Masuk Utan Lagi-Tok Nenek-Bubu-YYap (13-16Feb 2010)

Aktiviti Gunung • Khas untuk aktiviti gunung sahaja

Moderator: nadir

adisos2002
Otai Gunung
Posts: 969
Joined: 07 Dec 2005, 07:36
Location: Semak Samun
Contact:

Masuk Utan Lagi-Tok Nenek-Bubu-YYap (13-16Feb 2010)

Post by adisos2002 »

Salam kawan2 semua.. Aku sebenarnya tak tau nak kata camna buleh tergerak nak wat trip nie. Laluan ni aku paggil trip RQ1 sbb disinilah aku memulakan prosess menjejak Hasan. dan buleh la aku kongsi2 kisah spanjang pejalanan akubuat keja resque aritue. Korang buleh la anggap nie macam sat dokumentari jugak laa.

Yg pasti aku sebenarnya di provoke oleh anak2 buah aku yg teringin sangat nak jalan2 cari pasal ngan aku.. Sememangnya aku nie beg kecik jer so pada yang nak polo nie aku kasi tau siap2 yg trip nie makan minum senirik ehhhhh hehehehe.

Pastue kalu ader yg nak tompang fly ok jerk.. Sebab mmg dah tersirat lagi tersurat aku skrg suke2 mendaki ikut suke2 masa aku free.. Enniwei aku tak tipu bab view.. mmg superb giler..

So untuk pakej nie maka stelah perundingan dibuat maka bayaran adalah RM70 sahaja.. (RM40 powil pegi balik dan RM30guide) meliputi guide dan powil pergi balik dari kg raja.

Jadual
Day1 (mengejar senja)
7pg Kg Raja ke Pos Brooke dan terus ke Kg Rengit (naik powil)
8pg Turun powil dan siap2 utk mdaki
8.30pg Start mdaki
bla bla bla bla... 3ptg smpai last waterpoint
5ptg smp kat puncak yeyyyy tido kat puncak kambing

Day2 (unta buas menuju ke puncak YYap)
8pg turun ke kem lopak air
9pg ambil air di kem lopak air (ni la air untuk pakai sampai esok)
bergerak naik ke bubu..
12tgh smp ke Bubu.. melihat kesan kawan2 bela lipan
2ptg sampai ke Kem Hasan (sedekah al fatihah)
6ptg dijangka tiba ke puncak YYap

Day3 (kenangan mengusik jiwa..)
9pg turun ke simpang Bubu
10pg turun ke kem balak pecah
1tgh sampai di kem agas (lunch)
2ptg bergerak ke simpang Y
4ptg turun ke Kem Bomba a.k.a LP
5ptg sampai di LP tido sini... (layan mancing ikan)

Day4 (selamat tinggal kenangan)
10pg berjalan ke pos rengil
12tgh sampai di pos rengil
Naik powil balik..........

2ptg sampai kat kg raja dan bersurai..

Amacam pueh hati???

Aku pun tak plan nak angkut ramai2 sebab takut kem tak muat.. dalam 20org jer kut. Sapa2 berminat buleh la masukkan duit sbelum 10feb 2010 eekkkk ke akaun 108010909946 (Maybank)
BAGAIMANA HENDAK KESANA
Since ramai jugak yang bertanya saya ceritakan beberapa pilihan yang ada, untuk kesana anda boleh :
1. Menaiki kenderaan sendiri sehingga ke Kg Raja Cameron Highland melalui jln Simpang Pulai Cameron parking di Kg Raja
2. Menaiki public transport ke cameron (KL-Cameron)(bus) dan kemudian naik bus ke Kg Raja.. kalau dari Ipoh ke Cameron public transport terakhir jam 5.30ptg dgn tambang rm10
SINCE RAMAI SANGAT YANG NAK BOOKING SAYA HANYA AKAN BERI KEUTAMAAN PADA YANG BOOKING DENGAN DUIT SAHAJA 1ST COME 1ST SERVE

