:39
Contact:

Post by jimi »

intekma ok gak..

utk dinner ok kat convention center dia... tapi aku blom tgk price muktamad dia.. kene tepon duluk...
lagi 2 bulan..kejap jerk...

givency_KL
Pendaki Tegar
Posts: 238
Joined: 19 Feb 2008, 17:50
Location: Universal Studio, LA
Contact:

Post by givency_KL »

jimi wrote:intekma ok gak..

utk dinner ok kat convention center dia... tapi aku blom tgk price muktamad dia.. kene tepon duluk...

mana regenya????
WaLaUpuN SuDah MeNcApAi AwAn, JaNgAn LuPa rUmPuT HiJaU Di BuMi

desamelawati
Pendaki Gunung
Posts: 7
Joined: 29 Sep 2007, 13:16

Post by desamelawati »

givency_KL wrote:
jimi wrote:intekma ok gak..

utk dinner ok kat convention center dia... tapi aku blom tgk price muktamad dia.. kene tepon duluk...

mana regenya????
call ler intekma : 5519 2075

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Post by betterman »

jumaat lepas dah wat pre miting dgn beberapa orang kengkawan...
so dah ada beberapa subjek yang dibincangkan...

tapi miting nie pon lom muktamad lagi lah...

nak kena kumpul AJK dulu...
insyaAllah 1st miting awal mac...
nak tunggu gaji dulu hehehe
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

User avatar
JeNaL
Pentadbiran
Posts: 1758
Joined: 27 Mar 2007, 16:07
Location: sri kembangan
Contact:

Post by JeNaL »

ajk ada pencalunan gak ke.....hehehe

User avatar
Zaidi
Pendaki Gunung
Posts: 51
Joined: 12 Dec 2005, 09:26
Location: Penang
Contact:

GO Anniversary Dinner

Post by Zaidi »

Assalamualaikum,

Saya berminat nak hadir. Bila confirm tempat, bayaran dan masa, sila maklumkan.

Zaidi

buka pintu
Pendaki Gunung
Posts: 34
Joined: 17 May 2006, 14:08

Post by buka pintu »

Salam...

Bett...itu dinner ka, hi-tea ka, kasi up nama aku, wazi, ita chombee dgn amer khan sekali ya. Kitaorg nak menyibuk..ahaks!

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Post by seper4alif »

buka pintu wrote:Salam...

Bett...itu dinner ka, hi-tea ka, kasi up nama aku, wazi, ita chombee dgn amer khan sekali ya. Kitaorg nak menyibuk..ahaks!
haa i pulak atan n tengku zawiyah ek... txn haa haa....

mr bet... pls cek hotel de palma am-Punk... charo gak tempat nih... leh tahan lah harga dia dari 13+ tuh
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

sid
Pendaki Terlampau
Posts: 505
Joined: 17 Apr 2006, 18:23
Location: Middle Earth
Contact:

Post by sid »

blarr rr bett... meeting tak hajak
"Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one"
________________________________________________
* * multiply * * facebook * * 9w2cyd * *
Image

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Post by betterman »

mana ada miting pon sid....
tgh lipak2 minum terkeluar citer nie....
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

sid
Pendaki Terlampau
Posts: 505
Joined: 17 Apr 2006, 18:23
Location: Middle Earth
Contact:

Post by sid »

betterman wrote:mana ada miting pon sid....
tgh lipak2 minum terkeluar citer nie....
bla rr.. bla rr.. bla rr..

(oo... smalam lepak kat uptown tak hajak...takpeee...)
"Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one"
________________________________________________
* * multiply * * facebook * * 9w2cyd * *
Image

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Post by betterman »

sid wrote:
betterman wrote:mana ada miting pon sid....
tgh lipak2 minum terkeluar citer nie....
bla rr.. bla rr.. bla rr..

(oo... smalam lepak kat uptown tak hajak...takpeee...)

(aku pon orang ajak la, lupa nak ajak ko[/quote]
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

User avatar
Anna_nAch
Pendaki Sondol
Posts: 404
Joined: 02 Feb 2006, 17:20
Location: Somewhere Over the Rainbow

Post by Anna_nAch »

buka pintu wrote:Salam...

