RAYA RIMBA (RnR 2009) 3-4 Oktober 2009

Berehat sekejap, khas untuk sembang kosong yang mana tidak berkaitan dengan aktiviti pergunungan

Moderator: matsaiko

Ujang
Pendaki Tegar
Posts: 221
Joined: 15 Dec 2005, 00:22
Location: Damansara
Contact:

RAYA RIMBA (RnR 2009) 3-4 Oktober 2009

Post by Ujang »

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Sempena Hari Raya yang bakal menjelma, aku mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua warga gunung. Tujuan Raya Rimba 2009 (RnR) di adakan adalah untuk merapatkan dan mengeratkan hubungan silaturrahim sesama kita semua semoga cadangan daripada kami (nama dirahsiakan) mendapat sambutan dan cadangan yang bernas dari kawan2 lain

Tarikh : 3-4 Okt 2009 (Sabtu-Ahad)
Lokasi : Warisan Rimba, Kemensah (belakang Zoo Negara)
Bayaran : RM 20++ / pax
TARIKH TUTUP PENYERTAAN (DEPOSIT) : 1 OKT 2009 sebelum pukul 1 tghari...
Jemputan : Semua warga gunung boleh bawak ahli keluarga dan kawan2 lain
Penginapan : Rumah Sabah (boleh muat 30 org) + Rumah Kedah (boleh muat 10 org)
Menu : Bakso + Tulang Rusa + Satay (sponsored by Abg Kamal), Lemang, Rendang Daging (dimasak oleh Aiwa), BBQ Ayam, Nasi Impit, Kuah Kacang, Mee Goreng, Biskut (minum petang + minum malam), Bihun Goreng (breakfast) + Air Minuman (tolong makan tengahari dulu dekat luar sebelum masuk pada hari Sabtu tue yer...)
Tempat Letak Kereta : Padang Bola Kampung Kemensah (kendalian Mamak)

Tentatif:
3 Okt 2009 (Sabtu)
1.00 tghari - Sesi Pendaftaran (kendalian Ujang) + Solat Zohor
2.00 petang - Pembahagian Kumpulan
4.30 petang - Solat Asar
5.00 petang - Minum Petang + Persiapan BBQ + Demo Meriam Buloh (kendalian Abg Kamal) + Persiapan Back Drop RAYA RIMBA 2009 (kendalian Tojen)
7.15 mlm - Solat Maghrib
7.45 mlm - BBQ Bersama-sama Baju Raya (kendalian Beckham) + Main Bunga Api (kendalian Epott n Spy)
8.30 mlm - Solat Isyak
8.45 mlm - Sesi Fotografi (kendalian Stone)
9.00 mlm - Pengumuman King + Queen of Baju Raya dan Couple Paling Secocok (kendalian Ida)
9.15 mlm - Pertandingan Bola Tampar Air 5 Sebelah (kendalian Mus)
11.00 mlm - Minum malam + Karaoke beramai-ramai (kendalian Amy) + Tido

4 Okt 2009 (Ahad)
6.00 pg - Solat Subuh
8.00 pg - Breakfast (Bihun Goreng + Air Minuman), Sesi Mengisi dan Menyerah Borang RAE bersama-sama RM 55 + Salinan Kad Pengenalan 1 keping (Kendalian Yo/Mamak) kalau nak bg kat diorang awal pun boleh sebab hari Isnin nak submit..
9.00 pg - Menjenguk Air Terjun Puteri (1 jam trekking kendalian Beckham)
12.00 tghari - Sampai Chalet + Bersurai (lunch kat luar)

Kelengkapan yang perlu dibawa:
1. Baju Raya (Wajib bawak kalau tak bawak tak boleh amik gambar sama-sama + kene campak dalam kolam)
2. Kelengkapan Tido
3. Kuih raya (wajib bawak untuk tukar2 rasa kuih raya sapa yang sedap...)
4. Baju Mandi (nak main bola tampar air)
5. Pakaian trekking (untuk treasure hunt + trekking ke air terjun puteri)
6. Gitar + Seruling + Tamborin + apa-apa yang boleh mengeluarkan muzik.. hehe...

