Projek-projek time CNY

Isu-isu & gossip berkaitan dengan aktiviti luar

Moderator: kambinggurun

Post Reply
User avatar
roket*
Pendaki Gunung
Posts: 181
Joined: 22 Sep 2009, 02:16
Location: KL-JB

Projek-projek time CNY

Post by roket* »

tengok ramai buat projek time CNY, segala jenis gunung ada dan semua G7 mesti ada orang. kalau terserempak tegur-tegur la, baru meriah. kalau campsite sempit pastu ada 2-3 group pula, sama-sama toleransi dan bantu-membantu serta ingat-mengingat kan. siapa nak bantu orang outdoor kalau bukan sesama kita sendiri, insyaAllah. (seperti khatib sedang berkhutbah)
there is no such thing as failure, it is only a success* delay
-MARCcrewz-

User avatar
mizi
Kerabat Gunung
Posts: 1308
Joined: 17 Jul 2006, 15:22
Location: perlis
Contact:

Re: Projek-projek time CNY

Post by mizi »

roket* wrote:tengok ramai buat projek time CNY, segala jenis gunung ada dan semua G7 mesti ada orang. kalau terserempak tegur-tegur la, baru meriah. kalau campsite sempit pastu ada 2-3 group pula, sama-sama toleransi dan bantu-membantu serta ingat-mengingat kan. siapa nak bantu orang outdoor kalau bukan sesama kita sendiri, insyaAllah. (seperti khatib sedang berkhutbah)
nasib la bro roket...sape dulu dia la empunya yg empuk-empuk...aku dulu tido berdiri sbb kemsait penuh hehhehehee
climb long trail
p11at

User avatar
biNGai
Kerabat Gunung
Posts: 3216
Joined: 19 Dec 2005, 13:18

Re: Projek-projek time CNY

Post by biNGai »

sapa cepat dia dapat..sapa lambat, tido atas taik laa
M.A.L.A.S - Copyright © 2003-2009. All rights reserved.
"Demi langit beserta seluruh binaannya, Demi bumi serta yang ada di hamparannya, Demi jiwa dan seluruh penyempurnaannya.."

User avatar
soulfly
Kerabat Gunung
Posts: 1147
Joined: 18 Mar 2008, 15:57
Location: SENTUL

Re: Projek-projek time CNY

Post by soulfly »

kalo dah ramai sangat orang..
mesti sampah bertaburan sana sini..

ingatan aku pada semua..tolong bawak sampah keluar...
lama sangat...

gogoyeaha
Otai Gunung
Posts: 897
Joined: 07 Dec 2005, 20:29

Re: Projek-projek time CNY

Post by gogoyeaha »

biNGai wrote:sapa cepat dia dapat..sapa lambat, tido atas taik laa
kat chamah ke ngai...hehehehe

skang ni masih ada ka hantar skuad shooter pergi booking tapak. hehehe

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Re: Projek-projek time CNY

Post by betterman »

gogoyeaha wrote:
biNGai wrote:sapa cepat dia dapat..sapa lambat, tido atas taik laa
kat chamah ke ngai...hehehehe

skang ni masih ada ka hantar skuad shooter pergi booking tapak. hehehe

hahahah best best anto runner dulu kalau orang ramai
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

gogoyeaha
Otai Gunung
Posts: 897
Joined: 07 Dec 2005, 20:29

Re: Projek-projek time CNY

Post by gogoyeaha »

hahaha...biarkan shooter/runner berlumba. kita dok blakanag tido ontrek ja...jgn risau...siap sudah khemah dipacak. hehehe

User avatar
biNGai
Kerabat Gunung
Posts: 3216
Joined: 19 Dec 2005, 13:18

Re: Projek-projek time CNY

Post by biNGai »

hehehe..kalo padel bace nih musti dia hangin je dgn aku..ekekeke
M.A.L.A.S - Copyright © 2003-2009. All rights reserved.
"Demi langit beserta seluruh binaannya, Demi bumi serta yang ada di hamparannya, Demi jiwa dan seluruh penyempurnaannya.."

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Re: Projek-projek time CNY

Post by betterman »

jadik sweeper mmg seronok...
bila sampai campsite je flysheet udah terpasang :mrgreen:
air teh sudah ada hehehe....
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

User avatar
matsaiko
Senator Gunung
Posts: 2787
Joined: 22 Dec 2005, 16:52
Location: GOMBAK Territory

Re: Projek-projek time CNY

Post by matsaiko »

hehehehehheeh
To Conquer Without Risk Is To Triumph Without Glory
www.azreenismail.com

Syahrul_Penang
Pendaki Gunung
Posts: 85
Joined: 27 Aug 2007, 20:12
Location: Penang

Re: Projek-projek time CNY

Post by Syahrul_Penang »

betterman wrote:jadik sweeper mmg seronok...
bila sampai campsite je flysheet udah terpasang :mrgreen:
air teh sudah ada hehehe....
itu pun kalu tukang buat air tak lelap lagi...buatnya dah lelap...buatlah sendirik..

kambinggurun
Senator Gunung
Posts: 557
Joined: 26 Jan 2006, 23:01
Location: gua kayu batu
Contact:

Re: Projek-projek time CNY

Post by kambinggurun »

takpa la syarul.. hang kan salu bawak air 13 liter...
::SRC-Total Outdoor::

Post Reply