Terjun Tiruk kt Sg Chiling pada 16 & 17 September 2006

Aktiviti selain dari mendaki gunung dan topik am

Moderator: matsaiko

Freelance
Senator Gunung
Posts: 1355
Joined: 06 Dec 2005, 13:16
Location: Kuala Lumpur

Post by Freelance »

masih ada peluang lagi.. sape bayar dulu dia dpt g lah.....tu senarai yg confirm nak g je.. bayar belum tau lagi.... so untuk lebih adil saya amik sape bayar dulu...mintak maaf ler kawan2... :!:

User avatar
nanana81
Pendaki Gunung
Posts: 20
Joined: 18 Aug 2006, 16:35
Location: MBPJ
Contact:

okes

Post by nanana81 »

ooo kalu camtu saya letak dulu loh nama aku & partner in crime okes .. dah bayo / kompim sungguh2 pigi nnt aku bgtau / email loh .. tengkius ..

Nak g leh, leh letak nama dlm senarai nama- Hanya 40 orang sahaja :-

1. Freelance
2. Khainuba
3. Aren
4-11. Arif (8 orang)
12. Hai
13. Esir
14. Aisyah
15. My name is fake
16. Fenin lalat
17. Pgurlz
18. Nizran
19. Bagaikan puteri (1)
20. Bagaikan puteri (2)
21. Killerbeez and family
22. Adlyana
23. Peppermint
24. Deqna
25. Pendaki Baru
26. Angler
27. Zurek
28. Seper4alif
29. Petistekan
30. Tindikcincang
31. Intan
32. Kra21campclub 1
33. Kra21campclub 2
34. Seremban Mai
35. Geng Jiwa kacau..
36. Sany adalah alger
37. Syahrul 1
38. Syahrul 2
39. Syahrul 3
40. Benny
41. nanana81 (imran)
42. nanana81's partner

User avatar
orga
Senator Gunung
Posts: 2088
Joined: 05 Dec 2005, 22:09
Location: n9 & melaka
Contact:

Post by orga »

aqu polow skali la lily...

mau tangkap itu tengas..
ImageImageImage

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Post by seper4alif »

orga wrote:aqu polow skali la lily...

mau tangkap itu tengas..
tengas takyah tangkap bro... kita cangkung je reramai :D

seper4alif
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

User avatar
napie_mm
Pendaki Gunung
Posts: 107
Joined: 15 Feb 2006, 18:53
Location: bangi
Contact:

Post by napie_mm »

orga wrote:aqu polow skali la lily...

mau tangkap itu tengas..
nak tangkap tengas hati2..ada renjer yg jaga...last week aku pergi diaorg siap bg makan ikan2 tu..kalau korang nak tahu mana satu renjer ada dua orang.dh tua.yg sorg berkulit gelap pakai spek mata...hati2 kalau nk memancing ke apa..diaorg bawa kamera...

User avatar
orga
Senator Gunung
Posts: 2088
Joined: 05 Dec 2005, 22:09
Location: n9 & melaka
Contact:

Post by orga »

napie_mm wrote: .dh tua.yg sorg berkulit gelap pakai spek mata..
yg ni nama dia abg man kan..org lama Kola Kubu..kalo x salah la..hehe

taper..aqu stail bg mkn n tangkap-lepas..
pepon..tq napie
ImageImageImage

User avatar
matsaiko
Senator Gunung
Posts: 2787
Joined: 22 Dec 2005, 16:52
Location: GOMBAK Territory

Post by matsaiko »

tangkap dan lepas yer bang orga...
kalu besor 1 jari leh la nak lepas
kalu dah beso tapak tangan...nak lepas gak keeeeeeee
goreng pon sodapppppp...manisssssssssss :!:
To Conquer Without Risk Is To Triumph Without Glory
www.azreenismail.com

User avatar
biNGai
Kerabat Gunung
Posts: 3216
Joined: 19 Dec 2005, 13:18

Post by biNGai »

mau bes lipak Lubuk Tedung ler..bkan stakat pancing jer, trus tebar jala ler :shock:
M.A.L.A.S - Copyright © 2003-2009. All rights reserved.
"Demi langit beserta seluruh binaannya, Demi bumi serta yang ada di hamparannya, Demi jiwa dan seluruh penyempurnaannya.."

