trans V3, volunteers and participants needed.

Aktiviti Gunung • Khas untuk aktiviti gunung sahaja

Moderator: nadir

lypan
Pendaki Gunung
Posts: 22
Joined: 31 Jan 2006, 02:39
Contact:

Post by lypan »

count me in: team support crew

User avatar
bEkamBinG
Ahli Kehormat GO
Posts: 232
Joined: 07 Jan 2006, 19:25

cite cita2

Post by bEkamBinG »

klu sambung v3 tue jadikan v4 nak x....dr cameron keluar pulak kuala lipis,pahang....seminggu lg......layan laaa gng.tahan pulak kan dah abis g7 semua..alang2 merangkak.....biar kepala lutut kat jatuh betul2...

huaaaahhh.....huaa.....

ape2 pun nak ikut jadi core team ok x.....

User avatar
wira
Pendaki Hebat
Posts: 371
Joined: 06 Dec 2005, 08:16
Location: Shah Alam
Contact:

Post by wira »

perh dah v4 ke skang?? ape lagi, kiter kasi perdane V6 la sekali, baru power!! dari chamah trun kat depan umah rob boley lepak uptown trus hihihi!!!
© Copyright 2006 Perusahaan Otomobil Nasional Sdn. Bhd. All Rights Reserved.

User avatar
fs
Pendaki Gunung
Posts: 139
Joined: 02 Jan 2006, 23:38

Post by fs »

CORE:
1. zaidi
2. am
3. kabusgunung
4. sos militant?
5. sos militant?
6. ayeen carlos
7. umai
8.
9.
10.
11.
12.

SUPPORT:
1. fs
2. bett
3. krow/mma
4. musz/sos
5. rob
6. hangar18
7. rdtrr
8. jemerr
9. umai
10. cs goh
11. bekambing
12. vermisse
13. orga
14. uglysister
15. master
16. kinesis maxlight
17. rembau
18. poncho
19. bekambing
20. audrey
21. jeejah
22. lypan

8)
bett... bile mau open table? open flysheet lar... buat meeting sekali with khk kat nuang pun ok, rite? it might not be perfect, but, it's a start... pastu, we can do some election for leader (core/support/technical), and also election for ajk. agihkan tugas... baru boleh jalan, hopefully.
cs goh... how's abm's planning so far? we should share info and workforce... then it would certainly be easier, i think. :wink:

umai
Pendaki Gunung
Posts: 50
Joined: 05 Dec 2005, 09:25

Post by umai »

:shock: :shock:
fs... tak yah la masuk kan nama aku dlm list core... aku setakat nak support member2 tu boleh la. nak dok lama2 kat dlm hutan tu mana larat... cuma kalau nak ajak clear trek tuuu nak la juga ikut.

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Post by betterman »

kalau free isnin nie turun lah markas khk
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

cs_goh
Pendaki Sondol
Posts: 491
Joined: 08 Dec 2005, 09:34
Location: KL/Taiping

Post by cs_goh »

fs wrote:CORE:
1 8)
bett... bile mau open table? open flysheet lar... buat meeting sekali with khk kat nuang pun ok, rite? it might not be perfect, but, it's a start... pastu, we can do some election for leader (core/support/technical), and also election for ajk. agihkan tugas... baru boleh jalan, hopefully.
cs goh... how's abm's planning so far? we should share info and workforce... then it would certainly be easier, i think. :wink:
so far no nothing. ABM's problem is no man power. share info should be no problem, can ask botak chin.

tunggu bett punya berita, tengok dia orang punya recce macam mana...

User avatar
orga
Senator Gunung
Posts: 2088
Joined: 05 Dec 2005, 22:09
Location: n9 & melaka
Contact:

Post by orga »

umai..oo diam2 tetiba lak ko join core team yek..steadi la umai..bangga la ngai n nije kalo tengok tuh..abis tuh klas nebas camne nih..lari lak dah monitor aqu nih..heheh

bett nnt roger2 la kalo wat perjumpaan bincang V3 nih ye..dpt ngeteh pon taper..ke skali bincang hari senin nih..
ImageImageImage

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Post by betterman »

orga wrote:umai..oo diam2 tetiba lak ko join core team yek..steadi la umai..bangga la ngai n nije kalo tengok tuh..abis tuh klas nebas camne nih..lari lak dah monitor aqu nih..heheh

bett nnt roger2 la kalo wat perjumpaan bincang V3 nih ye..dpt ngeteh pon taper..ke skali bincang hari senin nih..
isnin nie kalau sempat bincang....
turun lah radzee....
tak penah jumpa hang
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

uglysister
Pemegang Amanah GO
Posts: 360
Joined: 05 Dec 2005, 07:37
Location: 18m Underwater
Contact:

