XPDC GUNUNG TAPIS

Kaunter khas untuk mencari maklumat berkaitan gunung dari rakan gunung yang lain.

Moderator: nadir

Post Reply
iseymiyaki
Pendaki Gunung
Posts: 11
Joined: 02 May 2013, 16:10

XPDC GUNUNG TAPIS

Post by iseymiyaki »

assalama ader sesapa nak wat trio ke gunung nie x klu ader nak join laaaa.. :) sila pm yer x pun jom sembang kat siniii

User avatar
shahrul
Senator Gunung
Posts: 819
Joined: 25 Apr 2011, 08:21
Location: streets of uptown

Re: XPDC GUNUNG TAPIS

Post by shahrul »

ada... group nk masuk pada cuti hari Malaysia nanti
tapi tatau diorang open to all ke idak.. nnt sy confirm
_________________
_________________

iseymiyaki
Pendaki Gunung
Posts: 11
Joined: 02 May 2013, 16:10

Re: XPDC GUNUNG TAPIS

Post by iseymiyaki »

oo okiesh inform yer almaklumlah baru nak berjinak2 :)

Denan
Pendaki Sondol
Posts: 411
Joined: 09 Feb 2011, 14:44
Location: USJ

Re: XPDC GUNUNG TAPIS

Post by Denan »

rajin2 lah jenguk2 kat sini... kalo ada kelapangan boleh follow mana2 trip gogo...
saya pun org baru sama2 kita timba ilmu ngan otai2 kat sini... :minum:

User avatar
shahrul
Senator Gunung
Posts: 819
Joined: 25 Apr 2011, 08:21
Location: streets of uptown

Re: XPDC GUNUNG TAPIS

Post by shahrul »

^kat atas saya ni sebeno eh otai
_________________
_________________

Denan
Pendaki Sondol
Posts: 411
Joined: 09 Feb 2011, 14:44
Location: USJ

Re: XPDC GUNUNG TAPIS

Post by Denan »

otai dari segi umur je shahrul... pengalaman cukup2 makan jek :lol:

iseymiyaki
Pendaki Gunung
Posts: 11
Joined: 02 May 2013, 16:10

Re: XPDC GUNUNG TAPIS

Post by iseymiyaki »

keke in sha allah sya akan try foloww..

User avatar
Hangar 18
Kerabat Gunung
Posts: 1356
Joined: 18 Jan 2006, 15:18
Location: Bkt Jalil
Contact:

Re: XPDC GUNUNG TAPIS

Post by Hangar 18 »

Ada member nk pi Tapis Labour day nanti. pm for more info.

Post Reply