Tempahan tshirt Gunung Online

Jual/beli peralatan rekreasi

Moderator: poncho

Post Reply
User avatar
shahrul
Senator Gunung
Posts: 819
Joined: 25 Apr 2011, 08:21
Location: streets of uptown

Tempahan tshirt Gunung Online

Post by shahrul »

assalamualaikum,

saya amik notis ni dari dinding fesbuk abg Bett, mungkin dia sibuk tak dapat nak post kat forum ni..
---

Zul Hilmi Hamdun: Assalamualaikum dan salam sejahtera wahai Kerabat Gunung semua dan sesiapa yang berminat. Penjualan barangan rasmi Gunung Online. Dijual secara pakej. Sesiapa berminat sila buat tempahan dengan mengikut syarat-syarat yang diberi untuk memudahkan segala urusan.

█ Tiada ulang cetak.

█ Untuk muslimah yang inginkan tshirt lengan panjang dan labuh, nanti saya roger kemudian. Bukan guna tshirt yang nie. Ada tshirt lain yang sesuai. Tapi harga maybe mahal sikit dari yang nie.

█ Kos pos : Tambah RM5
█ Tarikh tutup tempahan : 20 April 2013

█ Pembahagian tshirt akan dilakukan pada GO Base Camp di kaki gunung Nuang pada 27-28 April 2013.

█ Sesiapa yang tidak dapat hadir semasa GO Base Camp nanti dan ingin ambil sendiri pon kita boleh deal kemudian.

Sekian terima kasih.

Image

thx
_________________
_________________

User avatar
shahrul
Senator Gunung
Posts: 819
Joined: 25 Apr 2011, 08:21
Location: streets of uptown

Re: Tempahan tshirt Gunung Online

Post by shahrul »

█ HARGA: RM50

█ PAKEJ:
SEHELAI TSHIRT
STIKER CERMIN KERETA DEPAN & BELAKANG
STIKER BIASA
PATCH
BEG NYLON


█ CARA PEMBAYARAN

NAMA: ZUL HILMI HAMDUN
MAYBANK: 158097630187

█ EMAILKAN KEPADA:
order.gunungonline@gmail.com ATAU
pm facebook: Zul Hilmi Hamdun

NAMA:
SIZE BAJU:
KUANTITI BAJU:
JUMLAH BAYARAN:
NO TELEFON:
WAKTU PEMBAYARAN:
TARIKH PEMBAYARAN:[print screen online transfer/scan resit/snap gamba resit]


Pembahagian tshirt akan dilakukan pada GO Base Camp di kaki gunung Nuang pada 27-28 April 2013.

Sesiapa yang tidak dapat hadir semasa GO Base Camp nanti dan ingin ambil sendiri pon kita boleh deal kemudian.

Sebarang pertanyaan boleh sms/whatsapp @Bett di nombor: kosong satu dua-dua sembilan kosong kosong empat sembilan empat

Sekian terima kasih.
_________________
_________________

Denan
Pendaki Sondol
Posts: 411
Joined: 09 Feb 2011, 14:44
Location: USJ

Re: Tempahan tshirt Gunung Online

Post by Denan »

saya mau... saya mau

Lt.Cmdr. Kamal Ariffin
Kerabat Gunung
Posts: 1318
Joined: 12 Jan 2006, 11:43
Location: Gunung Bawah Laut
Contact:

Re: Tempahan tshirt Gunung Online

Post by Lt.Cmdr. Kamal Ariffin »

Kalau boleh hadir sendiri kat GO Base Camp lagi bagus
Boleh kita semua kenal sesama kita.

User avatar
shahrul
Senator Gunung
Posts: 819
Joined: 25 Apr 2011, 08:21
Location: streets of uptown

Re: Tempahan tshirt Gunung Online

Post by shahrul »

Denan wrote:saya mau... saya mau
follow steps tersebut ler..
order pakai email aje diterima utk memudahkan admin

nak collect kat basecamp boleh.. COD kat puchong pun boleh tapi kena buat appointment dgn tukang jual laaa dulu..hahah
:minum:
Lt.Cmdr. Kamal Ariffin wrote:Kalau boleh hadir sendiri kat GO Base Camp lagi bagus
Boleh kita semua kenal sesama kita.
ada bbq rusa kaaa bang kamal :lidah:
_________________
_________________

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: Tempahan tshirt Gunung Online

Post by seper4alif »

ayam ayam ayam ayam ayam...................
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

Denan
Pendaki Sondol
Posts: 411
Joined: 09 Feb 2011, 14:44
Location: USJ

Re: Tempahan tshirt Gunung Online

Post by Denan »

shahrul... kalo tak nak bermalam boleh... kira datang hari sabtu jek (daypack hehe)

Denan
Pendaki Sondol
Posts: 411
Joined: 09 Feb 2011, 14:44
Location: USJ

Re: Tempahan tshirt Gunung Online

Post by Denan »

ingat nak bawak anak bini skali... nak tunjuk kat org umah ni lah dia keluarga gunung kita.

Denan
Pendaki Sondol
Posts: 411
Joined: 09 Feb 2011, 14:44
Location: USJ

Re: Tempahan tshirt Gunung Online

Post by Denan »

Lt.Cmdr. Kamal Ariffin wrote:Kalau boleh hadir sendiri kat GO Base Camp lagi bagus
Boleh kita semua kenal sesama kita.
insyaallah bang... saya cuba dtg hari sabtu, mungkin x dapat join program kene terus balik.

User avatar
shahrul
Senator Gunung
Posts: 819
Joined: 25 Apr 2011, 08:21
Location: streets of uptown

Re: Tempahan tshirt Gunung Online

Post by shahrul »

Denan wrote:shahrul... kalo tak nak bermalam boleh... kira datang hari sabtu jek (daypack hehe)
sila.. sila... siang tu banyak pengisian gak :minum:

bawak baju lebih manala tau org rumaah ajak lajak sampaike esok :keke:
_________________
_________________

Denan
Pendaki Sondol
Posts: 411
Joined: 09 Feb 2011, 14:44
Location: USJ

Re: Tempahan tshirt Gunung Online

Post by Denan »

shahrul wrote:sila.. sila... siang tu banyak pengisian gak :minum:

bawak baju lebih manala tau org rumaah ajak lajak sampaike esok :keke:
ok gak cadangan tu... :mrgreen:

User avatar
shahrul
Senator Gunung
Posts: 819
Joined: 25 Apr 2011, 08:21
Location: streets of uptown

Re: Tempahan tshirt Gunung Online

Post by shahrul »

Denan wrote:saya mau... saya mau
bang Denan
dah order blom?

tak nampak nama pun.. kalo belum order cepat
tarikh tutup 20/4

sekian
_________________
_________________

Denan
Pendaki Sondol
Posts: 411
Joined: 09 Feb 2011, 14:44
Location: USJ

Re: Tempahan tshirt Gunung Online

Post by Denan »

shahrul wrote:
Denan wrote:saya mau... saya mau
bang Denan
dah order blom?

tak nampak nama pun.. kalo belum order cepat
tarikh tutup 20/4

sekian
dah2... dah email kat en.bett, dah wassap skali.

Post Reply