sunyi sepi

Berehat sekejap, khas untuk sembang kosong yang mana tidak berkaitan dengan aktiviti pergunungan

Moderator: matsaiko

User avatar
soulfly
Kerabat Gunung
Posts: 1147
Joined: 18 Mar 2008, 15:57
Location: SENTUL

sunyi sepi

Post by soulfly »

:minum: alamak apahal sunyi je ni... mana semua orang?
lama sangat...

Lt.Cmdr. Kamal Ariffin
Kerabat Gunung
Posts: 1318
Joined: 12 Jan 2006, 11:43
Location: Gunung Bawah Laut
Contact:

Re: sunyi sepi

Post by Lt.Cmdr. Kamal Ariffin »

Ontah la
Ramai dah malas nak bukak GO. Main FB jer agaknya

Denan
Pendaki Sondol
Posts: 411
Joined: 09 Feb 2011, 14:44
Location: USJ

Re: sunyi sepi

Post by Denan »

tu le aku pun pasan gak bulan pose ni slow sket kat GO nih...
bulan pose... GO pun pose gak kot hehe...

User avatar
bargading
Pendaki Terlampau
Posts: 542
Joined: 10 Jul 2006, 14:22
Location: KL
Contact:

Re: sunyi sepi

Post by bargading »

Zaman FB.... byk forum mengalami senario yg sama...
Jawab pun main2 x series.... huhu
L i f e i s a j o u r n e y | I never see what has been done; I only see what remains to be done.
Image

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: sunyi sepi

Post by seper4alif »

hee hee... dah nama pon laman sosial... kompom leer memain jer heehehe,...
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: sunyi sepi

Post by seper4alif »

eh phob... aku baru pasan logo oren kamu... kamu taruk link MP... kamu takdak FB ke?
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: sunyi sepi

Post by seper4alif »

eh phob... aku baru pasan logo oren kamu... kamu taruk link MP... kamu takdak FB ke?
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: sunyi sepi

Post by seper4alif »

eh phob... aku baru pasan logo oren kamu... kamu taruk link MP... kamu takdak FB ke?
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

User avatar
shahrul
Senator Gunung
Posts: 819
Joined: 25 Apr 2011, 08:21
Location: streets of uptown

Re: sunyi sepi

Post by shahrul »

depa dok kat fb laaaa bang, sini kalau ada pun sekali sekala jaa..
anb
_________________
_________________

User avatar
soulfly
Kerabat Gunung
Posts: 1147
Joined: 18 Mar 2008, 15:57
Location: SENTUL

Re: sunyi sepi

Post by soulfly »

atan// pose skali dah ler ni sampai 3 kali ko letak posting yang sama ekekeeke ke sajer nak kasi meriah :minum:
lama sangat...

User avatar
matsaiko
Senator Gunung
Posts: 2786
Joined: 22 Dec 2005, 16:52
Location: GOMBAK Territory

Re: sunyi sepi

Post by matsaiko »

ko buat la kontrobesi mamak...hot la balik GO nih hehehehe :minum:
To Conquer Without Risk Is To Triumph Without Glory
www.azreenismail.com

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: sunyi sepi

Post by seper4alif »

halamak... lemah di bulan romadhan lah mamak.... tekan enter macam keras jeer haahaha
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

User avatar
Mancis
Pendaki Gunung
Posts: 9
Joined: 24 Jun 2012, 12:18

Re: sunyi sepi

Post by Mancis »

Salam semua. GO ada FB ke? Boleh bagi link?

T/kasih.

User avatar
bargading
Pendaki Terlampau
Posts: 542
Joined: 10 Jul 2006, 14:22
Location: KL
Contact:

Re: sunyi sepi

Post by bargading »

Haha tan excited noh sampai 3x tekan reply ... kikiki

Aku taruk link MP lah kalau x berkubur pulak site aku tuh....
L i f e i s a j o u r n e y | I never see what has been done; I only see what remains to be done.
Image

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: sunyi sepi

Post by seper4alif »

yalah.. MP more proper then others
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

User avatar
soulfly
Kerabat Gunung
Posts: 1147
Joined: 18 Mar 2008, 15:57
Location: SENTUL

Re: sunyi sepi

Post by soulfly »

atan ada barang baik tak? bantal peluk ker?
lama sangat...

User avatar
soulfly
Kerabat Gunung
Posts: 1147
Joined: 18 Mar 2008, 15:57
Location: SENTUL

Re: sunyi sepi

Post by soulfly »

matsaiko wrote:ko buat la kontrobesi mamak...hot la balik GO nih hehehehe :minum:
:minum:
lama sangat...

