(WTS) Karrimor SF Sabre 80-130 Olive (NWT)

Jual/beli peralatan rekreasi

Moderator: poncho

Locked
aleck
Pendaki Gunung
Posts: 61
Joined: 01 Mar 2010, 23:30

(WTS) Karrimor SF Sabre 80-130 Olive (NWT)

Post by aleck »

Salam warga gunung,

Haversack legend yg x perlu diberi intro.
Ini bukan model 60-100 tapi 80-130. Bezanya saiz dengan ada extra flask beg.

Capacity = 80L - 130L
Warna = Olive
Condisi = Baru dengan Tag (NWT)
Harga = RM1200
Booking downpaymet = RM200 (untuk memudahkan mereka yg ada priority lain)
Transaksi = COD Lembah Klang
Tawaran dibuka selama 6 hari sahaja
Reason for sale = tolong member GO

Gambar = Sila rujuk link http://www.karrimorsf.com/index.php/loa ... 0-130.html

User avatar
biNGai
Kerabat Gunung
Posts: 3216
Joined: 19 Dec 2005, 13:18

Re: (WTS) Karrimor SF Sabre 80-130 Olive (NWT)

Post by biNGai »

gatal tangan yeaayy..gatal tangan yeayy..

ade best price lagi?
M.A.L.A.S - Copyright © 2003-2009. All rights reserved.
"Demi langit beserta seluruh binaannya, Demi bumi serta yang ada di hamparannya, Demi jiwa dan seluruh penyempurnaannya.."

User avatar
nadir
Ahli Kehormat GO
Posts: 1586
Joined: 05 Dec 2005, 16:30
Location: Penang Darul Mamak
Contact:

Re: (WTS) Karrimor SF Sabre 80-130 Olive (NWT)

Post by nadir »

aleck: Bahco Laplander on the way dan tak lama lagi akan dijual oleh OD..... hehehehe...

sorry OT sket... :)
Ahmad Nadir Askandar
http://www.outdoordynamics.com.my - Buy outdoor gear online - free delivery !
Join us at FaceBook! - http://www.facebook.com/group.php?gid=340358030429

aleck
Pendaki Gunung
Posts: 61
Joined: 01 Mar 2010, 23:30

Re: (WTS) Karrimor SF Sabre 80-130 Olive (NWT)

Post by aleck »

ngai = best price boleh runding kalau betul2 serious mau angkat.... best time tuk angkat ni..Pound tengah all time low

nadiaq = cantiklaa... pas ni banyak la projek2 kerja kayu masa trip. Tapi kena monitor takut pambalak haram bertambah ps* make sure amik NATO nye series

pr oli
Pendaki Tegar
Posts: 287
Joined: 12 Dec 2008, 04:34
Location: Lembah kelang
Contact:

Re: (WTS) Karrimor SF Sabre 80-130 Olive (NWT)

Post by pr oli »

perghh...
karrimor ori yg terbaek....
lekas2....
hapus kan yg cetak tompak...
hehehehe... :tembak:
- peace no war-
9W2OAT

Ujang
Pendaki Tegar
Posts: 221
Joined: 15 Dec 2005, 00:22
Location: Damansara
Contact:

Re: (WTS) Karrimor SF Sabre 80-130 Olive (NWT)

Post by Ujang »

make sure bukan system AIR COMFORT yer kawan2... :tembak:
:kah: :keke:

uglysister
Pemegang Amanah GO
Posts: 360
Joined: 05 Dec 2005, 07:37
Location: 18m Underwater
Contact:

Re: (WTS) Karrimor SF Sabre 80-130 Olive (NWT)

Post by uglysister »

sir aleck,

laki ai mcm mau angkat, tp dia nk kontek ko dulu bleh tak?
sudikah bg phone number kat ai? kalau tanak publish sini PM bleh tak?

tengs beb..

aleck
Pendaki Gunung
Posts: 61
Joined: 01 Mar 2010, 23:30

Re: (WTS) Karrimor SF Sabre 80-130 Olive (NWT)

Post by aleck »

o12-9186074

Tawaran akan ditutup 24 jam dari sekarang.
Ramai dah kenen2 dah ni...

User avatar
seichinakamura
Pendaki Gunung
Posts: 62
Joined: 09 Mar 2010, 08:49

Re: (WTS) Karrimor SF Sabre 80-130 Olive (NWT)

Post by seichinakamura »

uglysister wrote:sir aleck,

laki ai mcm mau angkat, tp dia nk kontek ko dulu bleh tak?
sudikah bg phone number kat ai? kalau tanak publish sini PM bleh tak?

tengs beb..
perghhh bersemangat la si bai pasni..hehhehehhe
"Logic is a way of saying that anything which didn't happen yesterday won't happen tomorrow"
Image Image Image

aleck
Pendaki Gunung
Posts: 61
Joined: 01 Mar 2010, 23:30

Re: (WTS) Karrimor SF Sabre 80-130 Olive (NWT)

Post by aleck »

Tawaran di tutup...

Abg Ponch, minta jasa baik tolong tutup ini thread

Locked