Page 6 of 6

Re: BERGHAUS Haversack Owner

Posted: 18 Mar 2012, 12:49
by shahrul
^merah merelit makngah :keke:

suci & murni lagi ni, trip mana mau masuk ni abam?

Re: BERGHAUS Haversack Owner

Posted: 18 Mar 2012, 18:09
by matsaiko
nak masuk sg pisang je... :pig:

Re: BERGHAUS Haversack Owner

Posted: 06 Jul 2012, 20:02
by mizi
aihhh bila la geng all hauss ni nk bikin trip santai2 mcm g sg pisang ke... :lidah:

Re: BERGHAUS Haversack Owner

Posted: 06 Jul 2012, 23:37
by matsaiko
mizi wrote:aihhh bila la geng all hauss ni nk bikin trip santai2 mcm g sg pisang ke... :lidah:
hang gogo la :lidah:

Re: BERGHAUS Haversack Owner

Posted: 26 Aug 2012, 02:44
by hahahoho_hei
berghaus torridon tumpang lalu....
first rucksack beli la berghaus....nampak ada rupa siket...tapi silap la...kalau tau, beli model verden, tambah sikit jek....

Re: BERGHAUS Haversack Owner

Posted: 28 Aug 2012, 09:49
by orga
skang pakai sentinel 45..antara model waterproof berghaus

Re: BERGHAUS Haversack Owner

Posted: 17 Sep 2012, 22:30
by atomic
:cry: Bos2 smua, sy punya pinggang manyak kicik, 28-30 je, ada model begos apa2 x yg buleh muat dgn sy punya pinggang ni?? pkai verden dh smpai limit dh..

Re: BERGHAUS Haversack Owner

Posted: 18 Sep 2012, 09:02
by hahahoho_hei
atomic wrote::cry: Bos2 smua, sy punya pinggang manyak kicik, 28-30 je, ada model begos apa2 x yg buleh muat dgn sy punya pinggang ni?? pkai verden dh smpai limit dh..
rasenye berghaus arete sesuai

Re: BERGHAUS Haversack Owner

Posted: 21 Sep 2012, 21:02
by fuardo
Berghaus Bioflex 70+15...

Re: BERGHAUS Haversack Owner

Posted: 01 Oct 2012, 09:16
by seper4alif
Image
Image
Image
Image

red point dah jual... tinggal yang ini dan lagi satu bapak aku nyer....
::berg cyclops 1981...
::roc 3 series
::85-100 ltr
::cordura code



"we shared evrithing asep my wife"

Re: BERGHAUS Haversack Owner

Posted: 01 Oct 2012, 14:06
by seper4alif
Image
erk salah der.. 1971 rasanyer der....
buleh bid ko barang naih kot kot berupaya ambe lepas kan lah yerk heehehe

Re: BERGHAUS Haversack Owner

Posted: 01 Oct 2012, 16:20
by seper4alif
Image
Image
tag's dia for 1st isue of berg's..... great bretain A army in 70s......

Re: BERGHAUS Haversack Owner

Posted: 04 Mar 2013, 02:49
by hahahoho_hei
seper4alif wrote:Image
Image
tag's dia for 1st isue of berg's..... great bretain A army in 70s......
pinjam boleh?

Re: BERGHAUS Haversack Owner

Posted: 04 Mar 2013, 08:34
by seper4alif
pinjam tags dia ke? ambik ah....

Re: BERGHAUS Haversack Owner

Posted: 04 Mar 2013, 11:57
by komunis timur
Tahun ni xde buat trip ke ?

Re: BERGHAUS Haversack Owner

Posted: 04 Mar 2013, 13:07
by seper4alif
tahun 2013 dak dak gunung tak buat trip... dorang sume plan buat anak

Re: BERGHAUS Haversack Owner

Posted: 06 Mar 2013, 19:33
by shahrul
Image

ini begaus ada telinga capang paling menarikkk

sudah jual kaa abam atan...?

Re: BERGHAUS Haversack Owner

Posted: 07 Mar 2013, 08:49
by seper4alif
arituh nak jual... pasal nak bayar duit kelas aku... la nih dah satle tak jadi jual hee heee.......
simpan buat harta karun... pasal kawan kata dalam muzium askar kat amereka ada bag nih.... heee heee kira standard sarjan hassan le... aku simpan kih kih

Re: BERGHAUS Haversack Owner

Posted: 08 Jun 2013, 09:30
by hahahoho_hei
sy berminat ingin membeli berghaus C7 1 65 + 10
ade sesiapa boleh kasi review awal pasal beg ni?