User avatar
shahrul
Senator Gunung
Posts: 819
Joined: 25 Apr 2011, 08:21
Location: streets of uptown

Re: sunyi sepi

Post by shahrul »

dah bersawang dah forum GO ni.. harap2 lepas raya semula meriah :lidah:
_________________
_________________

Denan
Pendaki Sondol
Posts: 411
Joined: 09 Feb 2011, 14:44
Location: USJ

Re: sunyi sepi

Post by Denan »

soulfly wrote:atan ada barang baik tak? bantal peluk ker?
time2 nak raya ni mana ada org tanya bantal peluk bang... tanya mercun le baru meriah hehe... :mrgreen:

User avatar
shahrul
Senator Gunung
Posts: 819
Joined: 25 Apr 2011, 08:21
Location: streets of uptown

Re: sunyi sepi

Post by shahrul »

Denan wrote: time2 nak raya ni mana ada org tanya bantal peluk bang... tanya mercun le baru meriah hehe... :mrgreen:
ada stok bunga api rampasan perang ke bang

bakmai sikit :lidah:
_________________
_________________

Denan
Pendaki Sondol
Posts: 411
Joined: 09 Feb 2011, 14:44
Location: USJ

Re: sunyi sepi

Post by Denan »

shahrul wrote:ada stok bunga api rampasan perang ke bang

bakmai sikit :lidah:
tu le... kalo ada pun geng2 penguatkuasa kongsi2 sama diaorg jek...
kat GO xde tokey mercun ka? muncul kan diri anda :keke:

User avatar
soulfly
Kerabat Gunung
Posts: 1147
Joined: 18 Mar 2008, 15:57
Location: SENTUL

Re: sunyi sepi

Post by soulfly »

booommmm yeah mercun sapa ada stock lebih kasi roger la
lama sangat...

User avatar
shahrul
Senator Gunung
Posts: 819
Joined: 25 Apr 2011, 08:21
Location: streets of uptown

Re: sunyi sepi

Post by shahrul »

Denan wrote: tu le... kalo ada pun geng2 penguatkuasa kongsi2 sama diaorg jek...
kat GO xde tokey mercun ka? muncul kan diri anda :keke:
taun lepas dapat bunga api merdeka main kat CBL

ini taun krisis kewangan antarabangsa la bang Nan.. sep bajet :lidah:

tapi kalo ada apa2 berita 'baikkk' dari opis roger2 la sama yer :keke:
_________________
_________________

User avatar
shahrul
Senator Gunung
Posts: 819
Joined: 25 Apr 2011, 08:21
Location: streets of uptown

Re: sunyi sepi

Post by shahrul »

soulfly wrote:booommmm yeah mercun sapa ada stock lebih kasi roger la
kasi saja kaaa... tuan
ini macam tokey kilang mercun pun boleh bengkrap :keke:
_________________
_________________

Denan
Pendaki Sondol
Posts: 411
Joined: 09 Feb 2011, 14:44
Location: USJ

Re: sunyi sepi

Post by Denan »

shahrul wrote:taun lepas dapat bunga api merdeka main kat CBL

ini taun krisis kewangan antarabangsa la bang Nan.. sep bajet :lidah:

tapi kalo ada apa2 berita 'baikkk' dari opis roger2 la sama yer :keke:
wow sambut merdeka kat CBL tu... masa tu aku kat bunga buah je tapi view cantik... bunga api satu KL nampak...
kitaorg main bunga api kucing je... tu je yg mampu :mrgreen: :keke:

xpe shahrul kita sama2 kene krisis kewangan... kita main mercun pop2 je lah :mrgreen: :keke:

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: sunyi sepi

Post by seper4alif »

mamak... roti satu... purpu kari dhal.. lebeeeh.... haahahahhaa

bantal takda lah mamak ku.... bahan letupan ada lah... musim raya jual bantal... kuih bantal yer banyak... sekilo 6 hengget... haahaha

kasi PM lah klu mahu big eggs..... insya'allah aku cuba datang on GO berbuka
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

User avatar
soulfly
Kerabat Gunung
Posts: 1147
Joined: 18 Mar 2008, 15:57
Location: SENTUL

Re: sunyi sepi

Post by soulfly »

shahrul wrote:
soulfly wrote:booommmm yeah mercun sapa ada stock lebih kasi roger la
kasi saja kaaa... tuan
ini macam tokey kilang mercun pun boleh bengkrap :keke:
aku cakap bukan kasi pree,, :minum: aku cakap kasi ri roger mercun das yang 24 kali das tu berapa RM hehehe
seper4alif wrote:mamak... roti satu... purpu kari dhal.. lebeeeh.... haahahahhaa

bantal takda lah mamak ku.... bahan letupan ada lah... musim raya jual bantal... kuih bantal yer banyak... sekilo 6 hengget... haahaha

kasi PM lah klu mahu big eggs..... insya'allah aku cuba datang on GO berbuka
atan itu m GO majlis tak dapat hadir lah adahal..
lama sangat...

