UPDATE Operasi SAR

User avatar
matsaiko
Senator Gunung
Posts: 2786
Joined: 22 Dec 2005, 16:52
Location: GOMBAK Territory

Re: UPDATE Operasi SAR

Post by matsaiko » 02 Mar 2009, 11:18

salam
takde ke usaha untuk membawa orang berilmu kedalam sana untuk mengembalikan asan kepangkuan dunia nyata?tukar la pulak cara sekarang ni sebelum terlambat..

LOJIK KE 15 HARI SESAT SAMPAI SEKARANG TAK JUMPE2 LG DENGAN KEADAAN DLM HUTAN SANA DAH MCM UPTOW...HELI BERLEGAR2 ASAN MASIH TAK SEDAR KEHADIRAN KORG DARI MERATA SUDUT????? LOGIK KE??

AKU HARAP TUKAR/GUNAKAN LAH CARA LAIN PULA....

SORI TAPI INI ADALAH PENDIRIAN AKU.
To Conquer Without Risk Is To Triumph Without Glory
www.azreenismail.com

User avatar
JeNaL
Pentadbiran
Posts: 1758
Joined: 27 Mar 2007, 16:07
Location: sri kembangan
Contact:

Re: UPDATE Operasi SAR

Post by JeNaL » 02 Mar 2009, 12:02

salam semua,

sekadar pendapat. aku setuju dgn matsaiko.

kemungkinan usaha kita belum cukup untuk jumpa.

segala kebarangkalian dah kita cuba.

aku rasa tak menjadi satu masalah jika dicuba dr sudut yg berbeda.

mungkin sebelum ini kita hanya meminta bantuan dari jauh, apa kata kita tukar pendekatan kita.
--· ··- -· ··- -· --· --- -· ·-·· ·· -· ·
W a r i s a n K h a z a n a h P e r g u n u n g a n
·--- · -· ·- ·-··
Pentadbir GunungOnline
9W2WZL
http://jenal.multiply.com

mangu
Pendaki Gunung
Posts: 53
Joined: 24 Aug 2006, 01:20

Re: UPDATE Operasi SAR

Post by mangu » 02 Mar 2009, 12:54

salam....dah ade update dari team yg masuk ke kem kacang n belumut or tak?

User avatar
matsaiko
Senator Gunung
Posts: 2786
Joined: 22 Dec 2005, 16:52
Location: GOMBAK Territory

Re: UPDATE Operasi SAR

Post by matsaiko » 02 Mar 2009, 14:22

jenal
kena buat sesuatu kearah itu dgn lebih pendekatan

ni pemerhatian sorng hamba allah berdasarkan nama penuh dia,masa hilang dan kawasan yg hilang

-asan dah jauh hilang dari tmpt mula dia hilang (tak perlu cari dikawasan sekitar)
-kedudukannya menghala ke kelantan
-kawasannya di kawasan rendah/lembah..bukan tinggi
-keadaanya amat teruk
-kemungkinan hilang ingatan
-ada perkampungan seperti perkampungan org asli
To Conquer Without Risk Is To Triumph Without Glory
www.azreenismail.com

uglysister
Pemegang Amanah GO
Posts: 360
Joined: 05 Dec 2005, 07:37
Location: 18m Underwater
Contact:

Re: UPDATE Operasi SAR

Post by uglysister » 02 Mar 2009, 16:54

ni pemerhatian sorng hamba allah berdasarkan nama penuh dia,masa hilang dan kawasan yg hilang

-asan dah jauh hilang dari tmpt mula dia hilang (tak perlu cari dikawasan sekitar)
-kedudukannya menghala ke kelantan
-kawasannya di kawasan rendah/lembah..bukan tinggi
-keadaanya amat teruk
-kemungkinan hilang ingatan
-ada perkampungan seperti perkampungan org asli
ni info yg aku lak dapat dari pemerhatian org yg berilmu:

- asan tak keseorangan
- ada 3 'orang' lagi yg bersama dia
- pastu ada kemah2 kat sekitar
- mungkin asan ingat lagi 3 'orang' tu kawan dia kot, atau mungkin dia kat perkampungan orang asli, tak mustahil gak..

wallahua'lam.. kalau ada org yg berilmu boleh masuk skali mungkin lagi bagus, sebab bukan manusia dan binatang jek makhluk ciptaan Allah..