User avatar
matsaiko
Senator Gunung
Posts: 2787
Joined: 22 Dec 2005, 16:52
Location: GOMBAK Territory

Post by matsaiko »

ngai,
lubuk tedung menembak best...
tapi skang ni pon LT ikan tak semewah dulu...
To Conquer Without Risk Is To Triumph Without Glory
www.azreenismail.com

User avatar
orga
Senator Gunung
Posts: 2088
Joined: 05 Dec 2005, 22:09
Location: n9 & melaka
Contact:

Post by orga »

reenz n ngaiz..tangkap-lepas tu maknanya tangkap lepas malam.. :D

tader ar..kalo tengas da ada org bela, aqu x usik..
cari tengas yg available jek..
tengas liar ni dia ganas skek.. :D
ImageImageImage

User avatar
biNGai
Kerabat Gunung
Posts: 3216
Joined: 19 Dec 2005, 13:18

Post by biNGai »

mat ;

taun lepas aku gi ikan bleh tahan manyak laa..tapi bkan kat L.Tedung tapi L.Memerang..kalo pancing bleh sakit jiwa menunggu..aku blasah menjala jer sama jewok..nak arap budin tembak ikan, aku daa dapat 20 ekor menjala dia sekor pon haram tak dapat2 lagi menembak :D

dalam berpuluh2 ikan yg dapat, tengas ade ler 4-5 ekor..yg lenlain sume maloi jer..lampam dapat sekor :shock:



orga ;

mau yg lagi liar, gie massage centre laa :evil:
M.A.L.A.S - Copyright © 2003-2009. All rights reserved.
"Demi langit beserta seluruh binaannya, Demi bumi serta yang ada di hamparannya, Demi jiwa dan seluruh penyempurnaannya.."

User avatar
matsaiko
Senator Gunung
Posts: 2787
Joined: 22 Dec 2005, 16:52
Location: GOMBAK Territory

Post by matsaiko »

ngai..
pandai ke ko tebar jala? :!:

orga,
perghh...nak tgk la abg orga beraksi layan tengas...boleh cilok ilmu skek...pssttt jom set satu fishing trip...sg dara punye tengas dengor citer besor2 peha wa ckp luuuu :evil: :evil:
To Conquer Without Risk Is To Triumph Without Glory
www.azreenismail.com

User avatar
orga
Senator Gunung
Posts: 2088
Joined: 05 Dec 2005, 22:09
Location: n9 & melaka
Contact:

Post by orga »

reenz...minggu dpn aqu gi gubir..mau layan itu pmm nye geng..ini trip kena paksa pegi..nnt aqu point eh port2 kelah n tengas..paling best masa gulung2 sisik kelah cam keropok..ermm..dpt sekor pon cukup la..heheh

ngaiz..kalo mau tengas hatkor lak..mana port? :D
ImageImageImage

User avatar
matsaiko
Senator Gunung
Posts: 2787
Joined: 22 Dec 2005, 16:52
Location: GOMBAK Territory

Post by matsaiko »

gubir? cma penah dengar..kat utara sana ka?
To Conquer Without Risk Is To Triumph Without Glory
www.azreenismail.com

User avatar
biNGai
Kerabat Gunung
Posts: 3216
Joined: 19 Dec 2005, 13:18

Post by biNGai »

mat ;

aku tak terer tebar jala, kutip ikan terer laa..



orga ;

nanti aku set timing kite gi carik lubuk kat Sg Dara..

err tengas hatkor ? gi Soho, London laaa :D
M.A.L.A.S - Copyright © 2003-2009. All rights reserved.
"Demi langit beserta seluruh binaannya, Demi bumi serta yang ada di hamparannya, Demi jiwa dan seluruh penyempurnaannya.."

