cari geng outdoor kat negeri johor

Berehat sekejap, khas untuk sembang kosong yang mana tidak berkaitan dengan aktiviti pergunungan

Moderator: matsaiko

dinseason
Pendaki Gunung
Posts: 105
Joined: 31 Aug 2006, 21:42
Location: Anywhere
Contact:

Post by dinseason »

Freelance wrote:
yonrawk wrote:
kenshina wrote:geng pendaki johor mmg ramai..
tp lagi ramai yg dh pindah KL...

Siapex2 wei.... poncho ke?... poncho memang :oops: :oops: :oops:

:keke: :keke:
tak per lah nantikan pendaki johor yg doq kt kl..pulang ke johor lak.. :wink:
balik la...dah nak pose nie...buka pose ari pertama kat umah...berkat...
ari kedua boleh singgah buka pose kat gunung ... :evil: :evil: berkat jugak...

User avatar
palan
Pendaki Gunung
Posts: 8
Joined: 19 Aug 2008, 03:21
Location: hutan bandor
Contact:

Post by palan »

akademiks wrote:
palan wrote:[
betol la leng..
malu beb....
gunung kat tempat lain heboh nak ikot....
gunung kat johor setakat ledang je yg da lepas....
ape nak jadi anak2 mude johor skarang ni... :)
pergh.........bisa tul ayat ni
nasib baik le aku asal bkn bdk johor....... :evil:

tu tuju kat aku skali laaa....

User avatar
poncho
Senator Gunung
Posts: 1890
Joined: 05 Dec 2005, 15:59
Location: southern
Contact:

Post by poncho »

yonrawk wrote:
kenshina wrote:geng pendaki johor mmg ramai..
tp lagi ramai yg dh pindah KL...

Siapex2 wei.... poncho ke?... poncho memang :oops: :oops: :oops:

:keke: :keke:
keh keh keh
macam gamp je ko Yon. hahahaha
Johor tetap di hati beb
if a tree falls in the woods... do all the other trees laugh at it?

Image Mounthopper

User avatar
poncho
Senator Gunung
Posts: 1890
Joined: 05 Dec 2005, 15:59
Location: southern
Contact:

Re: cari geng outdoor kat negeri johor

Post by poncho »

yonrawk wrote:
soyess wrote:
cari la wa kat larkin....leh wak aktiviti sesama......tapi biar akhir tahun...skrng nie wa tgh cibuk ngan preparation nak jadi suami org....buat kawan2 seperti yon,barat,pingu,ad,syed,sharul,phob....lama xjumpa dan xdengar citer
Siape ni ek??? camne ko leh kenal ngan nama diaorg tu??

barat - tak tau pe citer tokey telor tu.
pingu - dah kawen..... takot bini kakakakaka
ad & syed - dah kawen ad pon dah ngandong.
sahrul - pon dah kawen.... takot bini gak...kakakakaka
phob - dah main powil
Aku - sibuk kumpol stem.....kakakaka

Budak2 johor kuat kawen la ek???? semua dah kawen :lidah:
:kah: :kah: :kah: :kah:
emmm..aku ingat dia nie geng korang naik GBH dulu lah Yon.

pembetulan, Ad dengan Syed (Lybrinth) tu bukan asal Johor. Ad kat Selangor, Syed plak dari Kuale, Perak. Phob plak asal Kedah tapi penah belajar kat UTM. Phob tetap diterima sebagai pendaki Johor. hahaha
if a tree falls in the woods... do all the other trees laugh at it?

Image Mounthopper

User avatar
poncho
Senator Gunung
Posts: 1890
Joined: 05 Dec 2005, 15:59
Location: southern
Contact:

Post by poncho »

Tarzan wrote:highlander ada lagi ke???...ini team lama johorean
entahlah bro. tak berani nak buat statement camtu (tak layak).
tapi dah lama tak dengar berita/tak jumpa. last ada orang bagitau pendaki-pendaki ni dah berkeluarga/komitmen kerja. agaknya ada lagi kot mendaki kadangkala

Pasir Gudang Climbers pun dah lama tak jumpa.
yang senyap-senyap bergerak macam Riverbank Outdoor (Tebrau) masih ada
if a tree falls in the woods... do all the other trees laugh at it?