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: sunyi sepi

Post by seper4alif »

aaa sama ah beb... aku juge..... tapi siggah buleh leer... tadok kalu jumpe memana ah...
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

User avatar
JeNaL
Pentadbiran
Posts: 1758
Joined: 27 Mar 2007, 16:07
Location: sri kembangan
Contact:

Re: sunyi sepi

Post by JeNaL »

phob, ko ada gambar gunung yg menarik tak... nak masuk dlm buku utk UPM la

atau sesapa lagi ada gambar lagi....
--· ··- -· ··- -· --· --- -· ·-·· ·· -· ·
W a r i s a n K h a z a n a h P e r g u n u n g a n
·--- · -· ·- ·-··
Pentadbir GunungOnline
9W2WZL
http://jenal.multiply.com

User avatar
shahrul
Senator Gunung
Posts: 819
Joined: 25 Apr 2011, 08:21
Location: streets of uptown

Re: sunyi sepi

Post by shahrul »

soulfly wrote: aku cakap bukan kasi pree,, :minum: aku cakap kasi ri roger mercun das yang 24 kali das tu berapa RM hehehe
taun lepas dapat stok 50 das punya
sekotak rm150.. adoi

tapi memang berbaloi la, puas ati terang benderang satu alam :keke:
_________________
_________________

User avatar
JeNaL
Pentadbiran
Posts: 1758
Joined: 27 Mar 2007, 16:07
Location: sri kembangan
Contact:

Re: sunyi sepi

Post by JeNaL »

ehheh aku balik kedah ni mesti byk punya...
--· ··- -· ··- -· --· --- -· ·-·· ·· -· ·
W a r i s a n K h a z a n a h P e r g u n u n g a n
·--- · -· ·- ·-··
Pentadbir GunungOnline
9W2WZL
http://jenal.multiply.com

User avatar
bargading
Pendaki Terlampau
Posts: 542
Joined: 10 Jul 2006, 14:22
Location: KL
Contact:

Re: sunyi sepi

Post by bargading »

Jenal,
wokeh ada-ada.... kena carik dulu dlm PC
2-3 hari ni pulak internet opis lembab gilaaa huhuhu
L i f e i s a j o u r n e y | I never see what has been done; I only see what remains to be done.
Image

User avatar
shahrul
Senator Gunung
Posts: 819
Joined: 25 Apr 2011, 08:21
Location: streets of uptown

Re: sunyi sepi

Post by shahrul »

skrg ni yg tinggal berapa kerat je dlm ni

kite layannn je lah abam denan & abam atan punya ceritaaa...

ada ke lagi org yg bukak forum GO ni carik2 info & gebang2 :lidah:
_________________
_________________

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: sunyi sepi

Post by seper4alif »

ha ahaa... tak lama lagi bungkus jugak ke mcm MP... adoi hai... kompom aku duduk MIRC balik leer... heehhee
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

Denan
Pendaki Sondol
Posts: 411
Joined: 09 Feb 2011, 14:44
Location: USJ

Re: sunyi sepi

Post by Denan »

seper4alif wrote:ha ahaa... tak lama lagi bungkus jugak ke mcm MP... adoi hai... kompom aku duduk MIRC balik leer... heehhee
sama le kita tan... kita layan chat je le... fb takdo :mrgreen: :keke:

User avatar
shahrul
Senator Gunung
Posts: 819
Joined: 25 Apr 2011, 08:21
Location: streets of uptown

Re: sunyi sepi

Post by shahrul »

fb mmg banyak dah bunuh forum cenggini.
tapi ada banyak gak yg masih ramai berpenghuni.. mcm lowyat.net punya forum

mungkin sbb feature dia mengikut kehendak semasa
_________________
_________________

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: sunyi sepi

Post by seper4alif »

klu kome bukak mata. minda dan perihatin lebih pada benda tuh.... kamu akan perasan... bagi aku leer yang perasan nih hahahaa
FB naik bukan sebab forum atau folder dia.... tapi sebab game pokok bunga bodow tuh.... klu bukan sebab tuh takda naik nya deme... sebab klu ikut folder dan keperluan aku rasa MP lagi layak bergelar sahabat.... FB layak dok jadi tempat Mak-C-at hahahaa.... betul ke idak...???

tapi pepe pon bergantung kepada hak individu leer.......
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

User avatar
shahrul
Senator Gunung
Posts: 819
Joined: 25 Apr 2011, 08:21
Location: streets of uptown

Re: sunyi sepi

Post by shahrul »

game pokok bunge?
den tak taulah menatang hapa kah itu

nampak sangat bukan kaki game :lidah:

ye .. kena hormat hak individu.. dan jugak boipren/suami kepada individu yg mempunyai akaun fb tersebut.. kannnnnnn? :hehe:
_________________
_________________

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: sunyi sepi

Post by seper4alif »

hampes
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

Denan
Pendaki Sondol
Posts: 411
Joined: 09 Feb 2011, 14:44
Location: USJ

Re: sunyi sepi

Post by Denan »

shahrul... yg aku tahu satu g game kat fb tu dapat hadiah :pig: ... :mrgreen: :keke:

Post Reply