scene outdoor [ Acara Tembak Harga 18.03.10 ]

Jual/beli peralatan rekreasi

Moderator: poncho

User avatar
elbandito
Pendaki Gunung
Posts: 87
Joined: 11 Feb 2008, 01:58
Location: melaka
Contact:

scene outdoor [ Acara Tembak Harga 18.03.10 ]

Post by elbandito »

salam warga GO,

untuk melihat update kat scene outdoorterbaru sila rujuk post terbaru kat thread ni.

atau boleh terus ke scene outdoor.
klik sini boleh,
sini pun boleh,
sini.. boleh juga.


Untuk memudahkan tuan² dan puan² melihat item yang masih available, sila klik pada label *availabale* pada blog scene outdoor

jenguk jangan tak jenguk. Berkenan kalu, terus sambar. siapa cepat dia dapat.

Kalau ada sebarang kemusykilan, boleh contact gua PM atau call/sms ke 01tujuh-2sembilan9498sembilan

chalos malos 8)

*post gua pada 12.12.09 telah ilang, jd anda bleh trus ke scene outdoor. tak sempat lg gua nak post blk. heh!
Last edited by elbandito on 18 Mar 2010, 15:17, edited 38 times in total.
Scene Outdoor Barangan Outdoor pada harga yang runcit³

User avatar
elbandito
Pendaki Gunung
Posts: 87
Joined: 11 Feb 2008, 01:58
Location: melaka
Contact:

Re: scene outdoor update! 26.05.09

Post by elbandito »

Scene Outdoor Barangan Outdoor pada harga yang runcit³

User avatar
elbandito
Pendaki Gunung
Posts: 87
Joined: 11 Feb 2008, 01:58
Location: melaka
Contact:

Re: scene outdoor update! 29.05.09

Post by elbandito »

Last edited by elbandito on 08 Jun 2009, 08:24, edited 1 time in total.
Scene Outdoor Barangan Outdoor pada harga yang runcit³

User avatar
elbandito
Pendaki Gunung
Posts: 87
Joined: 11 Feb 2008, 01:58
Location: melaka
Contact:

Re: scene outdoor update! 29.05.09

Post by elbandito »

Last edited by elbandito on 08 Jun 2009, 08:24, edited 1 time in total.
Scene Outdoor Barangan Outdoor pada harga yang runcit³

User avatar
elbandito
Pendaki Gunung
Posts: 87
Joined: 11 Feb 2008, 01:58
Location: melaka
Contact:

Re: scene outdoor update! 29.05.09

Post by elbandito »

scene outdoor update lg!

camouflage 2 layer jaket
Image
detail kat sini
SOLD

tatonka daypack
Image
detail kat sini
SOLD


patagonia : kemeja lengan panjang
Image
detail kat sini
SOLD

columbia : topi
Image
detail kat sini
SOLD


Merrell : Waterproof trekking boot
Image
detail kat sini
SOLD

Jenama Kebiasaan : camouflage hood jacket
Image
detail kat sini
SOLD

The North Face : T-shirt lengan panjang
Image
detail kat sini
SOLD

jenguk² la kot ada yang berkenan 8)
Last edited by elbandito on 17 Jun 2009, 12:01, edited 3 times in total.
Scene Outdoor Barangan Outdoor pada harga yang runcit³

User avatar
elbandito
Pendaki Gunung
Posts: 87
Joined: 11 Feb 2008, 01:58
Location: melaka
Contact:

Re: scene outdoor update! 03.06.09

Post by elbandito »

updated!
1 item baru.

TNF
Image
klik sini untuk lebih detail tentang item ini
SOLD

Untuk memudahkan tuan² dan puan² melihat item yang masih available, sila klik pada label *availabale* pada blog scene outdoor

selamat menjenguk :mrgreen:
Last edited by elbandito on 17 Jun 2009, 12:01, edited 1 time in total.
Scene Outdoor Barangan Outdoor pada harga yang runcit³

User avatar
elbandito
Pendaki Gunung
Posts: 87
Joined: 11 Feb 2008, 01:58
Location: melaka
Contact:

Re: scene outdoor update! 04.06.09

Post by elbandito »

scene outdoor updated lagi dengan 2 item


Packacble jacket
Image
klik sini untuk lebih detail tentang item ini
SOLD

The North Face : Fleece. Baru lagi bertag
Image
klik sini untuk lebih detail tentang item ini
SOLD

Untuk memudahkan tuan² dan puan² melihat item yang masih available, sila klik pada label *availabale* pada blog scene outdoor

Selamat menjenguk! 8)
Last edited by elbandito on 17 Jun 2009, 12:01, edited 2 times in total.
Scene Outdoor Barangan Outdoor pada harga yang runcit³

User avatar
elbandito
Pendaki Gunung
Posts: 87
Joined: 11 Feb 2008, 01:58
Location: melaka
Contact:

Re: scene outdoor update! 06.06.09

Post by elbandito »

1 item baru diup!

The North Face : Ultra 103 XCR Trail Running Shoe
Image
Bukan item dari bundle. kondisi macam baru. Market price RM 600 +-
klik sini untuk lebih detail tentang item ini

Untuk memudahkan tuan² dan puan² melihat item yang masih available, sila klik pada label *availabale* pada blog scene outdoor
Scene Outdoor Barangan Outdoor pada harga yang runcit³

User avatar
elbandito
Pendaki Gunung
Posts: 87
Joined: 11 Feb 2008, 01:58
Location: melaka
Contact:

Re: scene outdoor update! 08.06.09

Post by elbandito »

2nd updated untuk hari ini dengan 4 item.

Columbia : 3/4 Titanium pant
Image
Klik sini untuk lebih detail tentang item ini
SOLD

Abu Garcia : Short pant.
Image
Klik sini untuk lebih detail tentang item ini
SOLD

Columbia : GRT (Gear for Rugged trekking and Travel) short pant.
Image
Klik sini untuk lebih detail tentang item ini

Helly Hensen : short pant
Image
sini untuk lebih detail tentang item ini
SOLD

Untuk memudahkan tuan² dan puan² melihat item yang masih available, sila klik pada label *availabale* pada blog scene outdoor
Last edited by elbandito on 17 Jun 2009, 12:00, edited 2 times in total.
Scene Outdoor Barangan Outdoor pada harga yang runcit³

User avatar
elbandito
Pendaki Gunung
Posts: 87
Joined: 11 Feb 2008, 01:58
Location: melaka
Contact:

Re: scene outdoor update! 08.06.09 [ 12.00pm ]

Post by elbandito »

scene outdoor updated! 1 item saja buat masa ni

Karrimor : Jaguar 65. Made In UK
Image
klik sini untuk lebih detail tentang item ini
SOLD
Scene Outdoor Barangan Outdoor pada harga yang runcit³

User avatar
elbandito
Pendaki Gunung
Posts: 87
Joined: 11 Feb 2008, 01:58
Location: melaka
Contact:

Re: scene outdoor update! 09.06.09 [ 10.51am ]

Post by elbandito »

updated jam tido. 1 item

Tatonka : daypack 20L - 25L
Image
Klik sini untuk lebih detail tentang item ini.
SOLD
Scene Outdoor Barangan Outdoor pada harga yang runcit³

User avatar
elbandito
Pendaki Gunung
Posts: 87
Joined: 11 Feb 2008, 01:58
Location: melaka
Contact:

Re: scene outdoor update! 10.06.09 [ 2.30am ]

Post by elbandito »

scene outdoor updated dgn 2 item jam 11 pagi tadi.

The North Face : Short pant.
Image
Klik sini untuk lebih detail tentang item ini.
SOLD

Patagonia : Synchilla Duckbill Hat
Image
Klik sini untuk lebih detail tentang item ini.
SOLD
Last edited by elbandito on 31 Jul 2009, 11:43, edited 2 times in total.
Scene Outdoor Barangan Outdoor pada harga yang runcit³

User avatar
elbandito
Pendaki Gunung
Posts: 87
Joined: 11 Feb 2008, 01:58
Location: melaka
Contact:

Re: scene outdoor update! 11.06.09 [ 2.18am]

Post by elbandito »

Updated larut malam! 4 item! deuter daypack!