Image Mounthopper

User avatar
poncho
Senator Gunung
Posts: 1890
Joined: 05 Dec 2005, 15:59
Location: southern
Contact:

Post by poncho »

dinseason wrote:soorrryyy...tak alert..internet baru masuk..tu da lama tak online..wa wakil kuittho aka UTHM aka johorean celup skrg....ade ape2 hal...ade trip PM or direct 0137597621...boleh kite atur satu trip...insya4JJ1..

rindu siot...poncho..hang tak nk balik johor ke weh!!! dah nak pose da ni.balik la.....bole buka pose dan sahur sesama kat ...... :evil: :evil:
hahaha..bulan pose ni nanti kita berbuka sesama k. nanti aku plan kalau aku agak free masa weekend aku try turun BP. hehehe
if a tree falls in the woods... do all the other trees laugh at it?

Image Mounthopper

User avatar
Hangar 18
Kerabat Gunung
Posts: 1356
Joined: 18 Jan 2006, 15:18
Location: Bkt Jalil
Contact:

Re: cari geng outdoor kat negeri johor

Post by Hangar 18 »

poncho wrote:
yonrawk wrote:
soyess wrote:
cari la wa kat larkin....leh wak aktiviti sesama......tapi biar akhir tahun...skrng nie wa tgh cibuk ngan preparation nak jadi suami org....buat kawan2 seperti yon,barat,pingu,ad,syed,sharul,phob....lama xjumpa dan xdengar citer
Siape ni ek??? camne ko leh kenal ngan nama diaorg tu??

barat - tak tau pe citer tokey telor tu.
pingu - dah kawen..... takot bini kakakakaka
ad & syed - dah kawen ad pon dah ngandong.
sahrul - pon dah kawen.... takot bini gak...kakakakaka
phob - dah main powil
Aku - sibuk kumpol stem.....kakakaka

Budak2 johor kuat kawen la ek???? semua dah kawen :lidah:
:kah: :kah: :kah: :kah:
emmm..aku ingat dia nie geng korang naik GBH dulu lah Yon.

pembetulan, Ad dengan Syed (Lybrinth) tu bukan asal Johor. Ad kat Selangor, Syed plak dari Kuale, Perak. Phob plak asal Kedah tapi penah belajar kat UTM. Phob tetap diterima sebagai pendaki Johor. hahaha
itu mcm kalu.. aku pun layan diterima sebagai pendaki Johor.

User avatar
soulfly
Kerabat Gunung
Posts: 1147
Joined: 18 Mar 2008, 15:57
Location: SENTUL

gang johore

Post by soulfly »

salam...
kalo macm aku ni yang kekadang kerja kat JB leh join gak ke???wakakaka :D

User avatar
poncho
Senator Gunung
Posts: 1890
Joined: 05 Dec 2005, 15:59
Location: southern
Contact:

Post by poncho »

hahahahaha..
asalkan korang penah mendaki/selalu mendaki/mahu mendaki gunung-gunung kat Johor, bleh aje diterima.
syarat utama: jangan malu dengan gunung-gunung Johor yang tak melebihi 4500 kaki itew. heheh.

biasa terjadi, pendaki-pendaki tak suka 'resume/profile' pendakian diorang tercalar sebab daki gunung rendah je. auwmmmm
if a tree falls in the woods... do all the other trees laugh at it?

Image Mounthopper

dinseason
Pendaki Gunung
Posts: 105
Joined: 31 Aug 2006, 21:42
Location: Anywhere
Contact:

Post by dinseason »

poncho wrote:hahahahaha..
asalkan korang penah mendaki/selalu mendaki/mahu mendaki gunung-gunung kat Johor, bleh aje diterima.
syarat utama: jangan malu dengan gunung-gunung Johor yang tak melebihi 4500 kaki itew. heheh.

biasa terjadi, pendaki-pendaki tak suka 'resume/profile' pendakian diorang tercalar sebab daki gunung rendah je. auwmmmm
auuwwmmmm...naik je sampai lebam... :evil: :evil:

User avatar
orga
Senator Gunung
Posts: 2088
Joined: 05 Dec 2005, 22:09
Location: n9 & melaka
Contact:

Post by orga »

yg asal johor tp dok N9 skang tader ka?
aqu pon nk cari geng pendaki N9 gak la camni, haha
ImageImageImage

User avatar
Hangar 18
Kerabat Gunung
Posts: 1356
Joined: 18 Jan 2006, 15:18
Location: Bkt Jalil
Contact:

Post by Hangar 18 »

orga,

salah sorang geng N9 ko sedang terlantar sakit. lambat lagi baru dpt kandar beg. tu pun dia guna pakai ic trg.

sorang lagi plak.. si ketua pailang tu tukar hobi baru. main guli plak katanya.