User avatar
sacredreich
Pendaki Gunung
Posts: 95
Joined: 05 Dec 2005, 15:16

Re: UPDATE Operasi SAR

Post by sacredreich » 02 Mar 2009, 16:56

Call dari fazly beberapa min lepas.
katanya:
Ada ustaz yg sanggup naik dan buat solat hajat & searching hassan mengikut caranya.
Dia memerlukan 9 org yg kuat.
Definasi yg kuat adalah lebih kepada mental.
kot2 kalo ada gangguan walaupun dia dah pagar tempat tu.
6 org dah ada.
nak 3 org lagi.

syaratnya:
1.bawak surah yassin.
2.berpuasa sunat ari khamis ni.

User avatar
matsaiko
Senator Gunung
Posts: 2786
Joined: 22 Dec 2005, 16:52
Location: GOMBAK Territory

Re: UPDATE Operasi SAR

Post by matsaiko » 02 Mar 2009, 16:59

ni pemerhatian sorng hamba allah berdasarkan nama penuh dia,masa hilang dan kawasan yg hilang

-asan dah jauh hilang dari tmpt mula dia hilang (tak perlu cari dikawasan sekitar)
-kedudukannya menghala ke kelantan
-kawasannya di kawasan rendah/lembah..bukan tinggi
-keadaanya amat teruk
-kemungkinan hilang ingatan
-ada perkampungan seperti perkampungan org asli
ni info yg aku lak dapat dari pemerhatian org yg berilmu:

- asan tak keseorangan
- ada 3 'orang' lagi yg bersama dia
- pastu ada kemah2 kat sekitar
- mungkin asan ingat lagi 3 'orang' tu kawan dia kot, atau mungkin dia kat perkampungan orang asli, tak mustahil gak..

wallahua'lam.. kalau ada org yg berilmu boleh masuk skali mungkin lagi bagus, sebab bukan manusia dan binatang jek makhluk ciptaan Allah..
yg ni aku sokong penuh
To Conquer Without Risk Is To Triumph Without Glory
www.azreenismail.com

User avatar
JeNaL
Pentadbiran
Posts: 1758
Joined: 27 Mar 2007, 16:07
Location: sri kembangan
Contact:

Re: UPDATE Operasi SAR

Post by JeNaL » 02 Mar 2009, 17:53

Call dari fazly beberapa min lepas.
katanya:
Ada ustaz yg sanggup naik dan buat solat hajat & searching hassan mengikut caranya.
Dia memerlukan 9 org yg kuat.
Definasi yg kuat adalah lebih kepada mental.
kot2 kalo ada gangguan walaupun dia dah pagar tempat tu.
6 org dah ada.
nak 3 org lagi.

syaratnya:
1.bawak surah yassin.
2.berpuasa sunat ari khamis ni.
bila dia nak gi
--· ··- -· ··- -· --· --- -· ·-·· ·· -· ·
W a r i s a n K h a z a n a h P e r g u n u n g a n
·--- · -· ·- ·-··
Pentadbir GunungOnline
9W2WZL
http://jenal.multiply.com

Along-X
Pendaki Tegar
Posts: 266
Joined: 28 Jan 2008, 14:38

Re: UPDATE Operasi SAR

Post by Along-X » 02 Mar 2009, 18:22

a'ah bila nak gi...?
mana la tau kot kot leh folow
:P

** mcm la amal ibadat aku ni cukup.. huhuhu..
**berdoa, bacaan yasin n semayang hajat backup dari lojing ok kot..? :P
kishirosan.multiply.com
<b>X-TREKKER</b>
Mencari Rahsia Alam

uglysister
Pemegang Amanah GO
Posts: 360
Joined: 05 Dec 2005, 07:37
Location: 18m Underwater
Contact:

