laksamana trail to penang hill

Kaunter khas untuk mencari maklumat berkaitan gunung dari rakan gunung yang lain.

Moderator: nadir

User avatar
adventure inc
Pendaki Tegar
Posts: 222
Joined: 27 May 2009, 23:51
Location: penang hill, my

Re: laksamana trail to penang hill

Post by adventure inc »

nadir wrote:bro.... ke biar betul trekking masa puasa.... mushkil laaaa.... hehehe ko trekking malam ka?

hahha ya platform tuh dari dulu lagi agak ngeri. ingat nak takek buat kayu api aja....
alaa hike ringan ringan jekk.. tapi mau gak stengah mati... nak wat camne, tak tahan godaan...

baguih gak idea tu encik nadir, kayu platform tu nnt korang leh wat kayu api bakar lemang
:: DOUBT :: FEAR :: EXCUSES ::
the mountain is not the only thing you conquer - never stop xploring

User avatar
batmac78
Pendaki Gunung
Posts: 54
Joined: 21 Feb 2008, 19:29
Contact:

Re: laksamana trail to penang hill

Post by batmac78 »

sorry geng semua.. aku confirm tak dapat polow.. rabu dah kena balik kl... harap.. hangpa teruskan laaa.. lain kali kalau berkesempatan buat lagi laa trip ni... hati teringin sangat.. tapi apakan daya...

selamat maju jaya.. selamat ari raya..

User avatar
nabil
Pendaki Terlampau
Posts: 523
Joined: 19 Jun 2006, 14:48
Location: Dlm Bilik
Contact:

Re: laksamana trail to penang hill

Post by nabil »

batmac78 wrote:sorry geng semua.. aku confirm tak dapat polow.. rabu dah kena balik kl... harap.. hangpa teruskan laaa.. lain kali kalau berkesempatan buat lagi laa trip ni... hati teringin sangat.. tapi apakan daya...

selamat maju jaya.. selamat ari raya..
hahahahaa.. pandai open pandai tanggung la bro...
slamat harirayaa...
"Sikit lagi.. Sikit je Lagi..."

User avatar
abe~G
Pendaki Tegar
Posts: 246
Joined: 20 Oct 2006, 15:19
Location: Manjung
Contact:

Re: laksamana trail to penang hill

Post by abe~G »

time macam gini trafik nak masuk penang tak jem ker? nanti treking atas jalan pun berjam jam, nanya. hehehehe, selamat hari raya semua warga GO

User avatar
batmac78
Pendaki Gunung
Posts: 54
Joined: 21 Feb 2008, 19:29
Contact:

Re: laksamana trail to penang hill

Post by batmac78 »

ada yang pegi tak? kalau jadi.. up gambar weii...

User avatar
adventure inc
Pendaki Tegar
Posts: 222
Joined: 27 May 2009, 23:51
Location: penang hill, my

Re: laksamana trail to penang hill

Post by adventure inc »

haaa encik nadir, camna trip... jadi dak???
:: DOUBT :: FEAR :: EXCUSES ::
the mountain is not the only thing you conquer - never stop xploring

Post Reply