kursus survival

Aktiviti selain dari mendaki gunung dan topik am

Moderator: matsaiko

Post Reply
User avatar
forestgump
Pendaki Terlampau
Posts: 520
Joined: 19 Apr 2006, 20:17
Location: KL
Contact:

kursus survival

Post by forestgump »

ada offer....siapa nak ikut kami kendalikan kursus survival emergency dari Okt 18hb - 21st? Jadi pembantu dan porter...tapi kena bayar RM 290-00 seorang sementara peserta yang sedia ada kena bayar RM 500-00 seorang.
Nak ikut free x leh lah.... dan cuma 3 orang saja yang di benarkan ikut jadi pembantu dan porter - x banyak barang yang kena bawa!
Buat di hutan Tering di mana kawasan ni masih lagi di gunakan oleh unit khas lama saya sebagai salah satu fasa untuk pemilihan anggota baru.
Kena confirm CEPAT sebelum saya terbang pada 11hb September ni...dan kembali pada 16hb Oktober.
Kita bergerak ke Terong pada 17hb Okt malam dan seterusnya trekking ke dalam hutan pada malam tu juga...lebih kurang pukul 130pagi Okt 18.
Banyak boleh belajar termasuk pengalaman sesat bersama-sama
info@jungleschool.com.my
The worst day in the jungles is ALWAYS better than the best day in office!

User avatar
poncho
Senator Gunung
Posts: 1890
Joined: 05 Dec 2005, 15:59
Location: southern
Contact:

Post by poncho »

maaf Abg Forestgump,
post ni patut kat thread Khemah

mana satu yang tepat, Tering atau Terong?
ni area mana ye?
if a tree falls in the woods... do all the other trees laugh at it?

Image Mounthopper

User avatar
forestgump
Pendaki Terlampau
Posts: 520
Joined: 19 Apr 2006, 20:17
Location: KL
Contact:

Post by forestgump »

tersilap masuk lah..maaf.
Terong...
La ni.... dah tak ada tempat lagi, dah ada student UIA join sebagai assistant dan porter.
The worst day in the jungles is ALWAYS better than the best day in office!

User avatar
nadir
Ahli Kehormat GO
Posts: 1586
Joined: 05 Dec 2005, 16:30
Location: Penang Darul Mamak
Contact:

Post by nadir »

topik dipindahkan ke bahagian Khemah

harap maklum

:D
Ahmad Nadir Askandar
http://www.outdoordynamics.com.my - Buy outdoor gear online - free delivery !
Join us at FaceBook! - http://www.facebook.com/group.php?gid=340358030429

adisos2002
Otai Gunung
Posts: 969
Joined: 07 Dec 2005, 07:36
Location: Semak Samun
Contact:

Post by adisos2002 »

Saya nak ikut.. yup sy akan bayar mengikut jumlah yang diberitahu.
<no one left behind> nolb
Berminat mendapatkan guide gunung/ teambuilding?? Contact Silver Outdoor Sports di 012-5317141atau email adisos2002@yahoo.com

User avatar
nabil
Pendaki Terlampau
Posts: 523
Joined: 19 Jun 2006, 14:48
Location: Dlm Bilik
Contact:

Post by nabil »

adisos2002 wrote:Saya nak ikut.. yup sy akan bayar mengikut jumlah yang diberitahu.
sembang nk masuk ngan aku trans lenggangggg..........
blah aa muss....
"Sikit lagi.. Sikit je Lagi..."

Post Reply