User avatar
orga
Senator Gunung
Posts: 2088
Joined: 05 Dec 2005, 22:09
Location: n9 & melaka
Contact:

Post by orga »

taper..raya nnt sumer balik kg le tu..
tp pendaki N9 tader la seramai pendaki johor kot..
ImageImageImage

Freelance
Senator Gunung
Posts: 1355
Joined: 06 Dec 2005, 13:16
Location: Kuala Lumpur

Post by Freelance »

poncho wrote:hahahahaha..
asalkan korang penah mendaki/selalu mendaki/mahu mendaki gunung-gunung kat Johor, bleh aje diterima.
syarat utama: jangan malu dengan gunung-gunung Johor yang tak melebihi 4500 kaki itew. heheh.

biasa terjadi, pendaki-pendaki tak suka 'resume/profile' pendakian diorang tercalar sebab daki gunung rendah je. auwmmmm
Poncho... kita orang johor tak habis khatam lagi gunung2 kt johor tu :wink: nanti kalo raya ko sengal2 daki gng.. ajaklah aqu skali tau.. :lol:

akademiks
Pendaki Terlampau
Posts: 617
Joined: 08 Jul 2006, 10:08
Location: tpt yg mendamaikan

Post by akademiks »

Freelance wrote:
poncho wrote:hahahahaha..
asalkan korang penah mendaki/selalu mendaki/mahu mendaki gunung-gunung kat Johor, bleh aje diterima.
syarat utama: jangan malu dengan gunung-gunung Johor yang tak melebihi 4500 kaki itew. heheh.

biasa terjadi, pendaki-pendaki tak suka 'resume/profile' pendakian diorang tercalar sebab daki gunung rendah je. auwmmmm
Poncho... kita orang johor tak habis khatam lagi gunung2 kt johor tu :wink: nanti kalo raya ko sengal2 daki gng.. ajaklah aqu skali tau.. :lol:
agak dia nak ajak ke...........:roll:
Sedarlah wahai manusia........dunia adalah sementara.Hargailah apa yg telah dicipta olehNYA

User avatar
nabil
Pendaki Terlampau
Posts: 523
Joined: 19 Jun 2006, 14:48
Location: Dlm Bilik
Contact:

Post by nabil »

orga wrote:taper..raya nnt sumer balik kg le tu..
tp pendaki N9 tader la seramai pendaki johor kot..
aduyai sedihnya ayat..
nk laporkan nih.... ramai n9 da ikot ponco jd johor celup..
apapa nanti salahkan ponco.. smua dia tarik...
:evil: :evil: :evil:
"Sikit lagi.. Sikit je Lagi..."

User avatar
orga
Senator Gunung
Posts: 2088
Joined: 05 Dec 2005, 22:09
Location: n9 & melaka
Contact:

Post by orga »

nabil wrote:
orga wrote:taper..raya nnt sumer balik kg le tu..
tp pendaki N9 tader la seramai pendaki johor kot..
aduyai sedihnya ayat..
nk laporkan nih.... ramai n9 da ikot ponco jd johor celup..
apapa nanti salahkan ponco.. smua dia tarik...
:evil: :evil: :evil:
ye ke..bole la..lg pon sana kilang celup banyak.. :evil:
ImageImageImage

akademiks
Pendaki Terlampau
Posts: 617
Joined: 08 Jul 2006, 10:08
Location: tpt yg mendamaikan

Post by akademiks »

orga wrote:
nabil wrote:
orga wrote:taper..raya nnt sumer balik kg le tu..
tp pendaki N9 tader la seramai pendaki johor kot..
aduyai sedihnya ayat..
nk laporkan nih.... ramai n9 da ikot ponco jd johor celup..
apapa nanti salahkan ponco.. smua dia tarik...
:evil: :evil: :evil:
ye ke..bole la..lg pon sana kilang celup banyak.. :evil:
JOHOR..........kilang celup banyak :shock:
sapa mastermind sbenar ye.................. :evil:
Sedarlah wahai manusia........dunia adalah sementara.Hargailah apa yg telah dicipta olehNYA

adisos2002
Otai Gunung
Posts: 969
Joined: 07 Dec 2005, 07:36
Location: Semak Samun
Contact:

Post by adisos2002 »

Weh nabil ko jgn ckap kat dorang yang aku kat Johor sekarang tau..
Aku datang sini bukan apa.. nak buat risik gempur untuk SOS he he he..

