Mana Nak cari beg karrimor?

Diskusi khas berkaitan peralatan review dan isu berkaitan.

Moderator: nadir

Post Reply
User avatar
Luarpintu
Pendaki Gunung
Posts: 67
Joined: 16 Mar 2009, 20:18

Mana Nak cari beg karrimor?

Post by Luarpintu »

Salam all,

ada x kedai2 online ataupun kedai btul yg ade jual beg2 karrimor di KL ni?bleh bg beberapa cadangan kt saya..
tq

Lt.Cmdr. Kamal Ariffin
Kerabat Gunung
Posts: 1318
Joined: 12 Jan 2006, 11:43
Location: Gunung Bawah Laut
Contact:

Re: Mana Nak cari beg karrimor?

Post by Lt.Cmdr. Kamal Ariffin »

Banyak sangat.
Tapi sebelum tu kena tanya gak.
Nak baru atau bundle. dan nak ori atau Vietnam made. ha ha ha ada lagi Kepong mali.
Kat kedai Auntie Pertama tu ada banyak gak pilihan tapi tak tahu mana mali la.....

User avatar
am
Pendaki Sondol
Posts: 459
Joined: 12 Dec 2005, 19:41
Location: Somban, NSDK
Contact:

Re: Mana Nak cari beg karrimor?

Post by am »

kan ada kawan kita "Kechik Cheras" jual barang2 Karrimor Original dalam Facebook beliau... ID FB Asyar Assura kalau tak silap
find me more at multiply | blogspot | flickr

User avatar
Luarpintu
Pendaki Gunung
Posts: 67
Joined: 16 Mar 2009, 20:18

Re: Mana Nak cari beg karrimor?

Post by Luarpintu »

Lt.Cmdr. Kamal Ariffin:
saya nak cari Karrimor SF sabre 45 + side pocket..Kalau boleh UK made.tp sy tau susah nk cr Uk made kt sini,so under lesen pun boleh.
pastu ingt nk cari beg yg kecik utk bwk daily..kecik2 jer..yg ni 2nd pun xpe..

am:
ok bro tq,nnt sy check..tp sy xde facebook :oops: so nk kene buat satu la...

Lt.Cmdr. Kamal Ariffin
Kerabat Gunung
Posts: 1318
Joined: 12 Jan 2006, 11:43
Location: Gunung Bawah Laut
Contact:

Re: Mana Nak cari beg karrimor?

Post by Lt.Cmdr. Kamal Ariffin »

Sabre 45 SF ni sy ada satu tapi dah lama tak pakai sebab kecik, Untuk trip 1 or 2 hari buleh la
Beli kat UK tapi made from Chaina. Kat Malaysia tak jual rasanya. Buleh cuba kat e-bay London. Sy ada tengok jual kat Berjaya Times Squre tapi materialnya cam lain sikit dan sy rasa macam Vietnam punya.

User avatar
Luarpintu
Pendaki Gunung
Posts: 67
Joined: 16 Mar 2009, 20:18

Re: Mana Nak cari beg karrimor?

Post by Luarpintu »

Lt.Cmdr. Kamal Ariffin wrote:Sabre 45 SF ni sy ada satu tapi dah lama tak pakai sebab kecik, Untuk trip 1 or 2 hari buleh la
Beli kat UK tapi made from Chaina. Kat Malaysia tak jual rasanya. Buleh cuba kat e-bay London. Sy ada tengok jual kat Berjaya Times Squre tapi materialnya cam lain sikit dan sy rasa macam Vietnam punya.
Jadi,berapa Rm nk tolak kt saya beg tuh? :keke: PM la gambar kt saya bang..Nak beli kt ebay,xde card credit.Setakat ni,beli brg online
guna M2U jer..

User avatar
biNGai
Kerabat Gunung
Posts: 3216
Joined: 19 Dec 2005, 13:18

Re: Mana Nak cari beg karrimor?