Re: UPDATE Operasi SAR

Post by uglysister » 02 Mar 2009, 18:24

Call dari fazly beberapa min lepas.
katanya:
Ada ustaz yg sanggup naik dan buat solat hajat & searching hassan mengikut caranya.
Dia memerlukan 9 org yg kuat.
Definasi yg kuat adalah lebih kepada mental.
kot2 kalo ada gangguan walaupun dia dah pagar tempat tu.
6 org dah ada.
nak 3 org lagi.

syaratnya:
1.bawak surah yassin.
2.berpuasa sunat ari khamis ni.
tu la.. bile cadangan nk pergi tu.. arap2 ada volunteer cepat respond.. sebab da 2 minggu dah lama sangat ni.. asan nye fizikal condition bleh jatuh merudum kalau dehydrated ngn tak cukup nutrien.. :(

User avatar
JeNaL
Pentadbiran
Posts: 1758
Joined: 27 Mar 2007, 16:07
Location: sri kembangan
Contact:

Re: UPDATE Operasi SAR

Post by JeNaL » 03 Mar 2009, 12:13

update berita dari lojing melalui Man pada jam 1209

1. semua pendaki dah di panggil turun
2. PGA dah kluar semua
3. semua pendaki gunung dipanggil turun
4. VAT 69 akan ambil alih SAR dr PGA
5. malam nanti akan ada satu meeting utk rangka semula operasi di Lojing
6. buat masa sekarang kumpulan yg buat SAR berlumut dan kacang belum hantar sebarang laporan.
7. besok 4hb march Polis dr IPD akan masuk seramai 6 orang, mereka perlukan 6 pendaki utk masuk bersama.
--· ··- -· ··- -· --· --- -· ·-·· ·· -· ·
W a r i s a n K h a z a n a h P e r g u n u n g a n
·--- · -· ·- ·-··
Pentadbir GunungOnline
9W2WZL
http://jenal.multiply.com

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Re: UPDATE Operasi SAR

Post by betterman » 03 Mar 2009, 14:23

VAT69 pon dah nak turun padang...
jadik format pencarian mungkin berubah agaknya...

Alhamdulillah kalau ada ustaz yang sanggup turun padang nak gi berinteraksi dengan makhluk2 halus tuh...
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

User avatar
JeNaL
Pentadbiran
Posts: 1758
Joined: 27 Mar 2007, 16:07
Location: sri kembangan
Contact:

Re: UPDATE Operasi SAR

Post by JeNaL » 03 Mar 2009, 14:54

kepada team leader yg perlukan topo map kawasan SAR please let me know. topo ni "terhad". harap anda bijak menggunakkannya
--· ··- -· ··- -· --· --- -· ·-·· ·· -· ·
W a r i s a n K h a z a n a h P e r g u n u n g a n
·--- · -· ·- ·-··
Pentadbir GunungOnline
9W2WZL
http://jenal.multiply.com

User avatar
soulfly
Kerabat Gunung
Posts: 1147
Joined: 18 Mar 2008, 15:57
Location: SENTUL

Re: UPDATE Operasi SAR

Post by soulfly » 03 Mar 2009, 15:25

en,jenal.../
malm ni ada meeting tak?
lama sangat...