Tuan Tanah Kedaun nak budget berapa ramai peserta untuk makanan dan penginapan. Kalau berminat tolong bgtau eh (012-2939643 - Beckham) selewat-lewatnya 30 SEPTEMBER 2009 (RABU)

Senarai Peserta setakat ini:
1. Beckham
2. Abg Kamal (dikecualikan bayaran atas sebab2 tertentu)
3. Dr. Yasmin (dikecualikan bayaran atas sebab2 tertentu)
4. Miss - RM20 Paid *orang first yang bayaq... tahniah n mekaceh
5. Aiwa 1 - RM 20 Paid (tq)
6. Azlina Zaini (KL) - RM 20 paid (tq)
7. Sham Roket (JB) - RM 20 paid (tq)
8. al_razy89 1 - RM 20 Paid (tq)
9. al_razy89 2 - RM 20 Paid
10. Zamz 1 - RM 20 Paid (mekaceh)
11. Zamz 2 - RM 20 Paid
12. Incik Colgate - RM 20 tunaaiii.... mekaceh
13. Ujang - RM 20 paid
14. Irwan (Boy) - RM20 Paid
15. Orga - RM 20 Paid Cash... mekaceh....
16. Keke' - RM 20 Paid (tunai)
17. Wan Nazry (50-40-10) - RM 20 Paid (tunai)
18. Yon - RM 20 Paid (tunai)
19. Farah - RM 20 Paid (tunai)
20. Nozeck 1 - RM 20 Paid (terima kasih)
21. Nozeck 2 - RM 20 Paid
22. Nozeck 3 - RM 20 Paid
23. Eppott - RM 20 Paid (tunai)
24. Dee - RM 20 Paid (tunai)
25. Mus Fishbook - RM 20 Paid (tunai)
27. Ida - RM 20 Paid (tunai)
28. Tuan Syed - RM 20 Paid
29. Ujang 3 - RM 20 Paid (tunai)
30. Dan CrazyHamster - RM 20 Paid (tunai)
31. Naza - RM 20 Paid
32. Kak Bee - RM 20 Paid (tq)
33. Alfian Cicak - RM 20 Paid (tq)
34. Adik Idan - RM 20 Paid (cash)
35. Kak Yati - RM 20 Paid
36. Azra - RM 20 Paid
37. Topex - RM 20 Paid (tq)
38. Suraya - RM 20 Paid
39. Mamak (shuttle bus) - RM 20 *
40. Stone - RM 20 Paid
41. Kak Ina - RM 20 *
42. Kak Nora - RM 20 *
43. Poncho - kene buat demo kungfu - RM 20 *
44. Jenal - RM 20 *
45. Tojen - RM 20 *
46. Min - RM 20 *
47. Yan - RM 20 *
48. Amy - RM 20 *
49. Castello Agasss - RM 20 *
50. Arip - RM 20 *
51. Zatul - RM 20 dah bayar kat ida
52. Arai - RM 20 *
53. Hari Solo - RM 20 *
54. Intan Gebu - RM 20 dah bayar kat ida
55. Indra - RM 20 dah bayar kat ida
56. Intan Kecik - RM 20 dah bayar kat ida
57. Intan Kecik 2 - RM 20 dah bayar kat ida
58. Spy - RM 20 dah bayar kat ida
59. Syam Tebuan - RM 20 Paid
60. Stone 2 - RM 20 Paid
61. Stone 3 - RM 20 Paid
62. Yo - RM 20 *
------------------------ PENYERTAAN DITUTUP... TERIMA KASIH -----------------
JIKA ADA YANG TAK ADA NAMA DALAM LIST DAN JOIN AKU TAK DAPAT NAK HALANG... SEBAB AKU DAH PESAN AWAL-AWAL MAXIMUM 60 ORANG SAHAJA UNTUK PENGINAPAN DAN MAKANAN.. HARAP KAWAN-KAWAN DAPAT PAHAM SITUASI AKU... BUKAN NAK BUANG KAWAN... TAHUN DEPAN KITA BUAT TEMPAT YANG BOLEH SUPPORT 200 ORANG POLAK... AMPUN BANYAK-BANYAK....
sekian, terima kasih

Image
Image
Last edited by Ujang on 02 Oct 2009, 16:44, edited 41 times in total.