Senarai Peserta Sehingga Kini
1. Boyz PJ1 (M)
2. Gadis Boyz1 (F)
3. Gadis Boyz2 (F)
4. Gadis boyz3 (F)
5. Boyz PJ2 (M)
6. Fredrick Stark (M)
7. Shah HACC (M)
8. Rashidi Mansor (M)
9. Ajon1 (M)
10. Ajon2 (M)
11. Ajon3 (M)
12. Alyana Manjung1 (F)
13. Suhaily Manjung2 (F)
14. Azreen Manjung3 (F)

15. Mie1
16. Mie2
17. Mie3

So yang nie yg setakat nie konpom dan dah bayar (biru) yang konpom tapi belum bayar (kaler itam)
dan bersama saya ada satu lagi kumpulan sekitar 8 orang... yg booking guide terus..

Muzs
SOS
0125317141
Last edited by adisos2002 on 31 Jan 2010, 21:01, edited 2 times in total.
<no one left behind> nolb
Berminat mendapatkan guide gunung/ teambuilding?? Contact Silver Outdoor Sports di 012-5317141atau email adisos2002@yahoo.com

User avatar
biNGai
Kerabat Gunung
Posts: 3216
Joined: 19 Dec 2005, 13:18

Re: Masuk Utan Lagi-Tok Nenek-Bubu-YYap (13-16Feb 2010)

Post by biNGai »

kalo powil sendri, gaid sendri brapa ko mau cas mus?
M.A.L.A.S - Copyright © 2003-2009. All rights reserved.
"Demi langit beserta seluruh binaannya, Demi bumi serta yang ada di hamparannya, Demi jiwa dan seluruh penyempurnaannya.."

User avatar
KomunisUtara
Pendaki Gunung
Posts: 174
Joined: 26 May 2008, 11:02
Location: Kat mana ehh?
Contact:

Re: Masuk Utan Lagi-Tok Nenek-Bubu-YYap (13-16Feb 2010)

Post by KomunisUtara »

Bingai..Klo powil sendiri,gaid sendiri ko pegi sendiri je lah.
ahahahaha :lol:

Musz,anak2 buah hang suka sungguh cari pasai dgn hang..Rotan depa skit. hehehe :mrgreen:
~Hati Gunung,Jiwa Hutan,Nafsu Meredah~
-_-Dare To Dreams,Dare To Challenge-_-

User avatar
biNGai
Kerabat Gunung
Posts: 3216
Joined: 19 Dec 2005, 13:18

Re: Masuk Utan Lagi-Tok Nenek-Bubu-YYap (13-16Feb 2010)

Post by biNGai »

yaaa..itulah jawapan yg kite carikkk..tahniah!! 10 markah utk anda beserta kupon diskaun 50% utk trip mus akan datang..hehehe
M.A.L.A.S - Copyright © 2003-2009. All rights reserved.
"Demi langit beserta seluruh binaannya, Demi bumi serta yang ada di hamparannya, Demi jiwa dan seluruh penyempurnaannya.."

User avatar
KomunisUtara
Pendaki Gunung
Posts: 174
Joined: 26 May 2008, 11:02
Location: Kat mana ehh?
Contact:

Re: Masuk Utan Lagi-Tok Nenek-Bubu-YYap (13-16Feb 2010)

Post by KomunisUtara »

siap dpt 50% off tu..Trip musz lak tu,bkn trip ko bt. adeihh la bingai,happy go lucky tol. heheehe 8)
~Hati Gunung,Jiwa Hutan,Nafsu Meredah~
-_-Dare To Dreams,Dare To Challenge-_-

adisos2002
Otai Gunung
Posts: 969
Joined: 07 Dec 2005, 07:36
Location: Semak Samun
Contact:

Re: Masuk Utan Lagi-Tok Nenek-Bubu-YYap (13-16Feb 2010)

Post by adisos2002 »

ngai, kalu nak best lagik.. apa kata ko yg jadi powil untuk menghantar..???? hehehe
<no one left behind> nolb
Berminat mendapatkan guide gunung/ teambuilding?? Contact Silver Outdoor Sports di 012-5317141atau email adisos2002@yahoo.com