Post by uglysister »

abg radzee turun ke senin ni?
bile nak bawak makan rambutan kek kampung tu lagi.. ahakss

nieta
Pendaki Gunung
Posts: 11
Joined: 31 Jan 2006, 15:00
Location: Kota Sentul London

Post by nieta »

support crew?? hemmm bole le yg ni... yg core banyak lak komitmen da jadi isteri ni... :oops:

User avatar
orga
Senator Gunung
Posts: 2088
Joined: 05 Dec 2005, 22:09
Location: n9 & melaka
Contact:

Post by orga »

Siti Farisha Dina & Talang-->isnin ni keja pg sampai mlm dong..tengok la kalo bole ghaib jap kt situ nnt..Rizamil ada skali ke..
ImageImageImage

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Post by betterman »

radzee,
kalau buleh halimunan tuh datang lah.
azrul dengan rizamil rasanya tak turun kot.
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

User avatar
am
Pendaki Sondol
Posts: 459
Joined: 12 Dec 2005, 19:41
Location: Somban, NSDK
Contact:

Post by am »

maybe am tak dpt jadi core team coz... am baru je nk start keje.. kalu amik cuti lama2 nnt balik takut kene fired jehhh... hehehe

cs_goh
Pendaki Sondol
Posts: 491
Joined: 08 Dec 2005, 09:34
Location: KL/Taiping

Post by cs_goh »

ada apa2 perkembangan baru yang menarik lepas sesi teh tarik, bett??

nieta
Pendaki Gunung
Posts: 11
Joined: 31 Jan 2006, 15:00
Location: Kota Sentul London

Post by nieta »

any latest news??

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Post by betterman »

semalam melepak-lepak jer
tak bincang pon V3....
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

atan
Pendaki Gunung
Posts: 16
Joined: 27 Jan 2006, 00:38
Location: pada hati yg busuk
Contact:

Post by atan »

wuiyoooooooooooo
salu dgr....
tp mcm mitos,rupernyer masih byk pendaki2 yg suker main gler.
mmg kuar dr v3 xtau jd aper ni.....
:roll: kena pk btl2 ni....
tp aku ttp sokong...
100%..
bukan am ngan adik n skuad2 diaorg baru nak bukak trek balik ker??
best2!!!!!!
BEGIAS

User avatar
am
Pendaki Sondol
Posts: 459
Joined: 12 Dec 2005, 19:41
Location: Somban, NSDK
Contact:

Post by am »

? mcm na ang tau? but actually seperti kata bett trek dari gerah ke yong yap dah ada orang buka.. so kalu jadi pegi pun just nak recce trek

krow
Senator Gunung
Posts: 179
Joined: 07 Dec 2005, 10:13

Post by krow »

saja nak bagi idea..

kalau communications maybe leh mintak tolong kelab radio amatur malaysia

MARES Malaysia
Seksyen 6, Jalan Tinggi (6/12)
4600 Petaling Jaya
Selangor Darul Ehsan
Web: www.mares.org.my
Email: admin[at]mares.org.my
Presiden: 019-3247606
Setiausaha: 012-3053636

ataupun layari

http://www.mares.org.my/

sebab saya rasa kalu pakai itu walkie 10 mile radius pun x guna sebab hutan tebal. kalau MARES ni x silap saya dia leh communicate serata dunia, ikut power antenna dia la.. dari segi mobility they are capable to provide compact radio receivers and transmitters untuk core dan support team. mana la tau depa berminat nak take part to support program ni.

2 sens
http://anotherkrow.multiply.com/
"its not the mountain we conquer but ourselves"
Sir Edmund Hillary

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Post by betterman »

sila buka topik baru

konci
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

User avatar
pentadbir
Pentadbiran
Posts: 97
Joined: 05 Dec 2005, 10:49
Location: Tingkat 4, JPM
Contact:

Post by pentadbir »

memandangkan tiada topik baru dibuka maka Topik ini...dissambung semula....sila dapatkan kesimpulan dan keputusan...

p/s:Bett minta mmaf demi kebaikan XTVT GUNUNG...

rembau
Warisan Khazanah Pergunungan

User avatar
soulfly
Kerabat Gunung
Posts: 1147
Joined: 18 Mar 2008, 15:57
Location: SENTUL

v3

Post by soulfly »

salam..
pajang betul, naik letih bijik mata aku baca satu persatu,
jdik ketak arrr prrojek ni??