User avatar
JeNaL
Pentadbiran
Posts: 1758
Joined: 27 Mar 2007, 16:07
Location: sri kembangan
Contact:

Re: RAYA RIMBA (RnR 2009) 3-4 Oktober 2009

Post by JeNaL »

repeat nampak
--· ··- -· ··- -· --· --- -· ·-·· ·· -· ·
W a r i s a n K h a z a n a h P e r g u n u n g a n
·--- · -· ·- ·-··
Pentadbir GunungOnline
9W2WZL
http://jenal.multiply.com

Ujang
Pendaki Tegar
Posts: 221
Joined: 15 Dec 2005, 00:22
Location: Damansara
Contact:

Re: RAYA RIMBA (RnR 2009) 3-4 Oktober 2009

Post by Ujang »

JenaL wrote:repeat nampak
:keke: tak puas hati nal... dulu seri 1-1 :tembak: ... jom la bawa kaum keluarga sekali...

beckham@chayok2
Pendaki Terlampau
Posts: 646
Joined: 03 Apr 2006, 03:21
Location: 30 minit sblm sampai puncak...

Re: RAYA RIMBA (RnR 2009) 3-4 Oktober 2009

Post by beckham@chayok2 »

jenal,
musti kena repeat...
masa buat majlis berbuka puasa kehadiran x memberansangkan. ramai yg kata nk dtg tapi batang hidung pun x nampak.. :pig:
kali ni nk buat havoc2 bagi meriah giler... jom kgkwn... :minum:
*Sebenarnya bukan gunung yang hendak ditawan, sebaliknya diri kita sendiri.....*.
-9w2bck-

Ujang
Pendaki Tegar
Posts: 221
Joined: 15 Dec 2005, 00:22
Location: Damansara
Contact:

Re: RAYA RIMBA (RnR 2009) 3-4 Oktober 2009

Post by Ujang »

list name updated :lidah:

User avatar
nabil
Pendaki Terlampau
Posts: 523
Joined: 19 Jun 2006, 14:48
Location: Dlm Bilik
Contact:

Re: RAYA RIMBA (RnR 2009) 3-4 Oktober 2009

Post by nabil »

meriah chorr.. :shock: :shock:
"Sikit lagi.. Sikit je Lagi..."

Lt.Cmdr. Kamal Ariffin
Kerabat Gunung
Posts: 1318
Joined: 12 Jan 2006, 11:43
Location: Gunung Bawah Laut
Contact:

Re: RAYA RIMBA (RnR 2009) 3-4 Oktober 2009

Post by Lt.Cmdr. Kamal Ariffin »

Meriam Buluh suruh Mussssss buat la
Aku buat Demo untuk Bommmmmmm
Aku tetap nak bawak jaring mata 2 jari..... anak ikan anak ikan la :kah:

Ujang
Pendaki Tegar
Posts: 221
Joined: 15 Dec 2005, 00:22
Location: Damansara
Contact:

Re: RAYA RIMBA (RnR 2009) 3-4 Oktober 2009

Post by Ujang »

boomm? :tembak:
cantek gak.... jgn lupa bawak... saya nak dengar jerk bang kamal.... hehehe... main takmo... :kah:

User avatar
poncho
Senator Gunung
Posts: 1890
Joined: 05 Dec 2005, 15:59
Location: southern
Contact:

Re: RAYA RIMBA (RnR 2009) 3-4 Oktober 2009

Post by poncho »

mak aih.
sup tulang rusa??? ada betul kaa itu Jang?
if a tree falls in the woods... do all the other trees laugh at it?