User avatar
biNGai
Kerabat Gunung
Posts: 3216
Joined: 19 Dec 2005, 13:18

Re: Masuk Utan Lagi-Tok Nenek-Bubu-YYap (13-16Feb 2010)

Post by biNGai »

uishhh..powil saya mana layak utk menghantar org-org yg hebat seperti awak incik muzs..tkpun kasi saya hantar pkai pot renjer incik muzs je laa..
M.A.L.A.S - Copyright © 2003-2009. All rights reserved.
"Demi langit beserta seluruh binaannya, Demi bumi serta yang ada di hamparannya, Demi jiwa dan seluruh penyempurnaannya.."

adisos2002
Otai Gunung
Posts: 969
Joined: 07 Dec 2005, 07:36
Location: Semak Samun
Contact:

Re: Masuk Utan Lagi-Tok Nenek-Bubu-YYap (13-16Feb 2010)

Post by adisos2002 »

Alaalalalala inchik ngai.. sy punya powil belum bersedia lagik laaaaa
<no one left behind> nolb
Berminat mendapatkan guide gunung/ teambuilding?? Contact Silver Outdoor Sports di 012-5317141atau email adisos2002@yahoo.com

Ujang
Pendaki Tegar
Posts: 221
Joined: 15 Dec 2005, 00:22
Location: Damansara
Contact:

Re: Masuk Utan Lagi-Tok Nenek-Bubu-YYap (13-16Feb 2010)

Post by Ujang »

ngai dah power bawak powil skrg... hehee...

mus.. ada rezeki jumpa tengah hutan tue... cun?

adisos2002
Otai Gunung
Posts: 969
Joined: 07 Dec 2005, 07:36
Location: Semak Samun
Contact:

Re: Masuk Utan Lagi-Tok Nenek-Bubu-YYap (13-16Feb 2010)

Post by adisos2002 »

Senarai peserta yang telah update akan diposting kat first pye posting ekk
<no one left behind> nolb
Berminat mendapatkan guide gunung/ teambuilding?? Contact Silver Outdoor Sports di 012-5317141atau email adisos2002@yahoo.com

User avatar
adventure inc
Pendaki Tegar
Posts: 222
Joined: 27 May 2009, 23:51
Location: penang hill, my

Re: Masuk Utan Lagi-Tok Nenek-Bubu-YYap (13-16Feb 2010)

Post by adventure inc »

best trip ni cik musz, sayang tak dapat nak join... kalu tak leh wat reverse trip
trans YY ari tu.
pada yang pegi, wish u all the best, slamat

** musz, jgn lupa tshirt trans TT aku pesan tue yek...
:: DOUBT :: FEAR :: EXCUSES ::
the mountain is not the only thing you conquer - never stop xploring

User avatar
KomunisUtara
Pendaki Gunung
Posts: 174
Joined: 26 May 2008, 11:02
Location: Kat mana ehh?
Contact:

Re: Masuk Utan Lagi-Tok Nenek-Bubu-YYap (13-16Feb 2010)

Post by KomunisUtara »

Trip dgn musz kompom best..Nk lg best bwk beg haluih ja mcm dia dok bt :lol:
Adeih nk ikut pun xleh,time2 ni la kakak nk bertunang pun..huhu..
** musz, jgn lupa tshirt trans TT aku pesan tue yek...
Ada bt t-shirt lg ka musz?Nak jugak...hehhe..Nk naik x mampu,pakai t-shirt jer la. :mrgreen:
~Hati Gunung,Jiwa Hutan,Nafsu Meredah~
-_-Dare To Dreams,Dare To Challenge-_-

adisos2002
Otai Gunung
Posts: 969
Joined: 07 Dec 2005, 07:36
Location: Semak Samun
Contact:

Re: Masuk Utan Lagi-Tok Nenek-Bubu-YYap (13-16Feb 2010)

Post by adisos2002 »

salam sahabat gunung sekalian.. ada sedikit update info pada posting terawal saya.. so sila lihat disana yek. Pada yg
berminat utk mdaki bersama SOS.. jangan ketinggalan trip ini..