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Post by seper4alif »

halooo geng... tak kisah le london ke niagara ke, kennya ke... klu nak g trip mancen (kate org perak) ajak le teman skali ek... usoh le memalu...

erk klu nak buat g chemerung pon ok gak tuh... kat sana tahun lepas penah gak tewas 3 ekor tengas besar lengan... seko lagi aku tak tau le plak ikan ape...
tapi memang sempoi mancen kat sane...


seper4alif
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

spy
Pendaki Gunung
Posts: 36
Joined: 07 Feb 2006, 15:24

Post by spy »

kak lily 0tai..
leh letak nama under semi kompem dak?? :)
ajat d ati nk fol0.. insyaAllah..
kang saya r0ger2 akak key :arrow:

pss reen.. k0 dpt dak msg aku?? hmmm
PaRtI BeBaS SeAnTeR0

User avatar
orga
Senator Gunung
Posts: 2088
Joined: 05 Dec 2005, 22:09
Location: n9 & melaka
Contact:

Post by orga »

mari,mari, mari sapa lg nk polow trip chilling..
bayo dulu kt lily pastu baru pikir nk pegi ke idak pon bole gak..
manyak option..heheh

mat..
gubir kt sempadan siam..
masuk dr utan Belum pon bole..
teman ni walaupun bkn org kuale or kg kt talang mahupon skolah kt smsisII..tp teman rajin gak ke Belum tuh.. :D

ngaiz..
sg dara atau pon idak..bahlun jek la..tlg sweeper aqu nnt eh..heheh

seper4alif..
kasi up skek la roper tengas tuh..nk gak tengok spesis chemerung..kasi bakar skek audion nih..
ImageImageImage

Freelance
Senator Gunung
Posts: 1355
Joined: 06 Dec 2005, 13:16
Location: Kuala Lumpur

Post by Freelance »

Hello kengkawan..saya dah update maklumat terkini..sila lihat topik awal info tentang trip ni..nama2 di bawah sila buat pembayaran awal untuk trip ni... sambutan dah jadi hangaaaaat di pasaran... siapa cepat dia dapat... :) :D :D

Perhatian... pada 30/8/2006 - 6/9/2006... saya tak online sbb ada trip ke TransTTiwangsa.. apa2 berkaitan ngan sg chiling sila email atau PM kt saya k...kalo dah bayar.. sila beritahu saya di email atau pm.. nanti balik saya leh check ok...

Nak g leh, leh letak nama dlm senarai nama- Hanya 40 orang sahaja (Bas leh muat 44 orang je) :-

1. Freelance
2. Nizran - dah bayar
3. Alabebet - dah bayar
4. Seremban Mai -dah bayar
5. Khainuba
6. Aren - dah bayar
7-13. Arif (8 orang)
14. Hai
15. Esir
16. Aisyah
17. Kra21Camp Club (1)
18. Kra21Camp Club (2)
19. Pgurlz
20. Bagaikan puteri (1)
21. Bagaikan puteri (2)
22. Adlyana
23. Orga
24. Deqna
25. Pendaki Baru
26. Angler
27. Zurek
28. Seper4alif
29. Petistekan
30. Tindikcincang
31. Intan
32. Kra21campclub (3)
33. Kra21campclub (4)
34. Sany adalah alger
35. Syahrul 1
36. Syahrul 2
37. Syahrul 3
38. Benny
39. nanana81 (imran)
40. nanana81's partner
41. Maigrain
42. Bob
43.
44.


Serombongan

1. Kelab Jiwa Kacau
2. Killerbeez and family


Semiconfirm

1. Spy
Last edited by Freelance on 30 Aug 2006, 15:34, edited 7 times in total.

User avatar
matsaiko
Senator Gunung
Posts: 2787
Joined: 22 Dec 2005, 16:52
Location: GOMBAK Territory

Post by matsaiko »

spy,
msg apa?bila? sori aku tak dpt apa2 pon msg dari ko?wassup bebeh?eniting i ken help?
To Conquer Without Risk Is To Triumph Without Glory
www.azreenismail.com

Freelance
Senator Gunung
Posts: 1355
Joined: 06 Dec 2005, 13:16
Location: Kuala Lumpur

Post by Freelance »

Pengumuman.. Saya akan g ke TransTtiwangsa... saya akan serahkan tugas update mengupdate ni kt Nizran... sg chiling mendapat sambutan.. saya harap.. kawan2 dapat menjelaskan bayaran untuk trip ni.. sekiranya telah membuat pembayaran sila beritahu kepada Nizran atau hantar PM kt saya.. k. Saya hanya menerima sesiapa yang bayar dahulu...minta maaf lah kalo kawan2 yg tersenarai dlm confirm nak g tak dpt g..sbb ada orang luar yang bayar dahulu..so harap maklum..sekiranya berminat sila bayar awal... supaya anda mendapat tempat dlm bas .... :)

