Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Aktiviti Gunung • Khas untuk aktiviti gunung sahaja

Moderator: nadir

User avatar
castello
Pendaki Sondol
Posts: 416
Joined: 06 Jun 2006, 09:35
Location: cheras, kuala lumpur
Contact:

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Post by castello »

ISZ & SCRLETTFR

Awak jadi ke pergi CUS ni? Saya dah belikan tiket keretapi ni...
CASTELLO
Callsign: 9W2CTX
Guide License No.: TG9600
Mobile No.: 0126206087
NATURE EXPLORER ENT.

User avatar
scrlettfr
Pendaki Gunung
Posts: 30
Joined: 21 Sep 2010, 18:26

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Post by scrlettfr »

jadiler... kan dah bagi detail...

ration camaner..? plan baper kali makan...
aku... apa pun ok jer... ;)

User avatar
faisall
Pendaki Sondol
Posts: 484
Joined: 02 Jul 2007, 16:25
Location: bandar uda utama
Contact:

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Post by faisall »

scrlettfr wrote:jadiler... kan dah bagi detail...

ration camaner..? plan baper kali makan...
kekeke plan berapa kali makan..
selagi boleh makan kita makan ramai2 tak gitu..
tanya sama itu hud hud

User avatar
scrlettfr
Pendaki Gunung
Posts: 30
Joined: 21 Sep 2010, 18:26

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Post by scrlettfr »

faisall wrote:
scrlettfr wrote:jadiler... kan dah bagi detail...

ration camaner..? plan baper kali makan...
kekeke plan berapa kali makan..
selagi boleh makan kita makan ramai2 tak gitu..

hahahaha... okeh2... tanya tu sebab boleh share2 kan... hehehe...
aku... apa pun ok jer... ;)

frostice
Pendaki Terlampau
Posts: 701
Joined: 09 Jan 2006, 10:43
Location: Middle Earth
Contact:

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Post by frostice »

tebing wrote:
castello wrote:
tebing wrote:bro castello ,

sorry takleh nak join bro nyer trip tapi saya pergi lebih awal 17-21 ke CUS

selamat bercus kita semua
pergi awal ke? terima kasih....tolong ler terang-terangkan jalan dari rekom ke peres tu yer... :D

jangan risau kami rikie dulu tapi kami dalam 12 orang jer tapi dengar kata ada budak uitm nak masuk sebelum tu dalam 40 orang sure jadi highway punya jalan CUS tu..

Highway tu kalau nak jalan nanti mesti kena ikat kasut ketat2 kan... he he 8)
~Ain't No Mountain Too High~
KP Hiker's Club

User avatar
castello
Pendaki Sondol
Posts: 416
Joined: 06 Jun 2006, 09:35
Location: cheras, kuala lumpur
Contact:

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Post by castello »

Assalamualaikum...

Perhatian kepada semua pendaki-pendaki....di harap dapat berkumpul di KL Sentral selewat-lewatnya pukul 8.00 malam. Kerana keretapi akan bertolak jam 8.30 malam 24hb December 2010. Sebaik-baiknya tunggu di ruang legar berhadapan dengan KFC. Terima kasih.
CASTELLO
Callsign: 9W2CTX
Guide License No.: TG9600
Mobile No.: 0126206087
NATURE EXPLORER ENT.

User avatar
faisall
Pendaki Sondol
Posts: 484
Joined: 02 Jul 2007, 16:25
Location: bandar uda utama
Contact:

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Post by faisall »

Kita Org Tungg Kat Gua Musang Ok ....
tanya sama itu hud hud

killerbees
Otai Gunung
Posts: 818
Joined: 26 Jun 2006, 11:06

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Post by killerbees »

castello wrote:Assalamualaikum...

Perhatian kepada semua pendaki-pendaki....di harap dapat berkumpul di KL Sentral selewat-lewatnya pukul 8.00 malam. Kerana keretapi akan bertolak jam 8.30 malam 24hb December 2010. Sebaik-baiknya tunggu di ruang legar berhadapan dengan KFC. Terima kasih.
meriah....klu sempat aku dtg jenguk... :minum: :minum:

User avatar
faisall
Pendaki Sondol
Posts: 484
Joined: 02 Jul 2007, 16:25
Location: bandar uda utama
Contact:

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Post by faisall »

Aik jenguk jer ker...mohhh la hantar diorg sampai gua musang kekekekekekek
tanya sama itu hud hud

User avatar
phash
Pendaki Gunung
Posts: 8
Joined: 10 Dec 2010, 00:47
Location: tepi pokok..
Contact:

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Post by phash »

ada sapa2 nk tumpang khemah ngn aku x?bleh muat dua org ja...khemah ngn stove..sapa2 nk tumpang kol aku 0196134963(galah)
akulah......GALAH!!!

User avatar
faisall
Pendaki Sondol
Posts: 484
Joined: 02 Jul 2007, 16:25
Location: bandar uda utama
Contact:

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Post by faisall »

phash wrote:ada sapa2 nk tumpang khemah ngn aku x?bleh muat dua org ja...khemah ngn stove..sapa2 nk tumpang kol aku 0196134963(galah)
Tumpang Letak Beg Boleh Tak..Kkeekke kekekek
tanya sama itu hud hud

atomic
Pendaki Gunung
Posts: 36
Joined: 21 Oct 2008, 11:00
Location: kedah
Contact:

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Post by atomic »

Mohon Pencerahan, Sy Budak Bru Blajar, Pegi Reramai Ni Msti Bwak Kemah, Fly Dn Sbgainya,Pasang Masing2,Dibandingkan Lau Pgi Satu Group Yg rmai, Mmg Tido Sbaris JEr. So Campsite Nnti Akan Jadi Perumahan Setinggan La Sekejap Yer, agak2 Lepas X Utk Smua?, Sy Sardin Pon Xkesah..
====

User avatar
bizzyleng
Pendaki Gunung
Posts: 170
Joined: 04 Oct 2007, 23:45
Location: QuLaiForNia
Contact:

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Post by bizzyleng »

atomic wrote:Mohon Pencerahan, Sy Budak Bru Blajar, Pegi Reramai Ni Msti Bwak Kemah, Fly Dn Sbgainya,Pasang Masing2,Dibandingkan Lau Pgi Satu Group Yg rmai, Mmg Tido Sbaris JEr. So Campsite Nnti Akan Jadi Perumahan Setinggan La Sekejap Yer, agak2 Lepas X Utk Smua?, Sy Sardin Pon Xkesah..

XKan Porter Mkn saRDin Je Kot.... :twisted: :twisted: :twisted:

pr oli
Pendaki Tegar
Posts: 287
Joined: 12 Dec 2008, 04:34
Location: Lembah kelang
Contact:

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Post by pr oli »

oit...
gud luck sumo2 eh.....
musim dingin ni....
:keke:
- peace no war-
9W2OAT

atomic
Pendaki Gunung
Posts: 36
Joined: 21 Oct 2008, 11:00
Location: kedah
Contact:

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Post by atomic »

bizzyleng wrote:
atomic wrote:Mohon Pencerahan, Sy Budak Bru Blajar, Pegi Reramai Ni Msti Bwak Kemah, Fly Dn Sbgainya,Pasang Masing2,Dibandingkan Lau Pgi Satu Group Yg rmai, Mmg Tido Sbaris JEr. So Campsite Nnti Akan Jadi Perumahan Setinggan La Sekejap Yer, agak2 Lepas X Utk Smua?, Sy Sardin Pon Xkesah..

XKan Porter Mkn saRDin Je Kot.... :twisted: :twisted: :twisted:
Sardin Ada, Serunding ada, Bleh Mkn,Tpi Masak Xretii...Bkan Apa, Otai2 Yg Pgi Smua Kmpom Bungalow Cantik.Hamba Pgi , Jadi Rumah Kongsi Skjap. :roll:
====

N.Afif
Pendaki Gunung
Posts: 47
Joined: 07 Mar 2010, 14:43
Location: Tanah Melayu

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Post by N.Afif »

bizzyleng wrote:
atomic wrote:Mohon Pencerahan, Sy Budak Bru Blajar, Pegi Reramai Ni Msti Bwak Kemah, Fly Dn Sbgainya,Pasang Masing2,Dibandingkan Lau Pgi Satu Group Yg rmai, Mmg Tido Sbaris JEr. So Campsite Nnti Akan Jadi Perumahan Setinggan La Sekejap Yer, agak2 Lepas X Utk Smua?, Sy Sardin Pon Xkesah..

XKan Porter Mkn saRDin Je Kot.... :twisted: :twisted: :twisted:
sape yg hired Porter tu..?.. boleh tumpang brg kat porter ko tak...

User avatar
bizzyleng
Pendaki Gunung
Posts: 170
Joined: 04 Oct 2007, 23:45
Location: QuLaiForNia
Contact:

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Post by bizzyleng »

Hehehheheh.....
aNyWay GoodLuCk n sLamat PeGi n puLang KePada PendaKi2 SeMua...

JanGan NaKaL2 Tau.....

User avatar
matsaiko
Senator Gunung
Posts: 2787
Joined: 22 Dec 2005, 16:52
Location: GOMBAK Territory

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Post by matsaiko »

tebing wrote:bro castello ,

sorry takleh nak join bro nyer trip tapi saya pergi lebih awal 17-21 ke CUS

selamat bercus kita semua
aku rasa grup ni yang tak keluar2 lagi ni
To Conquer Without Risk Is To Triumph Without Glory
www.azreenismail.com

User avatar
poncho
Senator Gunung
Posts: 1890
Joined: 05 Dec 2005, 15:59
Location: southern
Contact:

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Post by poncho »

matsaiko wrote:
tebing wrote:bro castello ,

sorry takleh nak join bro nyer trip tapi saya pergi lebih awal 17-21 ke CUS

selamat bercus kita semua
aku rasa grup ni yang tak keluar2 lagi ni
ya betul Reen. baru nak highlight group nie tadi. semoga diorang selamat dan baik-baik saja.
if a tree falls in the woods... do all the other trees laugh at it?

Image Mounthopper

bAnn
Pendaki Gunung
Posts: 7
Joined: 21 Dec 2010, 22:16

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Post by bAnn »

sElamat pErgi n sLamat pUlang sUme.... :)

pr oli
Pendaki Tegar
Posts: 287
Joined: 12 Dec 2008, 04:34
Location: Lembah kelang
Contact:

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Post by pr oli »

poncho wrote:
matsaiko wrote:
tebing wrote:bro castello ,

sorry takleh nak join bro nyer trip tapi saya pergi lebih awal 17-21 ke CUS

selamat bercus kita semua
aku rasa grup ni yang tak keluar2 lagi ni
ya betul Reen. baru nak highlight group nie tadi. semoga diorang selamat dan baik-baik saja.


ayouuhh!!!....
lum kuar lg ke?....
erm....
selamat la sume2 nyer ye......
- peace no war-
9W2OAT

cengkerik
Pendaki Gunung
Posts: 24
Joined: 07 Jun 2010, 00:48

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Post by cengkerik »

Selamat berCus pada sumer lineup... Huhu sygnyer x dpt join trip ni.. Apakan daya cuti x cukup. Papehal pun, take little extra care guys...

User avatar
matsaiko
Senator Gunung
Posts: 2787
Joined: 22 Dec 2005, 16:52
Location: GOMBAK Territory

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Post by matsaiko »

musim2 hujan ni korang xtra prepare la apa2 yg patut...risiko tinggi.semoga korang sume selamat pegi n selamat balik..
To Conquer Without Risk Is To Triumph Without Glory
www.azreenismail.com

atomic
Pendaki Gunung
Posts: 36
Joined: 21 Oct 2008, 11:00
Location: kedah
Contact:

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Post by atomic »

Semoga Dorg2 Kluar Dengan Selamat , Insyaallah.. Sama2 LAh Kita Doakan...
====

atomic
Pendaki Gunung
Posts: 36
Joined: 21 Oct 2008, 11:00
Location: kedah
Contact:

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Post by atomic »

Salam , Berita Terbaru Dari Sarjan Zul Balai Polis Lojing(xbrapa PAsti), Group "Tebing" Sudah Keluar Ikut Grik,Mnurut Sarjan Zul, 3 Org Dpt Kluar, Dan Sudah Terima Bantuan Utk Keluarkan Baki Yang Lain. Maaf Sekiranya Terdapat Kkeliruan Maklumat ..HArap Otai2 Di Sni Dpt Maklumat Lebih Lanjut ...
====

User avatar
kulatpusu
Pendaki Gunung
Posts: 27
Joined: 15 May 2008, 10:00
Contact:

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Post by kulatpusu »

selamat mendaki, semuga selamat pergi dan balik, hati-hati musim hujan ni... selamat berjaya.
Ada program ajak jerrr

9W2KCR
kulatpusu.multiply.com

tebing
Pendaki Gunung
Posts: 7
Joined: 03 Mar 2010, 10:50

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Post by tebing »

salam dan terima kasih semua atas keperihatinan.

sedikit summary dari saya

group kami sebenarnya sedikit delay dari jadual ada sebab ada yang slow dan sedikit injuried

last day rabu (22/12)kami semua reach ulu sepat 3.00 pm dan turun ke sg leweng

kami sampai sungai leweng pukul 6.00 pm dan gather semula pukul 9.00 pm untuk ke kg lelar

guard &gogo jadi sweaper kat belakang dan yang lain2 jalan dulu 7 orang

kami group 7 orang sampai kg lelar pulul 4.30 pagi lepak bawak pokok besar depan rumah tok batin

tunggu sweaper tak sampai2 dan kebetulan ada 4wd masuk untuk mandi kat situ ,

so kami tumpang 4wd tu ke pos kemar dan trojan dan terus ke grik dengan own cost

bukan isu kami tinggalkan yang injuries sebab gogo dan guard ada lagipon kat situ memang dah dalam lingkungan bantuan orang asli

kami tak boleh tunggu sebab dah delay 2 hari , kami dah buat yang sepatutnya inform tok batin ,report to polis banding dan grik dan

inform pergi ke rumah keluarga mereka jugak

dan hari ni dapat info semua dah selamat

sekarang ni memang hari 2 hujan dekat CUS tu ,agas tu memang bermaharajalela la nasib baik pacat tak banyak

tq

User avatar
matsaiko
Senator Gunung
Posts: 2787
Joined: 22 Dec 2005, 16:52
Location: GOMBAK Territory

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Post by matsaiko »

takper bro..jadikan iktibar..
To Conquer Without Risk Is To Triumph Without Glory
www.azreenismail.com

User avatar
JeNaL
Pentadbiran
Posts: 1758
Joined: 27 Mar 2007, 16:07
Location: sri kembangan
Contact:

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Post by JeNaL »

tebing wrote:salam dan terima kasih semua atas keperihatinan.

sedikit summary dari saya

group kami sebenarnya sedikit delay dari jadual ada sebab ada yang slow dan sedikit injuried

last day rabu (22/12)kami semua reach ulu sepat 3.00 pm dan turun ke sg leweng

kami sampai sungai leweng pukul 6.00 pm dan gather semula pukul 9.00 pm untuk ke kg lelar

guard &gogo jadi sweaper kat belakang dan yang lain2 jalan dulu 7 orang

kami group 7 orang sampai kg lelar pulul 4.30 pagi lepak bawak pokok besar depan rumah tok batin

tunggu sweaper tak sampai2 dan kebetulan ada 4wd masuk untuk mandi kat situ ,

so kami tumpang 4wd tu ke pos kemar dan trojan dan terus ke grik dengan own cost

bukan isu kami tinggalkan yang injuries sebab gogo dan guard ada lagipon kat situ memang dah dalam lingkungan bantuan orang asli

kami tak boleh tunggu sebab dah delay 2 hari , kami dah buat yang sepatutnya inform tok batin ,report to polis banding dan grik dan

inform pergi ke rumah keluarga mereka jugak

dan hari ni dapat info semua dah selamat

sekarang ni memang hari 2 hujan dekat CUS tu ,agas tu memang bermaharajalela la nasib baik pacat tak banyak

tq
seperti matsaiko cakap, jadikan iktibar
banyak benda jika kita halusi dapat kita pelajari dari kejadian ini.
cuma apa yg saya nak dengar sekarang apa pulak komen yg kena tinggal tu.
--· ··- -· ··- -· --· --- -· ·-·· ·· -· ·
W a r i s a n K h a z a n a h P e r g u n u n g a n
·--- · -· ·- ·-··
Pentadbir GunungOnline
9W2WZL
http://jenal.multiply.com

User avatar
soulfly
Kerabat Gunung
Posts: 1147
Joined: 18 Mar 2008, 15:57
Location: SENTUL

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Post by soulfly »

matsaiko wrote:takper bro..jadikan iktibar..
ya betul aku sokong..jadikan iktibar :minum:
lama sangat...

kabusgunung
Skuad GPS GO
Posts: 737
Joined: 19 Jan 2006, 20:31

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Post by kabusgunung »

diorang yg duduk dlm hutan nih...dah tau kerr mesia menang piala aff suzuki..

User avatar
bizzyleng
Pendaki Gunung
Posts: 170
Joined: 04 Oct 2007, 23:45
Location: QuLaiForNia
Contact:

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Post by bizzyleng »

Dah KuaR Ka Lom GroP ni...

One Piece
Pendaki Gunung
Posts: 7
Joined: 12 Nov 2010, 19:50

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Post by One Piece »

Trip nie dengar kater dapat tangkap sekor ayam.. Barbeque ke? hahahaha
Hope semua selamat pulang yea..... jalan elok3 jangan mental yea.. biasa la "TURUN NAIK TURUN NAIK HAHAHAHA" MESTI SAMPAINYE KAH!!!!

User avatar
bizzyleng
Pendaki Gunung
Posts: 170
Joined: 04 Oct 2007, 23:45
Location: QuLaiForNia
Contact:

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Post by bizzyleng »

Dpt BeriTa SeMua Dah seLaMat Kuar N PuLang Ke uMah....
TahNiaH SeMua....

User avatar
castello
Pendaki Sondol
Posts: 416
Joined: 06 Jun 2006, 09:35
Location: cheras, kuala lumpur
Contact:

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Post by castello »

Alhamdulillah...trip CUS kali ni berjaya...semua selamat pergi...dan selamat pulang. Line-up kali ni walaupun ramai orang baru...tapi semuanya memberi komitment yg tinggi utk menjayakan trip ni...syabas. Tahniah juga...walaupun orang baru...tapi anda semua telah menunjukkan semangat setiakawan dan kerjasama yg tinggi meskipun baru berkenalan antara satu sama lain. Saya seronok dgn geng2 trip ni....walaupun keletihan tapi bila mengenangkan gelagat korang semua...hilang kejap rasa letih....anyway lepas ni kita gi repeat lagi CUS yer...hehehe ada berani???
CASTELLO
Callsign: 9W2CTX
Guide License No.: TG9600
Mobile No.: 0126206087
NATURE EXPLORER ENT.

N.Afif
Pendaki Gunung
Posts: 47
Joined: 07 Mar 2010, 14:43
Location: Tanah Melayu

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Post by N.Afif »

One Piece wrote:Trip nie dengar kater dapat tangkap sekor ayam.. Barbeque ke? hahahaha
Hope semua selamat pulang yea..... jalan elok3 jangan mental yea.. biasa la "TURUN NAIK TURUN NAIK HAHAHAHA" MESTI SAMPAINYE KAH!!!!
Tgkp ?
Ayam ?...
ayam utan @ Ayam kg.rekom..

N.Afif
Pendaki Gunung
Posts: 47
Joined: 07 Mar 2010, 14:43
Location: Tanah Melayu

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Post by N.Afif »

castello wrote:Alhamdulillah...trip CUS kali ni berjaya...semua selamat pergi...dan selamat pulang. Line-up kali ni walaupun ramai orang baru...tapi semuanya memberi komitment yg tinggi utk menjayakan trip ni...syabas. Tahniah juga...walaupun orang baru...tapi anda semua telah menunjukkan semangat setiakawan dan kerjasama yg tinggi meskipun baru berkenalan antara satu sama lain. Saya seronok dgn geng2 trip ni....walaupun keletihan tapi bila mengenangkan gelagat korang semua...hilang kejap rasa letih....anyway lepas ni kita gi repeat lagi CUS yer...hehehe ada berani???
tggu lecak2 kat trail jadi tanah keras..baru ada berani.. :)

Jawa kasi share gmbr2 ko. :mrgreen:

bAnn
Pendaki Gunung
Posts: 7
Joined: 21 Dec 2010, 22:16

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Post by bAnn »

congrats guys,,, : :D

User avatar
hangnadim
Pendaki Gunung
Posts: 52
Joined: 09 Nov 2008, 21:20
Location: Puncak Gunung

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Post by hangnadim »

Tahniah..! Selamat pulang semua..
" kenangan mengusik jiwa "
http://www.hangnadim707.multiply.com

atomic
Pendaki Gunung
Posts: 36
Joined: 21 Oct 2008, 11:00
Location: kedah
Contact:

Re: Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat (24 Dec - 30 Dec 2010)

Post by atomic »

castello wrote:Alhamdulillah...trip CUS kali ni berjaya...semua selamat pergi...dan selamat pulang. Line-up kali ni walaupun ramai orang baru...tapi semuanya memberi komitment yg tinggi utk menjayakan trip ni...syabas. Tahniah juga...walaupun orang baru...tapi anda semua telah menunjukkan semangat setiakawan dan kerjasama yg tinggi meskipun baru berkenalan antara satu sama lain. Saya seronok dgn geng2 trip ni....walaupun keletihan tapi bila mengenangkan gelagat korang semua...hilang kejap rasa letih....anyway lepas ni kita gi repeat lagi CUS yer...hehehe ada berani???
Alhamdulillah, tahniah dan terima kasih pada semua yang mnjayakan, kepada abang gaido, jasamu dikenang, n kpada peserta2 lain yang lebih berpengalaman xkiralah sapa,pak anjang,faisal team,bro lusuh,alek,n otai2 lain,n pnaja utama brgan tidor.Rasa kcik je pglman dn kmahiran yg sy ada dlm group ni wlupn mmg dh kcik pada asalnya, sdangkan peserta2 lain smuanya berlatar blakangan pngalaman gempak2, tpi sudi mmberi tjuk ajar pda bdak kcik mcm sy nih..
thanks To All, nk repeat lgi, tggu mood dtg blik entah lah bila,,hehehehh
====

Post Reply