Salam

Muzs
SOS-NOLB
<no one left behind> nolb
Berminat mendapatkan guide gunung/ teambuilding?? Contact Silver Outdoor Sports di 012-5317141atau email adisos2002@yahoo.com

User avatar
faisall
Pendaki Sondol
Posts: 484
Joined: 02 Jul 2007, 16:25
Location: bandar uda utama
Contact:

Re: Masuk Utan Lagi-Tok Nenek-Bubu-YYap (13-16Feb 2010)

Post by faisall »

wahh ramai betull masuk...yong yap nii.
meriah meriah meriah ....
tanya sama itu hud hud

ajon
Pendaki Tegar
Posts: 267
Joined: 19 Dec 2005, 12:08
Location: kl
Contact:

Re: Masuk Utan Lagi-Tok Nenek-Bubu-YYap (13-16Feb 2010)

Post by ajon »

Bukan stakat Y.Yap je...semua gunung meriah CNY nie..

Harap semuanya berhati-hati dn berwaspada selaalu...dn sapa sampai kemsite dulu jngan laa Blander smua skali..reserve skit utk org blakang... :)

adisos2002
Otai Gunung
Posts: 969
Joined: 07 Dec 2005, 07:36
Location: Semak Samun
Contact:

Re: Masuk Utan Lagi-Tok Nenek-Bubu-YYap (13-16Feb 2010)

Post by adisos2002 »

Salam.. weh ajon ko takkan dok umah jer... jom arrrr
<no one left behind> nolb
Berminat mendapatkan guide gunung/ teambuilding?? Contact Silver Outdoor Sports di 012-5317141atau email adisos2002@yahoo.com

User avatar
untalkative
Pendaki Gunung
Posts: 19
Joined: 01 Jun 2008, 16:18
Location: belebas selatan N 02°49.740' E 101°52.253'

Re: Masuk Utan Lagi-Tok Nenek-Bubu-YYap (13-16Feb 2010)

Post by untalkative »

ajon wrote:Bukan stakat Y.Yap je...semua gunung meriah CNY nie..