User avatar
nizran
Pendaki Tegar
Posts: 205
Joined: 22 Aug 2006, 01:52
Location: belakang pokok..
Contact:

Post by nizran »

saya menyahut tugas yg diberi ,

kepada sesiapa yg dah membuat pembayaran, leh la contact saya di
012-288 0308,
Pm saya,
Ym saya di nizranbaik@yahoo.com

dan jangan lupa untuk sertakan detail seperti yg diperlukan sekiranya belum berbuat demikian. terima kasih..
mane satu belakang pokok???
Image

spy
Pendaki Gunung
Posts: 36
Joined: 07 Feb 2006, 15:24

Post by spy »

laa yea ke? ishkkk
aku tersilap no tepon ke ekk?? hmmm
wehh ko online ym dak??
ni kisah rashia aa.. takleh cite terang-terangan, kena nyorok2 ahaksss
PaRtI BeBaS SeAnTeR0

User avatar
DEQNA
Pendaki Hebat
Posts: 342
Joined: 19 Jan 2006, 18:08
Location: lost in da middle
Contact:

Post by DEQNA »

peh ramai seh....


harap2 dpt la pegi...

:?: :?: :?:
<<SaVE tHE BESt FOR LaSt>>

User avatar
pendaki baru
Pendaki Gunung
Posts: 188
Joined: 05 Jun 2006, 14:30
Location: Kota DamanSara, Petaling Jaya
Contact:

Post by pendaki baru »

DEQNA wrote:peh ramai seh....


harap2 dpt la pegi...

:?: :?: :?:
deqna mana cukup ramai lagi tu.... :D :D :D
Nak Tengok Gambar Sila Lah Ke c ni
http://fazrul06.multiply.com/
http://www.myspace.com/9368275
><((((º>¸.·´¯`·.¸><((((º>¸.·´¯`·.¸><((((º>

User avatar
cruise1295
Pendaki Gunung
Posts: 8
Joined: 30 Aug 2006, 12:04
Location: Klang to Bandar Baru Bangi

Post by cruise1295 »

Assalamualaikum

Nama saya zaeem dari HIGHLANDERS (HLS) dan saya sedang nak organise satu jungle party untuk HLS sempena kejayaan mendaki kinabalu pada julai lepas.

Saya nak bertanya, Sg Chiling ni, camping space nya besar ke, nak sampai ke situ dengan kereta macamana ye.

saya harap Cik boleh bantu saya ye

User avatar
rembau
Pemegang Amanah GO
Posts: 1394
Joined: 06 Dec 2005, 08:41

Post by rembau »

cruise1295 wrote:Assalamualaikum

Nama saya zaeem dari HIGHLANDERS (HLS) dan saya sedang nak organise satu jungle party untuk HLS sempena kejayaan mendaki kinabalu pada julai lepas.

Saya nak bertanya, Sg Chiling ni, camping space nya besar ke, nak sampai ke situ dengan kereta macamana ye.

saya harap Cik boleh bantu saya ye
nak tanya sikit bro.. :) :lol:
highlander set mana nie?...dulu ada geng highlander jugak tapi geng Johor
Dan Kami jadikan di bumi gunung-ganang yang menetapnya, supaya bumi itu tidak menggegar mereka; dan Kami jadikan di celah-celahnya jalan-jalan laluan, supaya mereka mendapat petunjuk.(Surah Al-Anbiyaa':31)

User avatar
cruise1295
Pendaki Gunung
Posts: 8
Joined: 30 Aug 2006, 12:04
Location: Klang to Bandar Baru Bangi

Post by cruise1295 »

kita orang ni kawan2 aje then tubuhkan kumpulan, kebanyakan dari kitaorang adalah staff NIOSH di bangi termasuk la spouse dan anak.

kenapa?
HIGHLANDERS (HLs)
when Courage is Strength

User avatar
biNGai
Kerabat Gunung
Posts: 3216
Joined: 19 Dec 2005, 13:18

Post by biNGai »

jungle party? manyak misteri woo sana..stakat siang je takpe laa, malam takut jadik horror party plak :)


zaeem ;

kereta hanya boleh xs sampai tepi jalan besar je (unless 4wd, bole masuk dalam skit 1st kemsait - semak skit la)..