User avatar
JeNaL
Pentadbiran
Posts: 1758
Joined: 27 Mar 2007, 16:07
Location: sri kembangan
Contact:

Re: UPDATE Operasi SAR

Post by JeNaL » 03 Mar 2009, 15:32

ok panggilan meeting untuk RQ team dan teknikal support mahupun sokongan lain

tempat : mamak belakang risda
tarikh : 4 march
hari : rabu
masa : 9.00 mlm

agenda : taklimat dan penerangan muktahir
--· ··- -· ··- -· --· --- -· ·-·· ·· -· ·
W a r i s a n K h a z a n a h P e r g u n u n g a n
·--- · -· ·- ·-··
Pentadbir GunungOnline
9W2WZL
http://jenal.multiply.com

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Re: UPDATE Operasi SAR

Post by betterman » 03 Mar 2009, 23:19

semoga dengan berkat maulidur rasul isnin depan nie asan dapat dijumpai.
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

User avatar
JeNaL
Pentadbiran
Posts: 1758
Joined: 27 Mar 2007, 16:07
Location: sri kembangan
Contact:

Re: UPDATE Operasi SAR

Post by JeNaL » 04 Mar 2009, 10:16

sedikit update dr lojing via rob jam 1008

1. semua pasukan kerajaan stand down dari operasi SAR
2. kebenaran diberikan kepada pendaki untuk meneruskan SAR
3. kebenaran diberikan kepada pendaki untuk meneggunakan Balai Polis sebagai tapak SAR Command Center
4. PDRM sedia memberi kebenaran untuk kita guna 4wd
5. 4 anggota Pertahanan Awam standby di Balai Polis Lojing
6. Adik Idan akan ambil alih tugas Rob sebagai coordinator
7. Semua pergerakkan SAR akan dipantau oleh Adik Idan di Lojing
8. Tn Hafiz dan Hensem (bersama kumpulan) ada masuk utk buat misi alternatif
9. buat masa sekarang VAT69 belum ada di Lojing

harap maklum
--· ··- -· ··- -· --· --- -· ·-·· ·· -· ·
W a r i s a n K h a z a n a h P e r g u n u n g a n
·--- · -· ·- ·-··
Pentadbir GunungOnline
9W2WZL
http://jenal.multiply.com

nazawgw
Pendaki Gunung
Posts: 136
Joined: 18 Mar 2006, 23:38
Contact:

Re: UPDATE Operasi SAR

Post by nazawgw » 04 Mar 2009, 19:27

baru smpai dr lojing pg tadi...spt yg di updated oleh jenal...pendaki masih bole masuk...tp kena plan bebetul kaw mana..apa2 hal refer adik idan..tq

stesen relay bubu mmg shutdown kejap..kami team terakhir kat sana..jenal ko punya solar pad pon tggal kat sana...tp dah packing bebaik...coz comm mmg down betol semalam...lps sampai ke puncak kambing baru kami tau yg polis arahkan semua pendaki kluar...arap akan ada team yg akan gantikan bubu secepat boleh...ration masih byk..siap kami tapaukan air ujan 2/3 botol..itu ja kot info...

rq8 :wink:
aku pun ada di sini!!

User avatar
JeNaL
Pentadbiran
Posts: 1758
Joined: 27 Mar 2007, 16:07
Location: sri kembangan
Contact:

Re: UPDATE Operasi SAR

Post by JeNaL » 05 Mar 2009, 13:31

topo area pondok
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
--· ··- -· ··- -· --· --- -· ·-·· ·· -· ·
W a r i s a n K h a z a n a h P e r g u n u n g a n
·--- · -· ·- ·-··
Pentadbir GunungOnline
9W2WZL
http://jenal.multiply.com

User avatar
JeNaL
Pentadbiran
Posts: 1758
Joined: 27 Mar 2007, 16:07
Location: sri kembangan
Contact:

Re: UPDATE Operasi SAR

Post by JeNaL » 05 Mar 2009, 13:43

satu lagi peta LWP ke pondok
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
--· ··- -· ··- -· --· --- -· ·-·· ·· -· ·
W a r i s a n K h a z a n a h P e r g u n u n g a n
·--- · -· ·- ·-··
Pentadbir GunungOnline
9W2WZL
http://jenal.multiply.com

User avatar
matsaiko
Senator Gunung
Posts: 2786
Joined: 22 Dec 2005, 16:52
Location: GOMBAK Territory

