Gunung Peninjau

Kaunter khas untuk mencari maklumat berkaitan gunung dari rakan gunung yang lain.

Moderator: nadir

Post Reply
adsr
Pendaki Gunung
Posts: 14
Joined: 31 May 2009, 15:54

Gunung Peninjau

Post by adsr »

Salam,

Just nak tanya ada sesapa yg bole jadi guide or kenal memana guide untuk Gunung Peninjau tak? Trip on 13th March-14th March. Thanks

User avatar
biNGai
Kerabat Gunung
Posts: 3216
Joined: 19 Dec 2005, 13:18

Re: Gunung Peninjau

Post by biNGai »

call salan sos..buking salan thru en muzs sos..
M.A.L.A.S - Copyright © 2003-2009. All rights reserved.
"Demi langit beserta seluruh binaannya, Demi bumi serta yang ada di hamparannya, Demi jiwa dan seluruh penyempurnaannya.."

User avatar
nabil
Pendaki Terlampau
Posts: 523
Joined: 19 Jun 2006, 14:48
Location: Dlm Bilik
Contact:

Re: Gunung Peninjau

Post by nabil »

cikalil pon boleh..
umah depan hiway.. boleh tunggu tepi tol jahh..
"Sikit lagi.. Sikit je Lagi..."

User avatar
abe~G
Pendaki Tegar
Posts: 246
Joined: 20 Oct 2006, 15:19
Location: Manjung
Contact:

Re: Gunung Peninjau

Post by abe~G »

skem dan daus pon boleh.

time tu cik khalil dah jadi malim gunung kinabalu dah tu.

User avatar
maclan
Pendaki Tegar
Posts: 256
Joined: 15 Jan 2007, 17:39
Location: Kaki Gunung
Contact:

Re: Gunung Peninjau

Post by maclan »

miss this mountain...bile nk repeat ni...
http://www.kerex.multiply.com
outdoor in everywhere...

Image

adsr
Pendaki Gunung
Posts: 14
Joined: 31 May 2009, 15:54

Re: Gunung Peninjau

Post by adsr »

Thanks to all yg reply .. tapi macam mana nak dapatkan contact no nama2 yg di beri tu?

User avatar
maclan
Pendaki Tegar
Posts: 256
Joined: 15 Jan 2007, 17:39
Location: Kaki Gunung
Contact:

Re: Gunung Peninjau

Post by maclan »

bape ramai yang nk g ni..group mane?
http://www.kerex.multiply.com
outdoor in everywhere...

Image

adsr
Pendaki Gunung
Posts: 14
Joined: 31 May 2009, 15:54

Re: Gunung Peninjau

Post by adsr »

maclan wrote:bape ramai yang nk g ni..group mane?
tOTAL = 16 org, group dari KL

User avatar
maclan
Pendaki Tegar
Posts: 256
Joined: 15 Jan 2007, 17:39
Location: Kaki Gunung
Contact:

Re: Gunung Peninjau

Post by maclan »

PM me... discuss later..
http://www.kerex.multiply.com
outdoor in everywhere...

Image

Post Reply