Harap semuanya berhati-hati dn berwaspada selaalu...dn sapa sampai kemsite dulu jngan laa Blander smua skali..reserve skit utk org blakang... :)
CQ on V66
2100 hrs 14 feb 2010
~~~~~the world is just awesome~~~~~

Syahrul_Penang
Pendaki Gunung
Posts: 85
Joined: 27 Aug 2007, 20:12
Location: Penang

Re: Masuk Utan Lagi-Tok Nenek-Bubu-YYap (13-16Feb 2010)

Post by Syahrul_Penang »

muz...ang ada bawak radio ka?...jom link haram nanti...
aku ada area-area banjaran gak nanti 13 - 22.Feb ... kalu2 bleh tok-tek-tok-tek...

User avatar
faisall
Pendaki Sondol
Posts: 484
Joined: 02 Jul 2007, 16:25
Location: bandar uda utama
Contact:

Re: Masuk Utan Lagi-Tok Nenek-Bubu-YYap (13-16Feb 2010)

Post by faisall »

meriah meriah meriah meriah
tanya sama itu hud hud

adisos2002
Otai Gunung
Posts: 969
Joined: 07 Dec 2005, 07:36
Location: Semak Samun
Contact:

Re: Masuk Utan Lagi-Tok Nenek-Bubu-YYap (13-16Feb 2010)

Post by adisos2002 »

Salam Syahrul.. aku tak bawak radio, sbb radio kat palan... weh aku rasa ada gak org yg bwk radio tue cume tkpasti main simplex atau kat siaran 'nasional' hehehe.

Faisal = mmg meriah.

Pada kawan2 semua aku ada updatekan senarai peserta yang bakal pergi nanti.. Siapa yang nak carpool boleh calling2 nombor kawan2 tue
<no one left behind> nolb
Berminat mendapatkan guide gunung/ teambuilding?? Contact Silver Outdoor Sports di 012-5317141atau email adisos2002@yahoo.com

lazarus
Pendaki Gunung
Posts: 4
Joined: 18 Nov 2009, 19:26

Re: Masuk Utan Lagi-Tok Nenek-Bubu-YYap (13-16Feb 2010)

Post by lazarus »

boyz hero idaman malaya..hehe..

User avatar
span
Pendaki Sondol
Posts: 415
Joined: 22 Aug 2008, 10:44
Location: atas batu
Contact:

Re: Masuk Utan Lagi-Tok Nenek-Bubu-YYap (13-16Feb 2010)

Post by span »

salam bro nak tanya ader kosong ag kew ekkk
-L@YAN JeW MeNtEL Tu BeB-

User avatar
mizi
Kerabat Gunung
Posts: 1308
Joined: 17 Jul 2006, 15:22
Location: perlis
Contact:

Re: Masuk Utan Lagi-Tok Nenek-Bubu-YYap (13-16Feb 2010)

Post by mizi »

untalkative wrote:
ajon wrote:Bukan stakat Y.Yap je...semua gunung meriah CNY nie..

Harap semuanya berhati-hati dn berwaspada selaalu...dn sapa sampai kemsite dulu jngan laa Blander smua skali..reserve skit utk org blakang... :)
CQ on V66
2100 hrs 14 feb 2010
CQ on simplex gunung.....146.010 mhz 21.00 pm 14 feb or cq on peramah repeater g berinchang 147.700 +600 tone 114.8
Last edited by mizi on 10 Feb 2010, 23:54, edited 1 time in total.
climb long trail
p11at

User avatar
mizi
Kerabat Gunung
Posts: 1308
Joined: 17 Jul 2006, 15:22
Location: perlis
Contact:

Re: Masuk Utan Lagi-Tok Nenek-Bubu-YYap (13-16Feb 2010)

Post by mizi »

Syahrul_Penang wrote:muz...ang ada bawak radio ka?...jom link haram nanti...
aku ada area-area banjaran gak nanti 13 - 22.Feb ... kalu2 bleh tok-tek-tok-tek...
mcm biasa simplex gunung....146.010 mhz..kalu tadak tranasional atau g.brinchang repeater peramah
climb long trail
p11at

User avatar
sukahatiadam
Pendaki Gunung
Posts: 128
Joined: 08 Oct 2009, 12:59
Location: Sungai Sedim
Contact:

Re: Masuk Utan Lagi-Tok Nenek-Bubu-YYap (13-16Feb 2010)

Post by sukahatiadam »

salam.. kawan2 semua..
saya mau ikut tapi ada masalah skit..
saya tak dak khemah, fly, ground , dapur ...... jadi ada ke sesapa sudi kongsi ?
kalau jadi ikut,,emm..kete sapa kosong lagi.. nak tumpang.
sy dari shah alam

achik84
Pendaki Gunung
Posts: 68