Weh aku kat JayBee.. Taman Molek..

Tue all kawan2 kalu nak makan2 jgn lupa calling2.. 0125317141

muzs
SOS

(harap2 korang kenal la aku lagi)
<no one left behind> nolb
Berminat mendapatkan guide gunung/ teambuilding?? Contact Silver Outdoor Sports di 012-5317141atau email adisos2002@yahoo.com

User avatar
yonrawk
Pendaki Sondol
Posts: 456
Joined: 03 Nov 2006, 11:11
Location: JB

Post by yonrawk »

Apa hang buat kat joho tu musz..... orang dah duduk jb dah.... jb banyak mat rempit kakakakakkaka.....

Sana dok joho mana bleh buat trans, gunung sana seketoi2...hehehehe paling kuat trans G3 je.. besar chabang3 pukin :mrgreen: santai je la ...
He who makes beast out of himself, get rid of the pain of being a man~ Dr. Johnson (1709-1784)

User avatar
nabil
Pendaki Terlampau
Posts: 523
Joined: 19 Jun 2006, 14:48
Location: Dlm Bilik
Contact:

Post by nabil »

mus:
aku xbgtau sesapa lgi stakat ni yg hang dok johor.. :lol: :lol:

yonrock uuuu:
butul2.... johor xbess..... :evil: :evil: :evil:
"Sikit lagi.. Sikit je Lagi..."

User avatar
crampizium
Pendaki Gunung
Posts: 143
Joined: 21 Nov 2006, 15:19
Location: Depan Laptop
Contact:

Post by crampizium »

aku pon org johor~

erm.. kalo ada geng2 ada rasa na wat trip trans gunung2 kt johor.. btau ek..

sungguh2 exited na join ni


::Tajuk Johor Tanjung Puteri
::Selat Tebrau airnya biru
::Di Pantai Lido tepian mandi
::Sepanjang masa di hari minggu.... :D :D :D

adisos2002
Otai Gunung
Posts: 969
Joined: 07 Dec 2005, 07:36
Location: Semak Samun
Contact:

Post by adisos2002 »

Weh Nabil... ko memang dengki.
Kalu korang dah tahu pasal aku kat sini so jom la jumpa...

muzs
SOS
p/s bla la nabil.. balik BatuPahat jumpa farah.... bukan jumpa aku
<no one left behind> nolb
Berminat mendapatkan guide gunung/ teambuilding?? Contact Silver Outdoor Sports di 012-5317141atau email adisos2002@yahoo.com

User avatar
yonrawk
Pendaki Sondol
Posts: 456
Joined: 03 Nov 2006, 11:11
Location: JB

Post by yonrawk »

nabil wrote: butul2.... johor xbess..... :evil: :evil: :evil:
waa ...waa... wa... pantang bg bola tanggung, wei aku tetap org johor wei nomaterwat :pig: :lidah:
He who makes beast out of himself, get rid of the pain of being a man~ Dr. Johnson (1709-1784)

adisos2002
Otai Gunung
Posts: 969
Joined: 07 Dec 2005, 07:36
Location: Semak Samun
Contact:

Post by adisos2002 »

Aku tetap org PERAK.... geng elit... satu-satunya pasukan bola sepak yg tak pernah turun ke Liga bawahan...

Huuuuuuuuuhhhh elit sungguh!!! :lol:

muzs
SILVER (Perak tueee) Outdoor Sports
<no one left behind> nolb
Berminat mendapatkan guide gunung/ teambuilding?? Contact Silver Outdoor Sports di 012-5317141atau email adisos2002@yahoo.com

frostice
Pendaki Terlampau
Posts: 701
Joined: 09 Jan 2006, 10:43
Location: Middle Earth
Contact:

Post by frostice »

nabil wrote: butul2.... johor xbess..... :evil: :evil: :evil:
Wah.. ni mau kena bg mandi kat Sg Segget ni..
:evil: :evil:
~Ain't No Mountain Too High~
KP Hiker's Club

User avatar
bizzyleng
Pendaki Gunung
Posts: 170
Joined: 04 Oct 2007, 23:45
Location: QuLaiForNia
Contact:

Post by bizzyleng »

frostice wrote:
nabil wrote: butul2.... johor xbess..... :evil: :evil: :evil:
Wah.. ni mau kena bg mandi kat Sg Segget ni..
:evil: :evil:
KeH3
Sg Segget Ye...
Cadangan Yg BaeK 2...
2 LA tMPat yg PaLing Bes KAt Johor...
Ader SesaPe Nak Wat TriP ke Sane X..
He3

:evil: :evil: :evil:

frostice
Pendaki Terlampau
Posts: 701
Joined: 09 Jan 2006, 10:43
Location: Middle Earth
Contact:

Post by frostice »

bizzyleng wrote:
frostice wrote:
nabil wrote: butul2.... johor xbess..... :evil: :evil: :evil:
Wah.. ni mau kena bg mandi kat Sg Segget ni..
:evil: :evil:
KeH3
Sg Segget Ye...
Cadangan Yg BaeK 2...
2 LA tMPat yg PaLing Bes KAt Johor...
Ader SesaPe Nak Wat TriP ke Sane X..
He3

:evil: :evil: :evil:
betul.. betul..
Sg tu terjun tiruk pun bess.. mancing lagi bess..
mcm2 leh dapat..

Kita jd gogo la, bg inchik nabil gi rasa kemeriahan sg segget
:evil: :evil:
~Ain't No Mountain Too High~
KP Hiker's Club

User avatar
yonrawk
Pendaki Sondol
Posts: 456
Joined: 03 Nov 2006, 11:11
Location: JB

Post by yonrawk »

bizzyleng wrote: KeH3
Sg Segget Ye...
Cadangan Yg BaeK 2...
2 LA tMPat yg PaLing Bes KAt Johor...
Ader SesaPe Nak Wat TriP ke Sane X..
He3
:evil: :evil: :evil:
Buat rafting la wei.... mau kudis, kurap satu badan :pig: :lidah:
:kah: :kah: :kah:
He who makes beast out of himself, get rid of the pain of being a man~ Dr. Johnson (1709-1784)

User avatar
nabil
Pendaki Terlampau
Posts: 523
Joined: 19 Jun 2006, 14:48
Location: Dlm Bilik
Contact:

Post by nabil »

mus:
farah sehat.. dia kimsalam kat ang...

yon rokkk:
errr.... sebbaik aku bukan johorian...

fros ais:
mana celah johor yg i xmasuk lg... gtau mehh.. (nada musti belagak) :evil: :evil:
"Sikit lagi.. Sikit je Lagi..."

frostice
Pendaki Terlampau
Posts: 701
Joined: 09 Jan 2006, 10:43
Location: Middle Earth
Contact:

Post by frostice »

nabil wrote:fros ais:
mana celah johor yg i xmasuk lg... gtau mehh.. (nada musti belagak) :evil: :evil:
Sg Segget mesti ko lum masuk lagi kan...
Kasi try lar klu ada bran :evil: :evil:
~Ain't No Mountain Too High~
KP Hiker's Club

akademiks
Pendaki Terlampau
Posts: 617
Joined: 08 Jul 2006, 10:08
Location: tpt yg mendamaikan

Post by akademiks »

frostice wrote:
nabil wrote:fros ais:
mana celah johor yg i xmasuk lg... gtau mehh.. (nada musti belagak) :evil: :evil:
Sg Segget mesti ko lum masuk lagi kan...
Kasi try lar klu ada bran :evil: :evil:
nabil.........sahut le cabaran :evil:
kalau perlu maklumat,pekata ko minta bantuan dgn budak Johor yg bebaru ni menetap kat KL.
tersohor gak mamat ni :keke:
Sedarlah wahai manusia........dunia adalah sementara.Hargailah apa yg telah dicipta olehNYA

User avatar
nabil
Pendaki Terlampau
Posts: 523
Joined: 19 Jun 2006, 14:48
Location: Dlm Bilik
Contact:

Post by nabil »

ais beku sejuk:
bagi lokasi.. nanti ponco mesti nk bawak aku ponya...
(apahat kalu johor mesti relate ngan ponco??)

akedemik cemerlang:sapo orangnya??
"Sikit lagi.. Sikit je Lagi..."

