Search found 30 matches

by scrlettfr
10 Oct 2013, 09:32
Forum: Pendaftaran (Ahli baru sila daftar dahulu)
Topic: help... lupa password...
Replies: 2
Views: 1838

Re: help... lupa password...

arrrr.. tak paham permintaan anda... huhuhu..nak ubah username.. pasti tak boleh lah..nak tukar password atau terlupa password boleh dibantu lagi..tapi kalu lupa password..camana anda login & pos di sini? ke ada ID/username lain? ..pepehal leh PM sama saya uhuhuhu heheheheh... dah boleh... saya gun...
by scrlettfr
29 Sep 2013, 13:20
Forum: Pendaftaran (Ahli baru sila daftar dahulu)
Topic: help... lupa password...
Replies: 2
Views: 1838

help... lupa password...

assalammualaikum... admin, nak mintak tolong... tapi salah saya jugak kan... hehehe.... saya dah lama or hampir 3 tahun xmasuk sini... so password saya lupa... betul2 lupa... saya nak ubah username, dan password sebb saya nyer email dah upgrade sekali ngan password... so bley tak sekiranya pihak adm...
by scrlettfr
05 Sep 2011, 16:31
Forum: Bantuan, Pertanyaan dan Cadangan
Topic: ROAD TO MECCA - Jalan Darat
Replies: 77
Views: 15140

Re: ROAD TO MECCA - Jalan Darat

Masih berpeluang dan masih terbuka. Semua ahli team ni adalah sama taraf dan semua orang kena memandu, jadi tukang masak, serta tukang bukak tayar bukan sekadar baca doa, usaha juga. Mereka adalah Crew belaka malah semua orang berpeluang membentangkan laporan perjalanan harian di berita TV3 setiap ...
by scrlettfr
05 Sep 2011, 15:32
Forum: Bantuan, Pertanyaan dan Cadangan
Topic: Tag Tag di puncak Gunung
Replies: 59
Views: 8248

Re: Tag Tag di puncak Gunung

menda pasang tag nie takkan boleh dibendung atau dihalang. niat orang, siapakan mungkin boleh menghalang. tapi boleh dilentur. memang melampau sebenarnya kalau nak canangkan pencapaian dengan pasang banner atau tag yang tiada niat lain selain populariti. snap gambar dan pos cerita kat suratkhabar l...
by scrlettfr
05 Sep 2011, 14:40
Forum: Bantuan, Pertanyaan dan Cadangan
Topic: Kembara 13 Puncak Merdeka
Replies: 16
Views: 3879

Re: Kembara 13 Puncak Merdeka

salam....

nak jugakkk ikut... hehehe... projek terbaek ehhh... klau kedah dicadangkan G. Bintang dengan ketinggian 1862 walaupun Gng Jerai 1200 di wartakan sebagai gng tertinggi di Kedah...
by scrlettfr
05 Sep 2011, 13:13
Forum: Bantuan, Pertanyaan dan Cadangan
Topic: Baju GO
Replies: 54
Views: 9055

Re: Baju GO

pokcik gunung wrote:
JeNaL wrote:ok ok nanti saya buat design dulu yg baju baru GO tu...
yes..!!!! tak sabar ni.nanti klau jumpa org yg pakai baju ni bleh lah tegur. :minum:

setujuuuu... nak satu.. saiz M... hehehehe..
by scrlettfr
21 Aug 2011, 15:58
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: CHAMAH & ULU SEPAT (24 - 29 DECEMBER 2011)
Replies: 20
Views: 8238

Re: CHAMAH & ULU SEPAT (24 - 29 DECEMBER 2011)

castello wrote:
scrlettfr wrote:
castello wrote:
faisall wrote:Musim Hujan melanda Lagi Best Woooo..
Sham Ada Ot lagi Tak..?
Kalau ikut schedule...tak OT

mana diorg nih... nak g ke tak ni...? kawe nk plan cuti nih....
wah izan nak repeat ker....bagussss....

niat repeat sebab ada tertinggal... hik hik hik...
by scrlettfr
08 Aug 2011, 15:00
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: CHAMAH & ULU SEPAT (24 - 29 DECEMBER 2011)
Replies: 20
Views: 8238