cross sg pastu kene treking lbeh kureng 15 minit sampai jumpe sg..

cross lagi dan cross lagi sg yg sama (2nd kemsait-bleh tahan luas la utk 30++)..

sambung treking sampai 1st waterfall, situ ada kemsait (berterabur skit-bleh cater 20++)..

trus treking lagi sampai 2nd waterfall (bleh tiruk kaw2 pastu tak bleh naik2 lagi daa ;p)..

treking lagi sampai la 3rd waterfall..err lepas dari 1st waterfall tu rasanye takde kemsait daa, saje je nak cite lbeh2 :D


sekian, tQ


psstt nak pete topo edisi terhad lukisan tangan bleh diusahakan..insyaallah :)
M.A.L.A.S - Copyright © 2003-2009. All rights reserved.
"Demi langit beserta seluruh binaannya, Demi bumi serta yang ada di hamparannya, Demi jiwa dan seluruh penyempurnaannya.."

User avatar
cruise1295
Pendaki Gunung
Posts: 8
Joined: 30 Aug 2006, 12:04
Location: Klang to Bandar Baru Bangi

Post by cruise1295 »

bukan la party maksiat, just makan, borak2 dan mandi manda sahaja
HIGHLANDERS (HLs)
when Courage is Strength

hai
Pendaki Gunung
Posts: 70
Joined: 02 Jan 2006, 18:56

Post by hai »

niosh bangi? cruise, ari rabu peptg pukul 6-8 tak main futsal kat aktif futsal ke? sekali sekala aku main ngan budak niosh tu...

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Post by betterman »

orga wrote:teman ni walaupun bkn org kuale or kg kt talang mahupon skolah kt smsisII..tp teman rajin gak ke Belum tuh.. :D
gampang sempat lagi tuh
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

zeq666
Pendaki Gunung
Posts: 1
Joined: 31 Aug 2006, 17:53
Location: penang vs kl
Contact:

:D

Post by zeq666 »

akumz,....

aku nk g gak... ada kekosongan lagi tak...
kalau ada g bg tau lew.. okes

User avatar
cruise1295
Pendaki Gunung
Posts: 8
Joined: 30 Aug 2006, 12:04
Location: Klang to Bandar Baru Bangi

Post by cruise1295 »

tu kawan2 aku la tu, aku ni tak reti main bola, kaki bangku so mendaki gunung aje la, tak lak dia orang nak ajak main hoki ke, kriket ke, rugby ke, lompat kijang ke.

Aku tak jadi la gi Sg. Chiling ni pasal ramai yang tak boleh on so Jungle Party ni buat kat tepi laut, balik melaka aje la, kalau boring2, panjat la bukit MOZAC ke, Bukit Cina ke, eeeee hantu cina
HIGHLANDERS (HLs)
when Courage is Strength

User avatar
nizran
Pendaki Tegar
Posts: 205
Joined: 22 Aug 2006, 01:52
Location: belakang pokok..
Contact:

Re: :D

Post by nizran »

zeq666 wrote:akumz,....

aku nk g gak... ada kekosongan lagi tak...
kalau ada g bg tau lew.. okes
bro, berminat lagi dak?
sapa bayau dulu, nama masuk dulu....

cepat!!!! cepat!!!!!

jangan tunggu lama-lama...
nanti lama-lama...
dia di ambil orang!!!!
mane satu belakang pokok???
Image

User avatar
Lapore
Pendaki Gunung
Posts: 134
Joined: 11 May 2006, 09:30
Location: Kami yg ditinggalkan
Contact:

Post by Lapore »

uhhhkkk....
ramai giler nihhh..
muat ko kemsait tuhhhhh..... :roll:

Freelance
Senator Gunung
Posts: 1355
Joined: 06 Dec 2005, 13:16
Location: Kuala Lumpur

Post by Freelance »