User avatar
orga
Senator Gunung
Posts: 2088
Joined: 05 Dec 2005, 22:09
Location: n9 & melaka
Contact:

Post by orga »

nabil wrote:ais beku sejuk:
bagi lokasi.. nanti ponco mesti nk bawak aku ponya...
(apahat kalu johor mesti relate ngan ponco??)

akedemik cemerlang:sapo orangnya??
sbb dak johor je yg kalo ujan pakai ponco kot..kitaorg pakai ambrela :evil: :keke:
ImageImageImage

akademiks
Pendaki Terlampau
Posts: 617
Joined: 08 Jul 2006, 10:08
Location: tpt yg mendamaikan

Post by akademiks »

orga wrote:
nabil wrote:ais beku sejuk:
bagi lokasi.. nanti ponco mesti nk bawak aku ponya...
(apahat kalu johor mesti relate ngan ponco??)

akedemik cemerlang:sapo orangnya??
sbb dak johor je yg kalo ujan pakai ponco kot..kitaorg pakai ambrela :evil: :keke:
apa barang pki ponco/ambrela klu takut hujan........ :evil:
Sedarlah wahai manusia........dunia adalah sementara.Hargailah apa yg telah dicipta olehNYA

User avatar
orga
Senator Gunung
Posts: 2088
Joined: 05 Dec 2005, 22:09
Location: n9 & melaka
Contact:

Post by orga »

akademiks wrote:
orga wrote:
nabil wrote:ais beku sejuk:
bagi lokasi.. nanti ponco mesti nk bawak aku ponya...
(apahat kalu johor mesti relate ngan ponco??)

akedemik cemerlang:sapo orangnya??
sbb dak johor je yg kalo ujan pakai ponco kot..kitaorg pakai ambrela :evil: :keke:
apa barang pki ponco/ambrela klu takut hujan........ :evil:
pake ambrela bole sap kok lu dlm ujan taw :evil:

ooo koang bukak topik nk sembang2 zero je ek..
alang2 sembang wat la perjumpaan pendaki johor ka..jumpe reramai gi ngeteh ka..perjumpaan raya nnt ka..wat trip belah johor ka..sapa nk gogo?..ada bran :evil:
ImageImageImage

User avatar
yonrawk
Pendaki Sondol
Posts: 456
Joined: 03 Nov 2006, 11:11
Location: JB

Post by yonrawk »

Entah la bro orga.... budak yg bukak topik ni pon menghilang, ..... so "geng johor" belanda la topik nie..... kui kui kui :lidah: :mrgreen:
He who makes beast out of himself, get rid of the pain of being a man~ Dr. Johnson (1709-1784)

frostice
Pendaki Terlampau
Posts: 701
Joined: 09 Jan 2006, 10:43
Location: Middle Earth
Contact:

Post by frostice »

yonrawk wrote:Entah la bro orga.... budak yg bukak topik ni pon menghilang, ..... so "geng johor" belanda la topik nie..... kui kui kui :lidah: :mrgreen:
he he cam dah lari topik sikit lak yer.. :mrgreen:
~Ain't No Mountain Too High~
KP Hiker's Club

ad
Pendaki Gunung
Posts: 101
Joined: 04 Oct 2006, 17:49
Location: Gombak
Contact:

Re: cari geng outdoor kat negeri johor

Post by ad »

poncho wrote: pembetulan, Ad dengan Syed (Lybrinth) tu bukan asal Johor. Ad kat Selangor, Syed plak dari Kuale, Perak. Phob plak asal Kedah tapi penah belajar kat UTM. Phob tetap diterima sebagai pendaki Johor. hahaha
Arwah mak kejer kat kl.. tu pasal duk kl.. asal dan membesar kat pekan jabi, segamat.. jadi, anaknyer dikira bukan johor eh.. :evil:

ad
Pendaki Gunung
Posts: 101
Joined: 04 Oct 2006, 17:49
Location: Gombak
Contact:

Re: cari geng outdoor kat negeri johor

Post by ad »

soyess wrote:
jojo wrote:askm. saya ni nak mencari geng2 outdoor kat negeri johor. harap dapat berkumpul dan wat xtvt bersama2.

cari la wa kat larkin....leh wak aktiviti sesama......tapi biar akhir tahun...skrng nie wa tgh cibuk ngan preparation nak jadi suami org....buat kawan2 seperti yon,barat,pingu,ad,syed,sharul,phob....lama xjumpa dan xdengar citer
siapa ni yer..? kelmarin buka poser dgn eyta, faizal, aresun, jay dll lah.. eyta pun tanya siapa ni.. iskh, tak cam laa id ni.. tepon2 laa.. lagi bagus kalau boleh melepak skali.. lama tak jumper ni..

Post Reply