Page 1 of 1

Pendakian Luar Negara _SWG09

Posted: 22 Nov 2009, 20:19
by rembau
nota ini daripada nota asal yang ditukar dari format asal ke format lain ....

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Re: Pendakian Luar Negara _SWG09

Posted: 01 Dec 2009, 15:56
by orga
tahun dpn mana lg la zaidi ni nk pegi agak nye ye..
bagus tip2 yg dia bg masa swg arituh..

Re: Pendakian Luar Negara _SWG09

Posted: 19 Dec 2009, 21:29
by maclan
zaidi PAC ni xde on9 dkm GO ke...nk btnye info ni...huhu

Re: Pendakian Luar Negara _SWG09

Posted: 13 Jan 2010, 10:31
by Zaidi
Salam,

Saya dah bertahun-tahun online kat GO ni.

Zaidi
www.adventuregunung.blogspot.com (sorry lama tak update)

Re: Pendakian Luar Negara _SWG09

Posted: 13 Jan 2010, 11:11
by Lt.Cmdr. Kamal Ariffin
Menjawab gak kawan aku ni.
Tahun ni trip bagus g mana lak.....

Re: Pendakian Luar Negara _SWG09

Posted: 13 Jan 2010, 12:20
by adventure inc
encik zaidi nie bz memanjang bang... kejap kejap je ilang...
sy pun tgh berguru ngan dia nih...

Re: Pendakian Luar Negara _SWG09

Posted: 14 Jan 2010, 17:02
by Zaidi
Commander, sorry lar bukan tak nak jawab tapi saya bukan masuk semua site kat GO ni. Tetiba ter'klik' kat klinik gunung. Ada pula org menyebut nama saya, tu yang terbatuk-batuk nak mnjawab.

Tahun ni baru balik Korbu dan Gayung. Plan yg lain nak ke Tahan, Mulu, Apad Runan, Apo (Filipina), Swettenham, Klabat & Mahawi (Sulawesi Utara), Kelimutu (Flores), Kinabalu (lagi). Ada lagi lar yg tak confirm.

Zaidi

Re: Pendakian Luar Negara _SWG09

Posted: 15 Jan 2010, 11:23
by soulfly
Salam,

Saya dah bertahun-tahun online kat GO ni.

Zaidi
http://www.adventuregunung.blogspot.com (sorry lama tak update)
hehehe

Re: Pendakian Luar Negara _SWG09

Posted: 11 Mar 2010, 13:37
by maclan
Tahun ni baru balik Korbu dan Gayung. Plan yg lain nak ke Tahan, Mulu, Apad Runan, Apo (Filipina), Swettenham, Klabat & Mahawi (Sulawesi Utara), Kelimutu (Flores), Kinabalu (lagi). Ada lagi lar yg tak confirm.

Zaidi
ni semua tuk tahun ni ke..wah.banyak nye...tersusun...ade lagi yg xconfirm tu..fuhh..betul2 sifu ni...

Re: Pendakian Luar Negara _SWG09

Posted: 25 Mar 2010, 19:55
by Zaidi
maclan - setakat ni korbu, gayung, bah gading, yong belar, tahan, apad runan, swettenham dan irau. Gunung Apo cancell sebab ditutup. Gunung Klabat dan Mahawu pun cancell sebab Air Asia dah tak fly ke Manado.

Re: Pendakian Luar Negara _SWG09

Posted: 25 Mar 2010, 20:12
by rakangunungpenang
zaidi....aku nak ikut

zan rakangunungpenang

Re: Pendakian Luar Negara _SWG09

Posted: 31 Mar 2011, 10:34
by rembau
al Fatihah buat Arwah ZAIDI...

Re: Pendakian Luar Negara _SWG09

Posted: 24 Aug 2011, 17:55
by 9W2MNL
Salam..
Best gak nengok trip bang zaidi ni, memang sifu dia nih, aqu cume dan samapai kalapatar, EBC ngan merapi jer kat luar. pasal bz keje ngan kurang modal. tapi sikit konfius...worikh rembau, abang zaidi kito ni dah tak do ko? dah meninggal ke dia...mintak info skit worikh.....

Re: Pendakian Luar Negara _SWG09

Posted: 24 Aug 2011, 23:37
by orga
for info, zaidi telah meninggal dunia ketika dlm pendakian ke gng nambayukong..

Re: Pendakian Luar Negara _SWG09

Posted: 27 Aug 2011, 18:00
by 9W2MNL
Thanks Orga 4 the info.
Takziah buat keluarga dan AlFatihah buat arwah. Leh cite ke bang meninggal pasai apa. Sakit? Jatuh? Kemalangan? Mungkin leh jadi pengajaran wat lenlain.

Re: Pendakian Luar Negara _SWG09

Posted: 27 Aug 2011, 20:40
by orga
ok..ni last aqu kasi info ttg arwah, tolong la jgn tanya lg dan lg..sebagai antara kenalan rapat arwah, aqu masih terkesan dgn pemergian beliau..

http://www.pinoymountaineer.com/2011/03 ... mment-form

Re: Pendakian Luar Negara _SWG09

Posted: 29 Aug 2011, 15:50
by 9W2MNL
ok..ni last aqu kasi info ttg arwah, tolong la jgn tanya lg dan lg..sebagai antara kenalan rapat arwah, aqu masih terkesan dgn pemergian beliau..

http://www.pinoymountaineer.com/2011/03 ... mment-form
Thanks Bro..