Joined: 25 Aug 2009, 12:53

Re: Masuk Utan Lagi-Tok Nenek-Bubu-YYap (13-16Feb 2010)

Post by achik84 »

abang mus comel...nak ty, masih da ruangan ka ini trip....kami b3 nak sgt join tp bemasalah ngn ground n fly....nak ikut jugak

User avatar
yonrawk
Pendaki Sondol
Posts: 456
Joined: 03 Nov 2006, 11:11
Location: JB

Re: Masuk Utan Lagi-Tok Nenek-Bubu-YYap (13-16Feb 2010)

Post by yonrawk »

mizi wrote:
Syahrul_Penang wrote:muz...ang ada bawak radio ka?...jom link haram nanti...
aku ada area-area banjaran gak nanti 13 - 22.Feb ... kalu2 bleh tok-tek-tok-tek...
mcm biasa simplex gunung....146.010 mhz..kalu tadak tranasional atau g.brinchang repeater peramah
Mizi..... kompem kan guna guna itu frequensi 146.010 mhz.
He who makes beast out of himself, get rid of the pain of being a man~ Dr. Johnson (1709-1784)

User avatar
mizi
Kerabat Gunung
Posts: 1308
Joined: 17 Jul 2006, 15:22
Location: perlis
Contact:

Re: Masuk Utan Lagi-Tok Nenek-Bubu-YYap (13-16Feb 2010)

Post by mizi »

yonrawk wrote:
mizi wrote:
Syahrul_Penang wrote:muz...ang ada bawak radio ka?...jom link haram nanti...
aku ada area-area banjaran gak nanti 13 - 22.Feb ... kalu2 bleh tok-tek-tok-tek...
mcm biasa simplex gunung....146.010 mhz..kalu tadak tranasional atau g.brinchang repeater peramah
Mizi..... kompem kan guna guna itu frequensi 146.010 mhz.
yups..mungkin ggk...bdk jln mlm ada d trans tt...swl seumur hidup mengintai2 dr celah2 batu...ramai lg la ada radio time ni....hg on je radio 146.010 mhz pkl 9 mlm ke atas
climb long trail
p11at

User avatar
sukahatiadam
Pendaki Gunung
Posts: 128
Joined: 08 Oct 2009, 12:59
Location: Sungai Sedim
Contact:

Re: Masuk Utan Lagi-Tok Nenek-Bubu-YYap (13-16Feb 2010)

Post by sukahatiadam »

sy memang nak ikut tapi perlu tumpang mana2 kereta.. sy dari shah alam...... rasanya bus utk raya cina ni dah abis dah semua tiket kan kan

User avatar
yonrawk
Pendaki Sondol
Posts: 456
Joined: 03 Nov 2006, 11:11
Location: JB

Re: Masuk Utan Lagi-Tok Nenek-Bubu-YYap (13-16Feb 2010)

Post by yonrawk »

mizi wrote:
yonrawk wrote:Mizi..... kompem kan guna guna itu frequensi 146.010 mhz.
yups..mungkin ggk...bdk jln mlm ada d trans tt...swl seumur hidup mengintai2 dr celah2 batu...ramai lg la ada radio time ni....hg on je radio 146.010 mhz pkl 9 mlm ke atas
Qsl.... kalau itu macam jumpa sana tok tek tok tek.
He who makes beast out of himself, get rid of the pain of being a man~ Dr. Johnson (1709-1784)

User avatar
biNGai
Kerabat Gunung
Posts: 3216
Joined: 19 Dec 2005, 13:18

Re: Masuk Utan Lagi-Tok Nenek-Bubu-YYap (13-16Feb 2010)

Post by biNGai »

sukahatiadam wrote:sy memang nak ikut tapi perlu tumpang mana2 kereta.. sy dari shah alam...... rasanya bus utk raya cina ni dah abis dah semua tiket kan kan
kalo btul2 survival, ade ikthiar utk naik bas lompat2..tak pon train haram..asal ada kemahuan, disitu ada highway..
M.A.L.A.S - Copyright © 2003-2009. All rights reserved.
"Demi langit beserta seluruh binaannya, Demi bumi serta yang ada di hamparannya, Demi jiwa dan seluruh penyempurnaannya.."

User avatar
faisall
Pendaki Sondol
Posts: 484
Joined: 02 Jul 2007, 16:25
Location: bandar uda utama
Contact:

Re: Masuk Utan Lagi-Tok Nenek-Bubu-YYap (13-16Feb 2010)

Post by faisall »

biNGai wrote:
sukahatiadam wrote:sy memang nak ikut tapi perlu tumpang mana2 kereta.. sy dari shah alam...... rasanya bus utk raya cina ni dah abis dah semua tiket kan kan