Askm... selamat bertemu kembali.... alhamdulillah saya dan grup TransTTwangsa selamat g dan balik dari menawan 3 gng G7 iaitu korbu, gayong dan yong belar... Terima kasih kepada nizran kerana mengambilalih tugas2 mengupdate topik Sg chiling ni...
Saya berharap kepada kawan2 yang telah meletakkan nama dalam senarai confirm untuk membayar deposit rm30 atau bayaran penuh rm50 dengan seberapa segera... untuk pengesahan penyertaan anda.. untuk pengetahuan kengkawan semua... masih terdapat 20 lebih orang yang tidak termasuk dalam senarai confirm yang masih menunggu untuk menyertai trip ini...Oleh itu, sekarang ni sesapa yg belum membayar lagi saya akan letakkan dalam senarai semi-confirm..yang telah membayar dah kira confirm g... siapa cepat dia dapat g...sape lambat tinggal..harap maaf :!: Peserta hanya leh muat seramai 44 orang sahaja utk kapasiti bas sahaja....... mengikut senarai nama telah melebihi dari 44 orang...saya akan mengutamakan sape bayar dulu , dia yg dpt g...

Sekiranya telah membayar, sila inform saya sekali lagi untuk pengesahan pembayaran tersebut..

Sila email kt saya lilyelysha@yahoo.com atau pm kt saya tentang keterangan diri anda dengan segera kepada sesiapa yang telah membuat pembayaran untuk trip ni...
Nama penuh, ic no, alamat rumah, no telefon, nama waris, no talipon waris untuk urusan insurans....


Senarai confirm yang g- penyertaan hanya 44 orang sahaja-muatan bas

1. Freelance - dah bayar
2. Nizran - dah bayar
3. Alabebet - dah bayar
4. Seremban Mai -dah bayar
5. Aren -dah bayar
6. Sany adalah alger - dah settle...
7. Budak baik 666 ( dah bayau )
8. Zwa78 ( dah bayau )
9. Katak comei ( dah bayau )
10. Dragon (dah bayar)
11. Kra21camp Club (1) - dah bayar
12. Kra21Camp Club (2)- dah bayar
13. Kra21Camp Club (3) - dah bayar
14. Pgulz - dah bayar
15. Pendaki Baru Yo - dah bayar
16. Castello - dah bayar
17. Petistekan -dah bayar
18. Tindikcincang -dah bayar
19. Islandnow- dah bayar
20. Zum-ex -dah bayar
21. Linda - dah bayar
22. Apek MMU - dah bayar
23 Arif - dah bayar
24. Zurek -dah bayar
25. Seper4alif -dah bayar



Semi confirm- sila buat pembayaran dengan segera untuk pengesahan awal samada nak g ke tidak trip ni.. masih terdapat 20 orang yang tak masuk senarai yang terdiri dari KRA21Camp Club...saya akan menerima penyertaan sapa yang bayar dahulu..dia dapat pergi...

1. Adlyana
2. Orga
3. Angler
4. Maigrain
5. Bob
6. Kelab Jiwa Kacau- 9 orang

Last edited by Freelance on 15 Sep 2006, 12:39, edited 6 times in total.

User avatar
nanana81
Pendaki Gunung
Posts: 20
Joined: 18 Aug 2006, 16:35
Location: MBPJ
Contact:

Post by nanana81 »

erm maaflah pihak penganjur aku & partner tidak dpt menyertai chlling trip nih dgn kesibukan yg tidak dijangka ... mungkin lainkali kita buat lagii ..

bole potong lah nama kitorang .. harap maklum .. tengkiu!
Gunung Daik bercabang-cabang ..

User avatar
castello
Pendaki Sondol
Posts: 416
Joined: 06 Jun 2006, 09:35
Location: cheras, kuala lumpur
Contact:

Assalamualaikum...

Post by castello »

Saya nak join boleh ke?
CASTELLO
Callsign: 9W2CTX
Guide License No.: TG9600
Mobile No.: 0126206087
NATURE EXPLORER ENT.

buka pintu
Pendaki Gunung
Posts: 34
Joined: 17 May 2006, 14:08

Post by buka pintu »

Lapore wrote:uhhhkkk....
ramai giler nihhh..
muat ko kemsait tuhhhhh..... :roll:
Kot kalau tak muat kemsait tu...korang buat ler khemah/fly tu bertingkat2...macam rumah pangsa kos rendah ler katakan....
:D :D :D :D

Locked