XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Aktiviti selain dari mendaki gunung dan topik am

Moderator: matsaiko

kayrol
Pendaki Tegar
Posts: 266
Joined: 20 Jan 2008, 21:33
Location: http://mytripadventure.blogspot.com/
Contact:

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Post by kayrol »

Pada yg nak buat bayaran deposit, bank in kan duit korang tu kat Maybank 107152305032 Khairul Anuar.
Deposit RM 30 sahaja. Pada yg nak bayar penuh RM 60 pun dialu-alukan.
Ingat sebelum 28 Februari.

Lepas bank in tu pandai-pandailah sms aku atau pm ke atau email ker.
nanti aku ingat duit tu pandai2 pulak beranak dalam akaun aku, hehe.

givency_KL
Pendaki Tegar
Posts: 238
Joined: 19 Feb 2008, 17:50
Location: Universal Studio, LA
Contact:

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Post by givency_KL »

kalo dah penuh, kabor weh....aku dah buat iklan kat FB untuk tarik peserta...ramai yang cam berminat tapi takleh nak konpem lagi....
WaLaUpuN SuDah MeNcApAi AwAn, JaNgAn LuPa rUmPuT HiJaU Di BuMi

kambinggurun
Senator Gunung
Posts: 557
Joined: 26 Jan 2006, 23:01
Location: gua kayu batu
Contact:

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Post by kambinggurun »

fuh.. tangkap ikan kat sangkar pulau aman best nih..

ade bbq tak malam tu?? aku nak gi la.. bonda, wa nak nek kete u nanti bley?? ekekeke..
::SRC-Total Outdoor::

kayrol
Pendaki Tegar
Posts: 266
Joined: 20 Jan 2008, 21:33
Location: http://mytripadventure.blogspot.com/
Contact:

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Post by kayrol »

hehe BBQ, maaf la budget tak cukup, kalau nak BBQ kene tambah lagi tu yuran....hehe

givency_KL
Pendaki Tegar
Posts: 238
Joined: 19 Feb 2008, 17:50
Location: Universal Studio, LA
Contact:

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Post by givency_KL »

kambinggurun a.k.a mimi ~ boleh tarak hallllll.... kalo ko nak bbq, jadi tukang bakar ek..

kerol ~ bab tambah duit untuk makan, dorang takde kisah punya.......ada masa untuk difikirkan...hehehhe
WaLaUpuN SuDah MeNcApAi AwAn, JaNgAn LuPa rUmPuT HiJaU Di BuMi

Lt.Cmdr. Kamal Ariffin
Kerabat Gunung
Posts: 1318
Joined: 12 Jan 2006, 11:43
Location: Gunung Bawah Laut
Contact:

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Post by Lt.Cmdr. Kamal Ariffin »

Apa ada hal. Kan kambiang ada. Kita bako je kambing tu
ha he he ha

kambinggurun
Senator Gunung
Posts: 557
Joined: 26 Jan 2006, 23:01
Location: gua kayu batu
Contact:

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Post by kambinggurun »

aipp tanduk karang!
::SRC-Total Outdoor::

givency_KL
Pendaki Tegar
Posts: 238
Joined: 19 Feb 2008, 17:50
Location: Universal Studio, LA
Contact:

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Post by givency_KL »

Paling latest by 23 Feb 2010...Ramai je nak ikut, tau2 bila sampai hari kejadian 2-3 kerat jek.....

Line-up dari KL :

1) Ida
2) Stoned
3) Dee
4) Mimi kambinggurun
5) Indera
6) Eppot
7) Din
8) Zurek
9) Tengkujuh
10) Wang Azmang
11) Ibnu Sina
12) Shah Haziq
13) Adik Rimba
14) Hisham Ahmad
15) Azwin
16) Naje'e
17) Anna Maria

Line up dari Penang :-

1) Nadir
2) Azman
3) Ruby Sita
WaLaUpuN SuDah MeNcApAi AwAn, JaNgAn LuPa rUmPuT HiJaU Di BuMi

kayrol
Pendaki Tegar
Posts: 266
Joined: 20 Jan 2008, 21:33
Location: http://mytripadventure.blogspot.com/
Contact:

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Post by kayrol »

Untuk pengetahuan semua PENYERTAAN TELAH PUN DITUTUP buat masa ni.
Aku bukak balik kalau ada penyertaan yang tarik diri disaat akhir.

