Karrimor Cougar 60-70L (SOLD)

Jual/beli peralatan rekreasi

Moderator: poncho

Lt.Cmdr. Kamal Ariffin
Kerabat Gunung
Posts: 1318
Joined: 12 Jan 2006, 11:43
Location: Gunung Bawah Laut
Contact:

Re: Karrimor Cougar 60-70L

Post by Lt.Cmdr. Kamal Ariffin »

Atan.
Naik bukit pepagi tu tak payah panjat. Langkah jer.
Kecuali klau engkau dilahirkan sontot terpaksalah beli tangga allumanium untuk memanjat pepagi tu.
Nazry , belun exp
Baru pakai secara tak resminya pagi semalam hu hu hu

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: Karrimor Cougar 60-70L

Post by seper4alif »

eh sapa kata takyah... kena gak wooo.... klu tak kena marah... yer ah... klu cerita pasal treking gunung pandai jer, starting point lah. jumpa air sungai lah take 5 minum air cuci mulut, trek balak dulu lah kena tebas, pastu lalu gaung, nak dekat sampai jer lalu permatang tengok view, lepak jap minum air lagi sambil senyum, pastu dah tawan puncak suke heehehe

naik bukit pon kena gak start dari treking point dia haahahaha..... leh kena tampo ngan OA woooo klu terus serang...
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

nazryst
Pendaki Terlampau
Posts: 650
Joined: 16 Feb 2006, 12:17
Location: Natural Geography
Contact:

Re: Karrimor Cougar 60-70L

Post by nazryst »

Boleh tahan jugak Fore Play kau ye Tannn..... Oppsssss I did it again..... hahahahahaha....

frostice
Pendaki Terlampau
Posts: 701
Joined: 09 Jan 2006, 10:43
Location: Middle Earth
Contact:

Re: Karrimor Cougar 60-70L

Post by frostice »

seper4alif wrote:
frostice wrote:
seper4alif wrote:
frostice wrote:Mmg nyaris dah nak expire dah tu... Sib baek guna sebelum tarikh luput.. kah kah kah

hek eh... tuan tanah lak yg lebih... ish..... dah ler tak jemput trip tahun depan ngeh ngeh negh
takpa... hamba pergi sendiri heehehe

Itu le kome....
Orang suh buat FB kamu tak mahu... pas tu komplen macam2... ha ha ha

Aku dok jemput pakai Fb jer. Terlepas pandang lak nak jemput kamu pasal
kamu tak ada FB. Aduhai... mintak maaf ajo ler... Nanti kawan try checkleh selit ke tak.

Kamu tu kelulusan KDN ada ka? Permohonan KDN dah tutup ke lum?
permohonon boleh di pinda. aftar boleh di bubar kan... jgn sampai terlepas video cakra lucah sebgai fitnah sudah...
terpaksa lah main bom dan bakar campak kat bakang meru heeheeheh
ooops.... salah tajuk haahaha
tapi tak janji ah dulu... pepe info ah
pasal budject masuk utan setahun sekali jeer
daki bukit tak kisah tetiap pagi haahahha

Setaun sekali jer bang?? Huk eleh...... apa barang... :lidah:
~Ain't No Mountain Too High~
KP Hiker's Club

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: Karrimor Cougar 60-70L

Post by seper4alif »

frostice wrote:
seper4alif wrote:
frostice wrote:
seper4alif wrote:
frostice wrote:Mmg nyaris dah nak expire dah tu... Sib baek guna sebelum tarikh luput.. kah kah kah

hek eh... tuan tanah lak yg lebih... ish..... dah ler tak jemput trip tahun depan ngeh ngeh negh
takpa... hamba pergi sendiri heehehe

Itu le kome....
Orang suh buat FB kamu tak mahu... pas tu komplen macam2... ha ha ha

Aku dok jemput pakai Fb jer. Terlepas pandang lak nak jemput kamu pasal
kamu tak ada FB. Aduhai... mintak maaf ajo ler... Nanti kawan try checkleh selit ke tak.