Re: UPDATE Operasi SAR

Post by matsaiko » 05 Mar 2009, 18:25

petunjuk terbaru..hangat baru kluar dari oven

-kedudukan asan antara cameron - gua musang (aku teka pos brooke)
-asan masih bernyawa (Alhamdullilah
-asan dalam keadaan yg lemah dan kritikal (for sure dah 18 hari)
-asan sudah semakin hampir keluar dari hutan tapi sukar untuk keluar kerana seperti tak tahu nak tuju kemana.(mgkn kerana rabun jadi dia susah nak baca laluan)
-asan melaui anak2 sungai (dia juz guna deria pendengaran tuk trace aliran sungai n tuk survive)
-asan sudah semakin hampir ke kawasan perkampungan orang asli (rumah2 org asli beratap rumbia+berdinding buluh) adakah pos rengil??

hmmm harap dapat membantu dalam korgnye decision wiken ni
To Conquer Without Risk Is To Triumph Without Glory
www.azreenismail.com

User avatar
orga
Senator Gunung
Posts: 2088
Joined: 05 Dec 2005, 22:09
Location: n9 & melaka
Contact:

Re: UPDATE Operasi SAR

Post by orga » 06 Mar 2009, 00:02

semoga Allah memberi hassan petunjuk utk kembali ke pangkuan kita anak2 Adam..amin
ImageImageImage

kekerk
Pendaki Gunung
Posts: 177
Joined: 11 Feb 2008, 23:34
Location: bawah pokok

Re: UPDATE Operasi SAR

Post by kekerk » 06 Mar 2009, 00:11

salam..hri ni adik idan mengetuai ops sita di kem agas..ambik blek barang radio kt sane..ngn barang masak..
tengkiu kt semua pasukan ops sita di agas..

RQ8 melaporkan

User avatar
matsaiko
Senator Gunung
Posts: 2786
Joined: 22 Dec 2005, 16:52
Location: GOMBAK Territory

Re: UPDATE Operasi SAR

Post by matsaiko » 10 Mar 2009, 10:57

salam
masih tiada berita gembira?
hmm apa langkah seterusnye?
To Conquer Without Risk Is To Triumph Without Glory
www.azreenismail.com

uglysister
Pemegang Amanah GO
Posts: 360
Joined: 05 Dec 2005, 07:37
Location: 18m Underwater
Contact:

Re: UPDATE Operasi SAR

Post by uglysister » 10 Mar 2009, 13:46

macam mane perkhabaran team2 yg baru masuk aritu? dah kelua ke ek?
parents asan still kat dalam ke atau dah kelua?

User avatar
pgurlz
Pendaki Sondol
Posts: 423
Joined: 06 Jun 2006, 13:40
Location: just nearby
Contact:

Re: UPDATE Operasi SAR

Post by pgurlz » 10 Mar 2009, 14:29

Parent Asan dah balik tghr semalam.. ekceli sumer dah balik smalam.. tinggal Milmi ngan YAsir jerk tgu kat Lojing

Team Bubu sampai loging dalam kol 7pm camtue.. tue pon jalan kaki sampai skolah pos brooke sbb xderk powil.

Team Kuala Mu.. aku dapat call salah sorang drpd dewang dalam kol 11pm. time tue dewang kat Lasah. Actual time/detail, zam x sure

Team V2 dijangka kuar petang esok.. powil masih lam perbincangan, tapi dah minta tolong Aris ILP standby
se-simple yg boleh

User avatar
soulfly
Kerabat Gunung
Posts: 1147
Joined: 18 Mar 2008, 15:57
Location: SENTUL

Re: UPDATE Operasi SAR

Post by soulfly » 10 Mar 2009, 14:39

assalamualaikum..
kami dari team kula sungai mu

oprasi yang di kepalai oleh jenal,dan di bantu oleh saudara muzs kentut, dari kuala mu.. dah selamat sampai di KL awl subuh tadi ,
laporan? kena tunggu tok ketua bangun tidor dulu. :D
lama sangat...