Deuter : Backpack 25L
Image
Klik sini untuk lebih detail tentang item ini
SOLD

Deuter : Sling bag
Image
Klik sini untuk lebih detail tentang item ini

Deuter : Backpack 20L
Image
Klik sini untuk lebih detail tentang item ini
SOLD

Deuter : Backpack 20L
Image
Klik sini untuk lebih detail tentang item ini
SOLD

Untuk memudahkan tuan² dan puan² melihat item yang masih available, sila klik pada label *availabale* pada blog scene outdoor
*availabale*
*availabale*
*availabale*
Jenguk jangan tak jenguk!
Last edited by elbandito on 29 Jun 2009, 09:50, edited 1 time in total.
Scene Outdoor Barangan Outdoor pada harga yang runcit³

User avatar
elbandito
Pendaki Gunung
Posts: 87
Joined: 11 Feb 2008, 01:58
Location: melaka
Contact:

Re: scene outdoor update! 17.06.09 [12.51pm ]

Post by elbandito »

updated! 7 item untuk disambar!

Columbia : GRT (Gear for Rugged trekking and Travel) Short Sleeve Shirt
Image
klik sini untuk lebih detail tentang item ini
SOLD

Columbia : V-neck t-shirt
Image
sini untuk lebih detail tentang item ini
SOLD

First Down : Roundneck t-shirt
Image
sini untuk lebih detail tentang item ini
SOLD

Gramicci : Short pant
Image
sini untuk lebih detail tentang item ini

Coleman : Short pant
Image
sini untuk lebih detail tentang item ini
SOLD

High Sierra : Kahuna 70 hydration pack
Image
sini untuk lebih detail tentang item ini
SOLD
Last edited by elbandito on 29 Jun 2009, 09:49, edited 2 times in total.
Scene Outdoor Barangan Outdoor pada harga yang runcit³

User avatar
elbandito
Pendaki Gunung
Posts: 87
Joined: 11 Feb 2008, 01:58
Location: melaka
Contact:

Re: scene outdoor update! 18.06.09 [ 6.59 pm ]

Post by elbandito »

-deleted-
Last edited by elbandito on 25 Jun 2009, 21:39, edited 1 time in total.
Scene Outdoor Barangan Outdoor pada harga yang runcit³

User avatar
elbandito
Pendaki Gunung
Posts: 87
Joined: 11 Feb 2008, 01:58
Location: melaka
Contact:

Re: scene outdoor update! 19.06.09 [ 4.27 pm ]

Post by elbandito »

High Sierra : Ravine Water Bottle Holder
Image
Klik sini untuk lebih detail tentang item ini
SOLD

L.L Bean : Conner daypack ( 20L )
Image
Klik sini untuk lebih detail tentang item ini

update dengan 2 barang.
akan menyusul. Karrimor vintage! 60l - 80L
Last edited by elbandito on 25 Jun 2009, 21:37, edited 1 time in total.
Scene Outdoor Barangan Outdoor pada harga yang runcit³

User avatar
elbandito
Pendaki Gunung
Posts: 87
Joined: 11 Feb 2008, 01:58
Location: melaka
Contact:

Re: scene outdoor update! 19.06.09 [ 4.27 pm ]

Post by elbandito »

-deleted-
Last edited by elbandito on 25 Jun 2009, 21:37, edited 1 time in total.
Scene Outdoor Barangan Outdoor pada harga yang runcit³

User avatar
JeNaL
Pentadbiran
Posts: 1758
Joined: 27 Mar 2007, 16:07
Location: sri kembangan
Contact:

Re: scene outdoor update! 20.06.09 [ 10.29 am ]

Post by JeNaL »

mmmm nampak mcm post kat kedai je..... joint post la kat topik lain sama.
--· ··- -· ··- -· --· --- -· ·-·· ·· -· ·
W a r i s a n K h a z a n a h P e r g u n u n g a n
·--- · -· ·- ·-··
Pentadbir GunungOnline
9W2WZL
http://jenal.multiply.com

User avatar
elbandito
Pendaki Gunung
Posts: 87
Joined: 11 Feb 2008, 01:58
Location: melaka
Contact:

Re: scene outdoor update! 20.06.09 [ 10.29 am ]

Post by elbandito »

updated dengan 4 item lagi

Karrimor : Papoose 4. Made In UK
Image
Klik sini untuk lebih detail tentang item ini

Patagonia : Colar t-shirt
Image
Klik sini untuk lebih detail tentang item ini

Lafuma : Pack In 22. Daypack
Image
Klik sini untuk lebih detail tentang item ini
SOLD

