Bulan Julai : Campsite

Gudang penyimpanan topik-topik pertandingan fotografi
eppott
Pendaki Gunung
Posts: 77
Joined: 23 May 2006, 13:16
Location: KL
Contact:

Postby eppott » 10 Jul 2007, 16:12

a'kum..
jom memeriahkan suasana..

31/1/06 - 7.25pm..
campsite gedung dari puncak gedung..
Image

User avatar
poncho
Senator Gunung
Posts: 1890
Joined: 05 Dec 2005, 15:59
Location: southern
Contact:

Postby poncho » 10 Jul 2007, 16:31

a'kum..
jom memeriahkan suasana..

31/1/06 - 7.25pm..
campsite gedung dari puncak gedung..
Image
perhhh..terasa kesejukkannya walau tgk gambar je. brrrr.. :mrgreen:
if a tree falls in the woods... do all the other trees laugh at it?

Image Mounthopper

User avatar
biNGai
Kerabat Gunung
Posts: 3216
Joined: 19 Dec 2005, 13:18

Postby biNGai » 10 Jul 2007, 17:37

perghhh terasa cam daa penah kemsait kat sana walopon tak penah sampai lagi kat sana ekekeke..

hamlau btul..bile laa aku mau turun Kuala nihhhh wakakaka
M.A.L.A.S - Copyright © 2003-2009. All rights reserved.
"Demi langit beserta seluruh binaannya, Demi bumi serta yang ada di hamparannya, Demi jiwa dan seluruh penyempurnaannya.."

User avatar
matsaiko
Senator Gunung
Posts: 2786
Joined: 22 Dec 2005, 16:52
Location: GOMBAK Territory

Postby matsaiko » 10 Jul 2007, 18:28

perghhh terasa cam daa penah kemsait kat sana walopon tak penah sampai lagi kat sana ekekeke..

hamlau btul..bile laa aku mau turun Kuala nihhhh wakakaka
baru ko tau cheetahhhhhh ekekkekkeek
To Conquer Without Risk Is To Triumph Without Glory
www.azreenismail.com

User avatar
arnett
Pendaki Gunung
Posts: 60
Joined: 21 Aug 2006, 01:57
Location: belukar bandar
Contact:

Postby arnett » 11 Jul 2007, 00:34

hampeh tul la....!!!
puas dah godek cari gambo... satu pon xde yg mnarik and layak unt msk brtanding.... grrrrr.... :x
tak leh jadi nie...

gogoyeaha
Otai Gunung
Posts: 897
Joined: 07 Dec 2005, 20:29

Postby gogoyeaha » 11 Jul 2007, 08:09

Image
perghhh...mmg syahdu...rasa wajibbbb kena repeat ni
yg belum pg tu jgn ckp byk lah (khas utk ngai bingoi)

User avatar
poncho
Senator Gunung
Posts: 1890
Joined: 05 Dec 2005, 15:59
Location: southern
Contact:

Postby poncho » 11 Jul 2007, 09:37

err..nak tanya lah pihak Mod, kalo gambar sendiri snap tapi guna kamera orang boleh diterimapakai tak kat sini?
sekadar bertanya
perghhh...mmg syahdu...rasa wajibbbb kena repeat ni..
Zi, nak repeat lalu trail tu mmg heaven dan best giler tapi kalo nak repeat tido kat Gedung atau Padang, mampuih tak layan! brrrr...

:kah:
if a tree falls in the woods... do all the other trees laugh at it?

Image Mounthopper

gogoyeaha
Otai Gunung
Posts: 897
Joined: 07 Dec 2005, 20:29

Postby gogoyeaha » 11 Jul 2007, 11:29

perghhh...mmg syahdu...rasa wajibbbb kena repeat ni..
Zi, nak repeat lalu trail tu mmg heaven dan best giler tapi kalo nak repeat tido kat Gedung atau Padang, mampuih tak layan! brrrr...
:kah:
boleh ko bah....apa guna pakai nortface ka, columbia ka, MR ka, OR ka, cap ayam ka. yg pasti....bukan senang nak dpt peluang tu. aku rasa...byk2 campsite yg pernah aku singgah...gedung paling syahdu :lol:

User avatar
poncho
Senator Gunung
Posts: 1890
Joined: 05 Dec 2005, 15:59
Location: southern
Contact:

Postby poncho » 11 Jul 2007, 11:35

perghhh...mmg syahdu...rasa wajibbbb kena repeat ni..
Zi, nak repeat lalu trail tu mmg heaven dan best giler tapi kalo nak repeat tido kat Gedung atau Padang, mampuih tak layan! brrrr...
:kah:
boleh ko bah....apa guna pakai nortface ka, columbia ka, MR ka, OR ka, cap ayam ka. yg pasti....bukan senang nak dpt peluang tu. aku rasa...byk2 campsite yg pernah aku singgah...gedung paling syahdu :lol:
hahaha..pakai North Face/Patagonia(Polartec)/MR/Mamott tebal ye bang? itu angin kalo setakat angin semilir yang perit sampai ke anak tekak tu boleh tahan lagik tapi kalo itu ujan 6 hari 5 malam berturut-turut punya sengat memang aku TAK BLEH BLAH! hahahaha
aku nih kulit dengan tulang je. lemak takde :mrgreen:
if a tree falls in the woods... do all the other trees laugh at it?

Image Mounthopper

eppott
Pendaki Gunung
Posts: 77
Joined: 23 May 2006, 13:16
Location: KL
Contact:

Postby eppott » 11 Jul 2007, 11:49

perhhh..terasa kesejukkannya walau tgk gambar je. brrrr.. :mrgreen:
ini pukul 7.25 ptg, belom sejuk lagi..
tapi malam/pagi/ujan kalu.. sendiri mau ingat laa.. :D :D :D

User avatar
biNGai
Kerabat Gunung
Posts: 3216
Joined: 19 Dec 2005, 13:18

Postby biNGai » 11 Jul 2007, 12:23

sejuk sangat ke? takde ais pon aku tengok kat gamba ekekeke
M.A.L.A.S - Copyright © 2003-2009. All rights reserved.
"Demi langit beserta seluruh binaannya, Demi bumi serta yang ada di hamparannya, Demi jiwa dan seluruh penyempurnaannya.."

uglysister
Pemegang Amanah GO
Posts: 358
Joined: 05 Dec 2005, 07:37
Location: 18m Underwater
Contact:

Postby uglysister » 11 Jul 2007, 12:58

baru perasan aku jarang amik gamba campsite aa.. asek gamba view jek

User avatar
slokkro
Pendaki Gunung
Posts: 79
Joined: 28 Mar 2006, 22:00
Location: Atas balak bawah batu
Contact:

Postby slokkro » 11 Jul 2007, 20:06

Image

Puncak Ayam 2006

User avatar
kenshina
Pendaki Sondol
Posts: 491
Joined: 05 Dec 2005, 09:24
Location: 21st Century
Contact:

Postby kenshina » 12 Jul 2007, 09:29

kita meriahkan lagi..

ni pulak kemsait on the other side of Gedung... hehe :lol:

Puncak Botak Gunung Tahan

Image



:mrgreen:
challenge your limit

User avatar
biNGai
Kerabat Gunung
Posts: 3216
Joined: 19 Dec 2005, 13:18

Postby biNGai » 12 Jul 2007, 13:20

Image

kemsait tepi jalan highway Kota Kinabalu-Keningau berhampiran Tudan berdekatan dgn area Gunung Emas


ihsan : kuda tua
M.A.L.A.S - Copyright © 2003-2009. All rights reserved.
"Demi langit beserta seluruh binaannya, Demi bumi serta yang ada di hamparannya, Demi jiwa dan seluruh penyempurnaannya.."

User avatar
arau
Pendaki Gunung
Posts: 20
Joined: 10 Sep 2006, 01:51

Postby arau » 12 Jul 2007, 13:50

apa punya kemsait nihhh :shock: :shock: ...........
ada olang ka itu dalam :roll:

User avatar
biNGai
Kerabat Gunung
Posts: 3216
Joined: 19 Dec 2005, 13:18

Postby biNGai » 12 Jul 2007, 16:22

arau ;

mana ade org..sume pakat tido dalam 4wd ekeke


psstt jgn tanye manyak2 laa..aku tak polo masa trip nih
M.A.L.A.S - Copyright © 2003-2009. All rights reserved.
"Demi langit beserta seluruh binaannya, Demi bumi serta yang ada di hamparannya, Demi jiwa dan seluruh penyempurnaannya.."

