Search found 26 matches

by eija_nabila
17 Oct 2009, 01:57
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: RAE 2009-2 - 16 December 2009
Replies: 50
Views: 9578

Re: RAE 2009-2 - 16 December 2009

tk bole kasik selit ke? alaa trip gunung bole, tkkan peksa redio pon tk boleeee.. :mrgreen:
by eija_nabila
09 Oct 2009, 21:32
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: RAYA RIMBA (RnR 2009) 3-4 Oktober 2009
Replies: 132
Views: 21369

Re: RAYA RIMBA (RnR 2009) 3-4 Oktober 2009

abg zul, ngai kate dia tk majuk..dia saje tunjuk prasaan :P

tahan godaan? dia ade 6 ID woo kt GO nih..ekeke
by eija_nabila
09 Oct 2009, 21:26
Forum: Khemah
Topic: endau rompin
Replies: 219
Views: 35915

Re: endau rompin

jenal ;

ngai kate dia tgh puasa nam tamo posting kt GO so on behalf meh la saya jawap..kude tua tuh abg dia, trepot tuh anak buah dia, siti mardiha tu gelpren baru dia..

err lagi ngai tanye kalo katekan 4wd tk bole masuk, so bawak kete wira buruk dia tuh agak2 bole sampai tk?
by eija_nabila
19 Dec 2008, 01:50
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Masuk Utan Lagi - XPDC Gunung Korbu 25-30December Freeeeeeee
Replies: 45
Views: 11117

bro muzs masukkan nama i berlima..eija, sally, liza, jaza & aley

go go Ladies Hikers Club go go :wink:
by eija_nabila
29 Nov 2008, 00:53
Forum: Hal Ehwal Wanita
Topic: Preggy leh ker panjat gunung...?
Replies: 43
Views: 13038

..asal take 5 je dia muntah2 loya2..
lagi sorg mangsa yg famous, bro NGai..dia pun asal take 5 je muntah2..dah berbulan2 sama je sindrom, perut still boroi gak..ntah apa2 tah..nasib baik dia power, handsome dan gagah..atleast i boleh treking tanpa bawak brg overload :wink:
by eija_nabila
29 Nov 2008, 00:24
Forum: Peralatan
Topic: Parang
Replies: 116
Views: 13955

fuhh gila otai abg radzee nie..kalau i single lagi confirm tergoda laa dgn keotaian abg radzee nih..kiut, hensem, otai, berpengalaman..you tknak ngurat i ke abg radzee? :wink:
by eija_nabila
29 Nov 2008, 00:13
Forum: Peralatan
Topic: review Berghaus C7 Pro
Replies: 17
Views: 3526

abg radzee sexy apa..esspecially tang perut tu..sedap buat bantal you :wink:
by eija_nabila
21 Nov 2008, 10:26
Forum: Hal Ehwal Wanita
Topic: Kekal aktif ketika haid
Replies: 39
Views: 19117

i suke pkai tampon..senang, mudah dan menjimatkan

:wink:
by eija_nabila
19 Nov 2008, 19:34
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: jemputan ke majlis pernikahan saya - nizran
Replies: 20
Views: 5001

abg budin? sapa tu? sorry i tak kenal :wink:


kalau susah-susah sangat, nanti i masukkan picture you kat tagged, facebook etc etc. surely ada yang berkenan tu :wink:
by eija_nabila
18 Nov 2008, 01:19
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: jemputan ke majlis pernikahan saya - nizran
Replies: 20
Views: 5001

hi bro radzee..you plak bila nak kawen? :wink:
by eija_nabila
13 Nov 2008, 14:16
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: GUNUNG MURUD 2009 (27 JUN - 2 JULY 2009)
Replies: 27
Views: 5621

adik atan nak kawin yer..sapa laa yang agak malang tu yer :wink:
by eija_nabila
12 Nov 2008, 14:28
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Program RINTIS & PEMBERSIHAN GNG RAJAH
Replies: 62
Views: 14320

i ada farewell party utk sis i lah..dia further study kat Ireland..wanna join? its rock i tell you man..theme ladies night :lol: eiii cerita lama kat kem batu hijau tu jgn ungkit la my dear robbie..you dgn abg reen mmg saje nak mengenakan i..boring laaa :wink: btw i dah tak tidur hammock sekarang, b...
by eija_nabila
12 Nov 2008, 14:21
Forum: Isu & Gossip
Topic: Lagi Kejadian Di GUNUNG NUANG
Replies: 14
Views: 4105

abg reen jgn ungkit cerita lama yer..nanti i pecah rahsia you jugak..baru you tau hohoho :wink:

ermm takde buat trip lagi ke abg reen? i rindu gulai kari you la :wink:
by eija_nabila
12 Nov 2008, 14:16
Forum: Isu & Gossip
Topic: Perlu atau tidak perlu..??
Replies: 38
Views: 9256

hi shahidan rite? goshhh lama gila tak jumpa you..how's life? bila kita nak tracking bersama lagi?

