Refill camping gaz..murah jer

Jual/beli peralatan rekreasi

Moderator: poncho

User avatar
matsaiko
Senator Gunung
Posts: 2787
Joined: 22 Dec 2005, 16:52
Location: GOMBAK Territory

Re: Refill camping gaz..murah jer

Post by matsaiko »

burningredberry wrote:
rejang wrote:Assalamualaikum,

Kepada sesape yang nak refill gaz..hanya model camping gaz saje..boleh contact saya kat nombor dibawah ni ok....

Charge utk 1 tong :

450g = RM6
270g = RM4

Tel : 016-2800663


Bang rejang,
Still buat refill tabung campingaz lagi ✗?
Ramai kwn² mencari tempat refill nie
sy kenal abang rejang ni...
dulu masa dia aktif menggunung dia buat lah
skang dah tak buat dah..
To Conquer Without Risk Is To Triumph Without Glory
www.azreenismail.com

User avatar
burningredberry
Pendaki Gunung
Posts: 44
Joined: 04 May 2011, 09:43
Location: Balakong
Contact:

Re: Refill camping gaz..murah jer

Post by burningredberry »

matsaiko wrote:
burningredberry wrote:
rejang wrote:Assalamualaikum,

Kepada sesape yang nak refill gaz..hanya model camping gaz saje..boleh contact saya kat nombor dibawah ni ok....

Charge utk 1 tong :

450g = RM6
270g = RM4

Tel : 016-2800663


Bang rejang,
Still buat refill tabung campingaz lagi ✗?
Ramai kwn² mencari tempat refill nie
sy kenal abang rejang ni...
dulu masa dia aktif menggunung dia buat lah
skang dah tak buat dah..
Ye ker..br ingat nak tolong member GO punya business. Kalau mcm tu saya refill sendiri la. thanks bang matsaiko
Nature.is.the.art.of.God | "Aim for the moon, at least you'll fall among stars"
Image Image

User avatar
matsaiko
Senator Gunung
Posts: 2787
Joined: 22 Dec 2005, 16:52
Location: GOMBAK Territory

Re: Refill camping gaz..murah jer

Post by matsaiko »

pakai ronson je
To Conquer Without Risk Is To Triumph Without Glory
www.azreenismail.com

User avatar
poncho
Senator Gunung
Posts: 1890
Joined: 05 Dec 2005, 15:59
Location: southern
Contact:

Re:

Post by poncho »

kambinggurun wrote:kasi up gambo a termite..
aku tak penah tgk lg tong gas mcm tu..
Image
Image

gas standard kalau kat oversea. kat sini biasa dipanggil Tekgas canister. atau screw-thread.
sama je shape cuma beza kat valve/inlet tu kena pusing untuk ketatkan. sekarang banyak lindel converter jual sebab ada option guna gas katrij (gas panjang).
sejak brand Kovea dengan Primus masuk, tabung nie dah mula senang nak dapat. dalam RM10-15 (230g).
if a tree falls in the woods... do all the other trees laugh at it?

Image Mounthopper

User avatar
bargading
Pendaki Terlampau
Posts: 542
Joined: 10 Jul 2006, 14:22
Location: KL
Contact:

Re: Refill camping gaz..murah jer

Post by bargading »

Ponch,
tekgas ni consumption dia sama dak dgn campingaz atau gas laptop?
ke dia lagi ringan dari gas campingaz atau lebih kurang aja?
L i f e i s a j o u r n e y | I never see what has been done; I only see what remains to be done.
Image

kabusgunung
Skuad GPS GO
Posts: 737
Joined: 19 Jan 2006, 20:31

Re: Refill camping gaz..murah jer

Post by kabusgunung »

cosumtion land rover aku lagi jimat kalo nak banding lc petrol.... :lidah:

User avatar
bargading
Pendaki Terlampau
Posts: 542
Joined: 10 Jul 2006, 14:22
Location: KL
Contact:

Re: Refill camping gaz..murah jer

Post by bargading »

Mawi,
itu sudah tentu beb ko main petrol dgn disel
tapi disel hilux dgn landy, cekap lagi hilux kot.... dan power lagi adaaaa
L i f e i s a j o u r n e y | I never see what has been done; I only see what remains to be done.
Image

kabusgunung
Skuad GPS GO
Posts: 737
Joined: 19 Jan 2006, 20:31

Re: Refill camping gaz..murah jer

Post by kabusgunung »

wooooo..... up laaa gambar hilux.... simpan wat per....
hilux ko nih ader sticker bungabunga ker kat bamper?

User avatar
bargading
Pendaki Terlampau
Posts: 542
Joined: 10 Jul 2006, 14:22
Location: KL
Contact:

Re: Refill camping gaz..murah jer

Post by bargading »

Gamba hilux syed lah charar hehe....
sticker bunga2 haha dah tentu artiste beb
L i f e i s a j o u r n e y | I never see what has been done; I only see what remains to be done.
Image

Post Reply