Search found 13 matches

by lie012
28 May 2011, 15:08
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Xpdc Gunung Bintang 1.7.2011 Hingga 3.7.2011
Replies: 18
Views: 6692

Re: Xpdc Gunung Bintang 1.7.2011 Hingga 3.7.2011

faisall...

aku nak join...aku bwk wife (beginner ok?)......klu ada kosong rezabkan 2 seats...

- bak no tefon hang?...aku dok mutiara rini jer...
by lie012
03 May 2011, 11:56
Forum: Pertanyaan Gunung
Topic: Panti vs Arong
Replies: 7
Views: 2598

Re: Panti vs Arong

poncho wrote:hantar mesej dalam PM. call me at zero one nine seven four seven 6699. TQ


thanks bro
by lie012
01 May 2011, 12:52
Forum: Pertanyaan Gunung
Topic: Panti vs Arong
Replies: 7
Views: 2598

Re: Panti vs Arong

sedara2 sekalin...

boleh bagitau kwn apa no phone poncho...

ingatkan nak gerak panti arong bulan 6 nnti....

thanks
by lie012
15 Apr 2011, 15:54
Forum: Khemah
Topic: Backpacking Holiday : Thrilla in Manila 2-7 Feb 2012
Replies: 55
Views: 18530

Re: Backpacking Holiday : Thrilla in Manila 2-7 Feb 2012

ok bro.....

nanti aku roger2 hang...

aku nak check flight dulu....
by lie012
14 Apr 2011, 13:27
Forum: Bantuan, Pertanyaan dan Cadangan
Topic: ROAD TO MECCA - Jalan Darat
Replies: 77
Views: 15091

Re: ROAD TO MECCA - Jalan Darat

Bro Kamal...

kalau hendakkan maklumat lanjut berkenaan dengan mamat naik motor tue, kwn boleh cuba adakan pertemuan...
kwn kenal dengan keluarga beliau....
by lie012
14 Apr 2011, 13:25
Forum: Bantuan, Pertanyaan dan Cadangan
Topic: ROAD TO MECCA - Jalan Darat
Replies: 77
Views: 15091

Re: ROAD TO MECCA - Jalan Darat

Izin kan saya mencelah Tuan Kamal, Apa yang dimaksudkan abang kamal, kriteria kriteria mereka yang ingin turut serta dalam projek yang melibat kan maruah, sama ada maruah Penaja seperti HiCom, Berahim, TV3, Bridgestone dan sebagainya memerlukan mereka mereka yang matang, bukan matang usia sahaja te...
by lie012
13 Apr 2011, 11:44
Forum: Bantuan, Pertanyaan dan Cadangan
Topic: ROAD TO MECCA - Jalan Darat
Replies: 77
Views: 15091

Re: ROAD TO MECCA - Jalan Darat

Masih berpeluang dan masih terbuka. Semua ahli team ni adalah sama taraf dan semua orang kena memandu, jadi tukang masak, serta tukang bukak tayar bukan sekadar baca doa, usaha juga. Mereka adalah Crew belaka malah semua orang berpeluang membentangkan laporan perjalanan harian di berita TV3 setiap ...
by lie012
13 Apr 2011, 11:41
Forum: Pertanyaan Gunung
Topic: Panti vs Arong
Replies: 7
Views: 2598

Re: Panti vs Arong

thanks bro2 smua...

en ponco....di mana kau????
by lie012
13 Apr 2011, 00:21
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: XPDC Gunung Besar Hantu [Saturday, May 7 - Sunday, May 8]
Replies: 25
Views: 7330

Re: XPDC Gunung Besar Hantu [Saturday, May 7 - Sunday, May 8

ada lagi x trip nie?.....cam nak join
by lie012
13 Apr 2011, 00:19
Forum: Pertanyaan Gunung
Topic: Panti vs Arong
Replies: 7
Views: 2598

Panti vs Arong

salam...

kawan ada group lebih kurang 7 - 10 orang plan daki ke Panti vs Arong mungkin di akhir bulan 6...

ada sesaper member gunung yang leh tolong jadi guide x?
by lie012
13 Apr 2011, 00:08
Forum: Bantuan, Pertanyaan dan Cadangan
Topic: ROAD TO MECCA - Jalan Darat
Replies: 77
Views: 15091

Re: ROAD TO MECCA - Jalan Darat

bang... kawan nie member gunung sejak 2007.....tapi sepanjang idup kawan cuma beberapa kerat gunung jer yang kwn sempat panjat... tapi semangat memang ada bang... kawan nak volunteer kan diri join abang nye projek nie... dah jadi impian nie... at least kwn leh jadi tukang baca doa makan nasi nanti.....
by lie012
12 Apr 2011, 23:50
Forum: Khemah
Topic: Bawa baby masuk hutan
Replies: 80
Views: 27833

Re: Bawa baby masuk hutan

klu dah hobi memang camtu....

baby kwn baru sebulan, kwn dah ajak masuk ledang kat air terjun putih tue....ikut trek belakang...
wife yg baru habis pantang naik sampai kolam batu gajah....

yang penting beringat2 jer...
tapi kekadang risau gak, kata org2 tua nie pun kekadang leh pakai...
by lie012
12 Apr 2011, 23:46
Forum: Khemah
Topic: Backpacking Holiday : Thrilla in Manila 2-7 Feb 2012
Replies: 55
Views: 18530

Re: Backpacking Holiday : Thrilla in Manila 2-7 Feb 2012

bro...aku pun nak pi la....

agak2 berapa bro belanja nak kenduri kat manila nie?...

pm aku eh...