Page 1 of 1

nak tanya para otai karrimor

Posted: 21 Feb 2012, 19:53
by dreadlock69
assamualaikum..
sekadar mendapat maklum balas dari abg² karrimorian,
brg ni sy baru je beli KARRIMOR AIRSPACE 35+5 dari seseorang, brg baru dalam plastik,
adakah brg ini ori ke tidak sbb saya masih baru dgn brg karrimor.
dalam bag karrimor mmg xda tag karrimor ke? :shock:
yg ada just tag [AP 466] [100% NYLON] [MADE IN VIETNAM]
sekadar mendapat kepastian.. :idea:

Re: nak tanya para otai karrimor

Posted: 22 Feb 2012, 12:19
by shahrul
saya tak otai tapi topik ni boleh membantu
viewtopic.php?f=33&t=3499

nak kepastian lagi cer up gambar close-up part part beg tu kasi otai sekalian rebiu

Re: nak tanya para otai karrimor

Posted: 23 Feb 2012, 11:32
by seper4alif
made in viatnam? heem tol leer ce tengok gambau dia ek/.... or kamu pm je hangar15... dia banyak bebarang nih terutama yang new new... leh dapat info lengkap dari dia

insya'allah

Re: nak tanya para otai karrimor

Posted: 23 Feb 2012, 14:19
by Lt.Cmdr. Kamal Ariffin
Maap cakap nanti ati sakit.
Sy ada 13 biji beg karrimor yang semuannya UK made.
Ada sebiji Karrimor SF Chaina made
Dari yang sy tahu Karrimor tidak pernah ada kilang or under licence di Vietnam.
Mereka buat saja dan suka suka letak jenama.

Re: nak tanya para otai karrimor

Posted: 23 Feb 2012, 14:50
by Freelance
Lt.Cmdr. Kamal Ariffin wrote:Maap cakap nanti ati sakit.
Sy ada 13 biji beg karrimor yang semuannya UK made.
Ada sebiji Karrimor SF Chaina made
Dari yang sy tahu Karrimor tidak pernah ada kilang or under licence di Vietnam.
Mereka buat saja dan suka suka letak jenama.

banyaknya beg.. tapi 13 beg gantung je ke kt rumah.. bila nak bergerak tu? :keke: abg kamal nak 1 beg.. hehehe!!!

Re: nak tanya para otai karrimor

Posted: 25 Feb 2012, 21:38
by seper4alif
hak ah.... tuh soh up gambau tuh... betul ke made in Viatnam... klu tak silap aku pon mmg takda dari sana kalu karimau nih

Re: nak tanya para otai karrimor

Posted: 27 Feb 2012, 17:09
by biNGai
aaa up laa gamba 13 bijik beg tuhh..stakat menaip jer, Utusan Mesia pon boleee..hihihi

Re: nak tanya para otai karrimor

Posted: 27 Feb 2012, 23:15
by matsaiko
ko jeles ke ngai? aku yg ade 27 bijik kat umah ni pon tak heran leeee...sabre wat isi bawang je

Re: nak tanya para otai karrimor

Posted: 14 Mar 2012, 00:41
by mizi
matsaiko wrote:ko jeles ke ngai? aku yg ade 27 bijik kat umah ni pon tak heran leeee...sabre wat isi bawang je
sebut la karimor panther ka..bob cat ka...ada pulok sabre main isi2 bawang :pig: :pig: :pig:

Re: nak tanya para otai karrimor

Posted: 14 Mar 2012, 23:40
by matsaiko
ko terasa ka abam mizi? nyanyi la lagi gersang huhu

Re: nak tanya para otai karrimor

Posted: 15 Mar 2012, 22:57
by mizi
matsaiko wrote:ko terasa ka abam mizi? nyanyi la lagi gersang huhu
aku terasa la dlm 27 biji karimor jaguar,panther,bobcat,indi n mcm2 lg yg ko ada napa la sabre tu ko isi bawang??? :lidah: ..mmg cis laa..ka hg kincin becabang jja matt :lidah: :lidah: :lidah:

Re: nak tanya para otai karrimor

Posted: 24 Mar 2012, 00:38
by orga
dreadlock69 wrote:assamualaikum..
sekadar mendapat maklum balas dari abg² karrimorian,
brg ni sy baru je beli KARRIMOR AIRSPACE 35+5 dari seseorang, brg baru dalam plastik,
adakah brg ini ori ke tidak sbb saya masih baru dgn brg karrimor.
dalam bag karrimor mmg xda tag karrimor ke? :shock:
yg ada just tag [AP 466] [100% NYLON] [MADE IN VIETNAM]
sekadar mendapat kepastian.. :idea:
cer up gambar bole?..kalo dpt close up skek material dia..

Re: nak tanya para otai karrimor

Posted: 05 Jun 2012, 01:09
by vanhemeir
matsaiko wrote:ko jeles ke ngai? aku yg ade 27 bijik kat umah ni pon tak heran leeee...sabre wat isi bawang je
:kah:

Re: nak tanya para otai karrimor

Posted: 28 Aug 2012, 09:53
by orga
dah siap blom gambar?

Re: nak tanya para otai karrimor

Posted: 09 Jul 2013, 22:27
by mmontane
Nak tanya, kat mana nak cari sparepart hook dan plastik strip yg lekatkan side poket jaguar gr80. Ada sapa sapa tau? model tahun 1993.

Re: nak tanya para otai karrimor

Posted: 10 Jul 2013, 09:46
by seper4alif
tadok.....

Re: nak tanya para otai karrimor

Posted: 18 Jul 2013, 00:05
by biNGai
bule tanye kt orga..dia skang daa bukak kilang buat beg kemping blakang umah dia..

Re: nak tanya para otai karrimor

Posted: 28 Jul 2013, 16:26
by soulfly
tuan tanah ni mana? tanya2 pastu hilang

Re: nak tanya para otai karrimor

Posted: 29 Jul 2013, 11:57
by Lt.Cmdr. Kamal Ariffin
Dah Dekat tanah bang ooi :tembak:

Re: nak tanya para otai karrimor

Posted: 29 Jul 2013, 14:41
by Denan
agaknya dia dah tahu kot bag tu ori ke tak... :mrgreen:

Re: nak tanya para otai karrimor

Posted: 29 Jul 2013, 16:03
by seper4alif
karrimore tuh ape?

Re: nak tanya para otai karrimor

Posted: 29 Jul 2013, 16:07
by seper4alif
.