Re: CHAMAH & ULU SEPAT (24 - 29 DECEMBER 2011)

castello wrote:
faisall wrote:Musim Hujan melanda Lagi Best Woooo..
Sham Ada Ot lagi Tak..?
Kalau ikut schedule...tak OT

mana diorg nih... nak g ke tak ni...? kawe nk plan cuti nih....
by scrlettfr
07 Aug 2011, 09:19
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Xpdc Gunung Kerinchi Indonesia...
Replies: 51
Views: 13000

Re: Xpdc Gunung Kerinchi Indonesia...

faisall wrote::arrow: Ok Penyertaan telah di tutup...
Sesiapa Yang ingin nak pollow..tunggu dalam senarai menunggu..
Kot2 ada yang Tarik Diri Di Saat akhir...

Terima kasih Di atas Sokongan anda Semua.,..
salam en faisal... ada kosong lagi tak...

xper.. saya dok senarai menunggu...
by scrlettfr
07 Aug 2011, 01:21
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: CHAMAH & ULU SEPAT (24 - 29 DECEMBER 2011)
Replies: 20
Views: 8238

Re: CHAMAH & ULU SEPAT (24 - 29 DECEMBER 2011)

aiseh... naper lah abg sham suka g tarikh ni... huhuhuhu... hujan.. hujan....

sapa nak pewai lagi mcm hujung tahun lepas... bgtau weh... klau korang seiring sejalan g, aku nak ikut gak...
by scrlettfr
30 Jun 2011, 15:09
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: xpdc G.Tahan versi slow.
Replies: 116
Views: 28291

Re: xpdc G.Tahan versi slow.

salam.. tahniah pakcik... sorry xdpt reply sms hari tu.. ada MASUM... maybe next time...
by scrlettfr
25 Apr 2011, 08:10
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: xpdc G.Tahan versi slow.
Replies: 116
Views: 28291

Re: xpdc G.Tahan versi slow.

Salam, pokcik. Setelah mengcheck schedule, tarikh bermula XPDC ini clashed dengan tarik InTra Induction. Jadi, secara rasminya, saya mengundurkan diri dari menyertai XPDC ini. Maaf pokcik. Ada rezeki, kita bjumpa di trip laen... :( p/s: Mood: nanges dalam selimut...!!! ARRGH, TENSEN...!!!!!!!!!! :c...
by scrlettfr
18 Apr 2011, 21:24
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: xpdc G.Tahan versi slow.
Replies: 116
Views: 28291

Re: xpdc G.Tahan versi slow.

salam.tarikh xpdc kena tukar ke 20/6/2011,awal seminggu.harap maklum.tq as salam.. masih ada kosong tak dlm trip ni...? groub 2 tu dah ditempah .group 1 masih ada 3 kosong.tapi baru en.kansas tempah.berapa orang tak pasti.kita tgu dia komfom 2-3 hari lagi boleh.tq :minum: oraitt.. last2 minute pun ...
by scrlettfr
18 Apr 2011, 15:58
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: xpdc G.Tahan versi slow.
Replies: 116
Views: 28291

Re: xpdc G.Tahan versi slow.

Salam, pokcik. Setelah mengcheck schedule, tarikh bermula XPDC ini clashed dengan tarik InTra Induction. Jadi, secara rasminya, saya mengundurkan diri dari menyertai XPDC ini. Maaf pokcik. Ada rezeki, kita bjumpa di trip laen... :( p/s: Mood: nanges dalam selimut...!!! ARRGH, TENSEN...!!!!!!!!!! :c...
by scrlettfr
18 Apr 2011, 13:47
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Sedim Challenge - Gunung dan sungai
Replies: 10
Views: 4013

Re: Sedim Challenge - Gunung dan sungai

bro and sis sekalian boleh pilih Full package RM350 3D2N hiking sahaja RM80 2D1N Rafting sahaja RM180 2D1N kayak sahaja RM120 2D1N rafting dan kayak RM300 all package including tubing and campsite http://img847.imageshack.us/img847/8941/19390918368987501113510.jpg good2.... ada package macm tu... u...
by scrlettfr
18 Apr 2011, 13:37
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: xpdc G.Tahan versi slow.
Replies: 116
Views: 28291

Re: xpdc G.Tahan versi slow.

salam.tarikh xpdc kena tukar ke 20/6/2011,awal seminggu.harap maklum.tq as salam.. masih ada kosong tak dlm trip ni...? groub 2 tu dah ditempah .group 1 masih ada 3 kosong.tapi baru en.kansas tempah.berapa orang tak pasti.kita tgu dia komfom 2-3 hari lagi boleh.tq :minum: oraitt.. last2 minute pun ...
by scrlettfr
17 Apr 2011, 10:17
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: xpdc G.Tahan versi slow.
Replies: 116
Views: 28291

Re: xpdc G.Tahan versi slow.

pokcik gunung wrote:salam.tarikh xpdc kena tukar ke 20/6/2011,awal seminggu.harap maklum.tq

as salam.. masih ada kosong tak dlm trip ni...?
by scrlettfr
28 Mar 2011, 10:24
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: xpdc G.Tahan versi slow.
Replies: 116
Views: 28291

Re: xpdc G.Tahan versi slow.

menarik xpdc ni... kena check jadual dulu ler.... adehhhh... best ni...
by scrlettfr
05 Jan 2011, 11:57
Forum: Pendaftaran (Ahli baru sila daftar dahulu)
Topic: salam perkenalan GO
Replies: 4
Views: 1775

salam perkenalan GO

assalammualaikum.... salam perkenalan buat semua presiden dan warga GO... saya baru di GO ni walaupun dah beberapa kali usha2 GO... harap diberikan tunjuk ajar dalam GO ini....
by scrlettfr
02 Jan 2011, 10:04
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)
Replies: 175
Views: 39996

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

salam.. hehehe... susah mau ckp nak repeat ke tak CUS ni tapi... tanam gak nak repeat terutama klau jawa g bawak ayam dan bariskan anjing2 sg rekom tu.. hahahaah... :kah:
by scrlettfr
17 Dec 2010, 10:28
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)
Replies: 175
Views: 39996

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

faisall wrote:
scrlettfr wrote:jadiler... kan dah bagi detail...

ration camaner..? plan baper kali makan...
kekeke plan berapa kali makan..
selagi boleh makan kita makan ramai2 tak gitu..

hahahaha... okeh2... tanya tu sebab boleh share2 kan... hehehe...
by scrlettfr
17 Dec 2010, 10:06
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)
Replies: 175
Views: 39996

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

jadiler... kan dah bagi detail...

ration camaner..? plan baper kali makan...
by scrlettfr
28 Nov 2010, 18:21
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)
Replies: 175
Views: 39996

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

salam... bro castello, nak no akaun... nk wat bayaran CUS.... :D
by scrlettfr
03 Nov 2010, 10:44
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)
Replies: 175
Views: 39996

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

salam...

bro castello, masukkan 2 orang lagi yang nak follow... isz dan edham (jack pirates)... hmmm..
nanti perjumpaan bagitau awal yer.. sebab saya with jack do utara... hehehe..

pepahal, roger... 019-6919373
by scrlettfr
19 Oct 2010, 14:40
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: GUNUNG NUANG (TRIP FOR BEGINNER)
Replies: 55
Views: 18050

Re: GUNUNG NUANG (TRIP FOR BEGINNER)

Nak ikut TAPI ada halangan (Trip Ke Gunung Bintang)
by scrlettfr
08 Oct 2010, 18:26
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: jom ke gunung bintang
Replies: 8
Views: 3527

Re: jom ke gunung bintang

oit.. sampai ke sini eh kamu invite ehh...
nak ikut tapi tengah fikir transport ni...
by scrlettfr
27 Sep 2010, 09:57
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)
Replies: 175
Views: 39996

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

:wink:

yesslah... tq... conform ye tarikh tu... senang saya nak mintak cuti... dan mungkin 2-3 orang akan follow lagi nih... pa pun nanti saya roger lain...

scarlet_arfa@yahoo.com.au
by scrlettfr
26 Sep 2010, 16:06
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)
Replies: 175
Views: 39996

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

salam dan hi..

bro castello, i'm new in gunung online..
ur trip ada kosong lagi tak...? saya nak follow... maybe saya sorang dari sini... dari Sg Petani...