Senarai kedai menjual barangan berkaitan rekreasi

Jual/beli peralatan rekreasi

Moderator: poncho

User avatar
poncho
Senator Gunung
Posts: 1890
Joined: 05 Dec 2005, 15:59
Location: southern
Contact:

Re: Senarai kedai menjual barangan berkaitan rekreasi

Post by poncho »

SportsDirect The #1 UK Sport retailer Now Open In Malaysia.
SportsDirect.com Malaysia
MST GOLF PLAZA,
No. 8, Jalan SS13/5, 47500 Subang Jaya, Selangor.
TEL : + 603 5566 8666
FAX : + 603 5566 8667
E-Mail : writetous@sportsdirect.com.my

BUSINESS HOURS:
10:00am to 7:00pm (UTC+08:00)
Open Everyday

http://www.sportsdirect.com.my/
if a tree falls in the woods... do all the other trees laugh at it?

Image Mounthopper

hardy_tv
Pendaki Gunung
Posts: 31
Joined: 11 Feb 2011, 20:25
Location: rasta ttdi
Contact:

Re: Senarai kedai menjual barangan berkaitan rekreasi

Post by hardy_tv »

http://www.backpacksheaven.com/

BACKPACK HEAVEN TREADING
Address: Lot 10, Jalan Datuk Sulaiman, Taman Tun Dr Ismail,
60000 Kuala Lumpur, Malaysia
Alamat Poskod: 60000 Kuala Lumpur
GPS Coordinates: N3 09.519 E101 37.583

User avatar
Bledel
Pendaki Gunung
Posts: 11
Joined: 17 Oct 2011, 21:17

Re: Senarai kedai menjual barangan berkaitan rekreasi

Post by Bledel »

Assalam wa alakom..

Insya allah Saya nak visit Kota Kinabalu.. Boleh leh kasih saya info kedai outdoor macam beg, asesoris, pakaian dll tuk dikunjungi.. Karena saya nak rencana tuk jumpa kawan di Kota Kinabalu, yaa tuk cuci mata maka pegi lah cuci mata dan beli beg-beg ternama..

Terima Kasih

Salam

Ucupbledel

User avatar
che'gu
Pendaki Tegar
Posts: 289
Joined: 27 Jan 2009, 01:58

Re: Senarai kedai menjual barangan berkaitan rekreasi

Post by che'gu »

kat area jesselton point ada satu ucop....bnyk la jugak barang2 outdoor kat situ....
kat CP pun ada....tingkat 2 kalu tak silap aku....

User avatar
khairil
Pendaki Gunung
Posts: 113
Joined: 04 Jun 2010, 11:43
Location: putrajaya

Re: Senarai kedai menjual barangan berkaitan rekreasi

Post by khairil »

Minggu lepas singgah jap kat FOS kat IOI Puchong new wing... usya-usya ternampak plak offer tshirt Lafuma, kain microfibre lengan panjang sehelai rm39...2 helai rm63..tp sayangnya..itu baju utk pompuan....huhuhuhu...ada gak 4-5 design tshirt lafuma tu... lengan panjang ada..pendek ada...kaler pink pon ada.. sekian saja laporan saya ketika ini.
What a mountain do to men, it humbles you
------------------------------------------
Gunung Mu, Gunung Ku Jua

Johnn
Pendaki Gunung
Posts: 45
Joined: 20 Jul 2010, 21:28

Re: Senarai kedai menjual barangan berkaitan rekreasi

Post by Johnn »

untuk mmbr2 sepergunungan area2 ipoh, hari tu blik kg terjumpe kedai ni. sempat pusing2, barang ok..ada jgk nampak berghaus jalan sekor..

ni details:

Rainforest Outdoor
14, Medan Stesen 19/4,
Station 18, 31650, Ipoh, Perak.

note: kat blkg tesco station 18..ada bundle baju n kasut sebelah dia..

komunis timur
Pendaki Gunung
Posts: 47
Joined: 20 Apr 2011, 13:25

Re: Senarai kedai menjual barangan berkaitan rekreasi

Post by komunis timur »

Kat Terengganu
Ada satu kdai
CEKAL BEKAL SDN BHD
kampung merbau patah
Jln kuala berang..
Byk jugak brg outdoor kat situ

atyz52
Pendaki Gunung
Posts: 1
Joined: 16 Mar 2013, 16:22

Re: Senarai kedai menjual barangan berkaitan rekreasi

Post by atyz52 »

kat SEREMBAN,NEGERI SEMBILAN terjumpa kedai jual coleman dan deuter dan Suunto

DTRAVELSHOP
12 JALAN DATO SHEIKH AHMAD
SEREMBAN NSDK

User avatar
irmuaaz
Pendaki Hebat
Posts: 360
Joined: 18 May 2011, 00:49
Location: Seri Kembangan
Contact:

Re: Senarai kedai menjual barangan berkaitan rekreasi

Post by irmuaaz »

Salam Kawan2,
Sukacita saya nak inform rakan2 tentang lokasi kedai saya di kawasan Puncak Jalil Equine di

