Banff Mountain Festival dan video aktiviti

Isu-isu & gossip berkaitan dengan aktiviti luar

Moderator: kambinggurun

Post Reply
betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Banff Mountain Festival dan video aktiviti

Post by betterman »

Festival Filem berkenaan dunia gunung, outdoor dan adventure. Sangat best ...

http://www.banffcentre.ca/mountainfestival/

Kita kat Malaysia nie banyak orang amik gambar je. Yang buat video tak seramai yang amik gambar. Filem pasal adventure dan outdoor mmg jauh sekali.

Nie saja nak share link latest video yang aku buat. Selamat menonton. :lidah:

http://www.youtube.com/watch?v=zExj8MBz8Mc
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Re: Banff Mountain Festival dan video aktiviti

Post by betterman »

Salah sorang yang rajin buat video ialah Lapore.
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

User avatar
sun
Pendaki Gunung
Posts: 110
Joined: 09 Dec 2008, 16:51
Location: [selayang][cyberjaya]
Contact:

Re: Banff Mountain Festival dan video aktiviti

Post by sun »

like

User avatar
pgurlz
Pendaki Sondol
Posts: 423
Joined: 06 Jun 2006, 13:40
Location: just nearby
Contact:

Re: Banff Mountain Festival dan video aktiviti

Post by pgurlz »

dulu lepas trip jerk mesti ada video... seronok tgk.. skang dah kureng...
se-simple yg boleh

Defcon
Webmaster Team
Posts: 308
Joined: 26 Dec 2006, 22:54
Location: 127.0.0.1
Contact:

Re: Banff Mountain Festival dan video aktiviti

Post by Defcon »

betterman wrote:
Nie saja nak share link latest video yang aku buat. Selamat menonton. :lidah:

http://www.youtube.com/watch?v=zExj8MBz8Mc
Wah! Gerek Encik Bet!!! Huhuhuhu... itulah ..bak ayat Cik Zam huhuhu... susah dah nak jumpa kengkawan pikul video dalam hutan...huhuhu dulu susah maupun jarang kengkawan pikul DSLR masuk hutan..kini rancak memikul.. arapnya begitu pulak utk video pulak huhuhu....

*p/s baru perasan puan pisha ada dalam video tu huhuhu ingatkan dah bersara :)
.::[x]:

Defcon
Webmaster Team
Posts: 308
Joined: 26 Dec 2006, 22:54
Location: 127.0.0.1
Contact:

Re: Banff Mountain Festival dan video aktiviti

Post by Defcon »

Pergh!! Encik Bet... best.. saya suka.. dok ulang ulang dan ulang lagi tgk huhuhu... mungkin rindu xmasuk hutan...togak air sungai...tido dalam hujan...atas tanah huhuhu...
.::[x]:

User avatar
khalid
Pendaki Tegar
Posts: 268
Joined: 01 Jun 2008, 10:50
Location: khtp, kulim
Contact:

Re: Banff Mountain Festival dan video aktiviti

Post by khalid »

tahniah bet, usaha yang baik..
dulu saya first naik stong bawak sony hd camcorder. punya seronok shoot.
masa kat air terjun bertingkat atas tu (tak ingat 5 ke 7) tetiba gambar jadi berkabus.
rupanya lens dah masuk wap air...2 hari gak nak hilangkan wap tu...
skrg dah tak berani take risk....

apepun . sgt enjoy video yang bet ambik tu..

Post Reply