Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Aktiviti Gunung • Khas untuk aktiviti gunung sahaja

Moderator: nadir

User avatar
castello
Pendaki Sondol
Posts: 416
Joined: 06 Jun 2006, 09:35
Location: cheras, kuala lumpur
Contact:

Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Postby castello » 03 Aug 2010, 16:43

GUNUNG CHAMAH & ULU SEPAT
Tarikh: 24 Dec - 30 Dec 2010
Pakej: RM240 (Transport, 4WD, Guide, T-shirts) - Makan dan Khemah sendiri.

Tentatif

24 Dec 2010 (Jumaat)
Berkumpul di KL Sentral. Naik keretapi ke Gua Musang.

25 Dec 2010 (Sabtu)
Sampai Stesen Gua Musang; sarapan pagi; naik van ke Kuala Betis; Naik 4WD ke Kg. Sg. Rekom. Kalau 4WD boleh sampai di Kg. Sg. Rekom. Cuba tido di Kem Tongkat Ali.

26 Dec 2010 (Ahad)
Trek ke Puncak Chamah; Bermalam di Puncak Chamah.

27 Dec 2010 (Isnin)
Trek turun ke Kg. Rekom, teruskan perjalanan ke Kem Peres; Bermalam di Kem Peres.

28 Dec 2010 (Selasa)
Mulakan perjalanan ke Kem Anak Peres, Kem Maggi, Kem Sempadan, Kem Sg. Lepir dan terus ke Puncak Ulu Sepat. Bermalam di Puncak Ulu Sepat.

29 Dec 2010 (Rabu)
Turun ke Sg. Lanweng. Teruskan perjalanan ke Kg. Lenglar. Naik 4WD ke Fort Kemar. Bermalam di sini.

30 Dec 2010 (Khamis)
Naik bot ke Pengkalan Trojan; Naik van (prebet sapu) ke Grik; Naik bas ke KL. Sampai KL...XPDC Tamat. Bersurai.
CASTELLO
Callsign: 9W2CTX
Guide License No.: TG9600
Mobile No.: 0126206087
NATURE EXPLORER ENT.

User avatar
alphabrabo78
Pendaki Gunung
Posts: 4
Joined: 07 Jun 2010, 00:09

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Postby alphabrabo78 » 05 Aug 2010, 13:28

tu diaaa...trip hujung tahun dah mai..

User avatar
NyiSs
Pendaki Gunung
Posts: 9
Joined: 01 Mar 2010, 11:43
Location: KL & Melaka
Contact:

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Postby NyiSs » 05 Aug 2010, 16:02

mcm best jew trip ni..

kalo mcm saya yg 1st timer ni boleh ka joint?? hihihi :P
***Tadi Kate 5minit Dah Sampai Puncak..Ni dah 3jam Daki Beb~!***

User avatar
Takatoo31
Pendaki Gunung
Posts: 17
Joined: 31 Oct 2009, 11:48
Location: Johor Bahru, Johor.
Contact:

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Postby Takatoo31 » 07 Aug 2010, 15:10

Salam Bro Castello.

COUNT ME IN...!!!!
Mencari Cinta Yang Di Hamburkan oleh-Nya....

User avatar
castello
Pendaki Sondol
Posts: 416
Joined: 06 Jun 2006, 09:35
Location: cheras, kuala lumpur
Contact:

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Postby castello » 09 Aug 2010, 01:13

Salam.

Nyiss
Boleh ajer nak ikut, yang ada kemahuan, buat persediaan dari segi fizikal dan mental.

Takatoo31
Ok....roger.
CASTELLO
Callsign: 9W2CTX
Guide License No.: TG9600
Mobile No.: 0126206087
NATURE EXPLORER ENT.

User avatar
killerbees
Otai Gunung
Posts: 818
Joined: 26 Jun 2006, 11:06

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Postby killerbees » 10 Aug 2010, 11:18

rindu kt cus.... :P

User avatar
castello
Pendaki Sondol
Posts: 416
Joined: 06 Jun 2006, 09:35
Location: cheras, kuala lumpur
Contact:

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Postby castello » 10 Aug 2010, 11:22

kalau rindu mari ler...lepas gian...hehehehehe
CASTELLO
Callsign: 9W2CTX
Guide License No.: TG9600
Mobile No.: 0126206087
NATURE EXPLORER ENT.