Image Mounthopper

Ujang
Pendaki Tegar
Posts: 221
Joined: 15 Dec 2005, 00:22
Location: Damansara
Contact:

Re: RAYA RIMBA (RnR 2009) 3-4 Oktober 2009

Post by Ujang »

poncho wrote:mak aih.
sup tulang rusa??? ada betul kaa itu Jang?
hehe... Ida ckp abg kamal nak sponsor tulang rusa.... aku tanya tulang rusa nak masak apa? dia kata tatau... so aku hentam SUP TULANG RUSA... :keke: ... ponch... jom la join...

User avatar
poncho
Senator Gunung
Posts: 1890
Joined: 05 Dec 2005, 15:59
Location: southern
Contact:

Re: RAYA RIMBA (RnR 2009) 3-4 Oktober 2009

Post by poncho »

Ujang wrote:
poncho wrote:mak aih.
sup tulang rusa??? ada betul kaa itu Jang?
hehe... Ida ckp abg kamal nak sponsor tulang rusa.... aku tanya tulang rusa nak masak apa? dia kata tatau... so aku hentam SUP TULANG RUSA... :keke: ... ponch... jom la join...
:mrgreen: okeh ini kali aku berani turun. tapi lewat petang 3hb lah. sabtu aku keje half-day
if a tree falls in the woods... do all the other trees laugh at it?

Image Mounthopper

spiralscorp911
Pendaki Gunung
Posts: 39
Joined: 19 Oct 2006, 16:33
Location: cheras
Contact:

Re: RAYA RIMBA (RnR 2009) 3-4 Oktober 2009

Post by spiralscorp911 »

poncho wrote: :mrgreen: okeh ini kali aku berani turun. tapi lewat petang 3hb lah. sabtu aku keje half-day
ponch... bekem makan ati aritu golf alpha yankee yang ditunggu-tunggu tak sampai....... :tembak:
muerkekekekeke... ko kena g pujuk dia pasni...... taktau...taktau..... ehehhehe...

User avatar
biNGai
Kerabat Gunung
Posts: 3216
Joined: 19 Dec 2005, 13:18

Re: RAYA RIMBA (RnR 2009) 3-4 Oktober 2009

Post by biNGai »

aku majuk ko tkde pon nk pujuk ekk dee?
M.A.L.A.S - Copyright © 2003-2009. All rights reserved.
"Demi langit beserta seluruh binaannya, Demi bumi serta yang ada di hamparannya, Demi jiwa dan seluruh penyempurnaannya.."

User avatar
poncho
Senator Gunung
Posts: 1890
Joined: 05 Dec 2005, 15:59
Location: southern
Contact:

Re: RAYA RIMBA (RnR 2009) 3-4 Oktober 2009

Post by poncho »

spiralscorp911 wrote:
poncho wrote: :mrgreen: okeh ini kali aku berani turun. tapi lewat petang 3hb lah. sabtu aku keje half-day
ponch... bekem makan ati aritu golf alpha yankee yang ditunggu-tunggu tak sampai....... :tembak:
muerkekekekeke... ko kena g pujuk dia pasni...... taktau...taktau..... ehehhehe...
:kah:
takpe.. hanya geng golf alpha yankee je yang faham. hahahaha
sapa tak nak datang, memang gila best tu majlis.
apa mau buat..ikatan kerja :cry:
if a tree falls in the woods... do all the other trees laugh at it?

Image Mounthopper

spiralscorp911
Pendaki Gunung
Posts: 39
Joined: 19 Oct 2006, 16:33
Location: cheras
Contact:

Re: RAYA RIMBA (RnR 2009) 3-4 Oktober 2009

Post by spiralscorp911 »

biNGai wrote:aku majuk ko tkde pon nk pujuk ekk dee?
ayang nak aii pujuk... ololololololololo... mai la... mai la... muachsssss..... :wink:

oppssss.... jap.... i g pangge fiena.... :lidah:

spiralscorp911
Pendaki Gunung
Posts: 39
Joined: 19 Oct 2006, 16:33
Location: cheras
Contact:

Re: RAYA RIMBA (RnR 2009) 3-4 Oktober 2009

Post by spiralscorp911 »

poncho wrote: :kah:
takpe.. hanya geng golf alpha yankee je yang faham. hahahaha
sapa tak nak datang, memang gila best tu majlis.
apa mau buat..ikatan kerja :cry:
takper ponch... nanti dah malam sikit... ko pandai2 la buat aper yang patut.... :idea: konpom dia ok punye...... :lidah: saje rekues nak manja2 tuh..... :keke:

User avatar
nozeck
Pendaki Gunung
Posts: 64
Joined: 02 Feb 2009, 15:13
Location: Selangor (Serdang)
Contact:

Re: RAYA RIMBA (RnR 2009) 3-4 Oktober 2009

Post by nozeck »

waaaa...manyak best.
aku nk tengok demo 'meriam buluh' tu je sbb tarak pernah tgk entire life.
he he he..
Life is like a wheel...b prepared and be good.

User avatar
nozeck
Pendaki Gunung
Posts: 64
Joined: 02 Feb 2009, 15:13
Location: Selangor (Serdang)
Contact:

Re: RAYA RIMBA (RnR 2009) 3-4 Oktober 2009

Post by nozeck »

biNGai wrote:aku majuk ko tkde pon nk pujuk ekk dee?
meh meh aku pujuk..mau?
:lol:
Life is like a wheel...b prepared and be good.

Ujang
Pendaki Tegar
Posts: 221
Joined: 15 Dec 2005, 00:22
Location: Damansara
Contact:

Re: RAYA RIMBA (RnR 2009) 3-4 Oktober 2009

Post by Ujang »

biNGai wrote:aku majuk ko tkde pon nk pujuk ekk dee?
betol ke ngai ko nak dee pujuk ko? sekali dia gelak sure ko dah lari.. :kah: :kah:

User avatar
nozeck
Pendaki Gunung
Posts: 64
Joined: 02 Feb 2009, 15:13
Location: Selangor (Serdang)
Contact:

Re: RAYA RIMBA (RnR 2009) 3-4 Oktober 2009

Post by nozeck »

incik Organizer...sedara Ujang ke.

nak join nak join.. i.allah ngn kekawan.
~ tergoda dek posting di FB ~
Life is like a wheel...b prepared and be good.

beckham@chayok2
Pendaki Terlampau
Posts: 646
Joined: 03 Apr 2006, 03:21
Location: 30 minit sblm sampai puncak...

Re: RAYA RIMBA (RnR 2009) 3-4 Oktober 2009

Post by beckham@chayok2 »

spiralscorp911 wrote:
poncho wrote: :kah:
takpe.. hanya geng golf alpha yankee je yang faham. hahahaha
sapa tak nak datang, memang gila best tu majlis.
apa mau buat..ikatan kerja :cry:
takper ponch... nanti dah malam sikit... ko pandai2 la buat aper yang patut.... :idea: konpom dia ok punye...... :lidah: saje rekues nak manja2 tuh..... :keke:
ewah2 si dee ni... kan main dia.. :tembak:

ponch, x pe i paham..
tp kali ni u x dtg, siap u.. uhukk... :lidah:
luka kt hati ni blom sembuh lagi tau.. makan hati je tiap2 hari :tembak: :pig: :keke:
*Sebenarnya bukan gunung yang hendak ditawan, sebaliknya diri kita sendiri.....*.
-9w2bck-

User avatar
poncho
Senator Gunung
Posts: 1890
Joined: 05 Dec 2005, 15:59
Location: southern
Contact:

Re: RAYA RIMBA (RnR 2009) 3-4 Oktober 2009

Post by poncho »

beckham@chayok2 wrote:
spiralscorp911 wrote:
poncho wrote: :kah:
takpe.. hanya geng golf alpha yankee je yang faham. hahahaha
sapa tak nak datang, memang gila best tu majlis.
apa mau buat..ikatan kerja :cry:
takper ponch... nanti dah malam sikit... ko pandai2 la buat aper yang patut.... :idea: konpom dia ok punye...... :lidah: saje rekues nak manja2 tuh..... :keke:
ewah2 si dee ni... kan main dia.. :tembak:

ponch, x pe i paham..
tp kali ni u x dtg, siap u.. uhukk... :lidah:
luka kt hati ni blom sembuh lagi tau.. makan hati je tiap2 hari :tembak: :pig: :keke:
:kah: macam siot je
if a tree falls in the woods... do all the other trees laugh at it?

Image Mounthopper

cubbulat
Pendaki Gunung
Posts: 90
Joined: 19 Jul 2008, 22:16

Re: RAYA RIMBA (RnR 2009) 3-4 Oktober 2009

Post by cubbulat »

salam...

saya dan member nak pollow gak..
kami be3..
riseb kan tempat ea...
JAUH LAGI KE BANG !!!!

Ujang
Pendaki Tegar
Posts: 221
Joined: 15 Dec 2005, 00:22
Location: Damansara
Contact:

Re: RAYA RIMBA (RnR 2009) 3-4 Oktober 2009

Post by Ujang »

nozeck,
noted... dah update...

cubbulat,
noted... 3 orang...

tolong bayar deposit before tarikh tutup eh... sebab nak memudahkan tuan tanah menguruskan makanan dan tempat tdo... after tarikh tutup kalau nak join gak kami akan pertimbangkan... sebab tempat terhad... 1st bayar 1st dapat... :keke:

User avatar
nozeck
Pendaki Gunung
Posts: 64
Joined: 02 Feb 2009, 15:13
Location: Selangor (Serdang)
Contact:

Re: RAYA RIMBA (RnR 2009) 3-4 Oktober 2009

Post by nozeck »

Ujang wrote:nozeck,
noted... dah update...

tolong bayar deposit before tarikh tutup eh... sebab nak memudahkan tuan tanah menguruskan makanan dan tempat tdo... after tarikh tutup kalau nak join gak kami akan pertimbangkan... sebab tempat terhad... 1st bayar 1st dapat... :keke:
pertambahan ahli ; nozeck angkat pergi itu RnR suma 3 org.. (nozeck 1, nozeck 2, nozeck 3)
deposit before 30/9/09 kan.. bayar sehari sebelum boleh? or incik mau bila nk settle payment?
Life is like a wheel...b prepared and be good.

spiralscorp911
Pendaki Gunung
Posts: 39
Joined: 19 Oct 2006, 16:33
Location: cheras
Contact:

Re: RAYA RIMBA (RnR 2009) 3-4 Oktober 2009

Post by spiralscorp911 »

Ujang wrote:
biNGai wrote:aku majuk ko tkde pon nk pujuk ekk dee?
betol ke ngai ko nak dee pujuk ko? sekali dia gelak sure ko dah lari.. :kah: :kah:
time pujuk aku tak gelak cenggitu..... ada skil lainnnnnn la....... muerkekeekeke...... :lidah:

spiralscorp911
Pendaki Gunung
Posts: 39
Joined: 19 Oct 2006, 16:33
Location: cheras
Contact:

Re: RAYA RIMBA (RnR 2009) 3-4 Oktober 2009

Post by spiralscorp911 »

beckham@chayok2 wrote:
ewah2 si dee ni... kan main dia.. :tembak:

ponch, x pe i paham..
tp kali ni u x dtg, siap u.. uhukk... :lidah:
luka kt hati ni blom sembuh lagi tau.. makan hati je tiap2 hari :tembak: :pig: :keke:
muerkekekekeeke..... ponch, aku dah pujuk dah on behalf.... tapi tak jalan daaaa..... dia nak ko jugak.....tercabar skil gua... :keke:

User avatar
poncho
Senator Gunung
Posts: 1890
Joined: 05 Dec 2005, 15:59
Location: southern
Contact:

Re: RAYA RIMBA (RnR 2009) 3-4 Oktober 2009

Post by poncho »

spiralscorp911 wrote:
beckham@chayok2 wrote:
ewah2 si dee ni... kan main dia.. :tembak:

ponch, x pe i paham..
tp kali ni u x dtg, siap u.. uhukk... :lidah:
luka kt hati ni blom sembuh lagi tau.. makan hati je tiap2 hari :tembak: :pig: :keke:
muerkekekekeeke..... ponch, aku dah pujuk dah on behalf.... tapi tak jalan daaaa..... dia nak ko jugak.....tercabar skil gua... :keke:
kah kah kah
lagi macam siot. wakakaa :keke:
if a tree falls in the woods... do all the other trees laugh at it?

Image Mounthopper

User avatar
orga
Senator Gunung
Posts: 2088
Joined: 05 Dec 2005, 22:09
Location: n9 & melaka
Contact:

Re: RAYA RIMBA (RnR 2009) 3-4 Oktober 2009

Post by orga »

teruja betol la tengok gambo koang main bolatampau tuh..
ImageImageImage

Lt.Cmdr. Kamal Ariffin
Kerabat Gunung
Posts: 1318
Joined: 12 Jan 2006, 11:43
Location: Gunung Bawah Laut
Contact:

Re: RAYA RIMBA (RnR 2009) 3-4 Oktober 2009

Post by Lt.Cmdr. Kamal Ariffin »

Penyertaan baik cukup ramai. Jadi nak main nanti kena buat team boleh.

Team boleh dikelaskan mengikut nombor penyertaan. Contohnya no 34.kita kasik undilah atau para peserta akan dilelong oleh pembida yang nak beli mereka. ha ha ha

Pasukan yang menang kena sediakan sarapan pagi :kah:

Beckham.
Tolong daftarkan Mak Andeh aku Dr. Yasmin (Dia nak ikooot)

Ujang
Pendaki Tegar
Posts: 221
Joined: 15 Dec 2005, 00:22
Location: Damansara
Contact:

Re: RAYA RIMBA (RnR 2009) 3-4 Oktober 2009

Post by Ujang »

nozeck wrote: pertambahan ahli ; nozeck angkat pergi itu RnR suma 3 org.. (nozeck 1, nozeck 2, nozeck 3)
deposit before 30/9/09 kan.. bayar sehari sebelum boleh? or incik mau bila nk settle payment?
Nozeck,
yup tarik tutup 30 Sept 2009... nak bayaq 29 Sept 2009 pun boleh lagik... deposit RM 20 per pax... kanak2 dikecualikan dari umur 12 tahun ke bawah... payment nanti kasi settle masa hari kejadian... masa pendaftaran... nanti aku akan update berapa RM per pax... after raya nie nak buat costing... insyallah less than RM 30... cuba yang terbaik... ayat poyo siot.... :kah:

Ujang
Pendaki Tegar
Posts: 221
Joined: 15 Dec 2005, 00:22
Location: Damansara
Contact:

Re: RAYA RIMBA (RnR 2009) 3-4 Oktober 2009

Post by Ujang »

orga wrote:teruja betol la tengok gambo koang main bolatampau tuh..
apa lagik... bgtau bini kata kene outstation... :keke: bakar ikan kat kemensah lak... meh la... hehee.. mau up nama tak?

User avatar
orga
Senator Gunung
Posts: 2088
Joined: 05 Dec 2005, 22:09
Location: n9 & melaka
Contact:

Re: RAYA RIMBA (RnR 2009) 3-4 Oktober 2009

Post by orga »

jap..tgh pikir2 ni tak brani nk up nama skang..
ImageImageImage

beckham@chayok2
Pendaki Terlampau
Posts: 646
Joined: 03 Apr 2006, 03:21
Location: 30 minit sblm sampai puncak...

Re: RAYA RIMBA (RnR 2009) 3-4 Oktober 2009

Post by beckham@chayok2 »

abg kamal, ok noted. bola tampar air acara paling best dan paling happening.. :pig: x cayer tanya suepia. :kah:
ujang, kasi update.. tq nyah, bantu mak.. klu x, kelam kabut la mak... :lidah: :keke:
orga, x yah pikir2 dah.. jom jek.. rugi ooo x pegi..
emm penyertaan setakat ni memberansangkan. baguih...
penyertaan akan dihadkan jika diluar jangkaan. so, apalagiks... :mrgreen:
*Sebenarnya bukan gunung yang hendak ditawan, sebaliknya diri kita sendiri.....*.
-9w2bck-

kabusgunung
Skuad GPS GO
Posts: 737
Joined: 19 Jan 2006, 20:31

Re: RAYA RIMBA (RnR 2009) 3-4 Oktober 2009

Post by kabusgunung »

orga... hang tak brani up nama kerrrrrrr hang takot bini cam pajero bling bling tuh

Ujang
Pendaki Tegar
Posts: 221
Joined: 15 Dec 2005, 00:22
Location: Damansara
Contact:

Re: RAYA RIMBA (RnR 2009) 3-4 Oktober 2009

Post by Ujang »

kabusgunung wrote:orga... hang tak brani up nama kerrrrrrr hang takot bini cam pajero bling bling tuh
:tembak: :kah: :kah:

ok beck,
updated!

User avatar
biNGai
Kerabat Gunung
Posts: 3216
Joined: 19 Dec 2005, 13:18

Re: RAYA RIMBA (RnR 2009) 3-4 Oktober 2009

Post by biNGai »

bini aku tk suke naik pajero..dia suke naik hilux laa
M.A.L.A.S - Copyright © 2003-2009. All rights reserved.
"Demi langit beserta seluruh binaannya, Demi bumi serta yang ada di hamparannya, Demi jiwa dan seluruh penyempurnaannya.."

Ujang
Pendaki Tegar
Posts: 221
Joined: 15 Dec 2005, 00:22
Location: Damansara
Contact:

Re: RAYA RIMBA (RnR 2009) 3-4 Oktober 2009

Post by Ujang »

biNGai wrote:bini aku tk suke naik pajero..dia suke naik hilux laa
ppsssttt... ko punya hilux boleh jadi UNIT AMAL BERGERAK tak masa Raya Rimba 2009 nie? :keke:

ok... list name updated... tarikh tutup 30 Sept 2009... elakkan bayar saat akhir untuk keselamatan diri anda... hehee :minum:

User avatar
biNGai
Kerabat Gunung
Posts: 3216
Joined: 19 Dec 2005, 13:18

Re: RAYA RIMBA (RnR 2009) 3-4 Oktober 2009

Post by biNGai »

unit amal bergerak? ada carryboi laa, mana bole sumbat org cam ah hee punye..

mau sumbat org carik geng landy lerr..1/2 tan punye beras pon slambe woo
M.A.L.A.S - Copyright © 2003-2009. All rights reserved.
"Demi langit beserta seluruh binaannya, Demi bumi serta yang ada di hamparannya, Demi jiwa dan seluruh penyempurnaannya.."

Ujang
Pendaki Tegar
Posts: 221
Joined: 15 Dec 2005, 00:22
Location: Damansara
Contact:

Re: RAYA RIMBA (RnR 2009) 3-4 Oktober 2009

Post by Ujang »

geng landy ktorang nak buatkan klinik bergerak...
sehari sebelum hari kejadian mamak nak tampal itu sticker bulan sabit... :keke:
mawi.. jangan sabit aku eh... :tembak:

Post Reply