Fox 40 whistle - rm 21.90

Jual/beli peralatan rekreasi

Moderator: poncho

Post Reply
User avatar
nadir
Ahli Kehormat GO
Posts: 1586
Joined: 05 Dec 2005, 16:30
Location: Penang Darul Mamak
Contact:

Fox 40 whistle - rm 21.90

Post by nadir »

Whistle yang terbaik - bunyi kuat giler - boleh pekak + tiada pea ( bola kat dalam tuh ) sesuai untuk aktiviti air spt white water rafting dan kayaking sebab air tak bertakung didalam.

Setiap penggemar rekreasi wajib ada satu.

Pelbagai kegunaan, main bola pun boleh guna ( refree punya whistle ) , kalau dalam emergency pun boleh guna , nak berkomunikasi pun boleh.....

Harga: RM 21.90 termasuk pos free, untuk poslaju tambah rm 6.00

Apa apa pertanyaan boleh diajukan disini, atau boleh email saya di nadir at outdoordynamics.com.my atau sms / call 012.430.2347


Image

Full details kat: http://www.outdoordynamics.com.my/main. ... ent_page=1
Ahmad Nadir Askandar
http://www.outdoordynamics.com.my - Buy outdoor gear online - free delivery !
Join us at FaceBook! - http://www.facebook.com/group.php?gid=340358030429

User avatar
poncho
Senator Gunung
Posts: 1890
Joined: 05 Dec 2005, 15:59
Location: southern
Contact:

Re: Fox 40 whistle - rm 21.90

Post by poncho »

wow.. best.
ada tali kabel macam tali telefon rumah tu ye Nadir?
if a tree falls in the woods... do all the other trees laugh at it?

Image Mounthopper

User avatar
nadir
Ahli Kehormat GO
Posts: 1586
Joined: 05 Dec 2005, 16:30
Location: Penang Darul Mamak
Contact:

Re: Fox 40 whistle - rm 21.90

Post by nadir »

ya ada.... tali cable tu loop, so boleh attach kepada wrist kira.
Ahmad Nadir Askandar
http://www.outdoordynamics.com.my - Buy outdoor gear online - free delivery !
Join us at FaceBook! - http://www.facebook.com/group.php?gid=340358030429

User avatar
nabil
Pendaki Terlampau
Posts: 523
Joined: 19 Jun 2006, 14:48
Location: Dlm Bilik
Contact:

Re: Fox 40 whistle - rm 21.90

Post by nabil »

dari opis aku kalau tiup boleh datang subaidah nadir??
"Sikit lagi.. Sikit je Lagi..."

User avatar
nadir
Ahli Kehormat GO
Posts: 1586
Joined: 05 Dec 2005, 16:30
Location: Penang Darul Mamak
Contact:

Re: Fox 40 whistle - rm 21.90

Post by nadir »

:mrgreen: bukan kata subaidah datang, aweks usm pun turun....... hahahahahh. ha elok la ko ada satu, nanti nak mengarah ko nyer pekerja senang.....
Ahmad Nadir Askandar
http://www.outdoordynamics.com.my - Buy outdoor gear online - free delivery !
Join us at FaceBook! - http://www.facebook.com/group.php?gid=340358030429

Post Reply