User avatar
matsaiko
Senator Gunung
Posts: 2787
Joined: 22 Dec 2005, 16:52
Location: GOMBAK Territory

Post by matsaiko »

giler lama punya topik hehe
yelah apo ceritooo?? :lol:
To Conquer Without Risk Is To Triumph Without Glory
www.azreenismail.com

User avatar
orga
Senator Gunung
Posts: 2088
Joined: 05 Dec 2005, 22:09
Location: n9 & melaka
Contact:

Post by orga »

aqu pon ingat2 lupa..
bila baca2 balik, grup mane yg bett kate tu da wat V3..
ada sesapa tau?..misteri mimpi syakila betol la..
ImageImageImage

User avatar
AzmanZainal
Pendaki Gunung
Posts: 105
Joined: 02 Apr 2008, 08:55
Contact:

Post by AzmanZainal »

ni v3 jadi ke idak? macam menarik je kalau aku join memandangkan aku masih mencari kerja.. ataupun kot2la ada kawan2 nak bagi aku kerja boleh sound gak.. lagi satu, dari dulu dok aku pk, mcmana u all apply cuti lama2 eh naik gunung especially yg trip lelama? mistik al-misteri sungguh..

adisos2002
Otai Gunung
Posts: 969
Joined: 07 Dec 2005, 07:36
Location: Semak Samun
Contact:

Post by adisos2002 »

He3... depa mintak cuti macam ngai...
Berenti trus... sebulan duduk umah tengok world cup pastu cari kerja baru.
Sekarang nie bila da kerja sendri nak masuk utan lagi susah pulak si Ngai nie sebab takut miss soru :lol:

Sama la mcm aku gak.. conclusionnya poncho nak buat..
tapi dia tak mintak sapa2 jadik volunteer :oops:

So kita tunggu berita abg poncho jer..

Muzs
SOS
<no one left behind> nolb
Berminat mendapatkan guide gunung/ teambuilding?? Contact Silver Outdoor Sports di 012-5317141atau email adisos2002@yahoo.com

User avatar
AzmanZainal
Pendaki Gunung
Posts: 105
Joined: 02 Apr 2008, 08:55
Contact:

Post by AzmanZainal »

hehe cuti tahap gaban tuh.. :evil:

User avatar
mizi
Kerabat Gunung
Posts: 1308
Joined: 17 Jul 2006, 15:22
Location: perlis
Contact:

Post by mizi »

AzmanZainal wrote:hehe cuti tahap gaban tuh.. :evil:
berapa hari agak2 nk kena cuti niii?

User avatar
AzmanZainal
Pendaki Gunung
Posts: 105
Joined: 02 Apr 2008, 08:55
Contact:

Post by AzmanZainal »

mizi wrote:
AzmanZainal wrote:hehe cuti tahap gaban tuh.. :evil:
berapa hari agak2 nk kena cuti niii?
cuti sambil berhenti kerja hehe

User avatar
biNGai
Kerabat Gunung
Posts: 3216
Joined: 19 Dec 2005, 13:18

Post by biNGai »

adisos2002 wrote:He3... depa mintak cuti macam ngai...
Berenti trus... sebulan duduk umah tengok world cup pastu cari kerja baru.
Sekarang nie bila da kerja sendri nak masuk utan lagi susah pulak si Ngai nie sebab takut miss soru :lol:

Sama la mcm aku gak.. conclusionnya poncho nak buat..
tapi dia tak mintak sapa2 jadik volunteer :oops:

So kita tunggu berita abg poncho jer..

Muzs
SOS

psstt wehh muz..bile masa lak aku takut miss soru? tarak kaki ajak aku outing laa..itu psal aku rela abiskan masa atas ranjang tetiap malam jer..lepas raya pojek jadik aaaa

ponc ponc nk wat v3? ermm nyum nyum..
Last edited by biNGai on 11 Sep 2008, 03:38, edited 1 time in total.
M.A.L.A.S - Copyright © 2003-2009. All rights reserved.
"Demi langit beserta seluruh binaannya, Demi bumi serta yang ada di hamparannya, Demi jiwa dan seluruh penyempurnaannya.."