User avatar
orga
Senator Gunung
Posts: 2088
Joined: 05 Dec 2005, 22:09
Location: n9 & melaka
Contact:

Re: UPDATE Operasi SAR

Post by orga » 10 Mar 2009, 21:24

salam..
sumer team dah kluar dr yong yap dan lojing eh..
taper,since majlis aqu dah selesai..aqu akan sambung usaha koang bantu cari hassan..
tp mungkin aqu cari dgn 'cara aqu' dan bantuan beberapa kawan rapat..
hope ianya dpt membantu dlm 2-3 hari ni..
dan hope jugak kengkawan bykkan berselawat utk bantu aqu..
apa pon caranya arap hassan akan kembali ke pangkuan kita semula..tq
ImageImageImage

Ujang
Pendaki Tegar
Posts: 221
Joined: 15 Dec 2005, 00:22
Location: Damansara
Contact:

Re: UPDATE Operasi SAR

Post by Ujang » 11 Mar 2009, 21:55

orga...
belum terlewat untuk ucapkan selamat pengantin baru...

mmg appreciate kalo ada cara lain yang boleh cari hassan, buat masa nie aku dengan guider ledang (abg izani) pun berusaha untuk menggunakan CARA tersendiri.. bukan aku... tp kawan abg izani tp bukan masa yang terdekat...

ok... buat masa terdekat nie... ktorang akan ke agas (tido sana) then pagi tue akan ke puncak coz suspect hassan ada dekat berhampiran dengan puncak...

hari ahad ktorang akan clearkan pos lojing... dan kalo nak pegi lagi dah tak boleh port dekat pos lojing lagik.. cuma perlu maklumkan pada POLIS di sana...

mudah2an kita akan jumpa hassan ASAP... amin...

givency_KL
Pendaki Tegar
Posts: 238
Joined: 19 Feb 2008, 17:50
Location: Universal Studio, LA
Contact:

Re: UPDATE Operasi SAR

Post by givency_KL » 12 Mar 2009, 09:19

hari ahad ktorang akan clearkan pos lojing... dan kalo nak pegi lagi dah tak boleh port dekat pos lojing lagik.. cuma perlu maklumkan pada POLIS di sana...

mudah2an kita akan jumpa hassan ASAP... amin...
ujang, ko confirm info ni?
WaLaUpuN SuDah MeNcApAi AwAn, JaNgAn LuPa rUmPuT HiJaU Di BuMi

User avatar
pgurlz
Pendaki Sondol
Posts: 423
Joined: 06 Jun 2006, 13:40
Location: just nearby
Contact:

Re: UPDATE Operasi SAR

Post by pgurlz » 12 Mar 2009, 09:36

Team V2 dah kuar malam tadik. Dewang sampai kat sg rengil dalam kol 10. Amik guna powil Abg Aris. Info nie aku dapat dari Mimi kol 10.30
se-simple yg boleh

uglysister
Pemegang Amanah GO
Posts: 360
Joined: 05 Dec 2005, 07:37
Location: 18m Underwater
Contact:

Re: UPDATE Operasi SAR

Post by uglysister » 12 Mar 2009, 11:17

hari ahad ktorang akan clearkan pos lojing... dan kalo nak pegi lagi dah tak boleh port dekat pos lojing lagik.. cuma perlu maklumkan pada POLIS di sana...
oo betol ke ni, sebab rasanye ada orang nk pass barang2 ration lagi ni utk donate pada SAR team, ke dah tak perlu donate nanti nk letak kat mane plak, camne ek? ada cadangan?