User avatar
defzone
Pendaki Tegar
Posts: 233
Joined: 23 Jan 2006, 17:20
Location: Ipoh mali mah.
Contact:

Postby defzone » 12 Jul 2007, 17:54

Image

bole ker join nih..
campsite kami di pinggir puncak gunung tebu lepas campsite kat puncak dah kene belanda oleh budak sekolah...
Climbing mountain not for glory or glamour
but for self satisfaction. 8)
lastman@sweeper
https://www.facebook.com/chekhalil.khalid

gogoyeaha
Otai Gunung
Posts: 897
Joined: 07 Dec 2005, 20:29

Postby gogoyeaha » 12 Jul 2007, 17:59

hahaha..pakai North Face/Patagonia(Polartec)/MR/Mamott tebal ye bang? itu angin kalo setakat angin semilir yang perit sampai ke anak tekak tu boleh tahan lagik tapi kalo itu ujan 6 hari 5 malam berturut-turut punya sengat memang aku TAK BLEH BLAH! hahahaha
aku nih kulit dengan tulang je. lemak takde :mrgreen:
ok la tu....everest pun -40 darjah :evil:

gogoyeaha
Otai Gunung
Posts: 897
Joined: 07 Dec 2005, 20:29

Postby gogoyeaha » 12 Jul 2007, 19:57

Image

kemsait tepi jalan highway Kota Kinabalu-Keningau berhampiran Tudan berdekatan dgn area Gunung Emas
aku vote yg ni
pastikan gambar ni juara :kah:

abg ngah nak g mana ni? trusmadi ke?
ke mmg dia semata2 nak camping kat situ
mmg aerodinamik lah tent dia tu...susah nak cari tu :evil:

kabusgunung
Skuad GPS GO
Posts: 737
Joined: 19 Jan 2006, 20:31

Postby kabusgunung » 12 Jul 2007, 21:50

woi maner bleh undi lagi... finalist blom pilih lagi....

User avatar
master
Pendaki Gunung
Posts: 127
Joined: 05 Dec 2005, 11:06
Contact:

Postby master » 13 Jul 2007, 00:21

aku vote yg ni
pastikan gambar ni juara KahKahKah!!!

abg ngah nak g mana ni? trusmadi ke?
ke mmg dia semata2 nak camping kat situ
mmg aerodinamik lah tent dia tu...susah nak cari tu
che zie...
huhuhuhuhu...aerodinamik....sesuai ngan ko tu...ahaks..
aper lagi sambar la satu.... :evil:
mana-mana boleh....

User avatar
biNGai
Kerabat Gunung
Posts: 3216
Joined: 19 Dec 2005, 13:18

Postby biNGai » 13 Jul 2007, 09:14

chezie ;

org tua tu gi Kinabalu laa..gng tu je yg ade porter..nak arap gng lain, kalo aku takde mmg tak naik gunung la org tua tuh ekekekeke
M.A.L.A.S - Copyright © 2003-2009. All rights reserved.
"Demi langit beserta seluruh binaannya, Demi bumi serta yang ada di hamparannya, Demi jiwa dan seluruh penyempurnaannya.."

tokBatin
Pendaki Hebat
Posts: 325
Joined: 26 May 2006, 19:41
Location: kem pasong(selama)
Contact:

Postby tokBatin » 13 Jul 2007, 13:43

nak undi yang mana satu nih???aku dah pening nih??
bnyk sangat!! :wink:

User avatar
poncho
Senator Gunung
Posts: 1890
Joined: 05 Dec 2005, 15:59
Location: southern
Contact:

Postby poncho » 13 Jul 2007, 14:30

nak undi yang mana satu nih???aku dah pening nih??
bnyk sangat!! :wink:
blum buleh undi lagi..nnt juri pilih finalist baru kita undi
if a tree falls in the woods... do all the other trees laugh at it?