User avatar
nadir
Ahli Kehormat GO
Posts: 1586
Joined: 05 Dec 2005, 16:30
Location: Penang Darul Mamak
Contact:

Post by nadir »

mintak balik ke topik asal :D
Ahmad Nadir Askandar
http://www.outdoordynamics.com.my - Buy outdoor gear online - free delivery !
Join us at FaceBook! - http://www.facebook.com/group.php?gid=340358030429

adisos2002
Otai Gunung
Posts: 969
Joined: 07 Dec 2005, 07:36
Location: Semak Samun
Contact:

Post by adisos2002 »

Hmmm aku ada no tepon lanz utai dari group yg suatu dulu cukup glamour iaitu PRO SONDOL.

Dia cakap kalu berminat nak dapat info dari dia boley la calling2 dia.

Salam
Muzs
<no one left behind> nolb
Berminat mendapatkan guide gunung/ teambuilding?? Contact Silver Outdoor Sports di 012-5317141atau email adisos2002@yahoo.com

beckham@chayok2
Pendaki Terlampau
Posts: 646
Joined: 03 Apr 2006, 03:21
Location: 30 minit sblm sampai puncak...

Post by beckham@chayok2 »

kira dah ader yg sukses la ni ek... :wink:
ok la tuh... leh mintak tunjuk ajar..
*Sebenarnya bukan gunung yang hendak ditawan, sebaliknya diri kita sendiri.....*.
-9w2bck-

User avatar
kenshina
Pendaki Sondol
Posts: 491
Joined: 05 Dec 2005, 09:24
Location: 21st Century
Contact:

Post by kenshina »

adisos2002 wrote:Hmmm aku ada no tepon lanz utai dari group yg suatu dulu cukup glamour iaitu PRO SONDOL.

Dia cakap kalu berminat nak dapat info dari dia boley la calling2 dia.

Salam
Muzs
Muzs.. geng Pro Sondol ne dah p V3 ek... bgla log.. leh kongsi.. :D


:mrgreen:
challenge your limit

User avatar
soulfly
Kerabat Gunung
Posts: 1147
Joined: 18 Mar 2008, 15:57
Location: SENTUL

V3

Post by soulfly »

adisos2002 wrote:Hmmm aku ada no tepon lanz utai dari group yg suatu dulu cukup glamour iaitu PRO SONDOL.

Dia cakap kalu berminat nak dapat info dari dia boley la calling2 dia.

Salam
Muzs

en,muszz

kasi bikinlah satu trip V3

User avatar
pendaki bebas
Pendaki Gunung
Posts: 194
Joined: 26 Mar 2007, 14:19
Location: antara 2 puncak
Contact:

Post by pendaki bebas »

iye la en. mus..bikin satu trip la..SOS dh x wat open trip cam dl lg ker? :wink:

adisos2002
Otai Gunung
Posts: 969
Joined: 07 Dec 2005, 07:36
Location: Semak Samun
Contact:

Post by adisos2002 »

Lan utai punya trip tak suksess.. dia pun share citer yg samae dimana mereka kantoi masa perjalanan dari gerah ke Yong Yap..

Cuma dia ckp kalu nak info bole calling2 dia.. :wink:

SOS wat v3?? tunggu balik dari course survival nanti yek..


Salam

Muzs
SOS
<no one left behind> nolb
Berminat mendapatkan guide gunung/ teambuilding?? Contact Silver Outdoor Sports di 012-5317141atau email adisos2002@yahoo.com

cs_goh
Pendaki Sondol
Posts: 491
Joined: 08 Dec 2005, 09:34
Location: KL/Taiping

Post by cs_goh »

adisos2002 wrote:Lan utai punya trip tak suksess.. dia pun share citer yg samae dimana mereka kantoi masa perjalanan dari gerah ke Yong Yap..

Cuma dia ckp kalu nak info bole calling2 dia.. :wink:

SOS wat v3?? tunggu balik dari course survival nanti yek..


Salam

Muzs
SOS
yea ke? bila punya hal?
THE ONLY EASY DAY WAS YESTERDAY
--------------------------------------------
S.E.A.L

User avatar
castello
Pendaki Sondol
Posts: 416
Joined: 06 Jun 2006, 09:35
Location: cheras, kuala lumpur
Contact:

Post by castello »

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN

wah...cantik project ni...menguji ketahanan mental pendaki sebenar...

saya nak ikut....saya tak kisah group core pun takpe....support pun boleh...mana2 satu jerlah...keputusan di atas sokongan kawan2 gunung di sini...
CASTELLO
Callsign: 9W2CTX
Guide License No.: TG9600
Mobile No.: 0126206087
NATURE EXPLORER ENT.

Post Reply