Bett...itu dinner ka, hi-tea ka, kasi up nama aku, wazi, ita chombee dgn amer khan sekali ya. Kitaorg nak menyibuk..ahaks!
wahlaaa..... kus and the geng lehh rr kasi up satu performance sama ekk... kus, ko pujuk rr arie join..
*Home is where the heart is*

Along-X
Pendaki Tegar
Posts: 266
Joined: 28 Jan 2008, 14:38
Location: Rawang

Post by Along-X »

nak join gak...
:P
kishirosan.multiply.com
<b>X-TREKKER</b>
Mencari Rahsia Alam

buka pintu
Pendaki Gunung
Posts: 34
Joined: 17 May 2006, 14:08

Post by buka pintu »

Anna_nAch wrote:
buka pintu wrote:Salam...

Bett...itu dinner ka, hi-tea ka, kasi up nama aku, wazi, ita chombee dgn amer khan sekali ya. Kitaorg nak menyibuk..ahaks!
wahlaaa..... kus and the geng lehh rr kasi up satu performance sama ekk... kus, ko pujuk rr arie join..
NO PROBLEM ZIE...NANTI KU PUJUK2 ABE MU JOIN SEKALI.
:D

User avatar
JeNaL
Pentadbiran
Posts: 1758
Joined: 27 Mar 2007, 16:07
Location: sri kembangan
Contact:

Post by JeNaL »

mana tuan tanah ni... ada ape update

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Post by betterman »

update coming soon...
dah dpt detail baru leh up topik...
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

Along-X
Pendaki Tegar
Posts: 266
Joined: 28 Jan 2008, 14:38
Location: Rawang

Post by Along-X »

wokeh wokeh..
kasi inform cepat la..
kekeke..
baru 1st time menjoinkan diri nie...
kekekkeee...
kishirosan.multiply.com
<b>X-TREKKER</b>
Mencari Rahsia Alam

User avatar
suraya
Pendaki Gunung
Posts: 7
Joined: 03 Mar 2008, 13:00
Contact:

Post by suraya »

mcm nak join jee..tp sy budak baru join sini..tak kenal sape2 lagi ni
"Tuai padi antara masak, esok jangan layu-layuan, intai kami antara nampak, esok jangan rindu-rinduan"

-=[ RuFFHiKeR ]=-
Pendaki Tegar
Posts: 225
Joined: 15 Dec 2005, 00:53

Post by -=[ RuFFHiKeR ]=- »

suraya wrote:mcm nak join jee..tp sy budak baru join sini..tak kenal sape2 lagi ni
join je dulu.. nnt kt sana la kenal2.. selamber je tegur introduce diri..
aku pn tak kenal sesape gak nih.. main pegi je nnt..

User avatar
suraya
Pendaki Gunung
Posts: 7
Joined: 03 Mar 2008, 13:00
Contact:

Post by suraya »

-=[ RuFFHiKeR ]=- wrote:
suraya wrote:mcm nak join jee..tp sy budak baru join sini..tak kenal sape2 lagi ni
join je dulu.. nnt kt sana la kenal2.. selamber je tegur introduce diri..
aku pn tak kenal sesape gak nih.. main pegi je nnt..

ye kee...hehe..okey menarik
"Tuai padi antara masak, esok jangan layu-layuan, intai kami antara nampak, esok jangan rindu-rinduan"

mintobe
Pendaki Tegar
Posts: 280
Joined: 04 Jun 2006, 10:49
Location: Celah Batu
Contact:

Post by mintobe »

suraya wrote:mcm nak join jee..tp sy budak baru join sini..tak kenal sape2 lagi ni
salam perkenalan.... :)

User avatar
suraya
Pendaki Gunung
Posts: 7
Joined: 03 Mar 2008, 13:00
Contact:

Post by suraya »

mintobe wrote:
suraya wrote:mcm nak join jee..tp sy budak baru join sini..tak kenal sape2 lagi ni
salam perkenalan.... :)
Salam :P eh awak..duduk celah batu yeekk..auwww..hehe
"Tuai padi antara masak, esok jangan layu-layuan, intai kami antara nampak, esok jangan rindu-rinduan"

Locked