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Re: UPDATE Operasi SAR

Post by betterman » 12 Mar 2009, 11:20

Malam nie mari lah sama-sama kita membaca yassin dan buat solat hajat supaya urusan ustaz-ustaz dengan makhluk-makhluk halus kat dalam sana berjalan lancar...
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

User avatar
pgurlz
Pendaki Sondol
Posts: 423
Joined: 06 Jun 2006, 13:40
Location: just nearby
Contact:

Re: UPDATE Operasi SAR

Post by pgurlz » 12 Mar 2009, 11:23

sure ker sampai Ahad nie jerk.... adehh.. maner mau letak ration yg kat "hotel carlifonia" tue karang
se-simple yg boleh

givency_KL
Pendaki Tegar
Posts: 238
Joined: 19 Feb 2008, 17:50
Location: Universal Studio, LA
Contact:

Re: UPDATE Operasi SAR

Post by givency_KL » 12 Mar 2009, 11:39

MAKLUMAN :-

Lojing masih boleh digunakan sebagai Pusat SAR untuk 3 MINGGU lagi bermula tarikh 9 Mac 2009.

Harap sesiapa yang mahu terlibat sebagai volunteer SAR, menderma ration atau cash money (yang paling diperlukan), amat la dialu-alukan.

p/s : Minta kerjasama dari kawan-kawan supaya mengesahkan sebarang info sebelum post kat sini untuk mengelakkan kekeliruan. Terima kasih.
WaLaUpuN SuDah MeNcApAi AwAn, JaNgAn LuPa rUmPuT HiJaU Di BuMi

uglysister
Pemegang Amanah GO
Posts: 360
Joined: 05 Dec 2005, 07:37
Location: 18m Underwater
Contact:

Re: UPDATE Operasi SAR

Post by uglysister » 12 Mar 2009, 14:43

oh ok ida, tq 4 the info.
so bleh lagi la letak barang2 kat situ
3 minggu lagi maknenye sampai ujung bulan ni je la ek.. :(

User avatar
pgurlz
Pendaki Sondol
Posts: 423
Joined: 06 Jun 2006, 13:40
Location: just nearby
Contact:

Re: UPDATE Operasi SAR

Post by pgurlz » 12 Mar 2009, 15:23

aku minggu nie la kotz last naik.. mgu depan sabtu ader hal... tgk ler, klu leh pospon ke hari senin, aku naik la jugaks
se-simple yg boleh

givency_KL
Pendaki Tegar
Posts: 238
Joined: 19 Feb 2008, 17:50
Location: Universal Studio, LA
Contact:

Re: UPDATE Operasi SAR

Post by givency_KL » 12 Mar 2009, 15:58

aku minggu nie la kotz last naik.. mgu depan sabtu ader hal... tgk ler, klu leh pospon ke hari senin, aku naik la jugaks
camne lojing nak beroperasi without menteri kewangan?....
WaLaUpuN SuDah MeNcApAi AwAn, JaNgAn LuPa rUmPuT HiJaU Di BuMi

User avatar
pgurlz
Pendaki Sondol
Posts: 423
Joined: 06 Jun 2006, 13:40
Location: just nearby
Contact:

Re: UPDATE Operasi SAR

Post by pgurlz » 12 Mar 2009, 16:12

ahaksss.... wiken nie menteri turun dun wori...
minggu depan pon, aku akan cuba la untuk turun...
yg 28 tue jerk sbb malam tue aku dah konsider tido kat KLCC(airport)
se-simple yg boleh

givency_KL
Pendaki Tegar
Posts: 238
Joined: 19 Feb 2008, 17:50
Location: Universal Studio, LA
Contact:

Re: UPDATE Operasi SAR

Post by givency_KL » 12 Mar 2009, 16:45

ahaksss.... wiken nie menteri turun dun wori...
minggu depan pon, aku akan cuba la untuk turun...
yg 28 tue jerk sbb malam tue aku dah konsider tido kat KLCC(airport)
hahahhaha...lawak tui..airport kat KLCC...akan ku kobarkan lawak ni kat eppot....

jangan lupa tebu sungai bertukar menjadi pokok jagung... :keke: :keke:
WaLaUpuN SuDah MeNcApAi AwAn, JaNgAn LuPa rUmPuT HiJaU Di BuMi

Post Reply