trans tt v2 8-15 julai 2012

Aktiviti Gunung • Khas untuk aktiviti gunung sahaja

Moderator: nadir

Post Reply
mun
Pendaki Gunung
Posts: 20
Joined: 29 Aug 2006, 11:11
Location: sintok

trans tt v2 8-15 julai 2012

Post by mun »

salam. kut kut ada yang sedia fit dan lapang taim ni nak join. ni projek budak budak kembara uum saya. saja saya mintak 3 seat kosong untuk warga go kut kut ada yang nak pi tapi tak dak grup. kos all in rm250 termasuk makan, penginapan dan transport dari uum ke lasah, dan dari blue valley ke uum.

User avatar
biNGai
Kerabat Gunung
Posts: 3216
Joined: 19 Dec 2005, 13:18

Re: trans tt v2 8-15 julai 2012

Post by biNGai »

uuuu masuk ikut kuala mu ek? uuuuu tk sanggup daaaa :keke:
M.A.L.A.S - Copyright © 2003-2009. All rights reserved.
"Demi langit beserta seluruh binaannya, Demi bumi serta yang ada di hamparannya, Demi jiwa dan seluruh penyempurnaannya.."

mun
Pendaki Gunung
Posts: 20
Joined: 29 Aug 2006, 11:11
Location: sintok

Re: trans tt v2 8-15 julai 2012

Post by mun »

hehe depa mula trening dah 1 bulan dah, esok jam 3 ptg bawak depa masuk hutan sintok naik 2 puncak 15km sebagai ujian last. 18 orang ja, pakai 2 guide. terkini, bas uum untuk ke lasah dikansel untuk kegunaan sukan staf ipta dan tauliah palapes, kami akan ke sg siput dengan train ja dari arau. balik dr kg raja masih dengan bas uum. kalau ada warga go dari utara nak join cantik la, tapi dari mana mana pun kami terima. ofer ni bkn krn terdesak, saja ja kut kut ada yang berhajat, win-win.

mun
Pendaki Gunung
Posts: 20
Joined: 29 Aug 2006, 11:11
Location: sintok

Re: trans tt v2 8-15 julai 2012

Post by mun »

2 hari lagi nak bertolak, ujian 15km depa dah selesai, medical cek-up dah buat, logistik dah setel, urusan guide selesai, barang makan dan 1st aid sedang beli, jadi dengan ini tawaran ni dikira ditutup. mohon warga go doakan kami selamat p dan balik serta tidak lupa solat. out.

Denan
Pendaki Sondol
Posts: 411
Joined: 09 Feb 2011, 14:44
Location: USJ

Re: trans tt v2 8-15 julai 2012

Post by Denan »

terbaik... selamat berjaya en. mun dan kawan2.

User avatar
mizi
Kerabat Gunung
Posts: 1308
Joined: 17 Jul 2006, 15:22
Location: perlis
Contact:

Re: trans tt v2 8-15 julai 2012

Post by mizi »

buleh g anta d stesen ketapi je lah en mun..pkl bape bertolak hehe
climb long trail
p11at

User avatar
shahrul
Senator Gunung
Posts: 819
Joined: 25 Apr 2011, 08:21
Location: streets of uptown

Re: trans tt v2 8-15 julai 2012

Post by shahrul »

all the best.. moga selamat pergi, selamat dlm perjalanan & selamat pulang
_________________
_________________

mun
Pendaki Gunung
Posts: 20
Joined: 29 Aug 2006, 11:11
Location: sintok

Re: trans tt v2 8-15 julai 2012

Post by mun »

alhamdulillah, kami semua dah selamat kembali. kelmarin 9:30 pg bertolak dari YB melalui kasut dan tudung periuk dan sampai kat dam jam 2 petang. 3:50 4wil sampai hantaq ke kg raja, 4:30 naik bas ke uum dan 10:30 selamat sampai. cuma hajat nak buat 8 hari melalui gurka dan chali tak kesampaian, terpaksalah melalui kasut.

User avatar
shahrul
Senator Gunung
Posts: 819
Joined: 25 Apr 2011, 08:21
Location: streets of uptown

Re: trans tt v2 8-15 julai 2012

Post by shahrul »

mun wrote:alhamdulillah, kami semua dah selamat kembali. kelmarin 9:30 pg bertolak dari YB melalui kasut dan tudung periuk dan sampai kat dam jam 2 petang. 3:50 4wil sampai hantaq ke kg raja, 4:30 naik bas ke uum dan 10:30 selamat sampai. cuma hajat nak buat 8 hari melalui gurka dan chali tak kesampaian, terpaksalah melalui kasut.
alhamdulillah.. dan tahniah jugak
_________________
_________________

User avatar
khalid
Pendaki Tegar
Posts: 268
Joined: 01 Jun 2008, 10:50
Location: khtp, kulim
Contact:

Re: trans tt v2 8-15 julai 2012

Post by khalid »

tahniah en. mun...anak en.mun join skali tak

Post Reply