The North Face: Backpack ( 20L - 25L )
Image
Klik sini untuk lebih detail tentang item ini

Untuk memudahkan tuan² dan puan² melihat item yang masih available, sila klik pada label *availabale* pada blog scene outdoor
*availabale*
*availabale*
*availabale*
Jenguk jangan tak jenguk!
Last edited by elbandito on 29 Aug 2009, 06:06, edited 1 time in total.
Scene Outdoor Barangan Outdoor pada harga yang runcit³

User avatar
elbandito
Pendaki Gunung
Posts: 87
Joined: 11 Feb 2008, 01:58
Location: melaka
Contact:

Re: scene outdoor update! 25.06.09 [ 4.44 pm ]

Post by elbandito »

1 item updated untuk hari ini

Deuter : Trans Alpine 18
Image
klik sini untuk lebih detail tentang item ini
SOLD
Scene Outdoor Barangan Outdoor pada harga yang runcit³

User avatar
elbandito
Pendaki Gunung
Posts: 87
Joined: 11 Feb 2008, 01:58
Location: melaka
Contact:

Re: scene outdoor update! 26.06.09 [ 4.00 pm ]

Post by elbandito »

Scene Outdoor Barangan Outdoor pada harga yang runcit³

User avatar
elbandito
Pendaki Gunung
Posts: 87
Joined: 11 Feb 2008, 01:58
Location: melaka
Contact:

Re: scene outdoor update! [ SKYNET attack! ]

Post by elbandito »

updated 31 july 2009

CamelBak : Rim Runner Hydration Pack
Image
Klik sini untuk lebih detail tentang item ini
SOLD

Deuter : Apache 2000
Image
Klik sini untuk lebih detail tentang item ini

Deuter : Radar 1
Image
Klik sini untuk lebih detail tentang item ini
SOLD

Deuter : Air Comfort Futura 22
Image
Klik sini untuk lebih detail tentang item ini
SOLD


karrimor : Panther 65
Image
Klik sini untuk lebih detail tentang item ini

Eiger : Balaclava
Image
Klik sini untuk lebih detail tentang item ini
SOLD

Untuk memudahkan tuan² dan puan² melihat item yang masih available, sila klik pada label *availabale* pada blog scene outdoor
*availabale*
*availabale*
*availabale*
Jenguk jangan tak jenguk!
Last edited by elbandito on 31 Aug 2009, 13:17, edited 2 times in total.
Scene Outdoor Barangan Outdoor pada harga yang runcit³

User avatar
elbandito
Pendaki Gunung
Posts: 87
Joined: 11 Feb 2008, 01:58
Location: melaka
Contact:

Re: scene outdoor update! [ 31.07.2009 | pagi | ]

Post by elbandito »

Update hujung minggu!

Patagonia : Kemeja lengan pendek
Image
Klik sini untuk lebih detail tentang item ini

Columbia : Colar t-shirt
Image
Klik sini untuk lebih detail tentang item ini

Uniqlo : 3/4 pant ( grey )
Image
Klik sini untuk lebih detail tentang item ini
SOLD

Uniqlo : 3/4 pant ( white )
Image
Klik sini untuk lebih detail tentang item ini
SOLD

Vango : Odyssey 25
Image
Klik sini untuk lebih detail tentang item ini
SOLD

Teva : Slipper
Image
Klik sini untuk lebih detail tentang item ini
SOLD

Untuk memudahkan tuan² dan puan² melihat item yang masih available, sila klik pada label *availabale* pada blog scene outdoor
*availabale*
*availabale*
*availabale*
Jenguk jangan tak jenguk!
Scene Outdoor Barangan Outdoor pada harga yang runcit³

User avatar
elbandito
Pendaki Gunung
Posts: 87
Joined: 11 Feb 2008, 01:58
Location: melaka
Contact:

Re: scene outdoor update! [ 2.08.2009 ]

Post by elbandito »

atas sebab banyak urusan lain, ni baru sempat gua nak update! nantikan juga kemunculan item2 lain pada hari ini!

The North Face :Men's Long Sleeve Impulse 1/4 Zip Shirt
Image
klik sini untuk lebih detail tentang item ini
SOLD

The North Face : Men's Long Sleeve Tidwell Cook Zip Mock
Image
klik sini untuk lebih detail tentang item ini
SOLD

Adidas : 2 Layer Jacket
Image
klik sini untuk lebih detail tentang item ini

Helly Hensen : Dual Layer Jacket
Image
klik sini untuk lebih detail tentang item ini
SOLD

L.L Bean : 2 Layer Jacket
Image
klik sini untuk lebih detail tentang item ini
SOLD

Timberland : Long pant. Khakis
Image
klik sini untuk lebih detail tentang item ini
SOLD

Columbia : Long Pant. Khakis
Image
klik sini untuk lebih detail tentang item ini
SOLD

Columbia : Lucky Wave Sandal.
Image
klik sini untuk lebih detail tentang item ini

Columbia : Surftide Sandal
Image
klik sini untuk lebih detail tentang item ini
SOLD

Hi-Tec : Sandal.
Image
klik sini untuk lebih detail tentang item ini
SOLD

Untuk memudahkan tuan² dan puan² melihat item yang masih available, sila klik pada label *availabale* pada blog scene outdoor
*availabale*
*availabale*
*availabale*
Jenguk jangan tak jenguk!
Last edited by elbandito on 08 Sep 2009, 11:44, edited 2 times in total.
Scene Outdoor Barangan Outdoor pada harga yang runcit³

User avatar
elbandito
Pendaki Gunung
Posts: 87
Joined: 11 Feb 2008, 01:58
Location: melaka
Contact:

Re: scene outdoor update! [ 29.08.2009 ]

Post by elbandito »

Salam tuan² dan puan² sekalian,

sempena bulan puasa dan bulan kemerdekaan ini. gua mengadakan PROMOSI di scene outdoor. Beberapa barang terbaik ditolak pada harga terbaik! Sila klik pada label *Promosi* pada blog scene outdoor untuk memudahkan tuan² dan puan² melihat barangan promosi!

nak cargas ke link promosi boleh klik sini, klik sini pun boleh! tapi klik sini lagi cargas! heh! 8)
sekian terima kasih! salam ramadhan dan selamat menyambut hari kemerdekaan ke 52!
Scene Outdoor Barangan Outdoor pada harga yang runcit³

User avatar
elbandito
Pendaki Gunung
Posts: 87
Joined: 11 Feb 2008, 01:58
Location: melaka
Contact:

Re: scene outdoor update! [ MERDEKA! updated! ]

Post by elbandito »

MERDEKA! updated!

Eurohike : Eagle 602. Haversack
Image
klik sini untuk lebih detail tentang item ini
SOLD

Dryfit shirt
Image
klik sini untuk lebih detail tentang item ini

Adidas : Dry fit shirt ( Black )
Image
klik sini untuk lebih detail tentang item ini
SOLD

Adidas : Dry fit shirt ( Blue Black )
Image
klik sini untuk lebih detail tentang item ini

Adidas : Dry fit shirt ( White )
Image
klik sini untuk lebih detail tentang item ini

Untuk memudahkan tuan² dan puan² melihat item yang masih available, sila klik pada label *availabale* pada blog scene outdoor
*availabale*
*availabale*
*availabale*
Jenguk jangan tak jenguk!

SELAMAT MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN KE 52!
Last edited by elbandito on 08 Sep 2009, 11:43, edited 1 time in total.
Scene Outdoor Barangan Outdoor pada harga yang runcit³

User avatar
nabil
Pendaki Terlampau
Posts: 523
Joined: 19 Jun 2006, 14:48
Location: Dlm Bilik
Contact:

Re: scene outdoor update! [ MERDEKA! updated! ]

Post by nabil »

mcm bazar ramadan..
banyak sangat dah yg tejual..
"Sikit lagi.. Sikit je Lagi..."

User avatar
Kasnalagat
Pendaki Tegar
Posts: 288
Joined: 26 Mar 2008, 08:30
Location: pelantar merenung bulan
Contact:

Re: scene outdoor update! [ MERDEKA! updated! ]

Post by Kasnalagat »

nabil wrote:mcm bazar ramadan..
banyak sangat dah yg tejual..
♠ Biasa la, bisnes..baazar ramadan pun tak mcm ni. Weh kat penang tu belambak la bundle yg tak terjual.. :mrgreen:
"TranQuiLLity.."

