KARRIMOR EAGLE BAY 20 AIRCOMFORT

Jual/beli peralatan rekreasi

Moderator: poncho

Post Reply
badik
Pendaki Gunung
Posts: 28
Joined: 09 Apr 2010, 15:39

KARRIMOR EAGLE BAY 20 AIRCOMFORT

Post by badik »

SALAM SEMUA,
MINTA IZIN UTK IKLANKAN BARANG 8)

- KARRIMOR EAGLE BAY 20LT
- ADA 2 POKET DI DPN DAN SATU POKET KECIK DI ATAS.
- RAINCOVER INCLUDED.
- BEG BOLE ISI BRG: 1pc JEANS, 1pc KAIN PELEKAT DAN 8pcs T'SHIRT
- HARGA: RM120
- CALL/SMS 019-2574145 (BADIK)


http://deuterandyonex.blogspot.com

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

etetet
Pendaki Gunung
Posts: 2
Joined: 14 Jun 2010, 22:33

Re: KARRIMOR EAGLE BAY 20 AIRCOMFORT

Post by etetet »

Hello bro, bag nii ade stock lagi ke?
Selain biru & merah, ade tak warna lain? Hitam ke?

Nii janji original Karrimor ke?

badik
Pendaki Gunung
Posts: 28
Joined: 09 Apr 2010, 15:39

Re: KARRIMOR EAGLE BAY 20 AIRCOMFORT

Post by badik »

etetet:
Kaler Hitam ada. Stok baru sampai. Kalo nak pls call/sms saya secepat mungkin - 019-2574145

Ini made in vietnam - 1st grade kualiti replica.

killerbees
Otai Gunung
Posts: 818
Joined: 26 Jun 2006, 11:06

Re: KARRIMOR EAGLE BAY 20 AIRCOMFORT

Post by killerbees »

laptop nye tempat ade tak..??

badik
Pendaki Gunung
Posts: 28
Joined: 09 Apr 2010, 15:39

Re: KARRIMOR EAGLE BAY 20 AIRCOMFORT

Post by badik »

killerbees wrote:laptop nye tempat ade tak..??
takde ruang utk letak laptop. lagipun tak sesuai coz bawahnya lembik sgt.

tq
badik 019-2574145

killerbees
Otai Gunung
Posts: 818
Joined: 26 Jun 2006, 11:06

Re: KARRIMOR EAGLE BAY 20 AIRCOMFORT

Post by killerbees »

owh...xpe.laa....

deli kelate
Pendaki Gunung
Posts: 14
Joined: 16 Oct 2009, 16:17

Re: KARRIMOR EAGLE BAY 20 AIRCOMFORT

Post by deli kelate »

Ada x beg yg bleh guna utk letak laptop? brand karrimor la..

badik
Pendaki Gunung
Posts: 28
Joined: 09 Apr 2010, 15:39

Re: KARRIMOR EAGLE BAY 20 AIRCOMFORT

Post by badik »

deli kelate wrote:Ada x beg yg bleh guna utk letak laptop? brand karrimor la..

buat masa skrg belum ada lagi.. nanti i try carikan.

deli kelate
Pendaki Gunung
Posts: 14
Joined: 16 Oct 2009, 16:17

Re: KARRIMOR EAGLE BAY 20 AIRCOMFORT

Post by deli kelate »

Ok2... klu dah ada nati upload gambar k...

Ujang
Pendaki Tegar
Posts: 221
Joined: 15 Dec 2005, 00:22
Location: Damansara
Contact:

Re: KARRIMOR EAGLE BAY 20 AIRCOMFORT

Post by Ujang »

beb... just pandangan dan pendapat...
kalau barangan outdoor yang anda nak jual tue original...
kami warga gunung di GO nie amat mengalu2kan... walaupun barang bundle, 2nd hand or used item...
tapi kalau tak original, dan jauh sangat modelnya dan system nya dari yang original... (merepek)
rasanya mungkin anda tersilap ruangan...
sebab kawan2 di GO nie biasanya sebelum beli kami akan buat review dahulu...
harap faham... mungkin mudah.my, lelong.com.my sesuai untuk anda post barangan seperti ini...
dari aku dok mengutuk dekat belakang... baik aku ckp direct kat sini...
no heart feeling... selamat berpuasa... :lol:

badik
Pendaki Gunung
Posts: 28
Joined: 09 Apr 2010, 15:39

Re: KARRIMOR EAGLE BAY 20 AIRCOMFORT

Post by badik »

Ujang wrote:beb... just pandangan dan pendapat...
kalau barangan outdoor yang anda nak jual tue original...
kami warga gunung di GO nie amat mengalu2kan... walaupun barang bundle, 2nd hand or used item...
tapi kalau tak original, dan jauh sangat modelnya dan system nya dari yang original... (merepek)
rasanya mungkin anda tersilap ruangan...
sebab kawan2 di GO nie biasanya sebelum beli kami akan buat review dahulu...
harap faham... mungkin mudah.my, lelong.com.my sesuai untuk anda post barangan seperti ini...
dari aku dok mengutuk dekat belakang... baik aku ckp direct kat sini...
no heart feeling... selamat berpuasa... :lol:

No worries bro.. kalo ada duit bole beli yg original. Saya just nak berniaga. segala teguaran itu lumrah.

tq very much
badik - http://deuterandyonex.blogspot.com

Post Reply