Masuk Utan Lagi - XPDC Gng Liang East West 24&25 Apr 2010

Aktiviti Gunung • Khas untuk aktiviti gunung sahaja

Moderator: nadir

User avatar
adventure inc
Pendaki Tegar
Posts: 222
Joined: 27 May 2009, 23:51
Location: penang hill, my

Re: Masuk Utan Lagi - XPDC Gng Liang East West 24&25 Apr 201

Post by adventure inc »

tq kak mel...
mmg nak amik train pun... timing pun ok...
:: DOUBT :: FEAR :: EXCUSES ::
the mountain is not the only thing you conquer - never stop xploring

samz
Pendaki Gunung
Posts: 1
Joined: 28 Oct 2009, 18:46
Location: cyberjaya/bukit Mahkota
Contact:

Re: Masuk Utan Lagi - XPDC Gng Liang East West 24&25 Apr 201

Post by samz »

salam bro musz, ada kosong algi x nak polow............

Syahrul_Penang
Pendaki Gunung
Posts: 85
Joined: 27 Aug 2007, 20:12
Location: Penang

Re: Masuk Utan Lagi - XPDC Gng Liang East West 24&25 Apr 201

Post by Syahrul_Penang »

melati wrote:
Ujang wrote:Hazzri,
Hang amik terus bas direct dr Penang-Tg Malim... kalo takder hang kene pie Ipoh dulu la mcm biasa... then cr bas Tg Malim...
sory nk mncelah sket..mmg tk der bus dr png/b'worth direct ke tnjung malim..
g ipoh then ambik bus SRI MAJU ke tnjung malim..tp last bus ke
sna tk silap dlm pukul 7.00ptg..& itu jerk lah satu2 comp bus yg beroperasi g tnjung..

lain nya option leh naik bus xpres b'worth-kl..tp yg ada singgah mkn kt slim river..tp
tiket bayo g kl lah kn..rugi wooo...

lain2 blh amik fast train (tp tiket dia cpt abis)
tp nk lg mudah naik ketapi lah ..ckp byk tk mo kn..hihihi

** LEW my fav gng..1st time g ngan muzs..peh tu asik repeat ja tnpa jemu..huuuuuuu
Naik bas nak turun Tanjung Malim boleh tapi kena beli tiket bas sama harga pi KL la,masa naik bas tu
( kat Jeti ) , hang kena beritahu dreba bas tu kata hang turun Tanjung Malim,aku pernah buat masa nak naik
Liang tempoh hari..rasanya dah 2kali aku buat.Tapi dreba bas prot-pret-pot-pret la sat..tapi masa beli tiket tu
aku dah beritahu yang aku nak turun Tanjung Malim,dia yang suruh aku habaq kat dreba bas..

tapi dari stesen bas Tanjung Malim nak masuk dalam,hang kena adjust sendiri la..nak jimat kalu,menapak ja
sampai Kg Dara..tu pun kalu sanggup..

Ala,tanya aja kat kuanter...tak bagi kalu,bakar aja stesen bas baru tu..

adisos2002
Otai Gunung
Posts: 969
Joined: 07 Dec 2005, 07:36
Location: Semak Samun
Contact:

Re: Masuk Utan Lagi - XPDC Gng Liang East West 24&25 Apr 201

Post by adisos2002 »

Terkini senarai peserta
1. Muzs
2. Gary
3. Ann
4. Lily
5. Aween
6. Abg Mat TNB
7. Geng KL1
8. Geng KL2
9. Geng KL3
10. Ezu1
11. Ezu2
12. Syam Castello
13. Iwan1
14. Iwan2
15. faizal

hehehe... sape lagi yg nak pergi sila sms nama penuh dan IC pada saya secepat mungkin. Dan sila masukkan duit anda ekkk. Pakej c dah tutup hehehe.
<no one left behind> nolb
Berminat mendapatkan guide gunung/ teambuilding?? Contact Silver Outdoor Sports di 012-5317141atau email adisos2002@yahoo.com

User avatar
sun
Pendaki Gunung
Posts: 110
Joined: 09 Dec 2008, 16:51
Location: [selayang][cyberjaya]
Contact:

Re: Masuk Utan Lagi - XPDC Gng Liang East West 24&25 Apr 201

Post by sun »

all the best to all..slamat pergi slamat pulang...jgn lupe tiruk kat lubuk antu

adisos2002
Otai Gunung
Posts: 969
Joined: 07 Dec 2005, 07:36
Location: Semak Samun
Contact:

Re: Masuk Utan Lagi - XPDC Gng Liang East West 24&25 Apr 201

Post by adisos2002 »

Latest line up 28org... hehehehe antar penyebab pengundi di Hulu selangor berkurangan.. TQ all yg pegi, en Ngai thanks for sweep heheheh
<no one left behind> nolb
Berminat mendapatkan guide gunung/ teambuilding?? Contact Silver Outdoor Sports di 012-5317141atau email adisos2002@yahoo.com

Post Reply