Page 1 of 1

WTS : SALOMON ADVANCHED CHASSIS CONTRAGRIP

Posted: 10 Mar 2012, 04:23
by ejafariza
Saiz 11 UK..
RM120..Boley Nego Sket2...
SMS 0126586537

Image

Image


Nak tengok lagi detail n Barang lain boleh tengoK http://masihbaik.blogspot.com/

WTS : AIGLE ACTIMUM INSULATED WATERPROOF JACKET

Posted: 24 Apr 2012, 21:40
by ejafariza
ITEM SALOMON ADVANCHED CHASSIS CONTRAGRIP (SOLD)

Ni ada barang baru..
AIGLE ACTIMUM INSULATED WATERPROOF JACKET
Image
Nak tengok lagi detail n Barang lain boleh tengok http://masihbaik.blogspot.com/

Re: WTS : SALOMON ADVANCHED CHASSIS CONTRAGRIP

Posted: 24 Apr 2012, 23:53
by matsaiko
dah serik dgn kasut treking made in bundle...

Re: WTS : SALOMON ADVANCHED CHASSIS CONTRAGRIP

Posted: 12 Sep 2012, 12:14
by azwan23
ada lg tak jaket waterproof??

Re: WTS : SALOMON ADVANCHED CHASSIS CONTRAGRIP

Posted: 12 Sep 2012, 14:46
by bargading
matsaiko wrote:dah serik dgn kasut treking made in bundle...
hehe semua barang ada tarikh luput bro, tambah2 barang outdoor.....
kasut lagi arrr kalau bundle... ship dari mana ntah, panas dan ujan dlm kontena, kejap aja lekang hehe
tapi kalau dari owner sendiri leh tahan lagi....

Re: WTS : SALOMON ADVANCHED CHASSIS CONTRAGRIP

Posted: 12 Sep 2012, 16:20
by azwan23
bargading wrote:
matsaiko wrote:dah serik dgn kasut treking made in bundle...
hehe semua barang ada tarikh luput bro, tambah2 barang outdoor.....
kasut lagi arrr kalau bundle... ship dari mana ntah, panas dan ujan dlm kontena, kejap aja lekang hehe
tapi kalau dari owner sendiri leh tahan lagi....
bro bargarding,
ada jacket waterproof tak??
bpe duit?

Re: WTS : SALOMON ADVANCHED CHASSIS CONTRAGRIP

Posted: 13 Sep 2012, 16:37
by bargading
azwan23 wrote: bro bargarding,
ada jacket waterproof tak??
bpe duit?
sorry wan, x de....