Karrimor 90an...

Jual/beli peralatan rekreasi

Moderator: poncho

Post Reply
User avatar
forestgump
Pendaki Terlampau
Posts: 520
Joined: 19 Apr 2006, 20:17
Location: KL
Contact:

Karrimor 90an...

Post by forestgump »

Aagaknya ada market tak untuk backpack karrimor 90an made in UK? Saya ada satu je....nak jual, tak mahu jual..nak jual, tak mau jual...daripada berihat dalam almari...ingat nak tolak....tapi ada kah market untuk hackpack classic ni? Very good condition pulak tu...
The worst day in the jungles is ALWAYS better than the best day in office!

User avatar
shahrul
Senator Gunung
Posts: 819
Joined: 25 Apr 2011, 08:21
Location: streets of uptown

Re: Karrimor 90an...

Post by shahrul »

karrimor model apa tu bang..?
_________________
_________________

Denan
Pendaki Sondol
Posts: 411
Joined: 09 Feb 2011, 14:44
Location: USJ

Re: Karrimor 90an...

Post by Denan »

abg iklan je kat sini pasti ada yg berminat... bag karrimor ramai yg minat walaupun dah status klasik...

julia.tarmidi
Pendaki Gunung
Posts: 8
Joined: 09 Nov 2012, 10:51

Re: Karrimor 90an...

Post by julia.tarmidi »

karrimor model apa?

User avatar
PaCATGUNung
Pendaki Gunung
Posts: 13
Joined: 19 Jun 2011, 15:26
Location: Bukit Berapit

Re: Karrimor 90an...

Post by PaCATGUNung »

Simpan jer..vintage item UK made..saya ada simpan 3 ketul buat harta pusaka untuk anak²..sekarang pun tengah nak menambah koleksi.. :minum:
GoMa NuKiH Mo MaNjEk

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: Karrimor 90an...

Post by seper4alif »

dalam satu karrimore ada sebilah keris untuk pusaka cantik gak... heehehehe
baru bebetul made in malaysia.... :)
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

Lt.Cmdr. Kamal Ariffin
Kerabat Gunung
Posts: 1318
Joined: 12 Jan 2006, 11:43
Location: Gunung Bawah Laut
Contact:

Re: Karrimor 90an...

Post by Lt.Cmdr. Kamal Ariffin »

Kos untuk menyimpan dengan tempoh masa yang sangat lama ketika ruang tinggal sedikit.
Kos nak bawak pindah lagi. Jual je kat aku. Kalau reganya sesuai.

Post Reply