User avatar
nadir
Ahli Kehormat GO
Posts: 1586
Joined: 05 Dec 2005, 16:30
Location: Penang Darul Mamak
Contact:

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Post by nadir »

wow!!!! mang pun ikut.... doktor naje'e pun ikut? meriah meriah....

ramainyeeee.... hehehe kayrol, hang standby la, depa nih nak sewa bas.....
Ahmad Nadir Askandar
http://www.outdoordynamics.com.my - Buy outdoor gear online - free delivery !
Join us at FaceBook! - http://www.facebook.com/group.php?gid=340358030429

givency_KL
Pendaki Tegar
Posts: 238
Joined: 19 Feb 2008, 17:50
Location: Universal Studio, LA
Contact:

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Post by givency_KL »

nadir wrote:wow!!!! mang pun ikut.... doktor naje'e pun ikut? meriah meriah....

ramainyeeee.... hehehe kayrol, hang standby la, depa nih nak sewa bas.....

hehehhe.....memang kecoh la penang ni nanti....

nadir, jangan lupa tauuu..kitaorang dah apply cuti hari isnin ....nak makan mee udang, laksa teluk bahang, cendol phua chu kang, nasi kandaq line clear...ikan bakar teluk tempoyak....chowrasta...kakakka...erkkkk....cukup ke masa nak makan semua tu?......

tidak dilupakan cari dvd kat batu feringgiii.........
WaLaUpuN SuDah MeNcApAi AwAn, JaNgAn LuPa rUmPuT HiJaU Di BuMi

User avatar
biNGai
Kerabat Gunung
Posts: 3216
Joined: 19 Dec 2005, 13:18

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Post by biNGai »

ko lupe satu acara wajib..charkuat kt Grand Continental Penang..fuhhh MESTI MARI!!
M.A.L.A.S - Copyright © 2003-2009. All rights reserved.
"Demi langit beserta seluruh binaannya, Demi bumi serta yang ada di hamparannya, Demi jiwa dan seluruh penyempurnaannya.."

kayrol
Pendaki Tegar
Posts: 266
Joined: 20 Jan 2008, 21:33
Location: http://mytripadventure.blogspot.com/
Contact:

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Post by kayrol »

huiii ni kira dasat ni kalau nak makan semua....bawakla duit satu guni...kalau brani try la pasembor padang kota, pastu buh lauk udang ngan ketam...brani tanya brapa harga...hehe

kambinggurun
Senator Gunung
Posts: 557
Joined: 26 Jan 2006, 23:01
Location: gua kayu batu
Contact:

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Post by kambinggurun »

givency_KL wrote:
nadir wrote:wow!!!! mang pun ikut.... doktor naje'e pun ikut? meriah meriah....

ramainyeeee.... hehehe kayrol, hang standby la, depa nih nak sewa bas.....

hehehhe.....memang kecoh la penang ni nanti....

nadir, jangan lupa tauuu..kitaorang dah apply cuti hari isnin ....nak makan mee udang, laksa teluk bahang, cendol phua chu kang, nasi kandaq line clear...ikan bakar teluk tempoyak....chowrasta...kakakka...erkkkk....cukup ke masa nak makan semua tu?......

tidak dilupakan cari dvd kat batu feringgiii.........
mak ai.. aku tak apply cuti senin weh..
::SRC-Total Outdoor::

givency_KL
Pendaki Tegar
Posts: 238
Joined: 19 Feb 2008, 17:50
Location: Universal Studio, LA
Contact:

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Post by givency_KL »

As per our conversation thru phone 1/3....Ini latest list yang dah bayar setakat hari ini.

1) Ida - dah bayar
2) Stoned - dah bayar
3) Mimi kambinggurun - dah bayar
4) Eppot - dah bayar
5) Din - dah bayar
6) Anna Maria - dah bayar
7) DukeJoe -MieBotak - bayar
8) Zurek - dah bayar
9) Naje'e - dah bayar
10) Indera
11) Dee
12) Nadia - KPTM - dah bayar
13) Azwan - KPTM - dah bayar
14) Azimah - KPTM - dah bayar
15) Budak KPTM - dah bayar
16) Ruby - dah bayar
17) Nurul
18) Kawan Nurul

we will rock PENANG!
Last edited by givency_KL on 02 Mar 2010, 11:45, edited 1 time in total.
WaLaUpuN SuDah MeNcApAi AwAn, JaNgAn LuPa rUmPuT HiJaU Di BuMi

User avatar
yonrawk
Pendaki Sondol
Posts: 456
Joined: 03 Nov 2006, 11:11
Location: JB

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Post by yonrawk »

Fuhhhh... meriah.... bestnyeeeee....
He who makes beast out of himself, get rid of the pain of being a man~ Dr. Johnson (1709-1784)

kambinggurun
Senator Gunung
Posts: 557
Joined: 26 Jan 2006, 23:01
Location: gua kayu batu
Contact:

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Post by kambinggurun »

name ko mane yon...
::SRC-Total Outdoor::

cubbulat
Pendaki Gunung
Posts: 90
Joined: 19 Jul 2008, 22:16

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Post by cubbulat »

nak ikot..
ada kosong lg tak utk 2 org?
:x :x :x :x :x :x :x :x :x
JAUH LAGI KE BANG !!!!

givency_KL
Pendaki Tegar
Posts: 238
Joined: 19 Feb 2008, 17:50
Location: Universal Studio, LA
Contact:

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Post by givency_KL »

en kayrol.....saya dah bank-in rm480.00 untuk 16 orang peserta. menunggu lagi 2 orang untuk bayar.... masih ada kekosongan seat ke? ada permintaan untuk 3 seat lagi....*sekadar bertanya*
WaLaUpuN SuDah MeNcApAi AwAn, JaNgAn LuPa rUmPuT HiJaU Di BuMi

kayrol
Pendaki Tegar
Posts: 266
Joined: 20 Jan 2008, 21:33
Location: http://mytripadventure.blogspot.com/
Contact:

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Post by kayrol »

nanti sedikit masa lagi akan diberitahu

User avatar
yonrawk
Pendaki Sondol
Posts: 456
Joined: 03 Nov 2006, 11:11
Location: JB

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Post by yonrawk »

kambinggurun wrote:name ko mane yon...
Nama aku invisible...... hehehe. Aku tak dapat join sbb on that date aku kene hantar mak mentua aku gi spital.
He who makes beast out of himself, get rid of the pain of being a man~ Dr. Johnson (1709-1784)

User avatar
span
Pendaki Sondol
Posts: 415
Joined: 22 Aug 2008, 10:44
Location: atas batu
Contact:

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Post by span »

salam en gogo . x mau buat lg ka ini program heheh....

kalo buat leh nak juin :minum:
-L@YAN JeW MeNtEL Tu BeB-

kayrol
Pendaki Tegar
Posts: 266
Joined: 20 Jan 2008, 21:33
Location: http://mytripadventure.blogspot.com/
Contact:

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Post by kayrol »

boleh saja kalau ada yg berminat

User avatar
span
Pendaki Sondol
Posts: 415
Joined: 22 Aug 2008, 10:44
Location: atas batu
Contact:

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Post by span »

kayrol wrote:boleh saja kalau ada yg berminat

kalo ader mmg berminat
-L@YAN JeW MeNtEL Tu BeB-

User avatar
nadir
Ahli Kehormat GO
Posts: 1586
Joined: 05 Dec 2005, 16:30
Location: Penang Darul Mamak
Contact:

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Post by nadir »

ON ONNNNNNN.....
Ahmad Nadir Askandar
http://www.outdoordynamics.com.my - Buy outdoor gear online - free delivery !
Join us at FaceBook! - http://www.facebook.com/group.php?gid=340358030429

User avatar
span
Pendaki Sondol
Posts: 415
Joined: 22 Aug 2008, 10:44
Location: atas batu
Contact:

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Post by span »

nadir wrote:ON ONNNNNNN.....


hahha en nadir pown dah semangat hehehhe
-L@YAN JeW MeNtEL Tu BeB-

kayrol
Pendaki Tegar
Posts: 266
Joined: 20 Jan 2008, 21:33
Location: http://mytripadventure.blogspot.com/
Contact:

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Post by kayrol »

kalau mmg ader yg minat nanti aku akan setkan tarikhnya, tapi bergantung kepada jumlah penyertaanlah, kalau ramai baru jadik kalau sikit jer penyertaan terpaksa kensel...takut aku pulak kene tanggung kosnya.....

User avatar
span
Pendaki Sondol
Posts: 415
Joined: 22 Aug 2008, 10:44
Location: atas batu
Contact:

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Post by span »

kayrol wrote:kalau mmg ader yg minat nanti aku akan setkan tarikhnya, tapi bergantung kepada jumlah penyertaanlah, kalau ramai baru jadik kalau sikit jer penyertaan terpaksa kensel...takut aku pulak kene tanggung kosnya.....
chantek arr bro :minum:
-L@YAN JeW MeNtEL Tu BeB-

viceroy
Pendaki Gunung
Posts: 70
Joined: 29 Mar 2007, 12:36

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Post by viceroy »

seminggu sebelum puasa aku berpeluang joint xpdc jelajah penang anjuran IKM/KKTM SeMalaysia..stat kat teluk kumbaq ni la..antara checkpoint pertama kena lalu adalah pulau aman...buleh tahan jauhnya...dan arus agak kuat dekat2 nak sampai pulau..ditambah pulak ngan ribut....seksa...tapi bila sampai kat pulau aman...pergh nikmatnya...ditambah dgn mee udang pulau aman..terbaekk..!!!!..

kalu en.kayroll nak buat balik xpdc seumpama nih..masukkan aku dlm kiraan anda..!!