Kamu tu kelulusan KDN ada ka? Permohonan KDN dah tutup ke lum?
permohonon boleh di pinda. aftar boleh di bubar kan... jgn sampai terlepas video cakra lucah sebgai fitnah sudah...
terpaksa lah main bom dan bakar campak kat bakang meru heeheeheh
ooops.... salah tajuk haahaha
tapi tak janji ah dulu... pepe info ah
pasal budject masuk utan setahun sekali jeer
daki bukit tak kisah tetiap pagi haahahha

Setaun sekali jer bang?? Huk eleh...... apa barang... :lidah:
barang baik camni ah... barang rosak sebulan sekali naik gunung, baru sekali main bola dah lari lutut hak hak hak
eh sape ek? haahahaha
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

nazryst
Pendaki Terlampau
Posts: 650
Joined: 16 Feb 2006, 12:17
Location: Natural Geography
Contact:

Re: Karrimor Cougar 60-70L

Post by nazryst »

halamak.... main bola sakit lutut tak per bang... allignment bleh adjust... main main main... pinggang tangkap... apa cerrr ye tak.... errr sape yang main bola sakit lutut ??? hehehehe

frostice
Pendaki Terlampau
Posts: 701
Joined: 09 Jan 2006, 10:43
Location: Middle Earth
Contact:

Re: Karrimor Cougar 60-70L

Post by frostice »

Queen Control ngaku jer lar... hahahaha
~Ain't No Mountain Too High~
KP Hiker's Club

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: Karrimor Cougar 60-70L

Post by seper4alif »

tah tah tah... haahaha.... sapa main bola dia lah tangkap ha ahaha...
queen takleh control.... in bukan UK or pm kamu haahha... nih queen dok umah diam diam saja....queen ko*tol ade lah haa haha
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

User avatar
JeNaL
Pentadbiran
Posts: 1758
Joined: 27 Mar 2007, 16:07
Location: sri kembangan
Contact:

Re: Karrimor Cougar 60-70L

Post by JeNaL »

ni cerita pasal bag karrimor ke carimau ni...
--· ··- -· ··- -· --· --- -· ·-·· ·· -· ·
W a r i s a n K h a z a n a h P e r g u n u n g a n
·--- · -· ·- ·-··
Pentadbir GunungOnline
9W2WZL
http://jenal.multiply.com

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: Karrimor Cougar 60-70L

Post by seper4alif »

bzzzzzzz..... ketua kampung dah marah.,...
hee hee...


caboooottt
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

nazryst
Pendaki Terlampau
Posts: 650
Joined: 16 Feb 2006, 12:17
Location: Natural Geography
Contact:

Re: Karrimor Cougar 60-70L

Post by nazryst »

ketua kampung tolong BUMP kan lagi.... dapat restu dan mandat ni...

Lt.Cmdr. Kamal Ariffin
Kerabat Gunung
Posts: 1318
Joined: 12 Jan 2006, 11:43
Location: Gunung Bawah Laut
Contact:

Re: Karrimor Cougar 60-70L

Post by Lt.Cmdr. Kamal Ariffin »

Pengerusi JKKP - Persekutuan di Negeri Pembangkang
Aku Tok Batin jer

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: Karrimor Cougar 60-70L

Post by seper4alif »

peergh.... hamber ahli PIBG dah, baru join haahaha
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

akademiks
Pendaki Terlampau
Posts: 617
Joined: 08 Jul 2006, 10:08
Location: tpt yg mendamaikan

Re: Karrimor Cougar 60-70L

Post by akademiks »

seper4alif wrote:peergh.... hamber ahli PIBG dah, baru join haahaha
baguih lah 2 dah join........ :evil:
Sedarlah wahai manusia........dunia adalah sementara.Hargailah apa yg telah dicipta olehNYA

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: Karrimor Cougar 60-70L

Post by seper4alif »

akademiks wrote:
seper4alif wrote:peergh.... hamber ahli PIBG dah, baru join haahaha
baguih lah 2 dah join........ :evil:
uik... brg kamu aku dah runner minggu lepas... tadok ah barang tuh da.
satu sentul tadok stok
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

frostice
Pendaki Terlampau
Posts: 701
Joined: 09 Jan 2006, 10:43
Location: Middle Earth
Contact:

Re: Karrimor Cougar 60-70L

Post by frostice »

SOLD.
~Ain't No Mountain Too High~
KP Hiker's Club

Locked