User avatar
killerbees
Otai Gunung
Posts: 818
Joined: 26 Jun 2006, 11:06

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Postby killerbees » 10 Aug 2010, 13:45

x dpt la dlm ms terdekat nih.... nxt yr kot...

User avatar
cikgumizi
Pendaki Gunung
Posts: 45
Joined: 28 Sep 2009, 20:42
Location: Shah Alam

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Postby cikgumizi » 10 Aug 2010, 17:35

Adoyai..nak gi trip indon ngan matsaiko, problem ngan imigration..ptptn kantoi...nak ikot trip ni meeting plak last week sblum naik tahun...kemaruk ni nak hiking...xde ke sapa2 nak wat trip sblm 25 Dis?
WeObserve:WeLearn:WeImprove

User avatar
castello
Pendaki Sondol
Posts: 416
Joined: 06 Jun 2006, 09:35
Location: cheras, kuala lumpur
Contact:

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Postby castello » 10 Aug 2010, 20:15

Trip chamah sajer kan ada...1-3 Okt...combine dgn trip 4wd sekali
CASTELLO
Callsign: 9W2CTX
Guide License No.: TG9600
Mobile No.: 0126206087
NATURE EXPLORER ENT.

User avatar
cikgumizi
Pendaki Gunung
Posts: 45
Joined: 28 Sep 2009, 20:42
Location: Shah Alam

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Postby cikgumizi » 11 Aug 2010, 06:44

tarikh tu kena amik cuti 2 hari tuuuu...cuti dh habis..cikgu ada 7 hari jer cuti..selebihnya kena set ngam2 time mmg cuti skolah..tu pun kalau xde tugas2 khas...hopefully ada la yang buat trip time cuti akhir tahun, tapi bukan minggu last..time tu sibuk wooo...
WeObserve:WeLearn:WeImprove

User avatar
adventure inc
Pendaki Tegar
Posts: 222
Joined: 27 May 2009, 23:51
Location: penang hill, my

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Postby adventure inc » 14 Aug 2010, 23:24

rindu kt cus.... :P
aku pun windu gak kat CUS nie walaupun dah dua tiga kali pegi... bestt
:: DOUBT :: FEAR :: EXCUSES ::
the mountain is not the only thing you conquer - never stop xploring

User avatar
RELAXADVENTURE
Pendaki Gunung
Posts: 7
Joined: 12 Mar 2010, 00:24

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Postby RELAXADVENTURE » 18 Aug 2010, 05:40

SaLaM...

uRm...HaMpIr SeMiNgGu..
MmG bErMiNaT..tGk JaDuAL kErJa DuLu McM mAnA..hUhU...

*bErSamA MeLeStArIkAn kEiNdAhAn aLaM MaLaYsIa*

User avatar
matsaiko
Senator Gunung
Posts: 2786
Joined: 22 Dec 2005, 16:52
Location: GOMBAK Territory

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Postby matsaiko » 18 Aug 2010, 08:10

rindu kt cus.... :P
aku pun windu gak kat CUS nie walaupun dah dua tiga kali pegi... bestt
mu hebakkk
To Conquer Without Risk Is To Triumph Without Glory
www.azreenismail.com

User avatar
kulatpusu
Pendaki Gunung
Posts: 27
Joined: 15 May 2008, 10:00
Contact:

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Postby kulatpusu » 20 Aug 2010, 04:30

rasa macam nak join je trip ni, tapi lambat lagi la....
bulan 10 bagitau ok ker
Ada program ajak jerrr

9W2KCR
kulatpusu.multiply.com

User avatar
castello
Pendaki Sondol
Posts: 416
Joined: 06 Jun 2006, 09:35
Location: cheras, kuala lumpur
Contact:

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Postby castello » 25 Aug 2010, 11:43

Line-Up CUS

1. Castello
2. Takatoo31
CASTELLO
Callsign: 9W2CTX
Guide License No.: TG9600
Mobile No.: 0126206087
NATURE EXPLORER ENT.

User avatar
nazryst
Pendaki Terlampau
Posts: 650
Joined: 16 Feb 2006, 12:17
Location: Natural Geography
Contact:

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Postby nazryst » 26 Aug 2010, 12:16

Insyallah gua follow... kalau naik bot ke grik... nanti wa kompem dengan lu bro

User avatar
castello
Pendaki Sondol
Posts: 416
Joined: 06 Jun 2006, 09:35
Location: cheras, kuala lumpur
Contact:

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Postby castello » 28 Aug 2010, 02:14

Line-up update

1. Castello
2. Takatoo
3. Nazryst
CASTELLO
Callsign: 9W2CTX
Guide License No.: TG9600
Mobile No.: 0126206087
NATURE EXPLORER ENT.

User avatar
khalid
Pendaki Tegar
Posts: 268
Joined: 01 Jun 2008, 10:50
Location: khtp, kulim
Contact:

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Postby khalid » 31 Aug 2010, 03:33

Adoyai..nak gi trip indon ngan matsaiko, problem ngan imigration..ptptn kantoi...nak ikot trip ni meeting plak last week sblum naik tahun...kemaruk ni nak hiking...xde ke sapa2 nak wat trip sblm 25 Dis?
alamak cikgu tak dapat try la nikon tu kat seberang ...
cuba lagi nanti....

User avatar
cikgumizi
Pendaki Gunung
Posts: 45
Joined: 28 Sep 2009, 20:42
Location: Shah Alam

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Postby cikgumizi » 31 Aug 2010, 08:46

Adoyai..nak gi trip indon ngan matsaiko, problem ngan imigration..ptptn kantoi...nak ikot trip ni meeting plak last week sblum naik tahun...kemaruk ni nak hiking...xde ke sapa2 nak wat trip sblm 25 Dis?
alamak cikgu tak dapat try la nikon tu kat seberang ...
cuba lagi nanti....
hehe..sori off topik jap..nak tanya otai2..sesuai tak bawak dslr yang berat tu gi hiking...atas tu sejuk..mcmana xnak lens berkabus teruk sangat?..macamana otai2 buat?..
WeObserve:WeLearn:WeImprove

User avatar
khalid
Pendaki Tegar
Posts: 268
Joined: 01 Jun 2008, 10:50
Location: khtp, kulim
Contact:

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Postby khalid » 31 Aug 2010, 20:32

cikgu pakai model apa. nie matsaiko kena jawab niee.
kalau d300s ada dust and moisture proof.

User avatar
matsaiko
Senator Gunung
Posts: 2786
Joined: 22 Dec 2005, 16:52
Location: GOMBAK Territory

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Postby matsaiko » 31 Aug 2010, 21:22

depend pada cikgu sendiri la..kalo bwk dslr berat2..tp shoot pon mcm nak taknak baik takyah bwk..tp kalo cikgu bersungguh2 nak shoot demi dpt pic lawa,segala beban yg cikgu bawak tu akan terbalas dgn gambar yg dibawa pulang..so tepuk dada tanya selera...trip rinjani sy nanti sy bwk

2 body
3 lens
5 bateri
1 sturdy tripod
3 filter
1 cable realese
1 batt charger
1 speedlight

:mrgreen: :mrgreen:

yup semipro body agak lasak la tuk dibawa naik gng..
To Conquer Without Risk Is To Triumph Without Glory
www.azreenismail.com

User avatar
cikgumizi
Pendaki Gunung
Posts: 45
Joined: 28 Sep 2009, 20:42
Location: Shah Alam

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Postby cikgumizi » 31 Aug 2010, 21:49

cikgu pakai model apa. nie matsaiko kena jawab niee.
kalau d300s ada dust and moisture proof.
D90 ngan sb600 je..rasanya kedua2nya takde moist & dust proof...
Last edited by cikgumizi on 31 Aug 2010, 22:07, edited 1 time in total.
WeObserve:WeLearn:WeImprove

User avatar
cikgumizi
Pendaki Gunung
Posts: 45
Joined: 28 Sep 2009, 20:42
Location: Shah Alam

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Postby cikgumizi » 31 Aug 2010, 22:04

depend pada cikgu sendiri la..kalo bwk dslr berat2..tp shoot pon mcm nak taknak baik takyah bwk..tp kalo cikgu bersungguh2 nak shoot demi dpt pic lawa,segala beban yg cikgu bawak tu akan terbalas dgn gambar yg dibawa pulang..so tepuk dada tanya selera...trip rinjani sy nanti sy bwk

2 body
3 lens
5 bateri
1 sturdy tripod
3 filter
1 cable realese
1 batt charger
1 speedlight

:mrgreen: :mrgreen:

yup semipro body agak lasak la tuk dibawa naik gng..
pehh..ni real otai ni..saya ni real beginner..tepuk dada, mmg selera cakap jangan bawak..x berbaloi..kena blaja bersungguh2 kat bawah ni dulu, baru berbaloi nak pikul sampai atas...apepun, thanks utk tips tu..then mcmana dgn kabus pada lens?..(sory tuan tanah..off topik..)
WeObserve:WeLearn:WeImprove

User avatar
matsaiko
Senator Gunung
Posts: 2786
Joined: 22 Dec 2005, 16:52
Location: GOMBAK Territory

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Postby matsaiko » 31 Aug 2010, 22:11

lap guna kain jenis 'micro fibre'
mlm tido pastikan kamera bungkus dgn elok dlm beg.
balik umah sumbat kamera,lens dlm drycabinet (jika ada) dan lowerkan humadity level
kalo takde drycabinet,buh dlm box yg kedap udara,letak silica gel atau 'thirsty hippo'
semuanya tuk jaga lens dari serangan fungus.
To Conquer Without Risk Is To Triumph Without Glory
www.azreenismail.com

User avatar
cikgumizi
Pendaki Gunung
Posts: 45
Joined: 28 Sep 2009, 20:42
Location: Shah Alam

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Postby cikgumizi » 31 Aug 2010, 22:30

thanks bro dgn tips yg sgt berguna ni..takut jgk fungus..ari tu pegi nikon centre kat BTS..mamat tu cakap kalau hantar servis fungus, without any extrs part change, makan ratus jugak...menangis..avoid always better than cure...
WeObserve:WeLearn:WeImprove

User avatar
matsaiko
Senator Gunung
Posts: 2786
Joined: 22 Dec 2005, 16:52
Location: GOMBAK Territory

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Postby matsaiko » 31 Aug 2010, 22:41

no prob..apa2 pertanyaan seterusnya gi sini
http://www.gunungonline.com/basecamp/vi ... f=4&t=3273

End of off topic..maaf tuan rumah.
To Conquer Without Risk Is To Triumph Without Glory
www.azreenismail.com

sutera maya
Pendaki Gunung
Posts: 4
Joined: 03 Sep 2010, 16:23

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Postby sutera maya » 07 Sep 2010, 14:54

tinggi gunung ni brape? berminat tp sy nie slow ckit... blh ke?

User avatar
matsaiko
Senator Gunung
Posts: 2786
Joined: 22 Dec 2005, 16:52
Location: GOMBAK Territory

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Postby matsaiko » 07 Sep 2010, 15:10

berketinggian 7120 kaki dari aras laut

slow?
takpe..abam sham sedia membantu :lidah:
To Conquer Without Risk Is To Triumph Without Glory
www.azreenismail.com

User avatar
faisall
Pendaki Sondol
Posts: 484
Joined: 02 Jul 2007, 16:25
Location: bandar uda utama
Contact:

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Postby faisall » 14 Sep 2010, 23:48

Bro Castello..Ada Seat Kosong Lagi Tak..?
Kalau Ada Dalam 4 @ 5 Orang..Semua Beginner..

Kalau Dari Jb Berapa Kena Bayar Ia..?
N Tiket Dari Grik Ker Jb Ada Ker..?

Tengah Berminat nii Nak Pollow..Hii hi iHii
tanya sama itu hud hud

User avatar
castello
Pendaki Sondol
Posts: 416
Joined: 06 Jun 2006, 09:35
Location: cheras, kuala lumpur
Contact:

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Postby castello » 16 Sep 2010, 15:59

Bro Castello..Ada Seat Kosong Lagi Tak..?
Kalau Ada Dalam 4 @ 5 Orang..Semua Beginner..

Kalau Dari Jb Berapa Kena Bayar Ia..?
N Tiket Dari Grik Ker Jb Ada Ker..?

Tengah Berminat nii Nak Pollow..Hii hi iHii
Hmmm..masih byk lagi kosong...
Kalau dari JB...tiket keretapi...awak beli sendiri.
Tiket dari Grik ke JB takde...awak kena turun KL dulu. Kena transit kat KL.
Time bas ada 3...kul 9 pagi, 4 ptg, 10 mlm.

Pasal bayaran...awk bayar kat saya RM217. Tolak duit tiket keretapi dari KL ke Gua Musang (RM23).
Pasal transport pulang...awak terpaksa jugak naik bas ke KL.
CASTELLO
Callsign: 9W2CTX
Guide License No.: TG9600
Mobile No.: 0126206087
NATURE EXPLORER ENT.

User avatar
faisall
Pendaki Sondol
Posts: 484
Joined: 02 Jul 2007, 16:25
Location: bandar uda utama
Contact:

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Postby faisall » 17 Sep 2010, 10:41

Ok Cantik...So nanti bagi last Bila Nak Bayar deposit Ok...
tanya sama itu hud hud

User avatar
mousehyppo
Pendaki Gunung
Posts: 3
Joined: 04 Aug 2010, 04:32
Location: shah alam, selangor

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Postby mousehyppo » 20 Sep 2010, 00:45

salam..
macam best je trip nih.. beginner lagi saya ni..
saya nak follow bole?
bila last utk register? sbb nak kumpul duit beli beg.. huhu

User avatar
faisall
Pendaki Sondol
Posts: 484
Joined: 02 Jul 2007, 16:25
Location: bandar uda utama
Contact:

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Postby faisall » 20 Sep 2010, 11:18

Castello..kawan naik Bus To Johor Bahru.Dari Kuala kangsar Wokie..
Bukan Dari Grik Ker Kl..Wokie..
tanya sama itu hud hud

User avatar
castello
Pendaki Sondol
Posts: 416
Joined: 06 Jun 2006, 09:35
Location: cheras, kuala lumpur
Contact:

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Postby castello » 20 Sep 2010, 11:54

Ok...kalau camtu....duit tiket bas dgn duit tiket keretapi...awak kena beli sendiri...
so duit tiket keretapi KL - Gua Musang=RM23; tiket bas gerik-KL=RM30...total RM53...
RM240-RM53=RM187...so awak and the geng kena bayar kat saya RM187 seorang...

Duit dah boleh bayar...terpulang nak bayar deposit RM100 atau bayar penuh. Tempahan untuk penyertaan ke XPDC CUS...telah dibuka...
CASTELLO
Callsign: 9W2CTX
Guide License No.: TG9600
Mobile No.: 0126206087
NATURE EXPLORER ENT.

User avatar
castello
Pendaki Sondol
Posts: 416
Joined: 06 Jun 2006, 09:35
Location: cheras, kuala lumpur
Contact:

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Postby castello » 20 Sep 2010, 11:58

salam..
macam best je trip nih.. beginner lagi saya ni..
saya nak follow bole?
bila last utk register? sbb nak kumpul duit beli beg.. huhu
nak folo boleh...tapi kena training...at least jogging...jogging keliling rumah ke.....keliling tasik ke...yg penting kena ada training.

dah boleh start register dan buat pembayaran...
CASTELLO
Callsign: 9W2CTX
Guide License No.: TG9600
Mobile No.: 0126206087
NATURE EXPLORER ENT.

User avatar
faisall
Pendaki Sondol
Posts: 484
Joined: 02 Jul 2007, 16:25
Location: bandar uda utama
Contact:

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Postby faisall » 21 Sep 2010, 12:28

Wow Ok Cantek...Agak2 hari terakhir Tu sampai pekan grik.
dlm kul berapa ia..?
tanya sama itu hud hud

User avatar
castello
Pendaki Sondol
Posts: 416
Joined: 06 Jun 2006, 09:35
Location: cheras, kuala lumpur
Contact:

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Postby castello » 22 Sep 2010, 09:16

29hb tu kita dah tido kat Fort Kemar...so kita 30hb tu kita akan naik bot pagi...naik bot lebih kurang 1 jam -1 jam 1/2. Dalam tengahari jugak lah...sampai grik...
CASTELLO
Callsign: 9W2CTX
Guide License No.: TG9600
Mobile No.: 0126206087
NATURE EXPLORER ENT.

User avatar
crapsist
Pendaki Gunung
Posts: 6
Joined: 22 Sep 2010, 01:42
Location: cheras, selangor
Contact:

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Postby crapsist » 22 Sep 2010, 20:10

bro nak join skali bleh.. ble tarikh tutup pendaftaran ni? takde bukak event kat fb ke? snang sket nak tgk tentatif program..

User avatar
castello
Pendaki Sondol
Posts: 416
Joined: 06 Jun 2006, 09:35
Location: cheras, kuala lumpur
Contact:

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Postby castello » 22 Sep 2010, 22:04

Ok kalau confirm nak pergi....deposit kena bagi awal bulan 12....
deposit RM100...

Event ada jugak publish kat FB...roshamrizal zahari
CASTELLO
Callsign: 9W2CTX
Guide License No.: TG9600
Mobile No.: 0126206087
NATURE EXPLORER ENT.


Return to “Aktiviti Gunung”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests

cron