User avatar
span
Pendaki Sondol
Posts: 415
Joined: 22 Aug 2008, 10:44
Location: atas batu
Contact:

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Post by span »

jum buat lagikkkkk......
-L@YAN JeW MeNtEL Tu BeB-

hantuair
Pendaki Gunung
Posts: 10
Joined: 14 Nov 2011, 21:46

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Post by hantuair »

berminat!! kira satu kali! :D

kayrol
Pendaki Tegar
Posts: 266
Joined: 20 Jan 2008, 21:33
Location: http://mytripadventure.blogspot.com/
Contact:

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Post by kayrol »

viceroy wrote:seminggu sebelum puasa aku berpeluang joint xpdc jelajah penang anjuran IKM/KKTM SeMalaysia..stat kat teluk kumbaq ni la..antara checkpoint pertama kena lalu adalah pulau aman...buleh tahan jauhnya...dan arus agak kuat dekat2 nak sampai pulau..ditambah pulak ngan ribut....seksa...tapi bila sampai kat pulau aman...pergh nikmatnya...ditambah dgn mee udang pulau aman..terbaekk..!!!!..

kalu en.kayroll nak buat balik xpdc seumpama nih..masukkan aku dlm kiraan anda..!!
tak berpeluang ikut serta hari tu sebab banyak tugasan lain menanti, hanya sempat ikut serta mesyuarat penyelarasan aktiviti saja...

kayrol
Pendaki Tegar
Posts: 266
Joined: 20 Jan 2008, 21:33
Location: http://mytripadventure.blogspot.com/
Contact:

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Post by kayrol »

viceroy wrote:seminggu sebelum puasa aku berpeluang joint xpdc jelajah penang anjuran IKM/KKTM SeMalaysia..stat kat teluk kumbaq ni la..antara checkpoint pertama kena lalu adalah pulau aman...buleh tahan jauhnya...dan arus agak kuat dekat2 nak sampai pulau..ditambah pulak ngan ribut....seksa...tapi bila sampai kat pulau aman...pergh nikmatnya...ditambah dgn mee udang pulau aman..terbaekk..!!!!..

kalu en.kayroll nak buat balik xpdc seumpama nih..masukkan aku dlm kiraan anda..!!
tak berpeluang ikut serta hari tu sebab banyak tugasan lain menanti, hanya sempat ikut serta mesyuarat penyelarasan aktiviti saja...

kayrol
Pendaki Tegar
Posts: 266
Joined: 20 Jan 2008, 21:33
Location: http://mytripadventure.blogspot.com/
Contact:

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Post by kayrol »

span wrote:jum buat lagikkkkk......
InsyaAllah taun depan aku bukin satu kali lagi trip ni....
Harap dapat sambutan ramai nanti.....

eppott
Pendaki Gunung
Posts: 77
Joined: 23 May 2006, 13:16
Location: KL
Contact:

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Post by eppott »

kayrol wrote: InsyaAllah taun depan aku bukin satu kali lagi trip ni....
Harap dapat sambutan ramai nanti.....
bukin???
kalau kena dengan date nya, insyaAllah saya join lagi :)

User avatar
span
Pendaki Sondol
Posts: 415
Joined: 22 Aug 2008, 10:44
Location: atas batu
Contact:

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Post by span »

dh boleh bagi date hehehe leh check kalender hehehe
-L@YAN JeW MeNtEL Tu BeB-

User avatar
nadir
Ahli Kehormat GO
Posts: 1586
Joined: 05 Dec 2005, 16:30
Location: Penang Darul Mamak
Contact:

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Post by nadir »

kayrol wrote:
InsyaAllah taun depan aku bukin satu kali lagi trip ni....
Harap dapat sambutan ramai nanti.....
dah tahun depan dah ni kayrol... masa untuk janji dikotakan.... hehehhehe

buat dalam tengah tahun pun ok ....
Ahmad Nadir Askandar
http://www.outdoordynamics.com.my - Buy outdoor gear online - free delivery !
Join us at FaceBook! - http://www.facebook.com/group.php?gid=340358030429

kayrol
Pendaki Tegar
Posts: 266
Joined: 20 Jan 2008, 21:33
Location: http://mytripadventure.blogspot.com/
Contact:

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Post by kayrol »

ok..ok nanti aku check tarikh, tgk sehari dua lagi aku post tarikh dier....

User avatar
span
Pendaki Sondol
Posts: 415
Joined: 22 Aug 2008, 10:44
Location: atas batu
Contact:

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Post by span »

terbaikkkkkk......
-L@YAN JeW MeNtEL Tu BeB-

Post Reply