User avatar
elbandito
Pendaki Gunung
Posts: 87
Joined: 11 Feb 2008, 01:58
Location: melaka
Contact:

Re: scene outdoor update! [ MERDEKA! updated! ]

Post by elbandito »

nabil wrote:mcm bazar ramadan..
banyak sangat dah yg tejual..
kena rajin2 jenguk la bro. br tak melepas :mrgreen:
Scene Outdoor Barangan Outdoor pada harga yang runcit³

User avatar
elbandito
Pendaki Gunung
Posts: 87
Joined: 11 Feb 2008, 01:58
Location: melaka
Contact:

Re: scene outdoor update! [ MERDEKA! updated! ]

Post by elbandito »

updated! bagpack shj!

Karrimor : Spike 25
Image
klik sini untuk lebih detail tentang item ini

Karrimor : Jura 30
Image

klik sini untuk lebih detail tentang item ini

Lowe Alpine : Walkabout 25
Image
klik sini untuk lebih detail tentang item ini

Karrimor : Jura 25. Made in UK
Image

klik sini untuk lebih detail tentang item ini
Scene Outdoor Barangan Outdoor pada harga yang runcit³

Lt.Cmdr. Kamal Ariffin
Kerabat Gunung
Posts: 1318
Joined: 12 Jan 2006, 11:43
Location: Gunung Bawah Laut
Contact:

Re: scene outdoor update! [ updated! 08.09.09 ]

Post by Lt.Cmdr. Kamal Ariffin »

Ada barang baru ke Bro

User avatar
elbandito
Pendaki Gunung
Posts: 87
Joined: 11 Feb 2008, 01:58
Location: melaka
Contact:

Re: scene outdoor update! [ updated! 08.09.09 ]

Post by elbandito »

uih.. past gua ari tu hilang kah?
huuu~ :|

ada updated pada 12.12.09.
anda boleh layari http://www.sceneoutdoor.blogspot.com
Scene Outdoor Barangan Outdoor pada harga yang runcit³

User avatar
elbandito
Pendaki Gunung
Posts: 87
Joined: 11 Feb 2008, 01:58
Location: melaka
Contact:

Re: scene outdoor update! [ updated! 12.12.09 ]

Post by elbandito »

updated! 5 item baru!

The North Face : Kemeja
Image
klik sini untuk lebih detail tentang item ini

Columbia : Convertibe Pant
Image
klik sini untuk lebih detail tentang item ini

Deuter : Deuter Flash ( 15L - 20L )
Image
klik sini untuk lebih detail tentang item ini

First Down : Long Sleeve t-shirt
Image
klik sini untuk lebih detail tentang item ini

The North Face : Roundneck t-shirt
Image
klik sini untuk lebih detail tentang item ini

Untuk memudahkan tuan² dan puan² melihat item yang masih available, sila klik pada label *availabale* pada blog scene outdoor
*availabale*
*availabale*
*availabale*
Jenguk jangan tak jenguk!
Scene Outdoor Barangan Outdoor pada harga yang runcit³

User avatar
elbandito
Pendaki Gunung
Posts: 87
Joined: 11 Feb 2008, 01:58
Location: melaka
Contact:

Re: scene outdoor update! [ updated! 29.12.09 ]

Post by elbandito »

sedikit updated hujung tahun

Deuter : Hydration Pack + 1.5L bladder
Image
klik sini untuk lebih detail tentang item ini
Stok ada 2 sahaja

Deuter : Hydration Pack
Image
klik [url=hhttp://sceneoutdoor.blogspot.com/2009/12/deuter-hydration-pack.html]sini[/url] untuk lebih detail tentang item ini
stok hanya 1 sahaja.


bagi item2 ini. kalu ada yang berminat, bleh request kat gua. gua boleh dapatkan. Buat masa ni hanya ada yang ini sahaja.
kalu betul berminat, sms gua nama dan item yang minat, nak yang ada bladder atau yang takdak bladder. warna memang limited. hanya biru dan merah. kalu ada warna lain gua akan updated! 8)
Scene Outdoor Barangan Outdoor pada harga yang runcit³

User avatar
elbandito
Pendaki Gunung
Posts: 87
Joined: 11 Feb 2008, 01:58
Location: melaka
Contact:

Re: scene outdoor update! [ updated! 29.12.09 ]

Post by elbandito »

updated petang²

The North Face : Colar T-shirt
Image
klik sini untuk lebih detail tentang item ini

The North Face : Modem ( Laptop Bag )
Image
klik sini untuk lebih detail tentang item ini

more to come! rajin2 menjenguk ke scene outdoor

Untuk memudahkan tuan² dan puan² melihat item yang masih available, sila klik pada label *availabale* pada blog scene outdoor
*availabale*
*availabale*
*availabale*
Jenguk jangan tak jenguk!
Scene Outdoor Barangan Outdoor pada harga yang runcit³

User avatar
elbandito
Pendaki Gunung
Posts: 87
Joined: 11 Feb 2008, 01:58
Location: melaka
Contact:

Re: scene outdoor update! [ updated! 06.01.10 ]

Post by elbandito »

updated 3 bag. nnt lepas jumaat gua taruk gambar dekat sini. 8)
Scene Outdoor Barangan Outdoor pada harga yang runcit³

User avatar
elbandito
Pendaki Gunung
Posts: 87
Joined: 11 Feb 2008, 01:58
Location: melaka
Contact:

Re: scene outdoor update! [ updated! 08.01.10 ]

Post by elbandito »

update! item bundle dan item koleksi peribadi. :mrgreen:

Lowe Alpine : Flywheel 30
Image
klik sini untuk lebih detail tentang item ini

Eiger : Tarus 45
Image
klik sini untuk lebih detail tentang item ini

Teva : Sandal ( UK 7 )
Image
klik sini untuk lebih detail tentang item ini

Teva : Sandal ( UK 6.5 )
Image
klik sini untuk lebih detail tentang item ini

Deuter : AC Zip 20
Image
klik sini untuk lebih detail tentang item ini

Untuk memudahkan tuan² dan puan² melihat item yang masih available, sila klik pada label *availabale* pada blog scene outdoor
*availabale*
*availabale*
*availabale*
pat pat nya nya, siapa cepat dia punya! :mrgreen:
Scene Outdoor Barangan Outdoor pada harga yang runcit³

Brother`mon
Pendaki Gunung
Posts: 21
Joined: 05 Jun 2008, 16:09
Location: Kuala Lumpur
Contact:

Re: scene outdoor update! [ updated! 14.01.10 ]

Post by Brother`mon »

cayalah sceneoutdoor!
barang baik...

User avatar
elbandito
Pendaki Gunung
Posts: 87
Joined: 11 Feb 2008, 01:58
Location: melaka
Contact:

Re: scene outdoor update! [ updated! 14.01.10 ]

Post by elbandito »

Brother`mon wrote:cayalah sceneoutdoor!
barang baik...
tq bro mon. bila nk trn melaka lg?ajak sapik pekena cendol ka. heh! 8)
Scene Outdoor Barangan Outdoor pada harga yang runcit³

User avatar
elbandito
Pendaki Gunung
Posts: 87
Joined: 11 Feb 2008, 01:58
Location: melaka
Contact:

Re: scene outdoor update! [ updated! 14.01.10 ]

Post by elbandito »

Assalamualaikum & salam sejahtera! scene outdoor akan membuat satu acara "tembak harga" bermula pada tepat jam 12.00 malam 10 Mac 2010. Tembak harga adalah acara jualan murah². Semua harga barang yang masih available akan ada diskaun dan percuma penghantaran ke semenanjung. Dan Ada beberapa barangan lain yang akan di upload, antaranya, backpack jenama Lowe Alpine, The North Face, Deuter, Vertikal dan Lowe pro. Pakaian pula ada dari jenama Adidas, First Down dan Timberland! Jadi lu orang jangan amik mudah acara tembak harga ni. Berkenan terus kebas. Melepas kalu, kekah jari lah nanti! Selamat menembak harga!


* tp macam lewat sikit, sebab connection rumah gua tak solid, nak upload gambar pun terhegeh hegeh :mrgreen:

macam biasa, Untuk memudahkan tuan² dan puan² melihat item yang kena tembak, sila klik pada label *TEMBAK HARGA!* pada blog scene outdoor
*TEMBAK HARGA!*
*TEMBAK HARGA!*
*TEMBAK HARGA!*
pat pat nya nya, siapa cepat dia punya! :mrgreen:
Scene Outdoor Barangan Outdoor pada harga yang runcit³

Post Reply