Image
Footsteps Outdoor Gear
9 JALAN PUJ 3/1
PUNCAK JALIL
43300 SERI KEMBANGAN
SELANGOR
03-8999 5935

Image
https://maps.google.com.my/maps?q=foots ... CAgQ_AUoAg

masa operasi
isnin-jumaat 1100hrs-2000hrs
sabtu 1100hrs-1800hrs
ahad tutup

Jemputlah datang dan tengok apa yang ada. Saya ada Hennessy Hammock, Spyderco, GERBER, Leatherman, PRIMUS, Petzle, Camelbak, FIREMAPLE, Pelican, Aquamira, Light My Fire, Opinel, KABAR, ONTARIO, Kovea dan macam2 lagi.

http://www.footsteps.com.my
Muaaz Mohamad Nor
Footsteps Travel and Outdoor Gear
www.footsteps.com.my
info@footsteps.com.my

Denan
Pendaki Sondol
Posts: 411
Joined: 09 Feb 2011, 14:44
Location: USJ

Re: Senarai kedai menjual barangan berkaitan rekreasi

Post by Denan »

terbaik bang... insyaallah kalo saya ada ke area sana saya singgah.

User avatar
shahrul
Senator Gunung
Posts: 819
Joined: 25 Apr 2011, 08:21
Location: streets of uptown

Re: Senarai kedai menjual barangan berkaitan rekreasi

Post by shahrul »

datang je bang nan.. kata nak amik barang2 dlm stuff sack GO basecamp aritu :D
_________________
_________________

Denan
Pendaki Sondol
Posts: 411
Joined: 09 Feb 2011, 14:44
Location: USJ

Re: Senarai kedai menjual barangan berkaitan rekreasi

Post by Denan »

shahrul wrote:datang je bang nan.. kata nak amik barang2 dlm stuff sack GO basecamp aritu :D
tu ah... datang tu datang area sana... tp datang time keje tu jadi x sempat nak nyinggah :mrgreen:

User avatar
irmuaaz
Pendaki Hebat
Posts: 360
Joined: 18 May 2011, 00:49
Location: Seri Kembangan
Contact:

Re: Senarai kedai menjual barangan berkaitan rekreasi

Post by irmuaaz »

Datang je kedai ni memang berhantu sampai pukul 10 pun kadang ada penunggu lagi
Muaaz Mohamad Nor
Footsteps Travel and Outdoor Gear
www.footsteps.com.my
info@footsteps.com.my

Denan
Pendaki Sondol
Posts: 411
Joined: 09 Feb 2011, 14:44
Location: USJ

Re: Senarai kedai menjual barangan berkaitan rekreasi

Post by Denan »

irmuaaz wrote:Datang je kedai ni memang berhantu sampai pukul 10 pun kadang ada penunggu lagi
insyaallah bang... :minum:

theguideproshop
Pendaki Gunung
Posts: 2
Joined: 04 May 2014, 20:42

Re: Senarai kedai menjual barangan berkaitan rekreasi

Post by theguideproshop »

Salam...

kedai kita The Guide Proshop http://www.theguideproshop.com ade jenama baik backpack dan barang-barang outdoor berkualiti tinggi dengan harga reasonable. kini Gregory/Deuter backpacks ade sales!

Terima Kasih!

The Guide Proshop
http://www.theguideproshop.com

UnderAge
Pendaki Gunung
Posts: 145
Joined: 16 Jan 2006, 11:45

Re: Senarai kedai menjual barangan berkaitan rekreasi

Post by UnderAge »

ada sale...kena pi tgok ..
::: SuCCESS :::

ridhwan
Pendaki Gunung
Posts: 1
Joined: 24 Jan 2016, 16:26

Re: Senarai kedai menjual barangan berkaitan rekreasi

Post by ridhwan »

Segamat Outdoor World

No. 38, Jalan Serikaya 6,
Segamat Baru,
85000 Segamat,
Johor

Tel / WhatsApp: 019-782 6679

Facebook: www.facebook.com/SegamatOutdoorWorld/

solehinsabri
Pendaki Gunung
Posts: 1
Joined: 10 Mar 2016, 19:37

Re: Senarai kedai menjual barangan berkaitan rekreasi

Post by solehinsabri »

decathlon Malaysia
8trium sri damansara

koiseptember
Pendaki Gunung
Posts: 7
Joined: 12 Jun 2017, 13:05

Re: Senarai kedai menjual barangan berkaitan rekreasi

Post by koiseptember »

thanks rare. I hear the old newspapers, how are things? nervous to wait for the "big day" hehe. kitorang dah dah one step ahead, baby on the way! we're gonna be a dad.

goldenslot

Lionel Messi
Pendaki Gunung
Posts: 37
Joined: 27 Feb 2018, 10:02

Re: Senarai kedai menjual barangan berkaitan rekreasi

Post by Lionel Messi »

Personally aku mmg puas hati sangat-sangat...
tak kisah lah nak kata aku syok sendiri ke hapa ke...
tapi aku sebagai pengerusi malam gala go rasa sangat teruja dan tak sangka dapat hasil yang over expectation aku sendiri.
Royal1688
RoyalRuby
Genting Crown
Gclub
RedDragon
HolidayPalace

Post Reply