salam semua otai2 gunung...

Aktiviti Gunung • Khas untuk aktiviti gunung sahaja

Moderator: nadir

Post Reply
mtsb hiking group
Pendaki Gunung
Posts: 4
Joined: 23 Jan 2013, 19:00

salam semua otai2 gunung...

Post by mtsb hiking group » 29 Jan 2013, 13:41

salam pergunungan...nak tny skt,ada x antara otai2 yg nak bt trip naik gunung tahan bulan 3 ni...kalo ada sy nak join...sb ni firt time nak try mdaki gunung tahan...kalo ada hope blh inform... :) tq

User avatar
am
Pendaki Sondol
Posts: 459
Joined: 12 Dec 2005, 19:41
Location: Somban, NSDK
Contact:

Re: salam semua otai2 gunung...

Post by am » 17 Feb 2013, 00:35

maaf nak mencelah bang. sini xda otai, semua orang sama je.. topik "salam semua otai2 gunung..." sangat gempak buat semua orang pikir 2-3 kali nak reply. salam sahabat saya hanya lalat je singgah forum sebab da lama tak login. heeeeeheeeeeheeeeeee...
find me more at multiply | blogspot | flickr

Denan
Pendaki Sondol
Posts: 411
Joined: 09 Feb 2011, 14:44
Location: USJ

Re: salam semua otai2 gunung...

Post by Denan » 17 Feb 2013, 13:59

Saya rasa lebih sesuai 'salam semua gogo'... :minum:

User avatar
rembau
Pemegang Amanah GO
Posts: 1394
Joined: 06 Dec 2005, 08:41

Re: salam semua otai2 gunung...

Post by rembau » 23 Feb 2013, 22:18

maaf nak mencelah bang. sini xda otai, semua orang sama je.. topik "salam semua otai2 gunung..." sangat gempak buat semua orang pikir 2-3 kali nak reply. salam sahabat saya hanya lalat je singgah forum sebab da lama tak login. heeeeeheeeeeheeeeeee...
betui.... lepas terbang ke FB lak
Dan Kami jadikan di bumi gunung-ganang yang menetapnya, supaya bumi itu tidak menggegar mereka; dan Kami jadikan di celah-celahnya jalan-jalan laluan, supaya mereka mendapat petunjuk.(Surah Al-Anbiyaa':31)

User avatar
biNGai
Kerabat Gunung
Posts: 3216
Joined: 19 Dec 2005, 13:18

Re: salam semua otai2 gunung...

Post by biNGai » 24 Feb 2013, 02:49

trip naik tahan? uuuu saya pon blom sampai lagi.. :pig:
M.A.L.A.S - Copyright © 2003-2009. All rights reserved.
"Demi langit beserta seluruh binaannya, Demi bumi serta yang ada di hamparannya, Demi jiwa dan seluruh penyempurnaannya.."

MUDHAS
Pendaki Gunung
Posts: 35
Joined: 10 Mar 2006, 17:23
Location: BUTTERWORTH

Re: salam semua otai2 gunung...

Post by MUDHAS » 01 Mar 2013, 08:56

trip naik tahan? uuuu saya pon blom sampai lagi.. :pig:
Betui ker Ngai...x caya aku....ler ni hang dah simpan beg hang tu ...ngai kalo hang buat p tahan...aku nak ikut ler

Post Reply