i tak kisah kantoi kesan buangan..tapi kalau kantoi i tgh membuang tu je i akan korek biji mata hohoho
by eija_nabila
12 Nov 2008, 13:24
Forum: Klinik Gunung
Topic: Masak Nasi
Replies: 44
Views: 4775

telan beras tu then minum air..kata org asli semua sama jer..go there go here its still the same :wink:

ermm anyone looking for a bride rite now? :oops:
by eija_nabila
12 Nov 2008, 13:12
Forum: Isu & Gossip
Topic: Perlu atau tidak perlu..??
Replies: 38
Views: 9256

as long ada water source, i tk kisah "buang" merata-rata..if say ada yang skodeng, i korek bijik mate dia :wink:
by eija_nabila
12 Nov 2008, 13:08
Forum: Isu & Gossip
Topic: Lagi Kejadian Di GUNUNG NUANG
Replies: 14
Views: 4105

mr soulfly..let say if i stranded somewhere on track, would you come and be my saviour? :wink:


anyway..i tak pernah lagi naik nuang..can someone kindly be my guide? :wink:
by eija_nabila
12 Nov 2008, 13:04
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Gunung Perlis...
Replies: 71
Views: 12077

for sure a hardcore trip..not suitable for me :wink:
by eija_nabila
12 Nov 2008, 13:02
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Program RINTIS & PEMBERSIHAN GNG RAJAH
Replies: 62
Views: 14320

hi mr perfect robbie..

long time no meeting you..how's life?


good trip, but i can't join..got farewell party that day..good luck :wink:
by eija_nabila
12 Nov 2008, 12:57
Forum: Hal Ehwal Wanita
Topic: Statistik- Pendaki-pendaki wanita....
Replies: 57
Views: 20366

Assalamualaikum Nama : eija nabila T.Lahir : 22/XX/80 Umur : 28 tahun. Asal : tg malim perak. T Kediaman : sri damansara Kelab : Ladies Hiker Club - Bangsar i pun rajin tengok je, nak reply segan dgn otai2 sini..eniwei nice knowing you all..nanti boleh la kita tracking bersama2 tanpa all the boys :w...
by eija_nabila
06 Jan 2006, 02:22
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Welcome to gunungonline.com
Replies: 62
Views: 23311

eheemmm.. pada sesiapa yg admire i tu, i ucapkan berbanyak terima kasih. tak sangka ramai peminat kat sini. anyway i'm not otai yet, just lurking for some adventure here in my lovely country. setakat layan gng indonese tak main lah :P rob : u ni naughty lah. i cubet nanti baru tau wira : ye adik say...
by eija_nabila
03 Jan 2006, 16:48
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: XPDC TRANSPEX OGKL 23 – 29hb December 2005
Replies: 73
Views: 23927

poncho ;

kinda interesting trip to V3..any details provided ? feels like interested to be a part of the team :oops:
by eija_nabila
15 Dec 2005, 20:34
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: XPDC ke Gng Liang E/W & Lonjak ke Gunung Tumang Batak
Replies: 61
Views: 15839

Lokasi XPDC : Rekke Gunung Tumang Batak Tanjung Malim,Perak Tarikh : 30 Dis 2005 - 03 Jan 2006 Bayaran : RM30 seorang (transport,ration,alatan camping sendiri) recce pon kene cas ? cam pkai gaid je :roll: ..tumang batak nih kat mana ek ? ade ke org penah sampai kat situ ? trek bes ? view canteeekk ?
by eija_nabila
15 Dec 2005, 20:26
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Ops sondol Gunung Bar Gading 17 & 18 dis..
Replies: 64
Views: 22666

abg rob ;

psstt abg ngai kate gps takde..dia suh pkai kompas je sama topo..lagi satu dia kate powil tuh tunggu abg sapik kompom malam nih..kalo takde gak korang gi Lolo jer laa :P
by eija_nabila
14 Dec 2005, 04:16
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Ops sondol Gunung Bar Gading 17 & 18 dis..
Replies: 64
Views: 22666

abg rob ;


ngai kate dia tarak hal..stakat menapak tuh apa la sangat kalo nak dibandingkan dengan menapak dari Lasah gi Kuala Mu :P
by eija_nabila
07 Dec 2005, 13:22
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Welcome to gunungonline.com
Replies: 62
Views: 23311

tahniah dari i untuk u all semua..


:oops: