Karrimor Cougar 60-70L (SOLD)

Jual/beli peralatan rekreasi

Moderator: poncho

frostice
Pendaki Terlampau
Posts: 701
Joined: 09 Jan 2006, 10:43
Location: Middle Earth
Contact:

Karrimor Cougar 60-70L (SOLD)

Post by frostice »

Image


~ Back Pack Karrimor Cougar Generasi Baru 60-70L untuk dijual
~ Ini adalah BEG BARU
~ Original
~ Dibeli dari distributor Karrimor di United Kingdom (UK).
~ Frame lelaki, klu perempuan nak pakai tak menyalahi mana2 undang :-)
~ Warna Hitam sahaja, ada 2 bijik jer tinggal.
~ Ni kali ke-2 aku bawak masuk dari UK.



Speck dia sepertimana di bawah :
* SA2 back system
* Hydration system compatible
* Side compression
* Base load straps
* Rope strap
* Expansion side pockets
* 2 lid pockets
* Adjustable chest straps
* Ice axe/walking pole attachment points
* Raincover
* Weight 2100g
* N420 HD material - Ringan & tahan lasak


Info tambahan :
~ Beg ni tahan lasak dan material dia ringan
~ Sesuai untuk hutan malaysia kerana beg sederhana tinggi dan tidak terlalu bulky
~ Ada rain cover sekali.
~ Harga RM 950.00 (boleh nego klu serius mau angkat)
~ PM for further info.
~Ain't No Mountain Too High~
KP Hiker's Club

User avatar
pulut_itam
Pendaki Gunung
Posts: 193
Joined: 30 Dec 2005, 10:06

Re: Karrimor Cougar 60-70L

Post by pulut_itam »

Cun...dan menawan...tak dapat tawan....! adehh...
Pulut a.k.a pitam

nazryst
Pendaki Terlampau
Posts: 650
Joined: 16 Feb 2006, 12:17
Location: Natural Geography
Contact:

Re: Karrimor Cougar 60-70L

Post by nazryst »

ermmmm bayar ansuran 3 kali bleh tak abang fross....

frostice
Pendaki Terlampau
Posts: 701
Joined: 09 Jan 2006, 10:43
Location: Middle Earth
Contact:

Re: Karrimor Cougar 60-70L

Post by frostice »

nazryst wrote:ermmmm bayar ansuran 3 kali bleh tak abang fross....
Datuk punya pasal, ansuran 4 kali pun boleh :)
~Ain't No Mountain Too High~
KP Hiker's Club

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: Karrimor Cougar 60-70L

Post by seper4alif »

huiyooo...... jual bag,... dari uk lak tuh aduuuh...... ok ah nih dari ambbik bran sama tapi china pastu mahal... huh gila woooo
seb baik aku dah kena gari haahahaha....

bag anakku ada tak beb?
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

nazryst
Pendaki Terlampau
Posts: 650
Joined: 16 Feb 2006, 12:17
Location: Natural Geography
Contact:

Re: Karrimor Cougar 60-70L

Post by nazryst »

seper4alif wrote:huiyooo...... jual bag,... dari uk lak tuh aduuuh...... ok ah nih dari ambbik bran sama tapi china pastu mahal... huh gila woooo
seb baik aku dah kena gari haahahaha....

bag anakku ada tak beb?
Pi rahhhhh mabokkk... kena gari konon.... bukan lu garikan diri sendiri nak buat lappp danceee ker...cehhh.... kawan kawan dah paham yeop... tak gamak teman nak nyuruh kamu mendaki gunung lain ... gunung berapit lagi seronok bebeno...

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: Karrimor Cougar 60-70L

Post by seper4alif »

hek eeeh
puus harapan nampak haahahahaha.... pancung pakai jerung kat kona samantan kang
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

akademiks
Pendaki Terlampau
Posts: 617
Joined: 08 Jul 2006, 10:08
Location: tpt yg mendamaikan

Re: Karrimor Cougar 60-70L

Post by akademiks »

seper4alif wrote:hek eeeh
puus harapan nampak haahahahaha.... pancung pakai jerung kat kona samantan kang
pergh.......150 vs 750 :evil:
Sedarlah wahai manusia........dunia adalah sementara.Hargailah apa yg telah dicipta olehNYA

nazryst
Pendaki Terlampau
Posts: 650
Joined: 16 Feb 2006, 12:17
Location: Natural Geography
Contact:

Re: Karrimor Cougar 60-70L

Post by nazryst »

akademiks wrote:
seper4alif wrote:hek eeeh
puus harapan nampak haahahahaha.... pancung pakai jerung kat kona samantan kang
pergh.......150 vs 750 :evil:
aikkk dah bukak game ke.... apasal aku tak tau ni.....

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: Karrimor Cougar 60-70L

Post by seper4alif »

hee hee... nak kasi thu lah nih...mari aah.... start dataran, masuk cokit, lalu depan the mall masuk maha meru keluar bulatan putra, simpang kiri pertama masuk kua bukit tungku, tembus jln haji hasan, leh kuar balik parlimen pusing kejap masuk tugu terus jeer... tamat trafic light dayabumi ok??
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

nazryst
Pendaki Terlampau
Posts: 650
Joined: 16 Feb 2006, 12:17
Location: Natural Geography
Contact:

Re: Karrimor Cougar 60-70L

Post by nazryst »

Tak bleh... kita mulakan jalan travis, bangsar, federal, jalan parlimen, penamatnya kat bukit aman tingkat 4... apa macam ada brannnn....

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: Karrimor Cougar 60-70L

Post by seper4alif »

setakat bukit aman tingkat empat tadok hal.. lama dah tak masuk. las 1992 pon trek lain, tak rancang. lowyat, sultan ismail, jalan tar finishing jalan bandar....
tapi yg nih kena tolak moto ah. pasal kantoi haahahaha
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

frostice
Pendaki Terlampau
Posts: 701
Joined: 09 Jan 2006, 10:43
Location: Middle Earth
Contact:

Re: Karrimor Cougar 60-70L

Post by frostice »

ha ha ha
Mcm mana tolak moto? ada best?
~Ain't No Mountain Too High~
KP Hiker's Club

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: Karrimor Cougar 60-70L

Post by seper4alif »

boleh laaa.... tolak moto pon leh masuk paper beb
haahahahampeh
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

killerbees
Otai Gunung
Posts: 818
Joined: 26 Jun 2006, 11:06

Re: Karrimor Cougar 60-70L

Post by killerbees »

semua budak2 nakal rupanyeee...seb bek aku bdk baek...

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: Karrimor Cougar 60-70L

Post by seper4alif »

killerbees wrote:semua budak2 nakal rupanyeee...seb bek aku bdk baek...
hee hee.... nih adat manusia dan pendapat org tua tua jer....

takda manusia yg baik mengaku diri dia baik...... heehehehe

weh... unosssss.... ko ada jual baju mengandung tak? haahaha uwooops
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

nazryst
Pendaki Terlampau
Posts: 650
Joined: 16 Feb 2006, 12:17
Location: Natural Geography
Contact:

Re: Karrimor Cougar 60-70L

Post by nazryst »

hepppp.... bunting pelamin yer....

Lt.Cmdr. Kamal Ariffin
Kerabat Gunung
Posts: 1318
Joined: 12 Jan 2006, 11:43
Location: Gunung Bawah Laut
Contact:

Re: Karrimor Cougar 60-70L

Post by Lt.Cmdr. Kamal Ariffin »

Nazri
Itu Pelamin suda Bunting
kih kih kih
Ampon tuan tanah budak budak ni dan terbelanda. Anak anak lanun belaka

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: Karrimor Cougar 60-70L

Post by seper4alif »

huh... bunting pelamin nih ape weh?
ce citer ce citer ce citer
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

nazryst
Pendaki Terlampau
Posts: 650
Joined: 16 Feb 2006, 12:17
Location: Natural Geography
Contact:

Re: Karrimor Cougar 60-70L

Post by nazryst »

bunting pelamin maknanya.... mengawan lepas bersanding terus jadi.... takper laa yeop.. kawan kawan paham... awak dah lama bil air tertunggak.... silap hari sikit expired....

frostice
Pendaki Terlampau
Posts: 701
Joined: 09 Jan 2006, 10:43
Location: Middle Earth
Contact:

Re: Karrimor Cougar 60-70L

Post by frostice »

Mmg nyaris dah nak expire dah tu... Sib baek guna sebelum tarikh luput.. kah kah kah
~Ain't No Mountain Too High~
KP Hiker's Club

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: Karrimor Cougar 60-70L

Post by seper4alif »

nazryst wrote:bunting pelamin maknanya.... mengawan lepas bersanding terus jadi.... takper laa yeop.. kawan kawan paham... awak dah lama bil air tertunggak.... silap hari sikit expired....
huh.... takpe... expired skang nih dah tak eran pon... telo tiruan dah ada jual haahahah
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: Karrimor Cougar 60-70L

Post by seper4alif »

frostice wrote:Mmg nyaris dah nak expire dah tu... Sib baek guna sebelum tarikh luput.. kah kah kah

hek eh... tuan tanah lak yg lebih... ish..... dah ler tak jemput trip tahun depan ngeh ngeh negh
takpa... hamba pergi sendiri heehehe
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

nazryst
Pendaki Terlampau
Posts: 650
Joined: 16 Feb 2006, 12:17
Location: Natural Geography
Contact:

Re: Karrimor Cougar 60-70L

Post by nazryst »

alamak bang... sejak dua menjak lepas kawin ni dah pandai merajuk.... apa barang pegi sendiri, bawak laa peneman. ermmm telur tiruan tu bleh kemam tak ... hahahaha.. dont try and test yer....

killerbees
Otai Gunung
Posts: 818
Joined: 26 Jun 2006, 11:06

Re: Karrimor Cougar 60-70L

Post by killerbees »

seper4alif wrote:
killerbees wrote:semua budak2 nakal rupanyeee...seb bek aku bdk baek...
hee hee.... nih adat manusia dan pendapat org tua tua jer....

takda manusia yg baik mengaku diri dia baik...... heehehehe

weh... unosssss.... ko ada jual baju mengandung tak? haahaha uwooops
:lidah: :lidah:

baju pegnen..?? ni kena carik le ...kalau ade nnt i roger k...size cmner lak..kasik details sket...
klu dpt nnt...i up kat sini.. tahniah sbb nk jd abah... :minum:

Lt.Cmdr. Kamal Ariffin
Kerabat Gunung
Posts: 1318
Joined: 12 Jan 2006, 11:43
Location: Gunung Bawah Laut
Contact:

Re: Karrimor Cougar 60-70L

Post by Lt.Cmdr. Kamal Ariffin »

Nazry
Bil ayo tertungak aku dah bayo pakai kredit kad
Tapi suruk suruk sebab lom register kih kih kih

nazryst
Pendaki Terlampau
Posts: 650
Joined: 16 Feb 2006, 12:17
Location: Natural Geography
Contact:

Re: Karrimor Cougar 60-70L

Post by nazryst »

Lt.Cmdr. Kamal Ariffin wrote:Nazry
Bil ayo tertungak aku dah bayo pakai kredit kad
Tapi suruk suruk sebab lom register kih kih kih
Alamak... bab ni yang saya ada mushkil... saya kena mengaji lagi dengan abang kamal....

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: Karrimor Cougar 60-70L

Post by seper4alif »

nazryst wrote:alamak bang... sejak dua menjak lepas kawin ni dah pandai merajuk.... apa barang pegi sendiri, bawak laa peneman. ermmm telur tiruan tu bleh kemam tak ... hahahaha.. dont try and test yer....
barang baik mmg mcam nih haahaha... erk soalan gak nih...

telur tiruan? heem nih tanya pendapat ker? mintak permition? haahahaha
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: Karrimor Cougar 60-70L

Post by seper4alif »

killerbees wrote:
seper4alif wrote:
killerbees wrote:semua budak2 nakal rupanyeee...seb bek aku bdk baek...
hee hee.... nih adat manusia dan pendapat org tua tua jer....

takda manusia yg baik mengaku diri dia baik...... heehehehe

weh... unosssss.... ko ada jual baju mengandung tak? haahaha uwooops
:lidah: :lidah:

baju pegnen..?? ni kena carik le ...kalau ade nnt i roger k...size cmner lak..kasik details sket...
klu dpt nnt...i up kat sini.. tahniah sbb nk jd abah... :minum:

aku tanak bran gucci ker, \lv ker. victoria secret ker....
nak HAGLOF jer k haahahaha
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: Karrimor Cougar 60-70L

Post by seper4alif »

Lt.Cmdr. Kamal Ariffin wrote:Nazry
Bil ayo tertungak aku dah bayo pakai kredit kad
Tapi suruk suruk sebab lom register kih kih kih
peergh... ingat kat syabas kena pakai cash jer bayar bil. cradit card pon boleh... lain macam jer counter nih
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

Lt.Cmdr. Kamal Ariffin
Kerabat Gunung
Posts: 1318
Joined: 12 Jan 2006, 11:43
Location: Gunung Bawah Laut
Contact:

Re: Karrimor Cougar 60-70L

Post by Lt.Cmdr. Kamal Ariffin »

Itu Syabas manyak street sekarang wooo.
Jadik itu kepala paip kasi syuruk, mau pakai kalu anto sms dulu, itu bendela ada naik ka. Suda wookey kalu, kasi kau kau punya sebab bukan selalu buleh dapat siap geget. Jadi tara tanggung apa apa itu bill kasi sweep saja. Bukan tamo baik punya. Suma orang mau jadi baek tapi ituu mak mentua tara suka kalu. Jadi kita maen syuruk

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: Karrimor Cougar 60-70L

Post by seper4alif »

huh.... aku ambik ayat first ngan ahir jer.... kepala paip & main syuruk pastu aku blur kejap haahahaha
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

nazryst
Pendaki Terlampau
Posts: 650
Joined: 16 Feb 2006, 12:17
Location: Natural Geography
Contact:

Re: Karrimor Cougar 60-70L

Post by nazryst »

makkk aiiiii mikadimah panjang berjelar dan diterangkan macam tu pun kau tak paham atannn.... apa punya baghal laaa kau ni... orang suruh pegi ngaji sains rumah tangga... kau duduk belakang tandas skodeng dan isap rokok.... tapi aku pun sama macam kau laa ... tang kepala paip tu kena gigit aku paham lagi laa metafora nya... yang lain lain tu cikgu aku tak sempat ajar laaa

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: Karrimor Cougar 60-70L

Post by seper4alif »

heee heee... aku tak masuk kelas BM.... mmg ah aku takpaham.... aku join class English Education jer.... haahaha
tapi... sains tingkatan ti3 mukasurat 12.... aku cemerlang... tak caya tanya student SMK assunta tahun 1992 haahahaha
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

frostice
Pendaki Terlampau
Posts: 701
Joined: 09 Jan 2006, 10:43
Location: Middle Earth
Contact:

Re: Karrimor Cougar 60-70L

Post by frostice »

seper4alif wrote:
frostice wrote:Mmg nyaris dah nak expire dah tu... Sib baek guna sebelum tarikh luput.. kah kah kah

hek eh... tuan tanah lak yg lebih... ish..... dah ler tak jemput trip tahun depan ngeh ngeh negh
takpa... hamba pergi sendiri heehehe

Itu le kome....
Orang suh buat FB kamu tak mahu... pas tu komplen macam2... ha ha ha

Aku dok jemput pakai Fb jer. Terlepas pandang lak nak jemput kamu pasal
kamu tak ada FB. Aduhai... mintak maaf ajo ler... Nanti kawan try checkleh selit ke tak.

Kamu tu kelulusan KDN ada ka? Permohonan KDN dah tutup ke lum?
~Ain't No Mountain Too High~
KP Hiker's Club

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: Karrimor Cougar 60-70L

Post by seper4alif »

frostice wrote:
seper4alif wrote:
frostice wrote:Mmg nyaris dah nak expire dah tu... Sib baek guna sebelum tarikh luput.. kah kah kah

hek eh... tuan tanah lak yg lebih... ish..... dah ler tak jemput trip tahun depan ngeh ngeh negh
takpa... hamba pergi sendiri heehehe

Itu le kome....
Orang suh buat FB kamu tak mahu... pas tu komplen macam2... ha ha ha

Aku dok jemput pakai Fb jer. Terlepas pandang lak nak jemput kamu pasal
kamu tak ada FB. Aduhai... mintak maaf ajo ler... Nanti kawan try checkleh selit ke tak.

Kamu tu kelulusan KDN ada ka? Permohonan KDN dah tutup ke lum?
permohonon boleh di pinda. aftar boleh di bubar kan... jgn sampai terlepas video cakra lucah sebgai fitnah sudah...
terpaksa lah main bom dan bakar campak kat bakang meru heeheeheh
ooops.... salah tajuk haahaha
tapi tak janji ah dulu... pepe info ah
pasal budject masuk utan setahun sekali jeer
daki bukit tak kisah tetiap pagi haahahha
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

akademiks
Pendaki Terlampau
Posts: 617
Joined: 08 Jul 2006, 10:08
Location: tpt yg mendamaikan

Re: Karrimor Cougar 60-70L

Post by akademiks »

seper4alif wrote:permohonon boleh di pinda. aftar boleh di bubar kan... jgn sampai terlepas video cakra lucah sebgai fitnah sudah...
terpaksa lah main bom dan bakar campak kat bakang meru heeheeheh
ooops.... salah tajuk haahaha
tapi tak janji ah dulu... pepe info ah
pasal budject masuk utan setahun sekali jeer
daki bukit tak kisah tetiap pagi haahahha

pergh...........statement yg terbaik dr atan
Sedarlah wahai manusia........dunia adalah sementara.Hargailah apa yg telah dicipta olehNYA

nazryst
Pendaki Terlampau
Posts: 650
Joined: 16 Feb 2006, 12:17
Location: Natural Geography
Contact:

Re: Karrimor Cougar 60-70L

Post by nazryst »

kawan kawan asyik bump kan ajer trade ni.... dari no 10 naik ke ranking 1 kembali... kadang kadang membelanda biznes kawan kawan sambil mempromosikan jualan... tapi best lagi naik bukit pagi pagi kan Atan.....

akademiks
Pendaki Terlampau
Posts: 617
Joined: 08 Jul 2006, 10:08
Location: tpt yg mendamaikan

Re: Karrimor Cougar 60-70L

Post by akademiks »

nazryst wrote:kawan kawan asyik bump kan ajer trade ni.... dari no 10 naik ke ranking 1 kembali... kadang kadang membelanda biznes kawan kawan sambil mempromosikan jualan... tapi best lagi naik bukit pagi pagi kan Atan.....
ahaks...........selamat petang Sir Nazryst
kebenaran terserlah dgn apa yg Sir katakan ini
Sedarlah wahai manusia........dunia adalah sementara.Hargailah apa yg telah dicipta olehNYA

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: Karrimor Cougar 60-70L

Post by seper4alif »

nazryst wrote:kawan kawan asyik bump kan ajer trade ni.... dari no 10 naik ke ranking 1 kembali... kadang kadang membelanda biznes kawan kawan sambil mempromosikan jualan... tapi best lagi naik bukit pagi pagi kan Atan.....
hee hee... selepas beberapa tahun belajar menjual dan membeli di memana forum, dapat lah sedikit pengalaman yg terlampau murah untuk kita pelajari teknik menaik kan semula product, tanpa perlu BUMP berulangkali, just huru hara kan sikit ada lah rezeki.... if pandang nagatif pada sesuatu, biasak ah heehehe, tu lah aku yg hina tidak pernah mulia..

hee he tol tu nazzz... klu ku tahu laah ini cara treking nyer, lepas di khatankan aku mintak di jodoh kan juge haahahaha
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

Locked