kalo btul2 survival, ade ikthiar utk naik bas lompat2..tak pon train haram..asal ada kemahuan, disitu ada highway..
betul kata bingai 2..
aku dulu time g gunung tahan...
nak balik jb tiket train dah abih...
terpaksa naik lompat train..
dah la kena denda..tak ada seat lak..
tlast2 park sebelah tandas dari gua musang sampai ker kluang...
lepas tu ada seat kosong dapat gak..kalau x tido tepi toilet sampai jb la gamaknya..
tanya sama itu hud hud

ajon
Pendaki Tegar
Posts: 267
Joined: 19 Dec 2005, 12:08
Location: kl
Contact:

Re: Masuk Utan Lagi-Tok Nenek-Bubu-YYap (13-16Feb 2010)

Post by ajon »

biNGai wrote:
sukahatiadam wrote:sy memang nak ikut tapi perlu tumpang mana2 kereta.. sy dari shah alam...... rasanya bus utk raya cina ni dah abis dah semua tiket kan kan
kalo btul2 survival, ade ikthiar utk naik bas lompat2..tak pon train haram..asal ada kemahuan, disitu ada highway..

Alaa Abg Ngai...bagi la tumpang powil Abg Ngai....kan ke powil U..powil idaman malaya..

bnyk topik dlm GO ni..ada kisah powil Abg Ngai...ramai yg ngidam nak naik ngan Abg Ngai... :lol:

adisos2002
Otai Gunung
Posts: 969
Joined: 07 Dec 2005, 07:36
Location: Semak Samun
Contact:

Re: Masuk Utan Lagi-Tok Nenek-Bubu-YYap (13-16Feb 2010)

Post by adisos2002 »

sy dgn ini mengisiharkan jumlah peserta dah cukup... hehehe.. 30org jer.. mekasih.. Tidor berjemaah ekkk saf kasi rapat2
<no one left behind> nolb
Berminat mendapatkan guide gunung/ teambuilding?? Contact Silver Outdoor Sports di 012-5317141atau email adisos2002@yahoo.com

User avatar
biNGai
Kerabat Gunung
Posts: 3216
Joined: 19 Dec 2005, 13:18

Re: Masuk Utan Lagi-Tok Nenek-Bubu-YYap (13-16Feb 2010)

Post by biNGai »

mau tumpang powil aku pon bole..tapi 16hb laa baru aku naik cameron..
M.A.L.A.S - Copyright © 2003-2009. All rights reserved.
"Demi langit beserta seluruh binaannya, Demi bumi serta yang ada di hamparannya, Demi jiwa dan seluruh penyempurnaannya.."

yahyayusof
Pendaki Gunung
Posts: 23
Joined: 14 Sep 2009, 17:12

Re: Masuk Utan Lagi-Tok Nenek-Bubu-YYap (13-16Feb 2010)

Post by yahyayusof »

adisos2002 wrote:sy dgn ini mengisiharkan jumlah peserta dah cukup... hehehe.. 30org jer.. mekasih.. Tidor berjemaah ekkk saf kasi rapat2
cantek..tido wat keretapi la nanti..haha

User avatar
faisall
Pendaki Sondol
Posts: 484
Joined: 02 Jul 2007, 16:25
Location: bandar uda utama
Contact:

Re: Masuk Utan Lagi-Tok Nenek-Bubu-YYap (13-16Feb 2010)

Post by faisall »

Penuh PunCak YoNG YApp...
tanya sama itu hud hud

adisos2002
Otai Gunung
Posts: 969
Joined: 07 Dec 2005, 07:36
Location: Semak Samun
Contact:

Re: Masuk Utan Lagi-Tok Nenek-Bubu-YYap (13-16Feb 2010)

Post by adisos2002 »

Huhuhu.. bukan penuh tapi meriah...
<no one left behind> nolb
Berminat mendapatkan guide gunung/ teambuilding?? Contact Silver Outdoor Sports di 012-5317141atau email adisos2002@yahoo.com

peot
Pendaki Gunung
Posts: 7
Joined: 08 Jan 2006, 15:19
Location: balakong jaya
Contact:

Re: Masuk Utan Lagi-Tok Nenek-Bubu-YYap (13-16Feb 2010)

Post by peot »

gud luck semuaaaa

User avatar
faisall
Pendaki Sondol
Posts: 484
Joined: 02 Jul 2007, 16:25
Location: bandar uda utama
Contact:

Re: Masuk Utan Lagi-Tok Nenek-Bubu-YYap (13-16Feb 2010)

Post by faisall »

malam ni bergerak ker..tapah..dan seterusnya ker tanah rata..dan seterusnya......ke gunung yong yapp..
tanya sama itu hud hud

Post Reply