Search found 19 matches

by is_Nature Xpoler
02 Aug 2012, 12:28
Forum: Isu & Gossip
Topic: Compressed Trip
Replies: 16
Views: 7534

Re: Compressed Trip

:tembak: sy setuju....i just follow
by is_Nature Xpoler
22 Feb 2011, 18:23
Forum: Bantuan, Pertanyaan dan Cadangan
Topic: ROAD TO MECCA - Jalan Darat
Replies: 77
Views: 15089

Re: ROAD TO MECCA - Jalan Darat

En. Kamal...
sy berminat juga untuk turut serta...
tapi tak tau lah layak ke tidak...kalau dapat g alhamdullillah tak dapat g nak buat camne...makan ati je lah...
ape2 pun saya sokong idea abang kamal....
(sy nak ikut)
by is_Nature Xpoler
22 Feb 2011, 18:17
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Nak ke gunung Nuang
Replies: 62
Views: 17026

Re: Nak ke gunung Nuang

Akum kengkawan.. sy dah try trek baru tu... memang trek dia best tapi bagi sy trek tu panjang...tak tau lah bagi org lain... sy try enjut ikut jln tu masa balik memang layan tapi ambik masa 1jam 10 minit...(rehat 10secound je) kalau datang tak tau lah... coz biasa sy buat day pack turun trek biasa 4...
by is_Nature Xpoler
25 Oct 2010, 15:23
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: G7-11 Series | Gerah - Bilah (4-7 November - Deepavali)
Replies: 58
Views: 14243

Re: G7-11 Series | Gerah - Bilah (4-7 November - Deepavali)

Alaaaa poncho ko open lagi laaaa.. Selalu aku open sampai 40org je.. Kalu ko open lagi aku nak join gak kat tangan aku ada 54 orang nama mau join. apakan daya puncak Gerah atau campsite Sarsi (in case tak mau tido puncak) cuma muat untuk 20-25 orang. terpaksa limitkan untuk keselesaan bersama (ada ...
by is_Nature Xpoler
25 Oct 2010, 15:19
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)
Replies: 175
Views: 39911

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Alahai dalam ni ramai beginner laaa... time ni laa nak join sekaki... bila lagi nak pegi... saya pun beginner jugak apa... follow otai laa best dia orang semua jalan relax dan tenang... takder marah marah...muka ata senyiummmm Alahai dalam ni ramai beginner laaa... time ni laa nak join sekaki... bi...
by is_Nature Xpoler
20 Oct 2010, 12:43
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)
Replies: 175
Views: 39911

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

line up dia takut 2 nak joint banyak otai yg g...
takut sy tertinggal jauh 2... :lol: :lol:
by is_Nature Xpoler
20 Oct 2010, 12:42
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: GUNUNG NUANG (TRIP FOR BEGINNER)
Replies: 55
Views: 18012

Re: GUNUNG NUANG (TRIP FOR BEGINNER)

sy yg baru ni boleh ikut ke...
by is_Nature Xpoler
20 Oct 2010, 12:41
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: G7-11 Series | Benum via UC (20-23 Januari)
Replies: 41
Views: 9348

Re: G7-11 Series | Benum via UC (4-7 December - Maal Hijrah)

mcm menarik je...
tapi ape kan daya...cuti dah x ada...
by is_Nature Xpoler
20 Oct 2010, 11:55
Forum: Kedai
Topic: Karrimor Jaguar S Supercool 65+15
Replies: 27
Views: 7294

Re: Karrimor Jaguar S Supercool 65+15

kan hye ape bro sy cuma dengar dr otai karrimore
takut tak masuk ngan bentuk badan je..
by is_Nature Xpoler
19 Oct 2010, 15:54
Forum: Kedai
Topic: Karrimor Jaguar S Supercool 65+15
Replies: 27
Views: 7294

Re: Karrimor Jaguar S Supercool 65+15

bro sy budak baru belajar...nak tanye ape beza 65+15 ngan 65+15 (L)...
bukan ke (L) 2 untuk ladis....(just want 2 know)
by is_Nature Xpoler
18 Sep 2010, 17:57
Forum: Kedai
Topic: (WTS) Karrimor SF Sabre Delta 35L Black
Replies: 5
Views: 3152

Re: (WTS) Karrimor SF Sabre Delta 35L Black

AYO en alex...tak dapat lah sy nak keluar bag baru kalau angkut bag awak 2
by is_Nature Xpoler
25 Jul 2010, 15:28
Forum: Kedai
Topic: Barangan karrimor terus dari United Kingdom
Replies: 31
Views: 7666

Re: Barangan karrimor terus dari United Kingdom

Akum Bro sy nak Item No 2 satu boleh...
iskandar (anak buah Castelo)
by is_Nature Xpoler
20 Jul 2010, 11:19
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: aktiviti Pemilik DEUTER AIR-CONTACT SERIES DI MALAYSIA 2010
Replies: 75
Views: 16757

Re: aktiviti Pemilik DEUTER AIR-CONTACT SERIES DI MALAYSIA 2

aku dalam dilama antara kerja dan trip kawan2...
sapa boleh tolong saya ni...
by is_Nature Xpoler
25 Jun 2010, 11:39
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: aktiviti Pemilik DEUTER AIR-CONTACT SERIES DI MALAYSIA 2010
Replies: 75
Views: 16757

Re: aktiviti Pemilik DEUTER AIR-CONTACT SERIES DI MALAYSIA 2

aku nak ikut tapi bag kecik je 22 L boleh ke.. :lol:
by is_Nature Xpoler
02 Apr 2010, 00:12
Forum: Pendaftaran (Ahli baru sila daftar dahulu)
Topic: salam perkenalan...
Replies: 7
Views: 1942

Re: salam perkenalan...

ai abg bec dah sampai main2 perut pulak..
by is_Nature Xpoler
27 Feb 2010, 15:36
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: XPDC SARAWAK - GUNUNG MURUD 2010
Replies: 27
Views: 7779

Re: XPDC SARAWAK - GUNUNG MURUD 2010

cayok2 you kwn..
penat issap rokok dulu...
by is_Nature Xpoler
25 Jan 2010, 11:31
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: RE-VISIT Yong Yap 13-16 Feb 2010
Replies: 119
Views: 19019

Re: RE-VISIT Yong Yap 13-16 Feb 2010

ujang aku saja nak tanye ko ada buat t-shirt sekali trip ni kan
ko ada buat lebih aku nak 1 klu ada lah.. (is-ABC)
by is_Nature Xpoler
25 Jan 2010, 11:22
Forum: Pendaftaran (Ahli baru sila daftar dahulu)
Topic: Please register here
Replies: 1312
Views: 263806

Re: Please register here

Nama: iskandar ismail (is_abc) :lol:
Jantina: Male
Tarikh Lahir: 1983
Tempat tinggal: Taman Kosas Ampang Selangor
Kelab: x da lg...cuma ikut2 org je