Post by biNGai »

ahhh abg kamal nih sume beg dia ade..nampak pkai tk penah plak..

saya pon ade gak beg sabre nih, ari2 pkai wat isi diapers anak bawak pegi taska..ekekekeke

nanti saya up gamba..tp lepas abg kamal up gamba dia dulu lerr..hehe
M.A.L.A.S - Copyright © 2003-2009. All rights reserved.
"Demi langit beserta seluruh binaannya, Demi bumi serta yang ada di hamparannya, Demi jiwa dan seluruh penyempurnaannya.."

User avatar
am
Pendaki Sondol
Posts: 459
Joined: 12 Dec 2005, 19:41
Location: Somban, NSDK
Contact:

Re: Mana Nak cari beg karrimor?

Post by am »

Bandiz Xplore Ent,
No 609, 6th Floor, block A3,
Leisure Commerce Square,
No. 9, Jalan PJS 8/9,
46150 Petaling Jaya,
Selangor. D.E.

Tel: 016-2595953 (Azli)
FB: https://www.facebook.com/pages/Bandiz-X ... 30?sk=wall
find me more at multiply | blogspot | flickr

User avatar
Luarpintu
Pendaki Gunung
Posts: 67
Joined: 16 Mar 2009, 20:18

Re: Mana Nak cari beg karrimor?

Post by Luarpintu »

biNGai wrote:ahhh abg kamal nih sume beg dia ade..nampak pkai tk penah plak..

saya pon ade gak beg sabre nih, ari2 pkai wat isi diapers anak bawak pegi taska..ekekekeke

nanti saya up gamba..tp lepas abg kamal up gamba dia dulu lerr..hehe
kekeke...biasalah,bende xnmpk.sy pun byk beg,tapi kt UK lg la.. :mrgreen:
bro kalau anak dh besar xperlu lampin,boleh la kut jual kt saya beg tu..bukan lampin yer.

User avatar
Luarpintu
Pendaki Gunung
Posts: 67
Joined: 16 Mar 2009, 20:18

Re: Mana Nak cari beg karrimor?

Post by Luarpintu »

am wrote:Bandiz Xplore Ent,
No 609, 6th Floor, block A3,
Leisure Commerce Square,
No. 9, Jalan PJS 8/9,
46150 Petaling Jaya,
Selangor. D.E.

Tel: 016-2595953 (Azli)
FB: https://www.facebook.com/pages/Bandiz-X ... 30?sk=wall
Tq bro.Sy ade msg ngn dia,tgk iklan kt mudah cam menarik.

p/s:skang ni zaman FB...nyesal xde FB.

User avatar
orga
Senator Gunung
Posts: 2088
Joined: 05 Dec 2005, 22:09
Location: n9 & melaka
Contact:

Re: Mana Nak cari beg karrimor?

Post by orga »

beli la karrimor uk..biar pon lama tp much better dr karrimor china..
tp payah nk carik skang sbb kena beli yg secondhand..
cuba la usyar2 member2 yg pakai..mana tau dorg nk jual..
ImageImageImage

User avatar
Luarpintu
Pendaki Gunung
Posts: 67
Joined: 16 Mar 2009, 20:18

Re: Mana Nak cari beg karrimor?

Post by Luarpintu »

itulah kene tunggu sape2 pakai karrimor sabre 45 macam brader kamal & ngai..tunggu diorang kasi harga la ni.

User avatar
mizi
Kerabat Gunung
Posts: 1308
Joined: 17 Jul 2006, 15:22
Location: perlis
Contact:

Re: Mana Nak cari beg karrimor?

Post by mizi »

aku pom ada satu....nak tgk gamba keww??? :lidah:
climb long trail
p11at

User avatar
Luarpintu
Pendaki Gunung
Posts: 67
Joined: 16 Mar 2009, 20:18

Re: Mana Nak cari beg karrimor?

Post by Luarpintu »

Buley jugeeee....tapi baru je angkat beg la bro.Xpe,send dulu..usha2.

mistafox
Pendaki Gunung
Posts: 5
Joined: 31 Mar 2013, 09:58

Re: Mana Nak cari beg karrimor?

Post by mistafox »

beg karrimor boleh di dapati kat sports directs.com di SS13 subang jaya (warehouse) & 1 utama

Post Reply