Image Mounthopper

gogoyeaha
Otai Gunung
Posts: 897
Joined: 07 Dec 2005, 20:29

Postby gogoyeaha » 13 Jul 2007, 20:19

woi maner bleh undi lagi... finalist blom pilih lagi....
aku xkira...aku dah sms vote ngai...abis kredit aku ni
pastikan campsite ni juara :D

gogoyeaha
Otai Gunung
Posts: 897
Joined: 07 Dec 2005, 20:29

Postby gogoyeaha » 13 Jul 2007, 20:21

che zie...
huhuhuhuhu...aerodinamik....sesuai ngan ko tu...ahaks..
aper lagi sambar la satu.... :evil:
tp en. master...coleman encik lagi aerodinamik...bila nak souvenir kat saya?

gogoyeaha
Otai Gunung
Posts: 897
Joined: 07 Dec 2005, 20:29

Postby gogoyeaha » 13 Jul 2007, 20:24

chezie ;
org tua tu gi Kinabalu laa..gng tu je yg ade porter..nak arap gng lain, kalo aku takde mmg tak naik gunung la org tua tuh ekekekeke
oic kinabalu...w/pun agak pelek sebab bwk fly
xkisahla...janji campsite kuda tua ni campion tarak jual punya :evil:

tokBatin
Pendaki Hebat
Posts: 325
Joined: 26 May 2006, 19:41
Location: kem pasong(selama)
Contact:

Postby tokBatin » 14 Jul 2007, 01:59

nak undi yang mana satu nih???aku dah pening nih??
bnyk sangat!! :wink:
blum buleh undi lagi..nnt juri pilih finalist baru kita undi
owhhh mana pakcik tau!!!!
mintak maap yeeee...
tapi aku dah topup nihhh
bila nak undi nih!!!!
tak mng rugi akuuu

tokBatin
Pendaki Hebat
Posts: 325
Joined: 26 May 2006, 19:41
Location: kem pasong(selama)
Contact:

Postby tokBatin » 14 Jul 2007, 02:01

woi maner bleh undi lagi... finalist blom pilih lagi....
aku xkira...aku dah sms vote ngai...abis kredit aku ni
pastikan campsite ni juara :D
nih kira ugutan nih...
tokey go kena wat laporan pada pihak pulisi!!!
takut diancam!!!hahahahaha

User avatar
JeNaL
Pentadbiran
Posts: 1758
Joined: 27 Mar 2007, 16:07
Location: sri kembangan
Contact:

Postby JeNaL » 18 Jul 2007, 21:29

mana lagi gambar ni...... last minit nak hantar ke.......

tokBatin
Pendaki Hebat
Posts: 325
Joined: 26 May 2006, 19:41
Location: kem pasong(selama)
Contact:

Postby tokBatin » 19 Jul 2007, 02:18

kan dah kena mrh!!!! :x

User avatar
JeNaL
Pentadbiran
Posts: 1758
Joined: 27 Mar 2007, 16:07
Location: sri kembangan
Contact:

Postby JeNaL » 19 Jul 2007, 16:04

tok, tak de gambar ke???

tokBatin
Pendaki Hebat
Posts: 325
Joined: 26 May 2006, 19:41
Location: kem pasong(selama)
Contact:

Postby tokBatin » 19 Jul 2007, 20:38

tok, tak de gambar ke???
tak dak laa abg orca!!!
mintak maap naaa!!!

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2825
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Postby betterman » 20 Jul 2007, 19:17

Komen Juri

Pemilihan di buat atas;
- ada kombinasi antara kemsite dan keadaan sekiling (tempat)
- tak menjatuhkan maruah kemsite
- jelas dia punya fokus kemsite

Tarikh tutup undian : 31 JULAI 2007

1. hai
kem lolo, gunung nuang 22-24 jun 2007
Image

2. master
Kinabalu
Image

3. slokkro
Puncak Ayam

Image

4. bingai
Image

5. belakangpokok
kemsite Puncak Inas
Image
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...


Return to “Stor Galeri”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron